İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya takma kafana; bu falcılar işte böyle ümitlendirir adamı. Yalnız bnm anlamadığım Sibel'in %50 ihtimal vermesi, nasıl bi fal bu ya? Zaten %50 şansımız var.. Fal mı bakmış oluyor o şimdi?

Valla ben de anlamadım. O gün gittiğimde evet olacak dedi. Bugün müşterimi aramadan aradım, dün de aradım. 50% gibi görüyorum dedi. Negatif konuşmayacaklar, ama 50% dedi. Evet nefatif konuşmadılar, ama gelecek seneye dediler. Gelecek seneye kim öle kim kala
Şu an gerçekleşmesi gerekenler var, yoksa zaten ben gelecek seneye işimi devam ettiremem ki.
Kötü yani.
Burak ta çok emindi. Çok ümitlenmiştim.İkisi de ok verince. 2 kişiden ok alıp, hüsrana uğramak çok kötü bir şey kızlar.
Desteğiniz için çok teşekkürler.

gelecek sene 2013 mü :) bişi kalmadı şurda.
aralıktada dedikleri çıkmasa ben fal baktırmam , parama yazık :)
hoş param yok ki benim

Ya takma kafana; bu falcılar işte böyle ümitlendirir adamı. Yalnız bnm anlamadığım Sibel'in %50 ihtimal vermesi, nasıl bi fal bu ya? Zaten %50 şansımız var.. Fal mı bakmış oluyor o şimdi?

gelecek sene 2013 mü :) bişi kalmadı şurda.
aralıktada dedikleri çıkmasa ben fal baktırmam , parama yazık :)
hoş param yok ki benim

Fakat bu arada Sibel 'in dediği başka birşey çıktı. Babamla ilgili sormuştum. Biriyle toplantısı vardı. Baban yanına birini alıp görüşecek bu adamla demişti. Ve adamı yola sokacaklar, anlaşacaklar demişti. Evet, bu gerçekleşti. Tıpatıp dediği gibi olmuş Sibel 'in.
Ama bir de karşı taraf cayarmış!!!!!! O zaman ne olur bilmem
Bu sorduğumu Burak 'a soramamıştım zaten. Burak 'a gittiğimde daha tam böyle bir durum yoktu ve Burak kısa baktığından bunu soramamıştım.
Sırada öteki müşteri var kızlar.
Sibel -kesin olacak dedi.
Burak- kesin olacak dedi. Bir de bu kişiyi 2 kere aramak zorunda kalacaksın dedi. 1 kere aradım. Şimdi ay sonunda arıcam.

Yakında haber veririm size. Benim sorduklarım öyle tam tarih gerektirmeyen şeyler.
2-3 tane daha somut sonuç almam gereken sorular var.
Olup/olmadıkça yazarım herkese.

mrb sizden sibel hanımın numarasını rica edebilirmiyim :)

kızlarr selammm.. ne zamandır giremiyodum amaa bişey sorucam (bulamadım cunku ( başak hanım randevuyla mı çalışıyor?(la porte) ve buragın telı veya adresını alabılır mıyım ?? sımdıden cook tsk ederımmm:)

Valla böyle falı herkes bakar bide 100 tlmi alıyo o hatun yuhhh yaniii
Kızlar bende bakıyorum telefonla hemide on liraya dicem ki sevgiliniz belki döner belki dönmez işiniz olur ama olamayadabiliiirrrr heehehehehe )))

ben de vardi onceden ayni anda birkac falciya gidip onaylatma ihtiyaci :) artik o kadar param yok ve de biraz akilandim galiba. buragin verdi tarihi bekliyorum bu hafta sibele gitmeyi cok istemekle beraber bekliycem.

ya bu arada sibel'in iskambil fali baktigini fark ettim forumda gezinirken. ben genelde kahve baktirmayi severim sonra su da olur tarotta ama iskambili bilemedim yani..

ya bu arada sibel'in iskambil fali baktigini fark ettim forumda gezinirken. ben genelde kahve baktirmayi severim sonra su da olur tarotta ama iskambili bilemedim yani..

Sibel Hanımla telefonda görüştüğümde kahve falı da baktığını ve 30 tl olduğunu söyledi; fakat 5-10 dakika sürer şimdiden uyarayım dedi. İskambil falı minimum 45 dk sürüyormuş; ama ben de kahveci oldugum için baktirip baktirmamakta kararsız kaldım. Bir de 100 tl olması durumu var tabii deger mı bilemiyorum.

Tarot mu , iskambil mi dersen ben iskambili tercih ediyorum. Tarot bakmak öyle kolay iş değildir. Yıllar, metafizik ve tecrübe gerektirir. Bir kere Italya'da baktırdım 6-7 sene önce ve kadın aşmıştı. Acayip zor randevu almıştım. Tarot çok derin konudur ve Türkiye'de bunu bakabilen yok bildiğim daha. Ama iskambil eski gelenektir Türkiye'de ve bakabilen gerçekten bakar.

canim ya italya'da falciyi nerden buldun.iyi ki bu bilgiyi gecen ay vermedin bana tatili birakip fal pesine duserdim kesin:)
iskambil olur diyorsun yani tamam aklimda cok sagol.

anladim cnm bnde bi keregitmistim buraga bakalim cikarsa sevil nasilmiski acaba

çok büyük beklentılere gırmeden gıdebılırsın canım :) 20 tl lık bır cafe falcısı bana dedıgı kucuk seyler cıktı ama buyugu ıcın tarıh vermedı yakında dedı ne kadar yakın bılemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…