Burak'a bende baktırdım, bende de çıkmadı ama kesinlikle sahtekar olduğunu düşünmüyorum. bende çıkmadı ama baktıran diğer arkadaşımda hem anı bildi hem de yaşadığı şeyler oldu. Fal bu ya kimine öyle kimine böyle.. Bi kaç kişiye çıkmaması kimseyi sahtekar yapmaz..
Meelahatin metini çok önceden duymuştum telini özelden atarsan çok sevinirim benim msj atma hakkım yok :/
O değilde bana midene ve dişine dikkat et dememişti.Bak görüyor musun sahtekarlığı bile doğru düzgün yapamamış, heyhat! Ben Burak'tan memnun kalmıştım anımı falan iyi söylemişti, gelecek için verdiği tarihleri bekliyorum eğer tutarsa yazarım fakat hayatımda olan olaylar tutacak gibi düşündürüyor beni, umarım tutar.Tutmasa bile çok daha kötü falcılar vardı hayal dünyasında gezen, onların yanında burak pek bir hafif.Neyse bakalım dedikleri tutarsa da paylaşırım.Ha bir de bu neyin tartışması anlamadım zaten falcılıkta bir nevi sahtekarlık gibi bir şey değil mi a dostlar ?
ben bı arım arkadasımı ya cok met edıldı artık gıtmekde ıstemıyom ama suruklenıyom ıcımden gıt dıye sankı aradım ordaymıscasın..
telefonda bakmıyor, ama ben telefonunu henüz almadım, alınca haber veririm
bu adam sallamakta kafamı cok bozdu gözümün içine baka baka saladı ondan hiç bi şey olmaz
kızlar bu kadın su falı da bakıyormuş.Ya acaba giden varmı Medyum Elif e gerçekten.Aradım 6 da gitcem.25 tl kahve falıymış.
arkadaşlar günaydınn :))
bana kurtuluşta ki melahatın adresi veya telefonu lazım.. yardım edebilir misiniz? lütfenn(
melahat kurtuluşta değil, edirnede...
Cafe la Portekiz de başak abla var bana sanki benim hayatımı benle yaşıyormuş gibi anlattı gelecek le ilgili henüz bişey olmadı yeni gittiğimden beklediğim konular var bakalım tavsiye ederimmmmm
anladım. çok teşekkür ederim. bu cafe tam olarak nerede kalıyor peki
kızla taksimde göker var . kime giderseniz gidin hiç biri onun gibi olamaz . direk geleceği söylüyor ve dediği herşey oluyor. oldukdan sonra tekrar gidiyoruz . geçmişe dönük konuşmuyor pek ne sorarsan cvpını alıyorsun . kahve+tarot 20 tl ye bakıyo bir gün öncesinden randevu alınması gerek ama yoksa hayatta bakmaz . zaten çok kalabalık .
cafe de mi ? tlf var mı?
Goker tatlı bi falcı :)
anı güzel yorumluyor , bana dedikleri çıkmadı henüz. süre vermişmiydi hatırlamıyorum.
gidilebilir ama beklentilerinizi çok yüksek tutmayın :)
tel var tabi . cafe değil de küçük bir cay ocagı gibi bi yer . istiklal den inerken sağ da benetton mağazası var karşı sokağından giriyorsun ilk sağ ilk sol . sağ da hemen görüyorsun zaten medyum göker diye yazıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?