İstanbul'da Fal - Falcılar

fal vardır ama çok iyi ehli olması lazım o kafelerde elinde kagıt ve kahveyle bakanlar sizi kekliyor ...
bi haber alıcaksın... bi vakte kadar uzun yolun var.. birşey dilemişsin ama şunu yaparsan belki olur...gözyaşın var... bi adak adamışsın bak burda cıktı...bi kısmetin var ama zamanı var 3 vakte kadar...şunu yaparsan sıkıntın gidecek...senin bi arkadaşın var ince uzun ,ona güven .veya güvenme:)....sen bişey almışsın parada agır bişey...hemen sorar ne aldın sonra surat ifadene göre memnunsun veya sıkıntılı der...hasta varmı sülalenizde .. suratın düşük cevaplarsan .hımmm durumu agır ama belki düzelebilir..der...hanen temiz veya kuran var derler ....
anlayacagımız şudurki kilişe laflarla sizleri hayal veya kırıklığına ugratırlar..lütfen bunlara kanmayınnnn

Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir: "De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50), "Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188) âyetleri buna yeterli delildir. Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir. "Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125) buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904). Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: “Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur.

Sorularla İslamiyet genckolik.net ten alıntı

beşiktaştaki symbol nihal bana iyi bakmıştı ama ksaım sonunu beklmeem gerekiyor gelecek hakkında bilip bilmdiğini söylemek için ama ben memnun ayrılmıştım.burağı belki yarın bende deneyebilirim yukarda saydıklarım olmazsa onu arayacağım:)

burAK paşam pazarları bakmıyımış :) söyliyim dedim.
ç.ba baktırmasaydım ilk arıcam adam oydu ama arasam abla bi dur yahu dicek

burAK paşam pazarları bakmıyımış :) söyliyim dedim.
ç.ba baktırmasaydım ilk arıcam adam oydu ama arasam abla bi dur yahu dicek

hayalllerim hayal olduuuu (ühühühühhü faldan yana şansım yok:) benim aklımda burak vardı aslında, biraz daha yorum bekliyordum onu sona saklıyordum aslında:)))

buarada burağın teli değiştimi en son telinde bir arızadan bahsediliyordu?ne olur ne olmaz bana numarayı atabilirmisin?acaba yarın için şansımı denesemmi belki biraz ısrar edersem bakar

hayalllerim hayal olduuuu (ühühühühhü faldan yana şansım yok:) benim aklımda burak vardı aslında, biraz daha yorum bekliyordum onu sona saklıyordum aslında:)))

turta nihal pazarları bakıyormudurki onu biliyormusun ? gerçi yarında avrasya marotonu var trafige kapalı olucak beşiktaş nasıl gidicemki :s

turta nihal pazarları bakıyormudurki onu biliyormusun ? gerçi yarında avrasya marotonu var trafige kapalı olucak beşiktaş nasıl gidicemki :s

haftasonu bakmıyor olabilir yada c.tesileri emin değilim.saat 20:00 kadar cafede ou biliyorum,sana tavsiyem erken saatte git birde googlede arayınca çıkıyor cafenin teli mutlaka ordamı diye sor boşuna gitme.

pazartesi yada salı burağı ayarlasak minik ben cevahire çok yakın bi yerde oturuyorum zaman hemen atlar giderim nihale gelince o da yarın yalan oldu deseniz ya tüh be içimde kaldı

ben çalışıyorum haftaiçi baktıramam ama c.tesi olabilir.haftaiçi geç saatede baktırmak istemiyorum,,falcı yorulmuş oluyor iyi bile bakabiliyorsa saçmalayabiliyor o yüzden.

ben çalışıyorum haftaiçi baktıramam ama c.tesi olabilir.haftaiçi geç saatede baktırmak istemiyorum,,falcı yorulmuş oluyor iyi bile bakabiliyorsa saçmalayabiliyor o yüzden.

ben de okuyorum da söz konusu fal oldu mu dersi sallar giderim cumartesiye kadar dayanamam o kadar krizim geldi :)

Bakırköy'de Arzuhal cafe diye bi yer var.Arzu diye bir hatun işletiyor. Arzu'nun da müthiş olduğunu duymuştum ama Ayten inanılmaz. Hani falcılar geçmişi iyi bilir gelecekte çuvallarlar ya ayten için bu geçerli değil.Bana ayın 9'unda evlilik teklifi alacağımı söyledi. Çok güldüm çünkü sevgilimle ayrılalı 2 ay olmuştu. Yani herşey bitmişti. Şimdi sağ elimde çok güzel bir tek taş duruyor :)) herkese tavsiye ederim. Bi deneyin ve siz de görün

Cnım nasıl uşacaz bu kışıye özel mesaj hakkım yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…