İstanbul'da Fal - Falcılar

her yorumu bir falcıyla bağdaştırmak ne kadar gereksiz tıpkı senin GEREKSİZLİĞİN gibi ARKADAŞIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................................

arkadas o yorumu basak hanım ıcın soylemıs ama

bu hafta manisadaydım bir kafede bakülü bir bayana fal baktırdım ismi gülnar gerçekten şaşırtı beni diyebilirimki söylediklerinin %95 doğru idi gelecekle ilgili söylediklerini bekleyeceğim aklınızda bulunsun arkadaşlar yolunuz manisya düşerse mutlaka deneyin derim

Peki sence mevcut durumda nasıl? Ben ilk baktırdığımda aklındaki kişinin fotoğrafı var mı demişti. Sildim dedim. Son gidişimde fotoğrafı var diye gittim işte. Fotoğrafa bakıp yorum yaptı mesela 1-2 bir şey söyledi.

burak'a aşık oldunda yüz mü vermedi ne :)
o bu şu işlem diye paranı mı götürdü yooo ee ? derdin ne ? hadi bi iki kişi reklam topiç birleşip ortak bi kişide reklam mı yapıyor takıntılı bayan.

bugün itibariyle burağın sölediği ufak bişi çıktı. bi şehir dışı işi vardı. hayır göremiyorum gidilmeyecek demişti , ben biletler alındı iş için diyince beni kıramadı garibim belki dedi ama ben göremiyorum dedi :)
ve gidilemedi.

amma şöle bi durum var. iyiyi söyleyen kötüyüde söyler.
hayatımın akışı yön değiştiriyor ve hiç bir falda söylenmeyenler olacak gibi duruyor , iş,aşk,aile.
karman çorman.
en cok 2 haftaya herşey belli olucak gözüküyor ki ne olumlu ne olumsuz konuşan, ne beni şaşırtan ne vasat dediğim hiçbir falcının dediği çıkmamış olacak.
yarın sibel hanıma gidiyorum , bir dahada fala gidemem, maddi olarak imkansız kapanışı muhteşem yapıcam yani
Hayatın bize ne sunacağı hiç belli değil olur dediğimiz olmuyor, olmaz dediğimiz oluyor.
Şer dediğimiz hayır , hayır dediğimiz şer çıkıyor.
Burda yazan herkesin kendine göre sorunu , çıkmazları, belirsizlikleri var. Ki ben eski yazan gediklilerdenim. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun, tebi benimde.
Ben yaşadığım acıların sebebini bugün biraz anladım , Rabbim bana unuttuğum birşeyi hatırlattı. Ne kadar güçlü olduğumu.
Bunca soruna rağmen bu akşam gittim sinemama, kahvemi içtim sinema çıkışı çok güzel bi akşamdı ve çok mutlu oldum.
Sahi mutlu olmak nedir ? Beklentilerimiz mi çok yüksek ?
Şu an yaşadığımız şeylerden zevk alıyorsak en büyük mutluluk değil midir ?
Giden bir insanı beklemek neden ? Gelmesi gerekiyorsa gelip dahil olacak zaten. Onu beklerken hayatı ıskalamak gerek mi ? Çok acı çekilince mi çok aşık olunuyor ?
Ben mutsuz olmaktan sıkıldım artık :) Boyut değiştirmek istiyorum ve insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur diyorum.

valla benim de aklıma gelen ilk şey o oldu, hatun burak da burak diye tutturdu Allah akıl fikir versin ne diyelim :)

fal defterini ben de kapatmış bulunuyorum. biriz, burak, nihal hepsi bana bir şey için kasım sonu aralık başı gibi tarih vermişti ama sonu yok bu işin demişlerdi. ben zaten artık o şeyi beklemekten vazgeçtiğim için baktırdığım falların da bi anlamı kalmadı benim için :) ama çıkarsa yazarım yine de :)

bir şey biz ne kadar çabalarsak çabalayalım olmuyorsa eğer, vardır bunun bir nedeni. zorlamanın, olsun diye ağlamanın hiçbir faydası yok, aksine zararı var bize. yarına bakmayı geçtim bugünü yaşayabilmemiz için geçmişi arkada bırakmamız gerekiyor. Düşünüyorum, ben ondan önce bu kadar karamsar bi insan değildim, öyle çok değişmişim ki kendimden nefret etmeye başladım nerdeyse. O hayatıma girmeden önce de mutluydum, mutluluğum tek bir kişiye bağlı değil ki. Biri hayatımdan çıktı diye mutsuz da olamam. Hatta belki de bazı şeylerden kurtulduğuma sevinmeliyim.
Fallar hiçbir şeyin çözümü değil, hiçbir şeyin cevabı değil. O çok istediğimiz, falcıların geri dönecek seni çok seviyor dedikleri dönmüyor, hatta kendi hayatlarını yaşıyor. Üstüne bi de falcılara o kadar para verdiğimiz için bizim paraların bereketi kalmıyor :) düşünüyorum da şimdi esas adamlar gidip fal baktırsalar, hangi falcı dönüp de 'oğlum sen bu kızı çok üzmüşsün, ama çok seviyosun en kısa zamanda ona döneceksin' diyecek? o yüzden sadece kendinizi mutlu etmeye bakın, başkalarını değil.

umarım hepinizin fallarda çıkmasını en çok istediği şey çıkar, herkes için en hayırlısı neyse o olur :) ay çok konuştum iyi geceler kızlar :)

sevgili minik

lutfen sibel hanimla ilgili yorumlarini hemen yaz olur mu? biliyorsun ki bircogumuz senin yorumlarina ve onerilerine cok guveniyoruz.
buragin bana verdigi tarih araligi onumuzdeki hafta dolacak bahsettigim olayla ilgili olumsuz sayilabilecek bir gelisme oldu bu hafta oyuzden biraz umutsuzum acikcasi.Ama gorecegiz. Eger bir sonuca ulasamazsam sibeli ya da annayi denemeyi dusunuyorum bakalim bakalim..

Ayrica haklisin surekli fal baktirmamiz gelecekten korktugumuzun gostergesi sanki kaygilarimizla basa cikmak icin bulmusuz bu yolu bir nevi. fal baktirip tarih bekledikce ufak bir rahatlama yasasakta fallar cikmayinca tarihler tutmayinca depresiflesiyoruz ve sonra ne yapiyoruz yeni bir falciya ordan yeni birne..bu kisir dongude debelenip duruyoruz. belki de fal baktirmayi biraksak hayat daha mi guzel olacak ne?

sana aynen katılıyorum canım daha öncesine bakıyorum kendimde fal baktırmazken ben nasıl yaşıyordum kendi kararlarımı kendim veriyordum fala baktırabeli ufak bişi de olsa hayatımda falcıya koşuyorum kendi adına karar bile veremiyorum kendimi aciz hissediyorum. bende bi ara vericm falan uzunca bir süre baktırmayı düşünmüyorum. fala verilecek paralarla düşündüm de kendime ne çok şey alabilirim sinemaya giderim ne bilim hayır yaparım. Kafam çok karışık galiba benim :)))

Vlla dün gece kendimize bile söyleyemediğimiz şeyler itiraf edilmiş itiraf gecesi düzenlenmiş adeta ne güzel ...
Hadi toptan falı bırakalım

işyerimden dün para alamayınca sabah para almaya geldim :)
patroncukum geç gelincede sibel hanıma mesaj attım. sonra konuştuk. çok kızdı.
ben randevulu calısıyorum sizin yüzünüzden müşterimden oldu diye. haklı kadın. konuşma esnasında otoparka patronun aracı gelince
aha geldi çıkarım 15 dk ya diyodum ki telefon kapanmış.
telfon kapanınca bende aramadım.
demek ki baktırmamam 100 tl'min cebimde kalması gerekiyormuş.
hoş haala paşazadenin para vermesini bekliyorumda :)
neyse bu vesile ile kapanışı benim soytarıda yapıcam:)
yani burakta.
randevu alırsanız muhakkak uyun arkadaşlar, ben uyamadım utandım. normalde çok sadığımdır ama işte şartlar.

Mimar34 nil hanimin telefon numarasina ihtiyacim var, ozel mesaj atamiyorum, siz attiginizda alabilir miyim bilmiyorum ama nil hanima ulasmak istiyorummmm

Nil hanim cekmekoy deymis... Daha onceki sayfalarda cok fazla mevzusu oldu. Hic bir sekilde ulasamiyorum...
Daha once burda baktiran bir kac kisi daha var diye biliyorum.ulasmak istiyorum

Offf,çok uzakmış,merak ettim ama yol gözümde büyüdü,yedikuledeki menekşe hakkında başka fikri olan var mı?yakın sayılır bana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…