İstanbul'da Fal - Falcılar

O değilde bana midene ve dişine dikkat et dememişti.Bak görüyor musun sahtekarlığı bile doğru düzgün yapamamış, heyhat! Ben Burak'tan memnun kalmıştım anımı falan iyi söylemişti, gelecek için verdiği tarihleri bekliyorum eğer tutarsa yazarım fakat hayatımda olan olaylar tutacak gibi düşündürüyor beni, umarım tutar.Tutmasa bile çok daha kötü falcılar vardı hayal dünyasında gezen, onların yanında burak pek bir hafif.Neyse bakalım dedikleri tutarsa da paylaşırım.Ha bir de bu neyin tartışması anlamadım zaten falcılıkta bir nevi sahtekarlık gibi bir şey değil mi a dostlar ?

bu adam sallamakta kafamı cok bozdu gözümün içine baka baka saladı ondan hiç bi şey olmaz

ben bı arım arkadasımı ya cok met edıldı artık gıtmekde ıstemıyom ama suruklenıyom ıcımden gıt dıye sankı aradım ordaymıscasın..

merhaba,

ben yeni üye oldum ve şu kurtuluşta ki, melahatın telefonuna veya adresine ihtiyacım var.. yardımcı olabilir misiniz? :)

bu adam sallamakta kafamı cok bozdu gözümün içine baka baka saladı ondan hiç bi şey olmaz

burakın bu forumdaki eski müşterilerinden biriyim. bana çıkan falları oldu. tarihleri geçip çıkmayanlar oldu. hala süresi gelmeyenler de var. onlar da belki çıkar belki çıkmaz. forumda adı duyulmadan önce çok fazla eş dost akraba götürdüm ona. bi kısmı ağzı açık ayrıldı, bazıları hiç bir şeyimi bilemedi dedi. yanisi fal tamamen şans işi. benim gittiklerim içinde anla ilgili bir şeyin varlığını söyleyebilen tek falcı o olduğu için ben buraktan başkasına gitmiyorum artık. ki inanın 50ye yakın kişiye gitmişimdir. bu demek değil ki istanbulun en iyi falcısı burak. ondan birşey olmayacağını düşünmekteyseniz, demek ki elektriğiniz tutmamakta. bu kadar hayret etmekte olmaya gerek yok. kısmet. ben de ne umutlarla kimlere gittim burada duyup. fos çıktı. bu kimsenin suçu değil. geldim, ben beğenmedim yazdım ve bitti.

Son düzenleme:
kızlar bu kadın su falı da bakıyormuş.Ya acaba giden varmı Medyum Elif e gerçekten.Aradım 6 da gitcem.25 tl kahve falıymış.

Arkadaşlar siteye yeni girdim yorumları okurken herkes Halkalı Elifi çok metediyordu bende dayanamadım telefonla fal baktırdım tam bir fiyasko gönderdiğim 50 tl ye çok acıyorum sakın iyi yorumları ciddiye almayın paranıza yazık resmen enayi yerine konuldum.

Ben siteye yeni girdim herkes halkalı elifi pek bir övüyordu bende aradım randevu aldım telefonla baktırdım tam bir fiyasko sakın sakın iyi yorumlara aldanmayın 50 tl sokağa gitti resmen enayi yerine konuldum .

uzun zaman oldu fal baktırmaya gıtmıyorum sebaya, hele bır gıdeyım bakalım o neler dıyecek :) anda oldukca basarılı,elektıgımın tuttuğu ıstısna falcılardan bırıdır kendısı :)enerjısı ne bayılıyorum onun :)
melekler kahvesı canı da merak edıyorum ama ctesı gunu melekler kahvesı ana baba gunudur sımdı

kızla taksimde göker var . kime giderseniz gidin hiç biri onun gibi olamaz . direk geleceği söylüyor ve dediği herşey oluyor. oldukdan sonra tekrar gidiyoruz . geçmişe dönük konuşmuyor pek ne sorarsan cvpını alıyorsun . kahve+tarot 20 tl ye bakıyo bir gün öncesinden randevu alınması gerek ama yoksa hayatta bakmaz . zaten çok kalabalık .

cafe de mi ? tlf var mı?

Goker tatlı bi falcı :)
anı güzel yorumluyor , bana dedikleri çıkmadı henüz. süre vermişmiydi hatırlamıyorum.
gidilebilir ama beklentilerinizi çok yüksek tutmayın :)

cafe de mi ? tlf var mı?

tel var tabi . cafe değil de küçük bir cay ocagı gibi bi yer . istiklal den inerken sağ da benetton mağazası var karşı sokağından giriyorsun ilk sağ ilk sol . sağ da hemen görüyorsun zaten medyum göker diye yazıyo .

Goker tatlı bi falcı :)
anı güzel yorumluyor , bana dedikleri çıkmadı henüz. süre vermişmiydi hatırlamıyorum.
gidilebilir ama beklentilerinizi çok yüksek tutmayın :)

bize isim isim söylüyo ... oraya götürdüğüm ve ağlayarak çıkan arkadaşlarım oldu çok tatlı evet çok seviyoruz onu :)

kaça bakıyor? oralarda genelde 20 tl ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…