İstanbul'da Fal - Falcılar

su değilde ayna falı diye duymuştum ben sanki bu arada su falı nasıl oluyo biliyomusun canım

su falı ; suya bakarak arapca bırseyler soyleyerek bakıyorlar .

ama herkes bakamaz dıye bılıyorum ben .ayna falını bılmıyorum

cnm hıc duymadım onu ben .

su falı ; suya bakarak arapca bırseyler soyleyerek bakıyorlar .

ama herkes bakamaz dıye bılıyorum ben .ayna falını bılmıyorum

cnm hıc duymadım onu ben .

canım basaktan bahsedıyosanız ayna derken kahveyı aynaya dokuyor.su yanında ben ona baktıgını gormedım daha çok iskambil bakıyor dedıgım gıbı bende bılemedıgı bısey olmadı ama sordugu sorular vardı badem cevızle burdan tanıstık beraber gıttık hatta benı o goturdu sanırım bırbırınızı yanlıs anladınız oda kedısının onerdıgı bır falcı oldugu ıcın bole yazdı sanırım sonucta denyerek ogrenecegız kım nasıl bakıyor dıye buaralar bende burak'a baktırmak ıstıyorum .
burda bırbırımızı kırmayalım herkesın ayrı derdı varkı burdalar öpüyorum sizleri

Ben dediğim gibi öncelikle yorumunu okudum sonra özel msjını okudum orada inanmıyorum vs yazınca öyle b
R tepki verdim sanırım sende kusura bakma !!!

cezminin hicbir tarihi bana da tutmadi. zaten sen soruyu sorarken durum anlasiliyor. neden bu kadar unledigini anlamadigim tek falcidir kendisi.

15 yıl önce baktırdığım tüm tarihleri maximum 1 aylık sapmalarla gerçekleşmişti. Son faldaki tarihler gelmedi. Başka bir arkadaşıma Ekim 29 demiş. Biz hatta tatil günü hiçbir şey olmaz diye düşünmüştük. İşle ilgili birşey söylemişti. O gerçekleşti. Ben beklemedeyim hala.

30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil

aklına estikçe buraya burak'ı kötülemeye geliyorsun galiba :) kusura bakma ama artık art niyetli biri olduğunu düşünmeye başladım. sanırım sen de falcısın ve burak'tan bahsedilmesi baya bi zoruna gitti o yüzden sürekli bi karalama halindesin. :) kusura bakma da bi yerden sonra komik görünüyosun, hadi komik olmanı geçtim artık sinir ediyosun. burak kötü bi falcı, buradaki herkes de onun reklamını yapıyor, oldu mu? belki susarsın artık.

ben de geçenlerde kadınlar kahvesi moda'da yeşim diye birine baktırdım, kadın 'sen çok güzel bi kızsın, özgür ruhlusun' diye diye bitirdi falı. baktırdığım en saçma faldı ama gelip burda senin kadar kötülemedim. burak'tan başka kimseden bahsetmiyosun zaten, amacını bu kadar belli etme.

Son düzenleme:

Uppssss,gitsem mi acaba?

Kızlar,Avcılar Düş Cafe'de bir kadın varmış.Her şeyi biliyormuş diyolar.25 tl. Giden var mı içinizde?

seysetçiğim başka baktıran oldu mu cezmiye?güzel haberler duyunca umutlandım

kadıköyde şarampol cafede neriman hanım var...çok iyi tarot bakıyor...trotu biliyosunuzki herkes bakamıyor...tılsımlı bi havası var..etkilendim bayağı..anlatmıycam tabi:)

kadıköyde şarampol cafede neriman hanım var...çok iyi tarot bakıyor...trotu biliyosunuzki herkes bakamıyor...tılsımlı bi havası var..etkilendim bayağı..anlatmıycam tabi:)

seteney tarot 40 tl
su 80 tl
karalama 100 tl zam gelmediyse 2 ay içinde tarife bu kahvede yanılmıyorsam 25-30 civarı
birde karalamayı çok tavsiye ediyorlar ben baktırmadım

bazen birine çok iyi bakan falcı diğerine iyi bakamayabiliyo,mesela 2 arkadaş gidiyoruz birimiz memnun kalıyo,birimiz kalmıyo,o yüzden de falcı çok sallamıyosa ve çok sormuyosa (soru sorarak bakılan fal fal olmaktan çıkıyo) idare ediyoruz da bazısı çok soruyo cidden,artık yaka silktiriyo,o yüzden kötü deneyim yaşayan arkadaşlar da paylaşmışlar,bi fal için değmez canlar

canim arkadasina dediklerinin cikmasina cok sevindim. bana cok garip bir gelecek cizmisti kendisi. verdigi tarihler uzerinden 3-4 ay gecti en az. Onun disinda sorudan yola cikarak yanlis yorumladigi bir suru sey de vardi. sen bekle ve cikarsa ne guzel. bana pek tutmadi bir daha kolay kolay baktirmam ona.

Eee kızlar varmı giden umarım memnun kalırsınız :)

Ben dün Burak'a gittim. Duymak istediğim seyleri söylemese de aslında dogruları söyledi ve tespitleri dogruydu bu nedenle beğendim, enerjisi de çok pozitifti. Gelecek tahminlerini bilemiyorum onların zamani var çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz..
Basak Hanım'a yarın ya da pazar gitmeyi düşünüyorum, bu günlerde çalışıyor mu? Ve cafenin numarasına ulaşılamıyor, Basak Hanim'in özel numarası var mı acaba? Çok uzaktayim gittiğimde bir surprizle karşılaşmak istemiyorum..

aslında özel bir numarası varsa bende rica edecektim,bende uzakta oturuyorum,boşu boşuna gitmemek lazım:)bende yarın gitmeyi düşünüyorum.

Cepten yaziyorum. Kisaca fikir veriyim.Ben yakin oldugu icin gittim ve denedim, tam 10 dakika surdu ve memnun kalmadim. Duymak istediklerimi soyledi aslinda ama cok geneldi.

İsiniZde yukselme olacak, seneye kafanizda hersey netlesecek, bu adam sizi seviyor aslinda gibi sozler duydum. Ayrinti yok, tarih yok...

Buyursun dileyenler denesin ama onca yolu gelmeden biliniz istedim.

Herkese iyi haftasonlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…