İstanbul'da Fal - Falcılar

Burak'ın 28 Kasım'da olacak dediği olayı 25 Kasım itibariyle yaşamış bulunuyorum kızlar:))

Merhaba,

Medyum Burak diye birini buldum, internette hiç olumsuz yorum yapılmamış.
Kendisiyle iletişime de geçtim fakat parayı yollamadan önce biraz daha araştırma yapmak istedim.

Herhangi bir şey duyan bilen var mıdır?

cnm asiye abla kahvemk bakiyor uzun bakar mi acaba ?

cnm asiye ne fali bakiyor ben orda nihale kahve baktirdim kisa surdu ama .bes dakka yaa bildi ama cok kisaydi asiyede oyle mi onerirmisin

Canim boole medyum die internette olanlardan lutfen uzak dur heleki internette olanlar !! Ben cok para bayilldim sonuc kocaman 0!! Giden para olsun hadi ama ya umutlarimiz !! Lutfen bulasmayin daha once tecrube edilmis hakkinda bilgi sahibi oldugunuz insanlara gidin we cok para wermeyin cok para super olucak anlamina gelmiyor arkadaslar lutffen tecrubelerims kulaak asin ...

Merhaba kızlar

cumartesı günü asmın cafeye gıttım sevıle baktırıcaktım ama sevıl yokmus burak ordaymıs musaıtmısde oda baktırım dedım aslında genelı ıyıdı hatta eglencelıydı cok sempatık bı cocuk 2013 yılıydı verdıgı tarhler 2013 4.ay ve yaz aylar :) o yuzden o trhlerı beklıcem hayırlısı :) cıkar yada cıkmaz ama içimde kalmadı hıc olmazsa denedım :)

cıkarsa yıne gıderım yok çıkmazsa bır daha gıtmem :)

arkadaşlar lütfen burak a nasıl gidebileceğim hakkında biri bana yardımcı olabilir mii??? Lütfenn çok merak ediyoruummm

hafta sonları asmın cafe de ama hafta ıcı de ordamıdır bılmıyorum asmın cafe taksım ıstıklalade garantı bankasının yanındakı sokaktan gır orda sıralı cafeler zaten :) kıme sorsan söylerler :)

Çook teşekkürler, ben de böyle bir yanıt arayışı içerisindeydim.
Birini bulmayı çok istiyorum ama o alemlerde hiç tanıdığım yok işte

Çook teşekkürler, ben de böyle bir yanıt arayışı içerisindeydim.
Birini bulmayı çok istiyorum ama o alemlerde hiç tanıdığım yok işte

Bende isterim ama yok iste cnm :)) sakin paraciklarini werme sakin canimm:) duyarsam paylasirim burdan gerci duyupta gittiklerimde fos cikti anlamYiyorum been bu isleri:)

kızlar bende ne zamandır nıyetlıyım bı turlu kısmet olmadı burak a gıtmek.. daha oncesınde numara ıstemıstım saolsun arkadas verdı numarayı onu okuyan bı arkadas bana ozelden yazmıs burak ne kadara bakıyor dıye?ozelden yazamıyorum henuz gercı ne kadara baktıgınıda tam bılmıyorum aklımda 30 kalmıs cvap verırsenız hem ben,hmde mesaj atan arkadas burdan okuyup ogrenmıs olur..sımdıden tsekkurler:)

cnm burak asmin cfeye geri mi donmus artik tarotta bktimi orda sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…