ben kahve falıda bakıyor dıye bılıyordum :44:
kahve 30tl iskambıl 100tl dıye bılıyordum .
eger kahve falı bakıyor ıse ve 30tl ıse
kahve falı baktırmak daha mantıklı .100tl
fala vermek ınsanı bıraz zorlar
sonucta ıkısıde fal turu .ıyı bakan kahvedede
ıskambıldede aynı bakar .ama yogunluk olarak
ıskambıle bakıyorsa bılemem tabi :)
Teşekkür ederim canım sen bu topiğin sıkı takipcilerindensin gittiğin falcilardan önerebilecegin birkaç kisi var mı denemeye deger:)
hic para verilirmi bir fala 5 kurus vermedim bu gune kadar
Şöyle diyim canım Nihal hanım bana tek bir soru sormadan başladı anlatmaya ama cok kısa ya yetmiyor Basak hanım kotu diyemem iyiydi bana dedikleri hep doğru seylerdi ama biraz bilgi istiyo sanki acaba nihale tarot mü baktirsak uzun bakar belki o zaman da tarota iyi bakabiliyomu:)
evet çekmeköy ama açık adres bilmiyorum. arkadaşımda o mahallede oturduğu için tarif etti. normalde 50 tl'ye bakım yapıyormuş, tanıdık vasıtasıyla 35 tl'ymiş. yarın için arayıp randevu alıcam, sınavdan sonr gitmeyi planlıyorum. siz çekmeköye yakın mısınız?
En son gittiğim falcıyı yazayım bende...Bakırköy dejavu cafede yiğit bey...Bana söylediği çoğu şey çıktı...Gidilebilecek bir falcı...Kahve+fal 20 tl
Ben aksine hiç beğenmemiştim 5 dk baktı bakmadı harf soruyor yok diyincede sinirleniyor bi dövmediği kalmıştı !!
burdaki bayanlar falcilara para vermeyi pek seviyorsunuz bende size bi kahve fali bakiyim bundan kolay ne var :)))
En son gittiğim falcıyı yazayım bende...Bakırköy dejavu cafede yiğit bey...Bana söylediği çoğu şey çıktı...Gidilebilecek bir falcı...Kahve+fal 20 tl
eminim oyledir. ama iyi ki de bunu paylastin. ben ilk ue oldugum zamanlarda hemen her tavsiyeye atlardim!
iki kisi yeni uye oluptra aninda siddetle bir seyi tavsiye ediyorlarsa ilginc derim baska bir sey demem :)maymun gozunu acti cunku :)
burdaki bayanlar falcilara para vermeyi pek seviyorsunuz bende size bi kahve fali bakiyim bundan kolay ne var :)))
aytene bende gittim ewet kadın süper bakıyor ama birde arzu var yeni gelmiş iskambil ve zen tarotu bakıyor oda süperdi ama 2 arzu var orda biri oranın sahibi arzu birde yeni gelen arzu oda güzel bakıyor.....
burada kimsenin keyfinden falcılara para verdiğini düşünmüyorum. :)
demek kı sıze bakamadı demek kı elektırıgınız tutmadı .
ben kendı adıma burak bey'den memnun kaldım .kesın olacak
dedıgı olayı 2 gun once yasadım .ısrarla kotuledıgınız kadar emın
olun boş acemı bı falcı degıl kendılerı .memnun kalmamış olabılırsınız
tabıkıde ama ısrarla kotulemenızın altında kusura bakmayın ama
bı amac aramaya basladım :) hanı memnun kalmadıgınız falcı degılde
sankı karalamaya calıstınız bı falcı gıbı ızlenım bırakıyorsunuz .
burak beyi bende düşünüyorum aslında yada sembol cafe levent yada bahar iyiymiş galiba ama hangisindeler bilmiyorumcnm benım en son gıttıgım burak bey .ben memnun kalmıstım .
şu sıralar sibel'i merak edıyorum ama 100tl cok pahalı
kahve falıda bakıyor dıye bılıyordum 30tl dıye bılıyorum
eger kahve falına gıdıpde memnun kalan arkadaslar olursa denemek
ıstıyorum ben de .ha bi'de ben damlalar tuba'yı begendım 1 kere baktırdım ,
ama kasım ıcın net olacak dedıgı şey net olmadı sadece giris bolumu oldu
.
evet cok.kisaydi ama dogru tespitleri var cnm bilmiyorum acaba tarot bakiyomu onda nasildir deneyeboiliriz ya bilgi istesin ama uzun baksin yeter ya merak ettiklerimi dogru cevaplasin yani
Bayadır girmiyordum ara vermiştim Burak'a bende baktıracağım burda güvendiğim arkadaşlardan referans aldım ya fal bu kimine tutar kimine tutmaz bence önyargılı olmamak gerek soytarı lafı ağır biraz tamam size bakamamış olabilir ve ben tanımıyorum ama bende o kadar beğenmediğim beğendiğim falcılar oldu ama hiç soytarı veya hakaret edici sözler söylemedim ama olabilir diyelim bende baktıracağım bu hafta içinde anlatırım uzun aradan sonra burakla kış sezonunu açayım bakalım :) :)
burak beyi bende düşünüyorum aslında yada sembol cafe levent yada bahar iyiymiş galiba ama hangisindeler bilmiyorum
kısa bakmıyo canım sorularını cevaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?