ne verirsen diyo bi para biçmiyor sağlamtaş köyüydü sanırm orda kime
sorsan gösterir siyah demir kapılı ev
fal gibi diil üzerinde kötü bişi varsa onu söylüyo fal için gitmeyin yolu çok uzak eskiden çok iyiymiş diyolarsen baktırdın sanırım.
fal tarzı nasıl.
geçmiş şimdi gelecek mi ?
yoksa dua tarzımı ?
anladim cnm bnde bassk ve enfali dusunuyorum ama basagi daha cok ya buraga ben gttm dedgi bsy oldu devami cikmadi damlalar cafede tugba vardi o ani ve gecmsi superdi ama dedigi cikarsa soylerim sanacanım öyle önerebilceğim çok iyi bir falcı yok ne yazıkki ama baktırmayı planladığım 2 3 kişi var.1. başak 2. Burak ve 3.Enfal,bu kişilere daha önce hiç baktırmadım sadece denemeyi düşündüğüm falcılar.
fal gibi diil üzerinde kötü bişi varsa onu söylüyo fal için gitmeyin yolu çok uzak eskiden çok iyiymiş diyolar
anladim cnm bnde bassk ve enfali dusunuyorum ama basagi daha cok ya buraga ben gttm dedgi bsy oldu devami cikmadi damlalar cafede tugba vardi o ani ve gecmsi superdi ama dedigi cikarsa soylerim sana
edr_mino ordamısın?
arkadaşım bence sorun sende çünkü kimse bu adamı yüceltmiyor diğerleri değilde neden bu seni rahatsız etti ??? hem burada insanları itam altında bırakıyorsun ve kimse sana git demiyor zorun neeeee ?????!!!!!! ya da amacın ?!!!!!
hem önerenler farkındaysan tek falcı önermiyorlar hemde eski üyeler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................
bunun dışında biz sana nasıl güvenecez kimin piyonusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derler adama canım :)))))))
ayyy cok mutluyum,sok oldum sebaya baktırdıgım 3 fal oncesı bana bı olayın varlıgından bahsetmıstı,bana gore tarıf ettıgı kısının bana karsı bıseyler hıssetmesı olanaksızdı,o mevzu oyle kapandı gıttı,bugun onun 3 fal oncesı bahsettıgı olayı bırbır yasadım,tek kelıme ıle soktayım nasıl oldu nasıl tuttu bu kadın bence mucızevı bısey...kasımın son 10 gunluk evresınde,bu kısıyle alakalı sok olacagın mutlu gelısmelere hazır ol demıstı,artık ayı gectım zaman dılımı bıle tuttu yuhh yaaa...
övmeye gerek yokki dikkat etmekteyim körde deilim adam devamlı gündemde
bak istersen geçmiş mesajlara kaç kere ismi gecmiş burak denen adamın
dışardan takip edenlerde var forumu ben begenmedim ve söyledim
beğenenlerde bir kere söylerse daha şık olmazmı teşvik eder gibi
on kere adı gecmez
VRSKarar Çarkı belki daha öncden raslamış olanlar vardır. Başla seçenekler var(fikrine ihtiyacım var) butonunu ben çok sevdimiyi bir falcı buluncaya kadar idare edilebilinir:)
Bende yok pahalı diye istememiştimya duyun sesimi annanin numarasi yok mu kimse de???
canım nerde buldun
Bende yok pahalı diye istememiştimAma forumda bahsi geçmiş. Özel mesaj hakkın varsa mesaj at istersen Anna'ya gidenlerden birine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?