- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
su değilde ayna falı diye duymuştum ben sanki bu arada su falı nasıl oluyo biliyomusun canım
bende numarası var ama özel mesaj atamıyorum
su falı ; suya bakarak arapca bırseyler soyleyerek bakıyorlar .
ama herkes bakamaz dıye bılıyorum ben .ayna falını bılmıyorum
cnm hıc duymadım onu ben .
Ben dediğim gibi öncelikle yorumunu okudum sonra özel msjını okudum orada inanmıyorum vs yazınca öyle bben sıze hakaret ettınız demedım zaten ,sert uslubunuzun anlamı ne dedım .(özel mesajınız için )
sert yaptıgım falan yok demıssınız de size oldukca ılımlı bır mesaj atıyorum .
once arkadasınızın adına cok sevındıgımı belırtıyorum sonra da basak hanım
ne falı bakıyor ? kaca bakıyor ? kac dakıka bakıyor ? dıye soru sordum .
bunun uzerıne aldıgım cevap ; "topıkte hersey yazıyor neyı teyit etmeye
calısıyorsunuz anlamıyorum "şeklinde bır cevap !bu cevap hıc de sert degıl yanı ?
bu topıkte yıllardır varım ve basıma ınanın boyle bırsey ılk defa geldı .cevapla neye
ugradıgımı sasırdım resmen .topıkte falcı hakkında tum bılgıler olmasına ragmen
uyelerın ozel mesaj atıp bılgı aldıgı olmustur benden .asla kımseye sert cevap vermedım
aynı sekılde ben de topıkte falcı hakkında tum bılgıler oldugu halde gıdenlerden ozel bılgı
almak ıcın sordugum uyeler olmustur onlardanda hıc boyle tepkı gormedım .
ılk defa boyle bırsey geldı basıma bu topıkte kusura bakmayın .
cezminin hicbir tarihi bana da tutmadi. zaten sen soruyu sorarken durum anlasiliyor. neden bu kadar unledigini anlamadigim tek falcidir kendisi.
30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında yaklaşık 3 hafta önce üye olmuştum bir türlü giremedim anca girebildim forumunuza.
Ben bir süre önceki sayfalardan aysel hanımı okudum yedikuledeki ve ani bir kararla gitmeye karar verdim.Aysel hanım çok tavsiye edilince dayanamadım :)
Herneyse gittim bir arkadaşımla fakat o gün şansıma ameliyat olan yakınının refakatçisi olarak hastanede olduğunu öğrendim arkadaşımla büyük bir hüsran yaşarken kapıda bir kızla tanıştık sürekli abla aysel ablayamı geldiniz dedi evet dedik benim annemde fal bakıyo bak hepside çıkıyo falan dedi bizde hı hı falan yapıp kızı göndermeye çalışıyoruz 1 lira ver anneme götürim dedi arkadaşım korktu ben biraz gözü karayımdır arkadaşım biraz daha cesaretsizdir yok fln dedi bende ya bi bakalım gözümüz tutmassa girmeyiz dedim arkadaş yok falan derken en sonunda elinden tuttum yürü ben varım dedim kızada bak annen bakmıyorsa ve yalan söylyorsan kızarım fln diye 1-2 bişiler dedim yok abla falan diyor.Neyse yukarı çıktık bir bayana fal bakarken denk geldik ve içeri girdik oturmaya başladık.
Sıra bize geldi öncelikle geliş sebebimizi anlattık aslında aysel hanıma geldik böle böle kızınız çok ısrar etti bizde geldik dedik hoşgeldiniz buyrun dedi oturduk.Diğer fal baktıran bayan gitti.Kahvelerimizi içerken aysel hanımdan bahsedildi.Kendisi daha önce aysel hanımın yanında çalıştığını söyledi.Kahvelerimize bakmaya başladı.Arkadaşımda bende şoka uğradık.Normalde artık falcıların dilini çözdük bişi sorarda cvp verirsen ona göre devamını getiriyorlar.Bu sefer daha tuhafı oldu kendisi bize siz yorum yada cvp vermeyin ben konuşayım ben bileyim dedi.Herşeyi bildi.Ve biz arkadaşımla o gece hiç uyuyamadık ismi yanlış hatırlamıyorsam menekşe idi.aysel hanımın karşı binasında oturuyor.
Bizi kapıda annesine götürmek isteyen kızıymış.
Ücret konusuna gelince ne verirsen onu alıyor.Fiyat vermiyor.Ama biz 2 kişi baktırdık 20 tl verdik.10-10tl.
Umarım faydası olur.
Sevgiler..
15 yıl önce baktırdığım tüm tarihleri maximum 1 aylık sapmalarla gerçekleşmişti. Son faldaki tarihler gelmedi. Başka bir arkadaşıma Ekim 29 demiş. Biz hatta tatil günü hiçbir şey olmaz diye düşünmüştük. İşle ilgili birşey söylemişti. O gerçekleşti. Ben beklemedeyim hala.
seteney tarot 40 tl
su 80 tl
karalama 100 tl zam gelmediyse 2 ay içinde tarife bu kahvede yanılmıyorsam 25-30 civarı
birde karalamayı çok tavsiye ediyorlar ben baktırmadım
15 yıl önce baktırdığım tüm tarihleri maximum 1 aylık sapmalarla gerçekleşmişti. Son faldaki tarihler gelmedi. Başka bir arkadaşıma Ekim 29 demiş. Biz hatta tatil günü hiçbir şey olmaz diye düşünmüştük. İşle ilgili birşey söylemişti. O gerçekleşti. Ben beklemedeyim hala.
Uppssss,gitsem mi acaba?
yedikuledeki menekşenin telefonunu rica edebilir miyim?
Eee kızlar varmı giden umarım memnun kalırsınız :)
Ben dün Burak'a gittim. Duymak istediğim seyleri söylemese de aslında dogruları söyledi ve tespitleri dogruydu bu nedenle beğendim, enerjisi de çok pozitifti. Gelecek tahminlerini bilemiyorum onların zamani var çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz..
Basak Hanım'a yarın ya da pazar gitmeyi düşünüyorum, bu günlerde çalışıyor mu? Ve cafenin numarasına ulaşılamıyor, Basak Hanim'in özel numarası var mı acaba? Çok uzaktayim gittiğimde bir surprizle karşılaşmak istemiyorum..
Ben dün Burak'a gittim. Duymak istediğim seyleri söylemese de aslında dogruları söyledi ve tespitleri dogruydu bu nedenle beğendim, enerjisi de çok pozitifti. Gelecek tahminlerini bilemiyorum onların zamani var çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz..
Basak Hanım'a yarın ya da pazar gitmeyi düşünüyorum, bu günlerde çalışıyor mu? Ve cafenin numarasına ulaşılamıyor, Basak Hanim'in özel numarası var mı acaba? Çok uzaktayim gittiğimde bir surprizle karşılaşmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?