ya canım bende başağı merak ettim dedikleri cıkıyormu onerırmısın ?Umarım şekerim başak ablayı deneyen herkes inşallah memnun kalır nede önerdim kendimi kötü hissederim iyi çıkmassa
evet canım bende duydum butekırdagdakı falcıyı cok ıyı arkadasımın herseyını bılmıstı ısım dahı verdı ama arkadasımla konusmuyorum nerdedır bu falcı bılmıyorum ama cok ıyı oldugunu bılıyorum bılen varsa bana solesın suya bakıyormus
kızlar daha önce yazmıştım nihale fal baktırmıştım dediği bi tarihte bişey oldu ama daha devamını bekliyorum çıkarsa yazarım bide bakırkoydeki enfalı ve cıvıltı cafede suna varmış onuda denemek istiyorum giden varmı ? bi arkadasım sunadan memnun baya eski sevgilisiyle konustular onu falan bılmıs ama bılmıyorum nasıldır.
Biri bana Symboldeki Levent'in dediklerinin çıkmadığını söylesin çok morelimi bozdu da
Nurdogan hanımın telefonunu rica edebilirmiyim
Acilll
tamam canım numaram var sende arasın benı opuyorum.bırde sen bılıyomusun kadından randevu almmız gerekıyomu cafenın ısmı neydı kıme baktıracaktık hatırlıyomusun ben unuttumda
(leoparmıydı cafe)
ya canım bende başağı merak ettim dedikleri cıkıyormu onerırmısın ?
Kızlar yaaa taksim sembol dilek oradan ayrılmış tırım tırım onu arıyorum bilen gören duyan varmıdır?
dilek gemi cafede çalışan dilek mi o ise en son bakırköydeydi sonra ordanda ayrılmış kayıpp
Daha önce nerde bakıyordu bilmiyorum ama dilek ben tanıdıgımda taksim semboldeydi oradan yaklaşık 6 ay kadar önce ayrılmış ama tabiki söylemiyorlar nerede oldugunu
suya bakan değilde kara fatmaya ben bu yaz baktırdım yazlığımız var tekirdağda sahilde geziyor falcı geldi falcı diye :)) mendile taş yüzük boncuk öyle şeyler vardı onlarla baktı bende pek bişe bilemedi sorularıma pek cevap veremedi sende büyü var o yüzden göremiyorum dedi zayıf orta boylu kara bi hatundu.
:))))))
Ewet bundan sonra leopar olarak kalıcak benim için cafe la porte başak ok şekerim ben arıycam yarın gündüzden randevu işini hallederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?