İstanbul'da Fal - Falcılar

anladim canim tesekkur ederim simdi semboldeki asiyeyi yada leventi denicem beni kesmesse giderim :)

cnm ayse ne kadara bakiyor nasil bulabilirim onuda.merak.ettim :)

Kızlar bunu deneyen varsa yorum yapabilir mi?
Marduk Fal Bilim Merkezi ile geleceğinizi Yıldızname Yorumlaması ile öğrenmek istermisiniz? 90 TL yerine sadece 9 TL

ya canim leventi cok merak ettim onadami gitsem ne kadara bakiyor uzun bakarmi

Levent'ten çok memnun kaldım ben. Cafe falcılarının içinde bildiğim en uzun bakan o. Diğerleri 3-5 dakikada gönderiyorlar. Levent 20 dk. baktı bana.
Ve son baktırdığım falda söylediği şeylerin bir ksımı olmaya başladı.
Ama ben Burak'tan da çok memnunum. Kasım için iki tarih vermişti. İkisi de oldu.
Açıkcası fal olayının tamamen enerji olduğuna eminim artık.

cnm ayse ne kadara bakiyor nasil bulabilirim onuda.merak.ettim :)

cnm ayşe bakırköyde bız gecen pazar gıttık arkadas ona baktırcaktıpazar calısmıyormus arkadas aramıs ama telı kapalımıs marmara han var en ust katında kucuk bır dukkan gıbı bır yerde bakıyor 25 tl oldu dedıler ordakıler ama bıze daha once 20 ye bakmıstı zam gelmıs :)

Bu şengül bir zamanlar melekler kahvesinde çalışan mı acaba? Eğer oysa çok övüyorlardı

Canım bu Marmara Han tam olarak nerede?

merhaba arkadaşlar uzun süredir siteye girmiyodum girince epey çoğalmış falcılar uzun süredir baktırmıyordum ama yine krizim tuttu hayatımda gelişen olumsuz olaylar nedeniyle.. bana falcı önerir misiniz acil

kızlarrr armağanın sölediği herşey gerçekleşti inanamadımmm,en son 1 olay kaldı onunda zamanı var ama bilemiyorum..şaşkınlık içindeyimm

anladim canim levent ne kadara bakiyor acaba ben buraga gittim bir dedigi oldu o yuzden baska denemek istiyorum xadde biras uzak bana ama cok merak ettim simdi

anladim canim levent ne kadara bakiyor acaba ben buraga gittim bir dedigi oldu o yuzden baska denemek istiyorum xadde biras uzak bana ama cok merak ettim simdi

anladim canim tesekkur ederim cevabin icin bu gidisle onada giderim falla kafayi bozdum

Ben Sibel hanım a baktırdım gördügüm kadarıyla kahveye kısa bakıyor ben iskambil baktırdım uzunda sürdü ama cok süpriz birsey bilmedi acıkcası en sonunda bu aylık fal gelecek aya değisir dedi tercih sizin

Kuzum ben kahve baktırdım kısaydı ama bana genelde kimse tutturamaz, o yuzden mutlu oldum açıkçası ama aylık sada 100 lira vermenin bi mantıgı yokki:/
Bilemedim valla:/

Falın bası cok olumluyken bir anda hersey olumsuza dönünce bence o da kendisiyle çelişti belkide o yüzden bu fal aylık değişir deme geregi hissetmiştir.Beni sasırtmadı ama 100 tl gibi bir fiyat gözden cıkarılmıssa denenmeli.Ataköyde sentinus cafe deki duygu ya baktıran oldu mu yorumlarınız nedir

evet ben 2 kere baktırdım canım duyguya.. ilk gittiğinde ağzını açık bırakıyo. çünkü yüzüne bakarak senin ailenin sevgilinin ismini sylüyo direk. bana kasım sonu aralık gibi söz var istemey gelcekler aileler tanışcak dedi.
ama ben 2 aydır ayrıyım ve arışma imkanım yok ... gerisini sen düşün artık.
ama o şaşkınlığı yaşamak istiyosan 1 kere git derim gelecekle ilgili söylediklerine aldanmadan :)))
ve hep olumlu konuşuyo
sen baktrdın mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…