İstanbul'da Fal - Falcılar

Asiye kahve bakıyor, kart falan da seçiyosun. Sorularını da alıyor yani. Ya gayet iyi bence. Nihal de iyi. Asiye bana 15 dk falan bakıyor, benden önceki adama 20 dk baktı rahat. Deneyebilirsin. Abla gibidir hem, sıcakkanlı.
cnm asiye ne fali bakiyor ben orda nihale kahve baktirdim kisa surdu ama .bes dakka yaa bildi ama cok kisaydi asiyede oyle mi onerirmisin

canm tessekkur ederim cevabin icin nihal iyi ama kisaydi asiye uzunmus hafta sonu ordaysa gidebilirim hatta nihalin bi dedigi oldu cikarmi sence fallari ya

ya kızlar ben burağa fal baktırmıştım ve aklımda olmayan bir konuya olacak falan diye tarih vermişti.Gerçekten zaafım olan bir konuydu.Tarih geldi dediği olmadı sonra şengüle baktırdım aradan on gün geçmişti burağın verdiği tarihten şengülde aynı olaya başka tarih verdi ben bu olayı söylemeden.Acaba gerçekten böyle bir şey olur mu yoksa şengül beynimi mi okudu? bir de şengülün dediği bir iki şeyde tuttu.Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama kafam karıştı.Ne yapcam yaa ısrarla iki falcı olacak diyor ama tarihi tutturmadılar ortada öyle bir şey yokken kafama soktular.Şengülün verdiği tarihin gelmesine de bir kaç gün var bakalım...

Bekle bakalim canim bazen dedigin gibi dusunce okuyan ccok falciyla karsilastim senin icin iyiyse umarim olur bekle bakalim

cnm burak asmin cfeye geri mi donmus artik tarotta bktimi orda sana

evet canım tarot baktı bıde yıldızname gıbı bıseyler yaptı kahveye bakmadı zaten :) bende sıteden ogrenmıstım haftasonlareı asmın cafe de oldugunu sevıl dıye bır bayan var ona baktırcaktım ama o yokmuss burak ı denedım :)

anladim cnm bnde bi keregitmistim buraga bakalim cikarsa sevil nasilmiski acaba

ya canim leventi cok merak ettim onadami gitsem ne kadara bakiyor uzun bakarmi

Kızlar, moraller sıfırın altında sıfır.

Burak ın olacak, Sibel 'in 50% olacak dediği şey olmadı.

Beynim dönüyor şu an

Arkadaslar merhaba. Forumu bir suredir takip ediyordum, uye olmaliydim artik:) Telefonda fal baktirmak icin kimi onerirsiniz? Ve nasil ulasirim, yardimci olur musunuz? Tesekkurler!

Kızlar, moraller sıfırın altında sıfır.

Burak ın olacak, Sibel 'in 50% olacak dediği şey olmadı.

Beynim dönüyor şu an

Ya takma kafana; bu falcılar işte böyle ümitlendirir adamı. Yalnız bnm anlamadığım Sibel'in %50 ihtimal vermesi, nasıl bi fal bu ya? Zaten %50 şansımız var.. Fal mı bakmış oluyor o şimdi?

Ya takma kafana; bu falcılar işte böyle ümitlendirir adamı. Yalnız bnm anlamadığım Sibel'in %50 ihtimal vermesi, nasıl bi fal bu ya? Zaten %50 şansımız var.. Fal mı bakmış oluyor o şimdi?

falcılar ümitlendirmez, biz ümit satın almak için falcılara gideriz.
acı ama gerçek bu :)
ben kendi hayatımı dışarıdan seyrediyorum resmen, anlatılanla yaşadığımın alakası yok.
Rabbim ne verirse hayırlısını verir diyor sineye cekiyorum.
he fal baktırır mıyım evetttttttt :) buda benim kötü alışkanlığım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…