benimde fal krizim geldi 3 4 gündür zor tutuyorum kendimi şu burağa kafayı taktım ben yarın onu arıcam olmadı beşiktaştaki symboldeki nihali çok övmüşler bi onu mu denesem derken sen de gül çıkarttın valla hangisi olursa olsun ama birine gitmem lazım :)))
burAK paşam pazarları bakmıyımış :) söyliyim dedim.
ç.ba baktırmasaydım ilk arıcam adam oydu ama arasam abla bi dur yahu dicek
burAK paşam pazarları bakmıyımış :) söyliyim dedim.
ç.ba baktırmasaydım ilk arıcam adam oydu ama arasam abla bi dur yahu dicek
hayalllerim hayal olduuuu(ühühühühhü faldan yana şansım yok:) benim aklımda burak vardı aslında, biraz daha yorum bekliyordum onu sona saklıyordum aslında:)))
hayalllerim hayal olduuuu(ühühühühhü faldan yana şansım yok:) benim aklımda burak vardı aslında, biraz daha yorum bekliyordum onu sona saklıyordum aslında:)))
turta nihal pazarları bakıyormudurki onu biliyormusun ? gerçi yarında avrasya marotonu var trafige kapalı olucak beşiktaş nasıl gidicemki :s
siz gelcem diyinsilah zoruyla baktırırım yarın :)
kalabalıkta sana bakmam diyemezkendimide katarım huhahahahha
pazartesi yada salı burağı ayarlasak minikcevahirin oralarda :) mesajlaşıyorum şimdi. yarın silivrideymiş
pazartesi yada salı burağı ayarlasak minikben cevahire çok yakın bi yerde oturuyorum zaman hemen atlar giderim nihale gelince o da yarın yalan oldu deseniz ya tüh be içimde kaldı
ben çalışıyorum haftaiçi baktıramam ama c.tesi olabilir.haftaiçi geç saatede baktırmak istemiyorum,,falcı yorulmuş oluyor iyi bile bakabiliyorsa saçmalayabiliyor o yüzden.
ben de okuyorum da söz konusu fal oldu mu dersi sallar giderim cumartesiye kadar dayanamam o kadar krizim geldi :)
bu güne kadar paylaşmadığım bir falcı var kendisi bandırmada tlf baktırıyorum adı hürmüz 9 yıllık falcımdır artık her şeyimi bildiği için ondan soğudum baktırmak istemiyorum oda iyidir fakat evinde iskambil bakar pek kimse tanımaz onu ben bandırmada görev yapınca tanımıştım kendisini
turta nihal pazarları bakıyormudurki onu biliyormusun ? gerçi yarında avrasya marotonu var trafige kapalı olucak beşiktaş nasıl gidicemki :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?