Kızlar selam ben aranıza yeni katıldım iyi bakan falcıları araştırırken bu site dikkatimi çekti bende fal meraklısı biri olaraktan kaılmak istedim :)
Eskiden her hafta fal baktırdım ama o anlık dediklerinin çoğu tutuyosa geleceğe dair hiç bişey çıkmıyodu pazar arkadaşlarımın ısrarı üzerine asmin cafe buket die birine baktırdım hayatımda olup biten çoğu şeyi bildi diyelim gelicekle ilgili çıkıcağını pek snmıyorum ...Orda iranlı meryem adında bi kadın varmış tarihine kadar günü gününe çıkıyor dediler baktıranınız varmı acaba ?
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
cnm ben asmın cafe meryem'e hıc baktırmadım ama
burak bey meryem hanımı önermişti bana ,o da meryem
hanıma arada baktırırmıs .
Falcı fal mı baktırıyomuş
Ben Fatih`de cok yasli bir ninne ye baktirtmistim oda bi tanidik araciligiyla götürdü bizi oraya. Fatihin harabe yerlerinden birtanesi. Eyup camisinin hemen arkasi. Ama kadin hic para almadi hatta evinde öyle güzel agirladi ki sagolsun. Ve inanin kizlar kadinin söyledigi 90% cikti.
Ve ben yinede para vermek istemistim ama almadi. Herzaman kapim acik dedi.[
Lütfen benide götüüüürrrrr lütfeeennnn
Ben Fatih`de cok yasli bir ninne ye baktirtmistim oda bi tanidik araciligiyla götürdü bizi oraya. Fatihin harabe yerlerinden birtanesi. Eyup camisinin hemen arkasi. Ama kadin hic para almadi hatta evinde öyle güzel agirladi ki sagolsun. Ve inanin kizlar kadinin söyledigi 90% cikti.
Ve ben yinede para vermek istemistim ama almadi. Herzaman kapim acik dedi.[
Lütfen benide götüüüürrrrr lütfeeennnn
Vallaha canim seve seve götürürüm. Ama önce arkadasa ulasmam gerek. Istanbula gelirsem haber veririm. kadin gercekten cok ama cok iyi. :)
Vallaha canim seve seve götürürüm. Ama önce arkadasa ulasmam gerek. Istanbula gelirsem haber veririm. kadin gercekten cok ama cok iyi. :)
Ya bak bukadar iştahlandırıyorsun nerdesin ki sen :))))
kizlar basak hanima gidicekler vardi bugundu sanirim gittiler mi memnun kaldilar mi acaba
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
başak hanım kimdii ?? nerde bakıyo ayrıcaa ?
Başak hanım cafe la porte cafede bakıyor. 30 tl ye bakıyor anı ve gecmişi cok iyi biliyor geleck için bana söyledikleri henüz vakti gelmedi ama arkadasıma söyledikleri oldu yarın gideceğim tekrar vs vs
başak hanım kimdii ?? nerde bakıyo ayrıcaa ?
Dakika gecmiyo yeni falcılar türüyo kafam karıştı kime gitcem anlamadım cok para olsa hepsine gitsek bari hayrına bitanesi sayısalı söylesede hergün birinde olsakkk ohhh ohhh kafa dağıtsaak ayyy benim çok fena fal baktırasım var fena ötesiiiii offf
cnm ben biaz önce sorduğum sevgüzel hanımın metini bir arkadaşımdan duydum aradım kadın telefonda sohbet ederken hayatımlar ilgili kimsenin tanımadığı bilmediği biriyle ilgili bişi dedi nokta atışı yaptı şok oldum akşam da baktırıcam
cnm ben biaz önce sorduğum sevgüzel hanımın metini bir arkadaşımdan duydum aradım kadın telefonda sohbet ederken hayatımlar ilgili kimsenin tanımadığı bilmediği biriyle ilgili bişi dedi nokta atışı yaptı şok oldum akşam da baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?