Ya takma kafana; bu falcılar işte böyle ümitlendirir adamı. Yalnız bnm anlamadığım Sibel'in %50 ihtimal vermesi, nasıl bi fal bu ya? Zaten %50 şansımız var.. Fal mı bakmış oluyor o şimdi?
Burak'ın 28 Kasım'da olacak dediği olayı 25 Kasım itibariyle yaşamış bulunuyorum kızlar:))
Ya takma kafana; bu falcılar işte böyle ümitlendirir adamı. Yalnız bnm anlamadığım Sibel'in %50 ihtimal vermesi, nasıl bi fal bu ya? Zaten %50 şansımız var.. Fal mı bakmış oluyor o şimdi?
gelecek sene 2013 mü :) bişi kalmadı şurda.
aralıktada dedikleri çıkmasa ben fal baktırmam , parama yazık :)
hoş param yok ki benim[/QUO
Ah keşke minik. Gelecek sene yani 8 ay sonra olmuş oluyor bizim satış dönemimize göreO zamana kadar da ben ayakta kalamam zate İmkansız yani.
gelecek sene 2013 mü :) bişi kalmadı şurda.
aralıktada dedikleri çıkmasa ben fal baktırmam , parama yazık :)
hoş param yok ki benim
Fakat bu arada Sibel 'in dediği başka birşey çıktı. Babamla ilgili sormuştum. Biriyle toplantısı vardı. Baban yanına birini alıp görüşecek bu adamla demişti. Ve adamı yola sokacaklar, anlaşacaklar demişti. Evet, bu gerçekleşti. Tıpatıp dediği gibi olmuş Sibel 'in.
Ama bir de karşı taraf cayarmış!!!!!! O zaman ne olur bilmem
Bu sorduğumu Burak 'a soramamıştım zaten. Burak 'a gittiğimde daha tam böyle bir durum yoktu ve Burak kısa baktığından bunu soramamıştım.
Sırada öteki müşteri var kızlar.
Sibel -kesin olacak dedi.
Burak- kesin olacak dedi. Bir de bu kişiyi 2 kere aramak zorunda kalacaksın dedi. 1 kere aradım. Şimdi ay sonunda arıcam.
Yakında haber veririm size. Benim sorduklarım öyle tam tarih gerektirmeyen şeyler.
2-3 tane daha somut sonuç almam gereken sorular var.
Olup/olmadıkça yazarım herkese.
burak 544 863 17 17 kızlar sayfalara bakın ara ara yazıyoruz zaten
Valla böyle falı herkes bakar bide 100 tlmi alıyo o hatun yuhhh yaniii
Kızlar bende bakıyorum telefonla hemide on liraya dicem ki sevgiliniz belki döner belki dönmez işiniz olur ama olamayadabiliiirrrr heehehehehe)))
ya bu arada sibel'in iskambil fali baktigini fark ettim forumda gezinirken. ben genelde kahve baktirmayi severim sonra su da olur tarotta ama iskambili bilemedim yani..
Ne kadara bakıyor acaba...:44:
ya bu arada sibel'in iskambil fali baktigini fark ettim forumda gezinirken. ben genelde kahve baktirmayi severim sonra su da olur tarotta ama iskambili bilemedim yani..
Selam ben nerimanı tanımıyorum ki
Tarot mu , iskambil mi dersen ben iskambili tercih ediyorum. Tarot bakmak öyle kolay iş değildir. Yıllar, metafizik ve tecrübe gerektirir. Bir kere Italya'da baktırdım 6-7 sene önce ve kadın aşmıştı. Acayip zor randevu almıştım. Tarot çok derin konudur ve Türkiye'de bunu bakabilen yok bildiğim daha. Ama iskambil eski gelenektir Türkiye'de ve bakabilen gerçekten bakar.
anladim cnm bnde bi keregitmistim buraga bakalim cikarsa sevil nasilmiski acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?