çok büyük beklentılere gırmeden gıdebılırsın canım :) 20 tl lık bır cafe falcısı bana dedıgı kucuk seyler cıktı ama buyugu ıcın tarıh vermedı yakında dedı ne kadar yakın bılemem :))
adı ayşe 1,50 boylarında 30 kusur yaslarında sakın bır hanım eskıden bır cafedeymıs sonra kendı cafe:)sını acmıs ılk orda baktırmıstım 10 gun demıstı adam 11,gun aramıstı sonra ızını kaybettık bır arkadastan bulduk numarasını sımdı bır pasajda teras katta bakıyor bana verdıgı tarıhler uzun trhlerı en son sabredemıyorum o yzuden :) bırılerıne daha gıtmek ıstıyorum .
ya canim leventi cok merak ettim onadami gitsem ne kadara bakiyor uzun bakarmi
cnm ayse ne kadara bakiyor nasil bulabilirim onuda.merak.ettim :)
ya kızlar ben burağa fal baktırmıştım ve aklımda olmayan bir konuya olacak falan diye tarih vermişti.Gerçekten zaafım olan bir konuydu.Tarih geldi dediği olmadı sonra şengüle baktırdım aradan on gün geçmişti burağın verdiği tarihten şengülde aynı olaya başka tarih verdi ben bu olayı söylemeden.Acaba gerçekten böyle bir şey olur mu yoksa şengül beynimi mi okudu? bir de şengülün dediği bir iki şeyde tuttu.Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama kafam karıştı.Ne yapcam yaa ısrarla iki falcı olacak diyor ama tarihi tutturmadılar ortada öyle bir şey yokken kafama soktular.Şengülün verdiği tarihin gelmesine de bir kaç gün var bakalım...
cnm ayşe bakırköyde bız gecen pazar gıttık arkadas ona baktırcaktıpazar calısmıyormus arkadas aramıs ama telı kapalımıs marmara han var en ust katında kucuk bır dukkan gıbı bır yerde bakıyor 25 tl oldu dedıler ordakıler ama bıze daha once 20 ye bakmıstı zam gelmıs :)
Levent'ten çok memnun kaldım ben. Cafe falcılarının içinde bildiğim en uzun bakan o. Diğerleri 3-5 dakikada gönderiyorlar. Levent 20 dk. baktı bana.
Ve son baktırdığım falda söylediği şeylerin bir ksımı olmaya başladı.
Ama ben Burak'tan da çok memnunum. Kasım için iki tarih vermişti. İkisi de oldu.
Açıkcası fal olayının tamamen enerji olduğuna eminim artık.
Levent'ten çok memnun kaldım ben. Cafe falcılarının içinde bildiğim en uzun bakan o. Diğerleri 3-5 dakikada gönderiyorlar. Levent 20 dk. baktı bana.
Ama ben Burak'tan da çok memnunum. Kasım için iki tarih vermişti. İkisi de oldu.
cnm ayşe bakırköyde bız gecen pazar gıttık arkadas ona baktırcaktıpazar calısmıyormus arkadas aramıs ama telı kapalımıs marmara han var en ust katında kucuk bır dukkan gıbı bır yerde bakıyor 25 tl oldu dedıler ordakıler ama bıze daha once 20 ye bakmıstı zam gelmıs :)
Merhaba arkadaslar,
Bende falzedelerdenim malesef
Nedendir bilmiyorum ama bana kimse bişi tutturamıyo
Bir cok isim numara aldım, yazdıklarınızdan arastırdım ama tamamı foss:/
Ne cigdemler, ne didemler ne de o buyuk umutlarla aradıgım burak
Daha aklıma gelmeyen bisürü falcı var ama emin olun onlara döktüğüm paralarla bi araba daha alırdım yani
Son olarak sibelden randevu aldım ama iskambil çok pahalı geldi bana:/
Kahve yada iskambil baktıran arkadaslar aradaki fark ne:)))
Ben Sibel hanım a baktırdım gördügüm kadarıyla kahveye kısa bakıyor ben iskambil baktırdım uzunda sürdü ama cok süpriz birsey bilmedi acıkcası en sonunda bu aylık fal gelecek aya değisir dedi tercih sizin
Falın bası cok olumluyken bir anda hersey olumsuza dönünce bence o da kendisiyle çelişti belkide o yüzden bu fal aylık değişir deme geregi hissetmiştir.Beni sasırtmadı ama 100 tl gibi bir fiyat gözden cıkarılmıssa denenmeli.Ataköyde sentinus cafe deki duygu ya baktıran oldu mu yorumlarınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?