Başak hanım cafe la porte cafede bakıyor. 30 tl ye bakıyor anı ve gecmişi cok iyi biliyor geleck için bana söyledikleri henüz vakti gelmedi ama arkadasıma söyledikleri oldu yarın gideceğim tekrar vs vs
cnm basak hanma gdbldnzmi ?
ben geçen hafta gidecektim,işim çıktı gidemedim ama bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
ben geçen hafta gidecektim,işim çıktı gidemedim ama bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
bir süre önce beşiktaş Nihal janıma fal baktırmıştım.güzel hoş sohbet biriydi.Geşmişi ve anı çok iyi tutturdu,bana tarih vermişti 28 kasım gibi,bugüne kadar o şeyin olmasına ihtimal vardım ama artık yok( yani 8 gün beklememe gerek yok gelecekle ilgili bilemedi.
beni debeni de hayal kırıklığına uğrattı nihal(
beni de hayal kırıklığına uğrattı nihal(
Geçmiş ve anda iyi idi,diyeceksin geçmişi bende biliyorum ama anda ise o anki kişilerin düşünceleri durum analizide önemli.
ya ins begenirsin bende gitmek istiyorum hic baska begendigin varmi cnm onerdigin
insanlar falci begenmeyebilir. Elestrirebilir, cikmadiysa cikmadi yazar ama 2 yildir burda yazan beni teklam tuzagina dusmus beni kimse reklamcilikla suclayamaz, kabaca ithamlarda bulunamaz. Onun haticinde rlestirmek serbest tabi ki İlk defa birini onerdim bir dahada onermem. Gereksiz insanlarla muhattap olmak istemiyorum.
mail attım umarım almışsınızdır
mail attım umarım almışsınızdır
yazdığım yazının tamamı çıkmadı dimek istediğim nihali başta çok beğenmiştim anı ve geçmişi iyi tututrmuştu.Geçmiş ve anda iyi idi,diyeceksin geçmişi bende biliyorum ama anda ise o anki kişilerin düşünceleri durum analizide önemli.
ama gelecekle dediği tutmadı aslında daha 8 gün zamanı varda bugünkü olaydan sonra olması imkansızzz.
motor ayşe değil mi ? malkarada ki.mail attım umarım almışsınızdır
ya burak bakamamış olabilir. hiç bir şey bilememişte olabilir benim buna itirazım yok ki.Ben burada aktif olarak kısa zamandır bulunuyorum ama az cok kim ne nedir az cok anlıyor insan oyüzden minik lütfen birkaç kendini bilmez için ne kendini üz nede bizi önerilerinden mahrum bırak ben bugün buraga gittim ve memnun kaldım ya fal benim için bir terapi yöntemi gelecekle ilgili insan sadece parçaları birleştirerek yorum yapabilir allahtan başka kimse bilemez geleceği amaç biraz kafa dağitmak o yüzden yok onun dediği cıktı bununki reklam bunlar cok çirkin şeyler hepimiz yorum yapıp öneride bulunuyoruz bu tpiğin amacı bu çünkü beğenmeyen girmez okumaz insanlara sarmasına gerek yok ben bu olayı bugun biraz burak ile paylaştım kendi yorumu "kesin o kişiye kötü şeyler söylemişimdir istediklerini duyamadı diye böyle demiştir dedi" ...
Minnak lütfen üzülmeee.... Kafana takmana bile değmezzz şekerim....
motor ayşe değil mi ? malkarada ki.
aldım bu arada teşekkür ederim
ya burak bakamamış olabilir. hiç bir şey bilememişte olabilir benim buna itirazım yok ki.
yapılan itham ve konuşma üslubu çok kaba.
önerirsemde özelden artık. hatta burakıda önerirken 40 kez düşündüm.
pişman olacağımı biliyodum , ki sağolsun dengesizin biri çıktı pişman etti
ayrıca beğenmene sevindim :)
ben bugün diyorum ya falın cıkcak rakı balık yapcaz, ya da çıkmıcam ben seni dövcem.
h.sonları gene asmin cafede olacakmış. h.sonu baktırmak istiyenlere sölim.
ben 2-3 hafta baktıramıcam param yokişim sallantıda.
konu fal değil sanki ; ya geçende bir şeye kızmıştım paylaşayım çatlayacammmmmmmm :)fallar saçma olabilir ama KİŞİLERİN PİSLİĞİ TEMİZLİĞİNE KADARRRR vardırılmış eleştri olayı ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konu bakırköy 3 vakit didem
yok pismiş yok öyleymiş zati falıda beğenmedim ;yazmış BİRİ o da tepki almamak için ; arkadaşım gözümden kaçmadı !!!!!!!!!!!!!!!
TERBİYESİZ İNSAN diyecem yazık sana emek verenlere ...
bana da falları çıkıyor yalan konuşamam bu 1
burası fal eleştri sayfası ego paylaşım ya da tatmin sayfası değil bu 2
o pis diye eleştirdiğin kız her işi kendi yapıyor ben pisliğini değil aksine temizliğini gördüm kaç defa denk geldim nasıl pas pas yaptığına kadar ........!!!!!!!!!!!! bu da 3
SENİN TEMİZLİĞİNE KİM KEFİL OLACAK ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOT: ben burada 3 falcı önerdim . bunlardan biride didem hanım .reklam yapsam 3 farklı insan öneremezdim . ilk önerdiğimde topa tutanlarda olmuştu ses çıkarmadım fal elektrik işi daha öncede açıklamasını yapmıştım. ama bir insana pis temiz gibi yakıştırmalar o falcı değil demeler maksadı aşan itamlardır.....!!!!!!!!!!!!!!
ohhh beeeeeeee
ne verirsen diyo bi para biçmiyor sağlamtaş köyüydü sanırm orda kimealdım çok teşekkür ederim.
tekirdağda ki motor ayşe değil mi ?
lakabı garip gelebilir :) babasından kalmaymıs sanırım. motor tamiri yapıyo mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?