İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba,

ben baktırdım cok genel seyler söylemıstı ve dedıklerıde cıkmadı asmınde sevıl adında tatlı bır kıza baktırmıstık söyledıgı bazı seyler oldu fal bu sevıl meryemden daha ucuzdu :) hemde dedıkelrı cıktı fal olayı elektrık ıle ılıglı galıba :)

Bende o duyguyu taniyorum. Bana inandirici gelmedi birseyler biliyo bu kadin. Kendisi özürlü ama sadece isimleri cikartiyo.

Misal veriyorum bi isim söylerken harflerini soruyo: H mi evet G mi evet vs vs o sekilde.

Ben Fatih`de cok yasli bir ninne ye baktirtmistim oda bi tanidik araciligiyla götürdü bizi oraya. Fatihin harabe yerlerinden birtanesi. Eyup camisinin hemen arkasi. Ama kadin hic para almadi hatta evinde öyle güzel agirladi ki sagolsun. Ve inanin kizlar kadinin söyledigi 90% cikti.
Ve ben yinede para vermek istemistim ama almadi. Herzaman kapim acik dedi.

bademceviz basak konusunda cevabin icin tesekkur ederim ya telden girdigim icin alinti yapamadim boyle yaziyorum yarin merakla bekliyorum ind bende gitmeyi dusunuyorum :))

Başak hanım cafe la porte cafede bakıyor. 30 tl ye bakıyor anı ve gecmişi cok iyi biliyor geleck için bana söyledikleri henüz vakti gelmedi ama arkadasıma söyledikleri oldu yarın gideceğim tekrar vs vs

kızlar mrb avcılar ambarlı da sevgüzel hanım varmış baktıran oldumu hiç aranızda bilginiz var mı ?

Dakika gecmiyo yeni falcılar türüyo kafam karıştı kime gitcem anlamadım cok para olsa hepsine gitsek bari hayrına bitanesi sayısalı söylesede hergün birinde olsakkk ohhh ohhh kafa dağıtsaak ayyy benim çok fena fal baktırasım var fena ötesiiiii offf

cnm ben biaz önce sorduğum sevgüzel hanımın metini bir arkadaşımdan duydum aradım kadın telefonda sohbet ederken hayatımlar ilgili kimsenin tanımadığı bilmediği biriyle ilgili bişi dedi nokta atışı yaptı şok oldum akşam da baktırıcam

telefonda bakıyo mumuş

Nasıl yani gitcekmisin telefondamı bakıcak ve nekadar kuruşa bakıyooooo bende yarın için buraka gidiyim diyorum bakalım nedicek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…