İstanbul'da Fal - Falcılar

anladim cnm bnde bassk ve enfali dusunuyorum ama basagi daha cok ya buraga ben gttm dedgi bsy oldu devami cikmadi damlalar cafede tugba vardi o ani ve gecmsi superdi ama dedigi cikarsa soylerim sana

övmeye gerek yokki dikkat etmekteyim körde deilim adam devamlı gündemde
bak istersen geçmiş mesajlara kaç kere ismi gecmiş burak denen adamın
dışardan takip edenlerde var forumu ben begenmedim ve söyledim
beğenenlerde bir kere söylerse daha şık olmazmı teşvik eder gibi
on kere adı gecmez

ayyy cok mutluyum,sok oldum sebaya baktırdıgım 3 fal oncesı bana bı olayın varlıgından bahsetmıstı,bana gore tarıf ettıgı kısının bana karsı bıseyler hıssetmesı olanaksızdı,o mevzu oyle kapandı gıttı,bugun onun 3 fal oncesı bahsettıgı olayı bırbır yasadım,tek kelıme ıle soktayım nasıl oldu nasıl tuttu bu kadın bence mucızevı bısey...kasımın son 10 gunluk evresınde,bu kısıyle alakalı sok olacagın mutlu gelısmelere hazır ol demıstı,artık ayı gectım zaman dılımı bıle tuttu yuhh yaaa...

ya bu fal hakkaten elektrik işi. Seba hakkında o kadar olumlu olumsuz şeyler söylendi ki; şimdi bu haber stüne gitsem bi türlü gitmesem bir türlü.. Hepte aklımdaydı ama bi süre daha aklımda kalsın en iyisi. Bu ay daha fal baktıramicam...

ya sabır yahu melahata giden var mı yakın zamanda o da yüceliyor

göz doktoru tavsiye edebilirim yorumları iyi gözden geçiremiyorsun sanırım !!!!

hem ben ne yazmışım sen ne demeşin ooooooooooooooooooooooooo işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…