isimlerinde iş yok :))arkadaşlar bana motor ayşe ve kara fatmanın telefonları lazım. bilen varsa yollayabilir mi lütfen.
bu arada fakirciğim hala esra yorumu gelmedi dediği dün olacaktı ???
Tubili34 bana da özelden Arefe Hanım'ın numarasını yazarmısın teşekkürler...
Kızlar selam ben aranıza yeni katıldım iyi bakan falcıları araştırırken bu site dikkatimi çekti bende fal meraklısı biri olaraktan kaılmak istedim :)
Eskiden her hafta fal baktırdım ama o anlık dediklerinin çoğu tutuyosa geleceğe dair hiç bişey çıkmıyodu pazar arkadaşlarımın ısrarı üzerine asmin cafe buket die birine baktırdım hayatımda olup biten çoğu şeyi bildi diyelim gelicekle ilgili çıkıcağını pek snmıyorum ...Orda iranlı meryem adında bi kadın varmış tarihine kadar günü gününe çıkıyor dediler baktıranınız varmı acaba ?
kendi adıma meryeme verdiğim 30 liraya acımıştım fal çıkışı
Daha önce burada yazıldımı bilemiyorum. Taksim Kaçak Çay cafede Berrin.. İlk kez Cuma günü baktırdım ve bu zamana kadar baktırdıklarımın en iyisiydi kesinlikle. Biz 3 arkadaş gittik ve üçümüzde faldan sonra çok memnun kaldık.. Üstelik 17 tl'ye bakıyo. Kahve+tarot
Ve bir rezalet cafeyide burda paylaşmadan edemicem. Bakırköy Çingene Cafe. Kadının adını bilemiyorum ama bu kadar rezalet ötesi bir fal baktırdığımıda hatırlamıyorum. Saatlerce sıra beklemememi yanıyım, giden 30 tlme mi bilemedim o an
Daha önce burada yazıldımı bilemiyorum. Taksim Kaçak Çay cafede Berrin.. İlk kez Cuma günü baktırdım ve bu zamana kadar baktırdıklarımın en iyisiydi kesinlikle. Biz 3 arkadaş gittik ve üçümüzde faldan sonra çok memnun kaldık.. Üstelik 17 tl'ye bakıyo. Kahve+tarot
Ve bir rezalet cafeyide burda paylaşmadan edemicem. Bakırköy Çingene Cafe. Kadının adını bilemiyorum ama bu kadar rezalet ötesi bir fal baktırdığımıda hatırlamıyorum. Saatlerce sıra beklemememi yanıyım, giden 30 tlme mi bilemedim o an
Kızlar selam ben aranıza yeni katıldım iyi bakan falcıları araştırırken bu site dikkatimi çekti bende fal meraklısı biri olaraktan kaılmak istedim :)
Eskiden her hafta fal baktırdım ama o anlık dediklerinin çoğu tutuyosa geleceğe dair hiç bişey çıkmıyodu pazar arkadaşlarımın ısrarı üzerine asmin cafe buket die birine baktırdım hayatımda olup biten çoğu şeyi bildi diyelim gelicekle ilgili çıkıcağını pek snmıyorum ...Orda iranlı meryem adında bi kadın varmış tarihine kadar günü gününe çıkıyor dediler baktıranınız varmı acaba ?
Bana çıktı sanki :) o kadar sevindim. umarım güzel olan bütün dedikleri çıkar.kızlar kızlar kızlarr o kadar heyecanlıyım kı
burada yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım
belkı buyusu kacar dıye korktum .kızlar burak bey bana
demıstı kı ; kasımın 6 lı tarıhlerıne dıkkat et .6 kasım -16 kasım -
26 kasım demıstı .neyse kasımın 6.sında hıc bırsey olmadı .
16 kasımda da bırsey olmadı .bugun 19 kasım ve bıngo
kızlar burtak beyın bahsettıgı olay bugun gerceklestırmıstır
cok heyecanlıyım cokkkkk
Bana çıktı sanki :) o kadar sevindim. umarım güzel olan bütün dedikleri çıkar.
bana şu aralar söylediği yıkımlar çıkıyor
acıyla ve sabırla sınanıyorum resmen.
kizlar basak hanima gidicekler vardi bugundu sanirim gittiler mi memnun kaldilar mi acaba
Bana çıktı sanki :) o kadar sevindim. umarım güzel olan bütün dedikleri çıkar.
bana şu aralar söylediği yıkımlar çıkıyor
acıyla ve sabırla sınanıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?