Numarası yok bulamadım
kizlar basak hanima gidicekler vardi bugundu sanirim gittiler mi memnun kaldilar mi acaba
Canıö basak hanım yokmus yarın gıdıcez haberlerı verırım :)
canim heycanla bekliyorum ya
heee bu arada fakirinekmeği esrayı öneriyor musun şimdi ?:)
yani git-gitme bişi diyemiyorum. muhteşem değil ama bence... ya gitme bence... ama arkadaşlarıma çok iyi bilmiş..
bilemedim.
şöyle söyliyim; ben bi daha gitmicem
ben burak balımı özledim ya
azarladı geçen, habire geliyosun yiter az baktır diye. haklı tabe o ayrı
bu adamı bilerek burda reklamını yapmaktalar hiç bişide bilememekte
hep aynı kişiler gündemde tutuyorlar yazık ya insanları neden yanlış yönlermektesiniz
karşı görüş oluncada saldırıyorlar falcı deil o burak denen adam
bu motor ayşenin özelliği nedir lakabı nereden geliyor :)
Bende internetin yalancısıyım ama deniyorki cok iyi traktör kullandığından motor deniyormuş
hep aynı kişiler gündemde tutuyorlar yazık ya insanları neden yanlış yönlermektesiniz
arkadaşım bence sorun sende çünkü kimse bu adamı yüceltmiyor diğerleri değilde neden bu seni rahatsız etti ??? hem burada insanları itam altında bırakıyorsun ve kimse sana git demiyor zorun neeeee ?????!!!!!! ya da amacın ?!!!!!
hem önerenler farkındaysan tek falcı önermiyorlar hemde eski üyeler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................
bunun dışında biz sana nasıl güvenecez kimin piyonusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derler adama canım :)))))))
e ayıp ama artık yaa. ben burada kimsenin 'burak çok iyi falcı, bana her dediği çıktı' dediğini hatırlamıyorum. insanları neden zan altında bırakıyorsun?! sen beğenmemiş olabilirsin, beğenmediğin başka hiç falcı olmadı mı? onları neden böyle kötülemiyorsun?! derdin neden sadece burak'la ben de bunu anlayamıyorum bi türlü.
kimse sana silah zoruyla fal baktırmadı, neyin kuyruk acısı bu anlamadım!
sıktın artık gerçekten. insanları reklamcılıkla itham edene kadar susmayı öğren bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?