İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Edirneye gidemedim.. Zaten yalnız gitmicektim ve önceden haber vericektim, ama olmadı bi şekilde...
Neyse, onun yerine Annaya gittim ve memnun kaldım, anı çokk iyi biliyo, isim Şak diye söyledi! Gelecekle ilgili söyledikleri de olur umarım, olursa haber veririm :)

heee bu arada fakirinekmeği esrayı öneriyor musun şimdi ?:)

yani git-gitme bişi diyemiyorum. muhteşem değil ama bence... ya gitme bence... ama arkadaşlarıma çok iyi bilmiş..
bilemedim.
şöyle söyliyim; ben bi daha gitmicem
ben burak balımı özledim ya
azarladı geçen, habire geliyosun yiter az baktır diye. haklı tabe o ayrı

Son düzenleme:
Arkadaslar forumu cok sık takıp edemıyorum ama bu ara cok ıhtıyacım var önerebileceğiniz bir falcı var mı ? Gelecekle ılgılı tahmınlerı dogru cıkan

benim gitme hakkımı sen kullan du ben arayıp diyeyim hakkımı fakire verdim diye sıkma sen canını :)

bu adamı bilerek burda reklamını yapmaktalar hiç bişide bilememekte
hep aynı kişiler gündemde tutuyorlar yazık ya insanları neden yanlış yönlermektesiniz
karşı görüş oluncada saldırıyorlar falcı deil o burak denen adam

arkadaşım bence sorun sende çünkü kimse bu adamı yüceltmiyor diğerleri değilde neden bu seni rahatsız etti ??? hem burada insanları itam altında bırakıyorsun ve kimse sana git demiyor zorun neeeee ?????!!!!!! ya da amacın ?!!!!!

hem önerenler farkındaysan tek falcı önermiyorlar hemde eski üyeler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................

bunun dışında biz sana nasıl güvenecez kimin piyonusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derler adama canım :)))))))

hatun bana bakamadı demiyor direkt falcı değil diyor.
gidip beğenenler salak ya.
daha öncede uyardım o arkadaşı, burak'ı öneren benim.
bana bakamadı dersen kabul ederim , ama yaptığımız yorumlara laf söylersen haddini bil derim.
sana telefonu ben vermiştim , verdiğime vereceğime pişman ettin beni.
yorumunu yaptın , ama edebinle değil edepsizlikle.
bi sus artık ya , begenmedim diyen bi kaç arkadaşa kimse gık demedi. sen hala car car car.
fe süpanallah ..
bruscum kusura bakma , senden alıntı yaptım ama o yazan şarlatana alıntı yapmaya bile mecalim yok.

e ayıp ama artık yaa. ben burada kimsenin 'burak çok iyi falcı, bana her dediği çıktı' dediğini hatırlamıyorum. insanları neden zan altında bırakıyorsun?! sen beğenmemiş olabilirsin, beğenmediğin başka hiç falcı olmadı mı? onları neden böyle kötülemiyorsun?! derdin neden sadece burak'la ben de bunu anlayamıyorum bi türlü.
kimse sana silah zoruyla fal baktırmadı, neyin kuyruk acısı bu anlamadım!

sıktın artık gerçekten. insanları reklamcılıkla itham edene kadar susmayı öğren bence.

kızlar bende buraga baktırdım ve ondan sonra kımseye baktırmadım baktırma geregını duymadım cunku az ve oz guzel pozıtıf baktı falcı ılla yalanlar atıp uzun bakıp umut verene denılıyorsa bu etrafta var evet burak fıncanla hareket etmıyor hıslerı kuvvetlı sadece ben memnun kaldım buraktan oncede melekler kahvesındekı cana gıtmıstım oda cok ıyı bırı burda reklam dıyen ınsanlara kızıyorum kendılerı kımı onerıyormus ozaman bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…