İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de bir müddet fala ara vereceğim. Kapanışı Basak Hanımla yapmayı düşünüyordum; ama son yorumlara göre çok kısa bakmaya başlamış sanırım o yüzden Sibel Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Numarasını paylaşır misin? Tesekkurler

Tatlım ,ben ne zaman baktırsam tuttu,ben hiç fotografa baktırmadım

cnm gidiyomusun bugun basak hanima

sabah gitmeden önce bir forma bakayım dedim,başak hanım hakkında yazılanlara baktım 10 dk filan bakıyor yazısını okuyunca vazgeçtim ben burdan kadıköye gidicem onca trafik birde orda cafeyi bulmaya çalışıcam birde 10 dk bakacak,ddim sıcak yatağımda uyurum didim:)
birde ben özel numarasını istemiştim gitmeden önce aramak için kimse bu konuda geri dönüş yapmadı birde oraya gidicem belki kadını bulamıyacağım acaba bugün başak hanıma giden oldu mu?

anladım canm ya benimde kafam karisti uzun bakmis bazilarina cunku randevu almak gerek belkide giden olmussa sorariz tekrardan dun bi kisi daha begenedigini yazmisti ama bende belki tekrar rtugbaya gidip ara vericem fala aralikta bisey olursa fallarim cikarsa oneririm sana isim tatlim

tugbaya daha önceden baktırdın mı?

tugbaya daha önceden baktırdın mı?

evet cnm barisada tugbayada gittim barisi begenmedim ama arkadaslarim memnun kaldi ben aksam ustu gittim ama iyiydi bence ani ve gecmisi super soyledi dedigi bisey oldu ama asil olay aralikta beklemem gerek yanliz fala baslayinca cok hizli anlatiyo bi sure fincani.acinca garip biras

cnm senin falin uzun ve ayrintilmiydi basak hanimda

Minikcim, negatif dönemde olsa da , yine de Burak ın bunu direk söylemesi birşey. Hiç olmazsa sempati yaratma uğruna bizi rüyalara gömmüyor. Gardımızı daha iyi almamızı sağlıyor. Umarım sonunda herşey sonunda rayına oturur Minik hepimiz için:)

Her işte bir hayır vardır minik. Ben de yorumlarını merak ediyordum ama. Zamanı değilmiş herhalde. Burak ta bence bakabiliyor zaten.

Kızlar aranızda binnaz abla fal sitesinde baktıranlar oldu mu. DUYDUGUMA GÖRE efsun isimli bir bayanın tum dedikleri çıkıyormuş

falcılar genelde hep kötü şeyleri biliyorlar.. test ettim gördüm :)

geçenlerde sarmaşık kafede tolga diye birine gitmiştim, bana işyerinde müdürünle bi tartışma,gerginlik yaşayacaksın demişti ve 10 gün sonra öyle birşey yaşadım:/

2 hafta içerisinde de hoşlandığım çocukla yüzyüze geleceğimizi vs.. söylemişti... ama nerdeeee... yalan oldu :)

yani böyle çok örnek yaşadım, gördüm..

niye böyle oluyo yaaa ühühühüü:2:

sibel hanım kimdiii ??

cnm son bisey daha sorucam basak mi nihalmi peki

Şöyle diyim canım Nihal hanım bana tek bir soru sormadan başladı anlatmaya ama cok kısa ya yetmiyor Basak hanım kotu diyemem iyiydi bana dedikleri hep doğru seylerdi ama biraz bilgi istiyo sanki acaba nihale tarot mü baktirsak uzun bakar belki o zaman da tarota iyi bakabiliyomu:)

Meldas çok teşekkür ederim numara için. Sibel Hanımı mağdur etmem kesinlikle için rahat olsun.
Görüşmek dileğiyle..

su falı ; suya bakarak arapca bırseyler soyleyerek bakıyorlar .

ama herkes bakamaz dıye bılıyorum ben .ayna falını bılmıyorum

cnm hıc duymadım onu ben .

Teşekkür ederim canım sen bu topiğin sıkı takipcilerindensin gittiğin falcilardan önerebilecegin birkaç kisi var mı denemeye deger:)

Arkadaşlar merhaba
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sayenizde bir çok falcıya gittim memnun kaldım/kalmadım arada sırada bakıyorum yeni birileri varmı diye bayadır bakmamıştım Burak diye birinden bahsediliyor bende denemek istiyorum nerdedir,kaç para bilgilerini paylaşabilirmisiniz?lütfeennn :)

Beylikdüzü'nde iskambil bakan bayan

ben kahve falıda bakıyor dıye bılıyordum :44:

kahve 30tl iskambıl 100tl dıye bılıyordum .

eger kahve falı bakıyor ıse ve 30tl ıse

kahve falı baktırmak daha mantıklı .100tl

fala vermek ınsanı bıraz zorlar

sonucta ıkısıde fal turu .ıyı bakan kahvedede

ıskambıldede aynı bakar .ama yogunluk olarak

ıskambıle bakıyorsa bılemem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…