İstanbul'da Fal - Falcılar

hic para verilirmi bir fala 5 kurus vermedim bu gune kadar

Teşekkür ederim canım sen bu topiğin sıkı takipcilerindensin gittiğin falcilardan önerebilecegin birkaç kisi var mı denemeye deger:)

cnm benım en son gıttıgım burak bey .ben memnun kalmıstım .

şu sıralar sibel'i merak edıyorum ama 100tl cok pahalı

kahve falıda bakıyor dıye bılıyordum 30tl dıye bılıyorum

eger kahve falına gıdıpde memnun kalan arkadaslar olursa denemek

ıstıyorum ben de .ha bi'de ben damlalar tuba'yı begendım 1 kere baktırdım ,

ama kasım ıcın net olacak dedıgı şey net olmadı sadece giris bolumu oldu
.

evet cok.kisaydi ama dogru tespitleri var cnm bilmiyorum acaba tarot bakiyomu onda nasildir deneyeboiliriz ya bilgi istesin ama uzun baksin yeter ya merak ettiklerimi dogru cevaplasin yani

Siz de gittiniz diye biliyorum Nil hanima. Ulasmak istiyorum telefon numarasini verebilir misiniz????
Ay gunlerdir bekliyorum bir kisi belki paylasir diye

En son gittiğim falcıyı yazayım bende...Bakırköy dejavu cafede yiğit bey...Bana söylediği çoğu şey çıktı...Gidilebilecek bir falcı...Kahve+fal 20 tl

gecen gün bir arkadasımın tavsiyesi üzerine bakırkoyde arzuhale gittim orda bir falcı var adı ayten kadın nerdeyse tc kimlik numaramı verecekti süperdi valla ben cok begendim şiddetle tavsiye ediyorum:)))))))

aytene bende gittim ewet kadın süper bakıyor ama birde arzu var yeni gelmiş iskambil ve zen tarotu bakıyor oda süperdi ama 2 arzu var orda biri oranın sahibi arzu birde yeni gelen arzu oda güzel bakıyor.....

Ben aksine hiç beğenmemiştim 5 dk baktı bakmadı harf soruyor yok diyincede sinirleniyor bi dövmediği kalmıştı !!

eminim oyledir. ama iyi ki de bunu paylastin. ben ilk ue oldugum zamanlarda hemen her tavsiyeye atlardim!
iki kisi yeni uye oluptra aninda siddetle bir seyi tavsiye ediyorlarsa ilginc derim baska bir sey demem :)maymun gozunu acti cunku :)

En son gittiğim falcıyı yazayım bende...Bakırköy dejavu cafede yiğit bey...Bana söylediği çoğu şey çıktı...Gidilebilecek bir falcı...Kahve+fal 20 tl

Yigite bende baya gittim. Ya tam anlayamiyorrm ben yigiti artik bi baktiriyorum off her dedigi cikio sok oluyorum bi baktiriyorum dediklkeri yarim cikio yada az cikio ama ara ara gittigim bi falcidir com az bakar ama iyidir muhb.ide keyifli bence bence gunundeyse diyim yada)

eminim oyledir. ama iyi ki de bunu paylastin. ben ilk ue oldugum zamanlarda hemen her tavsiyeye atlardim!
iki kisi yeni uye oluptra aninda siddetle bir seyi tavsiye ediyorlarsa ilginc derim baska bir sey demem :)maymun gozunu acti cunku :)

Canım fal bu ama insan saygılı olmalı bence elektrikte tutmaya bilir hem para veriyoruz gemde üstüne fırça oldu başka :) birde söylediklerinden bişey anlamamıştım hayır değincede kızıyor adam :)

burdaki bayanlar falcilara para vermeyi pek seviyorsunuz bende size bi kahve fali bakiyim bundan kolay ne var :)))

Canım o kadar değil tabiki parası olan baktırır olmayan baktırmaz ha kahve falını önüne gelen herkes bakıyor ama Burda paylaşılan falcılar işin ehemmiyetini bildikleri için bizde gidiyoruz paylaşıldı diyede hepsine gidilmiyor sen bence burda hepsine gittiğimizi zannettin sanırım bazen :) :)

aytene bende gittim ewet kadın süper bakıyor ama birde arzu var yeni gelmiş iskambil ve zen tarotu bakıyor oda süperdi ama 2 arzu var orda biri oranın sahibi arzu birde yeni gelen arzu oda güzel bakıyor.....

Bana hic cikmadi arzunun dedikleri hemde hiccc yazik verilen paralaraa!

burada kimsenin keyfinden falcılara para verdiğini düşünmüyorum. :)

Bayadır girmiyordum ara vermiştim Burak'a bende baktıracağım burda güvendiğim arkadaşlardan referans aldım ya fal bu kimine tutar kimine tutmaz bence önyargılı olmamak gerek soytarı lafı ağır biraz tamam size bakamamış olabilir ve ben tanımıyorum ama bende o kadar beğenmediğim beğendiğim falcılar oldu ama hiç soytarı veya hakaret edici sözler söylemedim ama olabilir diyelim bende baktıracağım bu hafta içinde anlatırım uzun aradan sonra burakla kış sezonunu açayım bakalım :) :)

burak beyi bende düşünüyorum aslında yada sembol cafe levent yada bahar iyiymiş galiba ama hangisindeler bilmiyorum
evet cok.kisaydi ama dogru tespitleri var cnm bilmiyorum acaba tarot bakiyomu onda nasildir deneyeboiliriz ya bilgi istesin ama uzun baksin yeter ya merak ettiklerimi dogru cevaplasin yani

kısa bakmıyo canım sorularını cevaplıyor

tatlım yanlıslık oldu sanırım :44:

cunku ben buraktan memnun kalmıstım ,

soytarıyı ben demedım yanı :)

yanlıs alıntı oldu sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…