bademceviz basak konusunda cevabin icin tesekkur ederim ya telden girdigim icin alinti yapamadim boyle yaziyorum yarin merakla bekliyorum ind bende gitmeyi dusunuyorum :))
gözün aydınnn...kızlar kızlar kızlarr o kadar heyecanlıyım kı
burada yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım
belkı buyusu kacar dıye korktum .kızlar burak bey bana
demıstı kı ; kasımın 6 lı tarıhlerıne dıkkat et .6 kasım -16 kasım -
26 kasım demıstı .neyse kasımın 6.sında hıc bırsey olmadı .
16 kasımda da bırsey olmadı .bugun 19 kasım ve bıngo
kızlar burtak beyın bahsettıgı olay bugun gerceklestırmıstır
cok heyecanlıyım cokkkkk
Daha önce burada yazıldımı bilemiyorum. Taksim Kaçak Çay cafede Berrin.. İlk kez Cuma günü baktırdım ve bu zamana kadar baktırdıklarımın en iyisiydi kesinlikle. Biz 3 arkadaş gittik ve üçümüzde faldan sonra çok memnun kaldık.. Üstelik 17 tl'ye bakıyo. Kahve+tarot
Ve bir rezalet cafeyide burda paylaşmadan edemicem. Bakırköy Çingene Cafe. Kadının adını bilemiyorum ama bu kadar rezalet ötesi bir fal baktırdığımıda hatırlamıyorum. Saatlerce sıra beklemememi yanıyım, giden 30 tlme mi bilemedim o an
Selam başak abla bugün izin almış calışmıyormuş bizim iş de yarına kaldı.
Artık yarın akşam yazarız size :)
Ben Fatih`de cok yasli bir ninne ye baktirtmistim oda bi tanidik araciligiyla götürdü bizi oraya. Fatihin harabe yerlerinden birtanesi. Eyup camisinin hemen arkasi. Ama kadin hic para almadi hatta evinde öyle güzel agirladi ki sagolsun. Ve inanin kizlar kadinin söyledigi 90% cikti.
Ve ben yinede para vermek istemistim ama almadi. Herzaman kapim acik dedi.[
Lütfen benide götüüüürrrrr lütfeeennnn
canım eyüp camisi demişsin eyüp semtinde bu kadın o zaman
sen arkadaşından adresi öğrenemezmisin bana böle biri lazım
böyle kadınların dediği en az % 70 %80 çıkar
ben eyüpü bilirim
evet cnm akşam telefonda bakıcka yazarım sizede menun kalırsam :) ben burağa baktırdım ama verdiği taihler geçti hala işey olduğu yokNasıl yani gitcekmisin telefondamı bakıcak ve nekadar kuruşa bakıyooooo bende yarın için buraka gidiyim diyorum bakalım nedicek ?
evet cnm akşam telefonda bakıcka yazarım sizede menun kalırsam :) ben burağa baktırdım ama verdiği taihler geçti hala işey olduğu yokNasıl yani gitcekmisin telefondamı bakıcak ve nekadar kuruşa bakıyooooo bende yarın için buraka gidiyim diyorum bakalım nedicek ?
cnm ben biaz önce sorduğum sevgüzel hanımın metini bir arkadaşımdan duydum aradım kadın telefonda sohbet ederken hayatımlar ilgili kimsenin tanımadığı bilmediği biriyle ilgili bişi dedi nokta atışı yaptı şok oldum akşam da baktırıcam
gözün aydınnn...
evet cnm akşam telefonda bakıcka yazarım sizede menun kalırsam :) ben burağa baktırdım ama verdiği taihler geçti hala işey olduğu yok
Yaa bence de Burak biliyor ve sempatıik. Bir kaç soru sordum du.4 tane de çok çok önemli. 3 ü olacak. 1 i olmayacak dedi. Ay sonunda dek 3 üde olacak. 4-5-6 lı rakamlarda da aralık ta anlaşma var bu 3 kişiyle dedi. Olmadığı dediği gerçekten olmadı. Ama yine de sevinçliyim. Olmayanı bildiğine göre, olacakları biliyordur diye.
Ben Fatih`de cok yasli bir ninne ye baktirtmistim oda bi tanidik araciligiyla götürdü bizi oraya. Fatihin harabe yerlerinden birtanesi. Eyup camisinin hemen arkasi. Ama kadin hic para almadi hatta evinde öyle güzel agirladi ki sagolsun. Ve inanin kizlar kadinin söyledigi 90% cikti.
Ve ben yinede para vermek istemistim ama almadi. Herzaman kapim acik dedi.
şu aralar bana söylediği olumsuz şeyler oluyor , burak'ı boğasım var :)
Bana burakı tarif edermisin yarın gidicem ben tanımam için kolaylık olur :)
cnm ben biaz önce sorduğum sevgüzel hanımın metini bir arkadaşımdan duydum aradım kadın telefonda sohbet ederken hayatımlar ilgili kimsenin tanımadığı bilmediği biriyle ilgili bişi dedi nokta atışı yaptı şok oldum akşam da baktırıcam
nesini tarif edim kuzum :) orta boylarda , siyah saçlı , şirin yüzlü bi tip.
ben bu gece gene baktırıcam, müsait olmasını bekliyorum
Telefondamı yüz yüzemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?