işyerimden dün para alamayınca sabah para almaya geldim :)
patroncukum geç gelincede sibel hanıma mesaj attım. sonra konuştuk. çok kızdı.
ben randevulu calısıyorum sizin yüzünüzden müşterimden oldu diye. haklı kadın. konuşma esnasında otoparka patronun aracı gelince
aha geldi çıkarım 15 dk ya diyodum ki telefon kapanmış.
telfon kapanınca bende aramadım.
demek ki baktırmamam 100 tl'min cebimde kalması gerekiyormuş.
hoş haala paşazadenin para vermesini bekliyorumda :)
neyse bu vesile ile kapanışı benim soytarıda yapıcam:)
yani burakta.
randevu alırsanız muhakkak uyun arkadaşlar, ben uyamadım utandım. normalde çok sadığımdır ama işte şartlar.
aslında özel bir numarası varsa bende rica edecektim,bende uzakta oturuyorum,boşu boşuna gitmemek lazım:)bende yarın gitmeyi düşünüyorum.
Peki sence mevcut durumda nasıl? Ben ilk baktırdığımda aklındaki kişinin fotoğrafı var mı demişti. Sildim dedim. Son gidişimde fotoğrafı var diye gittim işte. Fotoğrafa bakıp yorum yaptı mesela 1-2 bir şey söyledi.
cnm gidiyomusun bugun basak hanima
sabah gitmeden önce bir forma bakayım dedim,başak hanım hakkında yazılanlara baktım 10 dk filan bakıyor yazısını okuyunca vazgeçtim ben burdan kadıköye gidicem onca trafik birde orda cafeyi bulmaya çalışıcam birde 10 dk bakacak,ddim sıcak yatağımda uyurum didim:)
birde ben özel numarasını istemiştim gitmeden önce aramak için kimse bu konuda geri dönüş yapmadı birde oraya gidicem belki kadını bulamıyacağım acaba bugün başak hanıma giden oldu mu?
anladım canm ya benimde kafam karisti uzun bakmis bazilarina cunku randevu almak gerek belkide giden olmussa sorariz tekrardan dun bi kisi daha begenedigini yazmisti ama bende belki tekrar rtugbaya gidip ara vericem fala aralikta bisey olursa fallarim cikarsa oneririm sana isim tatlim
tugbaya daha önceden baktırdın mı?
cnm senin falin uzun ve ayrintilmiydi basak hanimdamerhaba kızlar bugun badem cevızle gıttık basak hanıma ...
bir çok şeyi bildi bana söyledıklerının hepsı dogruydu ama ısım ıstersenız bana solemdı.sadece benden bıraz bılgı ıstıyerek baktı herkese zaman vermıs bana vermedı olacak dedı sadece dedıgım gıbı bılemedıgı yok gelecegıde gorecegız :) ilginç bir faldı nötürüm ona karsı acıkcası.
Minik bu arada haklısın sen!! Sibel Hanım'la Burak'ın falında önemli şeylerin çoğu aynı çıktı.Yani bence Burak biliyor.Herşeyi süper bilmese biliyor. Öyle boş değil çocuk.
Sibel Hanım daha detaylı bakıyor. Daha çok şey söylüyor geleceğe dair.
Ama Burak sana güzel şeyler söylemişse, sevin diye söylüyorum. Çünkü çoğu şeyi Sibel Hanım'da söyledi.
işyerimden dün para alamayınca sabah para almaya geldim :)
patroncukum geç gelincede sibel hanıma mesaj attım. sonra konuştuk. çok kızdı.
ben randevulu calısıyorum sizin yüzünüzden müşterimden oldu diye. haklı kadın. konuşma esnasında otoparka patronun aracı gelince
aha geldi çıkarım 15 dk ya diyodum ki telefon kapanmış.
telfon kapanınca bende aramadım.
demek ki baktırmamam 100 tl'min cebimde kalması gerekiyormuş.
hoş haala paşazadenin para vermesini bekliyorumda :)
neyse bu vesile ile kapanışı benim soytarıda yapıcam:)
yani burakta.
randevu alırsanız muhakkak uyun arkadaşlar, ben uyamadım utandım. normalde çok sadığımdır ama işte şartlar.
Minikcim, negatif dönemde olsa da , yine de Burak ın bunu direk söylemesi birşey. Hiç olmazsa sempati yaratma uğruna bizi rüyalara gömmüyor. Gardımızı daha iyi almamızı sağlıyor. Umarım sonunda herşey sonunda rayına oturur Minik hepimiz için:)
cnm son bisey daha sorucam basak mi nihalmi peki
Beylikdüzü'nde iskambil bakan bayansibel hanım kimdiii ??
Her işte bir hayır vardır minik. Ben de yorumlarını merak ediyordum ama. Zamanı değilmiş herhalde. Burak ta bence bakabiliyor zaten.
su falı ; suya bakarak arapca bırseyler soyleyerek bakıyorlar .
ama herkes bakamaz dıye bılıyorum ben .ayna falını bılmıyorum
cnm hıc duymadım onu ben .
Beylikdüzü'nde iskambil bakan bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?