arkadaşlar kimse deyinmemiş değişti mi bilmiyorum ama başak hanımın bulunduğu cafede nakit para ödeniyor kart geçmiyor yakın zaman gidenler onaylarlarsa sevinirim arkadaşlar boş yere uzaktan gelip zor durumda kalınmasın bunu daha öncede dile getirmiştim onaylayan olmadı ama temmuz ayında böyleydi
Bilgilerinize
söyledikleri çıktı mı ve nasıl ulaşırımevinde bakmıyor istediğiniz bi yere çağırıyosunuz geliyor 25 TL ye bakıyor
Cepten yaziyorum. Kisaca fikir veriyim.Ben yakin oldugu icin gittim ve denedim, tam 10 dakika surdu ve memnun kalmadim. Duymak istediklerimi soyledi aslinda ama cok geneldi.
İsiniZde yukselme olacak, seneye kafanizda hersey netlesecek, bu sizi seviyor aslinda gibi sozler duydum. Ayrinti yok, tarih yok...
Buyursun dileyenler denesin ama onca yolu gelmeden biliniz istedim.
Herkese iyi haftasonlari..[/QU cnm basak hanim mi 10dk ka bakiyor nasil ya burda giden arkadaslar 30 dk ve detayli demislerdi kafam karisti
arkadaşlar kimse deyinmemiş değişti mi bilmiyorum ama başak hanımın bulunduğu cafede nakit para ödeniyor kart geçmiyor yakın zaman gidenler onaylarlarsa sevinirim arkadaşlar boş yere uzaktan gelip zor durumda kalınmasın bunu daha öncede dile getirmiştim onaylayan olmadı ama temmuz ayında böyleydi
Bilgilerinize
Cepten yaziyorum. Kisaca fikir veriyim.Ben yakin oldugu icin gittim ve denedim, tam 10 dakika surdu ve memnun kalmadim. Duymak istediklerimi soyledi aslinda ama cok geneldi.
İsiniZde yukselme olacak, seneye kafanizda hersey netlesecek, bu sizi seviyor aslinda gibi sozler duydum. Ayrinti yok, tarih yok...
Herkese iyi haftasonlari..[/QU cnm basak hanim mi 10dk ka bakiyor nasil ya burda giden arkadaslar 30 dk ve detayli demislerdi kafam karisti
Evet tam tamina 10 dakika..bu hafta baktirdim ustelik...onceki musteriyi bekledigimden biliyorum, 10 dakika sonra beni aldi. Haydi tas catlasin 15 dakika...
Ben de ayrinti kismini anlayamadim sizin gibi.
Evet tam tamina 10 dakika..bu hafta baktirdim ustelik...onceki musteriyi bekledigimden biliyorum, 10 dakika sonra beni aldi. Haydi tas catlasin 15 dakika...
Ben de ayrinti kismini anlayamadim sizin gibi.
anladim ya herkese tutmuyo bu fallar ya bende gidersem haber veririm size
bugün başak hanıma gittim bence iyiydi ama önce bazı sorular soruyo falan daha çok iskambile bakıyo kahveye pek bakmıyo kayıt etttim 17 dakika bakmış bana
söyledikleri çıktı mı ve nasıl ulaşırım
İsiniZde yukselme olacak, seneye kafanizda hersey netlesecek, bu adam sizi seviyor aslinda gibi sozler duydum. Ayrinti yok, tarih yok...
Herkese iyi haftasonlari..
İsiniZde yukselme olacak, seneye kafanizda hersey netlesecek, bu adam sizi seviyor aslinda gibi sozler duydum. Ayrinti yok, tarih yok...
Herkese iyi haftasonlari..
Kızlar bir ara bakırköyde chakra cafede birsevgi hanım vardı ,iskambil ve kahveyi bir arada bakıyordu ,duruyor mu hala bilgisi olan var mı ?
ben ne dedim bu adam fal bakamıyor birisi iyi veya kötü fal bakıyorsa
kesinlikle anlarım sizde benim gibi şaşırmışsınızdır eminim gene diyorum
falcı deil 30 tl değil 30 kuruş bile çok bu adama
la porte başak burdaki yorumlara göre süper ama burak faciasından
sonra pekte inandırıcı gelmemekte bana
cnm begendinmi sorular derken detaylimiydi fali tarih veriyormu bide sorularina yanit alabildin mi
ya mesela aklında biri varmı adı ne falan dedi önce sonra o şekilde bakmaya başladı süperdi diyemicem ama dediği şeyler hep doğruydu denenebilir bana tarih verdi ama daha 1 buçuk ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?