anladim cnm denicem ins bnde daha varmis ya cikmis yakin tarihteki fallari bakalim peki baska onerdigin varmidir
Nihal var ama 5 dakika bakiyo sadece canim
ben ne dedim bu adam fal bakamıyor birisi iyi veya kötü fal bakıyorsa
kesinlikle anlarım sizde benim gibi şaşırmışsınızdır eminim gene diyorum
falcı deil 30 tl değil 30 kuruş bile çok bu adama
la porte başak burdaki yorumlara göre süper ama burak faciasından
sonra pekte inandırıcı gelmemekte bana
asiye ablayı ben severim ,bir ara her söylediği oluyordu ,nokta atışları iyiydi ama beli olmuyor illa çıkıcak diye bişi yok ,gününe elekriğine göre değişiyor durum ,martan beri baktırmadım,sn baktıdğımda çıktı
Asiye abla,senin ,stediğin kişiyi hedef aıp bakamıyor örneğin ben eski nişanlımla nolucam diye baktırmıştım o ilerideki 3 ayı anlatır artık ne olursa bahtına
cnm gittm ona bende dedigi bisey oldu devamuni bekliyirum kisa digru diyosun bende begendim ama basagida denicem yakinda ins cikar fallarimiz
burak'a aşık oldunda yüz mü vermedi ne :)
o bu şu işlem diye paranı mı götürdü yooo ee ? derdin ne ? hadi bi iki kişi reklam topiç birleşip ortak bi kişide reklam mı yapıyor takıntılı bayan.
bugün itibariyle burağın sölediği ufak bişi çıktı. bi şehir dışı işi vardı. hayır göremiyorum gidilmeyecek demişti , ben biletler alındı iş için diyince beni kıramadı garibim belki dedi ama ben göremiyorum dedi :)
ve gidilemedi.
amma şöle bi durum var. iyiyi söyleyen kötüyüde söyler.
hayatımın akışı yön değiştiriyor ve hiç bir falda söylenmeyenler olacak gibi duruyor , iş,aşk,aile.
karman çorman.
en cok 2 haftaya herşey belli olucak gözüküyor ki ne olumlu ne olumsuz konuşan, ne beni şaşırtan ne vasat dediğim hiçbir falcının dediği çıkmamış olacak.
yarın sibel hanıma gidiyorum , bir dahada fala gidemem, maddi olarak imkansız kapanışı muhteşem yapıcam yani
Hayatın bize ne sunacağı hiç belli değil olur dediğimiz olmuyor, olmaz dediğimiz oluyor.
Şer dediğimiz hayır , hayır dediğimiz şer çıkıyor.
Burda yazan herkesin kendine göre sorunu , çıkmazları, belirsizlikleri var. Ki ben eski yazan gediklilerdenim. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun, tebi benimde.
Ben yaşadığım acıların sebebini bugün biraz anladım , Rabbim bana unuttuğum birşeyi hatırlattı. Ne kadar güçlü olduğumu.
Bunca soruna rağmen bu akşam gittim sinemama, kahvemi içtim sinema çıkışı çok güzel bi akşamdı ve çok mutlu oldum.
Sahi mutlu olmak nedir ? Beklentilerimiz mi çok yüksek ?
Şu an yaşadığımız şeylerden zevk alıyorsak en büyük mutluluk değil midir ?
Giden bir insanı beklemek neden ? Gelmesi gerekiyorsa gelip dahil olacak zaten. Onu beklerken hayatı ıskalamak gerek mi ? Çok acı çekilince mi çok aşık olunuyor ?
Ben mutsuz olmaktan sıkıldım artık :) Boyut değiştirmek istiyorum ve insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur diyorum.
burak'a aşık oldunda yüz mü vermedi ne :)
o bu şu işlem diye paranı mı götürdü yooo ee ? derdin ne ? hadi bi iki kişi reklam topiç birleşip ortak bi kişide reklam mı yapıyor takıntılı bayan.
bugün itibariyle burağın sölediği ufak bişi çıktı. bi şehir dışı işi vardı. hayır göremiyorum gidilmeyecek demişti , ben biletler alındı iş için diyince beni kıramadı garibim belki dedi ama ben göremiyorum dedi :)
ve gidilemedi.
amma şöle bi durum var. iyiyi söyleyen kötüyüde söyler.
hayatımın akışı yön değiştiriyor ve hiç bir falda söylenmeyenler olacak gibi duruyor , iş,aşk,aile.
karman çorman.
en cok 2 haftaya herşey belli olucak gözüküyor ki ne olumlu ne olumsuz konuşan, ne beni şaşırtan ne vasat dediğim hiçbir falcının dediği çıkmamış olacak.
yarın sibel hanıma gidiyorum , bir dahada fala gidemem, maddi olarak imkansız kapanışı muhteşem yapıcam yani
Hayatın bize ne sunacağı hiç belli değil olur dediğimiz olmuyor, olmaz dediğimiz oluyor.
Şer dediğimiz hayır , hayır dediğimiz şer çıkıyor.
Burda yazan herkesin kendine göre sorunu , çıkmazları, belirsizlikleri var. Ki ben eski yazan gediklilerdenim. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun, tebi benimde.
Ben yaşadığım acıların sebebini bugün biraz anladım , Rabbim bana unuttuğum birşeyi hatırlattı. Ne kadar güçlü olduğumu.
Bunca soruna rağmen bu akşam gittim sinemama, kahvemi içtim sinema çıkışı çok güzel bi akşamdı ve çok mutlu oldum.
Sahi mutlu olmak nedir ? Beklentilerimiz mi çok yüksek ?
Şu an yaşadığımız şeylerden zevk alıyorsak en büyük mutluluk değil midir ?
Giden bir insanı beklemek neden ? Gelmesi gerekiyorsa gelip dahil olacak zaten. Onu beklerken hayatı ıskalamak gerek mi ? Çok acı çekilince mi çok aşık olunuyor ?
Ben mutsuz olmaktan sıkıldım artık :) Boyut değiştirmek istiyorum ve insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur diyorum.
sevgili minik
lutfen sibel hanimla ilgili yorumlarini hemen yaz olur mu? biliyorsun ki bircogumuz senin yorumlarina ve onerilerine cok guveniyoruz.
buragin bana verdigi tarih araligi onumuzdeki hafta dolacak bahsettigim olayla ilgili olumsuz sayilabilecek bir gelisme oldu bu hafta oyuzden biraz umutsuzum acikcasi.Ama gorecegiz. Eger bir sonuca ulasamazsam sibeli ya da annayi denemeyi dusunuyorum bakalim bakalim..
Ayrica haklisin surekli fal baktirmamiz gelecekten korktugumuzun gostergesi sanki kaygilarimizla basa cikmak icin bulmusuz bu yolu bir nevi. fal baktirip tarih bekledikce ufak bir rahatlama yasasakta fallar cikmayinca tarihler tutmayinca depresiflesiyoruz ve sonra ne yapiyoruz yeni bir falciya ordan yeni birne..bu kisir dongude debelenip duruyoruz. belki de fal baktirmayi biraksak hayat daha mi guzel olacak ne?
Ay inşallah canım ya
EVET nihayet Nil hanıma ulaşabileceğim..Ben de tesadüf eseri gittim..Burcuya baktıracaktım yoktu..Beni Nil hanıma yazdılar...O kadar memnun kaldım ki anlatamam..Topicte de yazdım zaten..Şu ana kadar bana fal bakanlar için de en doğru şeyleri söyleyen kişiydi...Kahve falı baktırdım..İnanın mesleğimi dahi bildi ve ilerde ne yapacağımı söyledi...Ağzım açık dinledim..Çünkü amacım oydu..Ayrıca çok hoş ve tatlı bir hanım..Beni çok motive etti...Yıldızname baktığını bilmiyordum..Eğer telefonu varsa bana da gönderirseniz çok sevinirim...Kişiliğimi bu derece analiz edebilen çok az falcı oldu..4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın demişti..Ayın 4'ü 14'ü gibi takip et demişti..Dediklerinin hepsi gerçekleşti...Keşke telefonuna ulaşabilsem..mail adresimi yazsam olmaz ne yapayım..Siz en iyisi adresi alın ve lütfen burda paylaşın..
Mimar34 nil hanimin telefon numarasina ihtiyacim var, ozel mesaj atamiyorum, siz attiginizda alabilir miyim bilmiyorum ama nil hanima ulasmak istiyorummmm
bütün sayfaları tek tek okumak zahmetli geldi,nerdedir nil hanım?hangi cafede?Semt neresi?
Nil hanim cekmekoy deymis... Daha onceki sayfalarda cok fazla mevzusu oldu. Hic bir sekilde ulasamiyorum...
Daha once burda baktiran bir kac kisi daha var diye biliyorum.ulasmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?