İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar daha önce yazmıştım nihale fal baktırmıştım dediği bi tarihte bişey oldu ama daha devamını bekliyorum çıkarsa yazarım bide bakırkoydeki enfalı ve cıvıltı cafede suna varmış onuda denemek istiyorum giden varmı ? bi arkadasım sunadan memnun baya eski sevgilisiyle konustular onu falan bılmıs ama bılmıyorum nasıldır.

suya bakan değilde kara fatmaya ben bu yaz baktırdım yazlığımız var tekirdağda sahilde geziyor falcı geldi falcı diye :)) mendile taş yüzük boncuk öyle şeyler vardı onlarla baktı bende pek bişe bilemedi sorularıma pek cevap veremedi sende büyü var o yüzden göremiyorum dedi zayıf orta boylu kara bi hatundu.

nihalin vediği tarihler geçti bişey olmadı bende sunayı beğenmedim ikide bir anladın mı diye soruyordu :)) enfalede randevu ile gidiliyormuş rastgele gitmiştim çok yoğun randevu alın demişti ordaki bi adam

Nurdogan hanımın telefonunu rica edebilirmiyim
Acilll

Mesaj atarsan geri dönüyor. Ama onunla ilgili yorumlarımı da okumanı tavziye ederim. Onceki sayfada...

İletişim Bilgileri

E-Posta : goknur.medyumluk@hotmail.com

Telefon : 0535 253 43 74- 0216 375 59 95

Adres : Batı Mh. Ankara Cad. Abdullah Ekim Sk.
Özdil Apt. No:1 D: 8 Pendik/İSTANBUL

kizlar meliha diye bi falci varmis cafede calismiyomus ariyosun. geliyomus bilen giden varmi ? yakinda enfali yada basagi denemeyi dusunuyorum begenirsem soylerim

:))))))
Ewet bundan sonra leopar olarak kalıcak benim için cafe la porte başak ok şekerim ben arıycam yarın gündüzden randevu işini hallederim....

ya canım bende başağı merak ettim dedikleri cıkıyormu onerırmısın ?

Henüz bana verdiği zaman gelmedi ama arkadaşıma dedikleri oldu yani benim yaşadıklarım için yorum yaptı ve herkesin yaptığı yorumu yaptı ama bakalım süreleri bekliyorum bakalım olunca yazarım ama cok var daha aralık için konuştu bakalım beklemedeyim
Başak bana iyi geldi konuşması sohbeti ve içtenliğinden dolayı :))) umarım deneyen herkes memnun kalır..

Daha önce nerde bakıyordu bilmiyorum ama dilek ben tanıdıgımda taksim semboldeydi oradan yaklaşık 6 ay kadar önce ayrılmış ama tabiki söylemiyorlar nerede oldugunu

taksim dilek ayyyy çok denaydıı,kadın 15 dk fal baktı ilk 9 dk baya bir düşündü ağzında eeeeeeeeeeeee,ııııııııııııııııııııııı,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geveledi,h,ç birşey bilememişti,oraya ona baktıran insanlar beğenmediklerini dile getirdikleri için yollamışlardır:)hiç memnun kalmadığım falcılardan biri.

Canım soledıgım farklı suya bakıyomus :) bılen varsa dıye yazmıstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…