symbol cafe levent taksım subesınde olan mı ?
merhaba
ben de yeni üyeyim. bu topic deki sayfaların neredeyse tamamını okudum. Fal ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim.
1. Cezmi: kendisi benim 15 sene önce fal baktırdığım biriydi. Şirinevlerdeydi o zaman. Daha üniversitedeyken fal baktırmıştım. Evleneceğim kişi, tarih, yaşayacağım olayların neredeyse tamamını bilmişti. Yaklaşık 1 ay önce ulaştım kendisine. Tekrar baktırdım. Artık telefonda bakıyor ve genelde soru cevap. mevcut durumu tamamıyla yorumluyor. Gelecek ile ilgili verdiği tarihler henüz gelmedi. Performansı düştü mü aynen devam mı tarihler geldikçe paylaşacağım. 150 TL
2. Burak: Hem yüzyüze hem telefonda baktırdım. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. O da mevcudu doğru yorumluyor. Tarihlerini bekliyorum. En kısa zaman 28 Kasım
3. Sembol Levent: Ekim ayında baktırmıştım. Verdiğin tarihlerden iki tanesinde dediği olayları yaşadım. Ve hiç beklemediğim şeylerdi. Nokta atışları kuvvetli bence.
4. Sembol Fulya: Fulya da mevcut durumu güzel yorumluyor. Fulya'nın daha çok ilişki konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşındaki kişinin fikeirlerini aklından geçenleri birebir anlatıyor bence. Gelecek konusunda henüz çıkan birşey olmadı.
5. Sembol Meryem: Geçen sene Ekim ayında baktırmıştım. Bana Temmuz 2012 de -hiç aklımda olmayan bişeydi- yaşayacağım olayı birebir anlatmıştı. Söylediği şeylerden birkısmı gerçekleşti. Gelecek konusunda diğerleri kadar kuvvetli değil bence.
Ben aksine hiç beğenmemiştim 5 dk baktı bakmadı harf soruyor yok diyincede sinirleniyor bi dövmediği kalmıştı !!
Burak'ın 28 Kasım'da olacak dediği olayı 25 Kasım itibariyle yaşamış bulunuyorum kızlar:))
Offf,çok uzakmış,merak ettim ama yol gözümde büyüdü,yedikuledeki menekşe hakkında başka fikri olan var mı?yakın sayılır bana :44:
cnm asiye abla kahvemk bakiyor uzun bakar mi acaba ?asiye ablayı ben severim ,bir ara her söylediği oluyordu ,nokta atışları iyiydi ama beli olmuyor illa çıkıcak diye bişi yok ,gününe elekriğine göre değişiyor durum ,martan beri baktırmadım,sn baktıdğımda çıktı
Asiye abla,senin ,stediğin kişiyi hedef aıp bakamıyor örneğin ben eski nişanlımla nolucam diye baktırmıştım o ilerideki 3 ayı anlatır artık ne olursa bahtına
Arkadaşlar Beşiktaş Symbol Asiye'ye fal baktıran var mı? Memnun kaldım aslında mevcut durumda falan. Hatta Aslı diye birinden kötü haber alacaksın dedi. Yakın arkadaşım kendisi. 1 saat sonra kızdan mesaj geldi kaza yaptık kötüyüm falan diye. Bir şeyi bildi en azından
Merhaba,
Medyum Burak diye birini buldum, internette hiç olumsuz yorum yapılmamış.
Kendisiyle iletişime de geçtim fakat parayı yollamadan önce biraz daha araştırma yapmak istedim.
Herhangi bir şey duyan bilen var mıdır?
arkadaşlar lütfen burak a nasıl gidebileceğim hakkında biri bana yardımcı olabilir mii??? Lütfenn çok merak ediyoruummm
gecen gün bir arkadasımın tavsiyesi üzerine bakırkoyde arzuhale gittim orda bir falcı var adı ayten kadın nerdeyse tc kimlik numaramı verecekti süperdi valla ben cok begendim şiddetle tavsiye ediyorum:)))))))
Canim boole medyum die internette olanlardan lutfen uzak dur heleki internette olanlar !! Ben cok para bayilldim sonuc kocaman 0!! Giden para olsun hadi ama ya umutlarimiz !! Lutfen bulasmayin daha once tecrube edilmis hakkinda bilgi sahibi oldugunuz insanlara gidin we cok para wermeyin cok para super olucak anlamina gelmiyor arkadaslar lutffen tecrubelerims kulaak asin ...
Çook teşekkürler, ben de böyle bir yanıt arayışı içerisindeydim.
Birini bulmayı çok istiyorum ama o alemlerde hiç tanıdığım yok işte
tatlım yanlıslık oldu sanırım :44:
cunku ben buraktan memnun kalmıstım ,
soytarıyı ben demedım yanı :)
yanlıs alıntı oldu sanırım :)
Merhaba kızlar
cumartesı günü asmın cafeye gıttım sevıle baktırıcaktım ama sevıl yokmus burak ordaymıs musaıtmısde oda baktırım dedım aslında genelı ıyıdı hatta eglencelıydı cok sempatık bı cocuk 2013 yılıydı verdıgı tarhler 2013 4.ay ve yaz aylar :) o yuzden o trhlerı beklıcem hayırlısı :) cıkar yada cıkmaz ama içimde kalmadı hıc olmazsa denedım :)
cıkarsa yıne gıderım yok çıkmazsa bır daha gıtmem :)
cnm burak asmin cfeye geri mi donmus artik tarotta bktimi orda sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?