bende numarası var ama özel mesaj atamıyorum
canım beğenmedim çok korkunç iğrenç şeylr söyledi canmı baya sıktı hayır geçmişi bilemedide ben yine de taktımŞekercim naptın doymadınmı hala :)))
Ben Edirneye gidemedim.. Zaten yalnız gitmicektim ve önceden haber vericektim, ama olmadı bi şekilde...
Neyse, onun yerine Annaya gittim ve memnun kaldım, anı çokk iyi biliyo, isim Şak diye söyledi! Gelecekle ilgili söyledikleri de olur umarım, olursa haber veririm :)
limemargarita nerelerdesin yaa sensiz forumun tadı yok :)
bu adamı bilerek burda reklamını yapmaktalar hiç bişide bilememekte
hep aynı kişiler gündemde tutuyorlar yazık ya insanları neden yanlış yönlermektesiniz
karşı görüş oluncada saldırıyorlar falcı deil o burak denen adam
Valla artık sadece sizin muhabbetleriniz için giriyorum desem :) Fal baktırmaya mecalim kalmadı artık. Zaten bu ay param da kalmadı fallardan :)
Bu arada Burak'a baktırmadım ama yorum yapan kızı da anlıyorum... Bazen hakikaten falcılar o kadar saçmalıyor ki; insan ister istemez iyi yorum yapanı reklamcı zannediyor. Bende de Neslihan öyle olmuştu. Bu fal işi olasılık işi. Çok fal baktıra baktıra anladım. Sallıyorsun hislerin kuvvetliyse tutuyor. Bana hayatımda tek bir falcı %100 doğru bilmiştir hem anı hem geleceği... Onun da nasıl oldu anlayamadım. Allah yardım etti heralde çünkü çok bunalımdaydım. Hoş o zamanları yine yaşıyorumAşağıdaki şarkıyı sürekli dinleyip duruyorum; ruh halimi anlatır belki bu parça...
Ahmet Kaya - Söyle - YouTube
Dışarda kar yağıyor; benim içime yağmur. Yüreğime basa basa içimden yar gidiyor; ağlama gözbebeğim biraz daha dur...
Valla seni bilmiyorum ama ben Burak tan çok mutsuz kalmadım. Ama olmayacak birşeyin gerçekten olmaması bile içimi biraz rahatlattı. Benim içimde söyleceklerinin çıkması için ümit var. Kimsenin burda reklam yaptığını sanmıyorum. Ben de Burak'ı burdan tanıdım. Ama samimi geldi işte. Olucak , olmıyacak diye konuşması bile beni sevindirtti. Ben direkt falcıları seviyorum. Beni kırmamak için hep toz pembe tablo çizen değil. Ama bizim ümidimizi kırma lütfen. Seninki
çıkmadıysa olabilir. Ama kimseye de reklam falan diye saldırma. Belki bizimki çıkar. Çıkmazsa da ben yazarım zaten. Dediğim gibi ümit ediyoruz. Elden ne gelir???
acı çekmesek falcı da işimiz neah o şarkı ahhhh geçmişimdeki en güzel bi kadar da acı veren şeyleri hatırlatıo bana(((( ne alaka diceksin fal da bu yazmadan duramadım :))
Kıslar birgün yüzyüze görüşme ayarlıyalım gelebilen herkes gelse süper geyik muhabbeti olur valla cok ta keyifli zaman geçiririz nedersiniz?
An itibari ile burak efendi ile tanışmış oluyorum :))
Ben burak için eleştiren daha doğrusu herhangi biri için eleştirmeyi insanlara laf atmayı çirkin buldum fal bu sonuçta frekans meselesi ama ben memnun kaldım cokkk bugün bu söylenenler için şüphede kalmıştım ama gittiğim iyi oldu gecmişte anı ve yakın gelecek ile belli olacak cok iddalıydı :))
Benim fal bakabileceğimi o yeteneğimin olduğunu söyledi olcakları rüyanda görüyosun oluyo dedi (son zamanlarda korkutmaya başladı gördüğümü yaşamaya başladım gercekten :0 )
Bence cok sempatik ve olumlu bir insan ben öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum başta minikdepresif e ....
malum sucu neslihan hemen tuvalete gittiğin için rüyalarını hatirlamiosun demişti :))) o mu gerzekti ben mi bilemedim :))Bana da geçen gün Nurdoğan; 6. hissin çok kuvvetli; rüyaların da gerçekleşiyor dedi. Ama başkalarına faydası oluyor. Kendin içinse en negatifi pozitife çevirmeye çalışıyorsun dedi. Evet 6. hissim kuvvetlidir, arkadaşlara fal tutturduğum da çok olmuştur ama ben rüyalarımın gerçekleştiğinin farkında değilim. Belki hatırlamadıklarım gerçekleşiyordur :)
kizlar annayi denemek istiyorum ben de. telefon numarasini yollayabilir mi biriniz bana? Simdididen cok tesekkurler
200 tl imiş çok pahalı degmezse yazık olur
ya cok haklisin ama iste 1 kerelik deneyip sonradan kendime kizarim dedim.
hepiniz gibi bende o kadar cok falci gezdim ki!Herkesin verdigi tarihler coktan gecti (burak haric) ve oraya buraya heba edip duruyorum maasi :)
cezmi: hayatimda baktirdigim en sacma faldi. bana soru sor ben cevap vereyim diyor zaten herseyi yarim yamalak anliyor o surecte.
elmira: genel olarak iyi ama onemli bir mevzuda verdigi tarihler hic tutmadi.
sembol nihal: yani iyi niyetli ama pek bir numarasi yok
laf cafe kuzey: bir iki ilginc sey bilmekle beraber bir daha gitmem.
bakirkoy diddem: hicbirsey mi tutmaz insana.
mandal cafe ada: en berbat falci hatta bayaa yalanci soyledigi seyler tutmayinca fali ceviriyor.
kadinlar kahvesi dilek: ben memnun kalmadim.siradan bir faldi sadece.
bakirkoy filiz: birkac sey bildi ama o kadar.Verdigi tarihler coktan gecti.
sembol fulya: cok idddiali komik bir fal bakmisti bana alakasiz alakasiz. Meslek degistirip manken olacagimi soylemisti :))
susu cafe sengul: bir iki tutan sey disinda bir numarasi yok.
soganlik emine: fal icin randevulastik o kadar yol gittim telefonlarimi acmadi beni ekti! sonra arkadasimin telefonundan arayinca hemen acti!baktirmadim baktirmam da bundan sonra
ucurtma cafe neriman: cok iyi bir insansin dedi. fal bundan ibaretti. Birde bana pasta al gel falan dedi fal sonunda :)
mercan seyhan: fena bir fal olmamakla beraqber esas mevuzu ile ilgili verdigi tarihler tutmadi.
yani bunlar aklima gelenler bunlarin dsinida bir 5-10 kisi daha vardir kesin. 1 yilda bu kadar fal!
aman 25-30 tl diyoruz nereye gitmiyo diyoruz baktırıyoruz sonra başka bir falcı duyup iyi bi para verir 1-2 ay idare eder aynı hesap diyoruz bi bakmışın o falcı benim şu falcı senin dolaşmışız para bitmiş. bir de şuna inanmaya başladım paranın bereketi mi kaçıyor ne fal baktırmazken cebimde param olurdu hep gezer yer içerdim param artardı şimdi ucu ucuna yetişiyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?