evet ben 2 kere baktırdım canım duyguya.. ilk gittiğinde ağzını açık bırakıyo. çünkü yüzüne bakarak senin ailenin sevgilinin ismini sylüyo direk. bana kasım sonu aralık gibi söz var istemey gelcekler aileler tanışcak dedi.
ama ben 2 aydır ayrıyım ve arışma imkanım yok ... gerisini sen düşün artık.
ama o şaşkınlığı yaşamak istiyosan 1 kere git derim gelecekle ilgili söylediklerine aldanmadan :)))
ve hep olumlu konuşuyo
sen baktrdın mı ??
hepten karıştık :)))
Tarot mu , iskambil mi dersen ben iskambili tercih ediyorum. Tarot bakmak öyle kolay iş değildir. Yıllar, metafizik ve tecrübe gerektirir. Bir kere Italya'da baktırdım 6-7 sene önce ve kadın aşmıştı. Acayip zor randevu almıştım. Tarot çok derin konudur ve Türkiye'de bunu bakabilen yok bildiğim daha. Ama iskambil eski gelenektir Türkiye'de ve bakabilen gerçekten bakar.
Bende aynı durumdayımdao yüzden yorum istedim sizlerden.Ama daha aralıga girmedik Allah tan umut kesilmez negatit duygular yüklenme kendine.Ama isimler dısında durumla ilgili bildigi şeylerde oldu ama gelecekle ilgili bana da aralıgı bekle demişti :)))
şimdi kafam karıstı
Hemide ne karışmak iki gündür ağlamaktan geberdim resmen burak başak gülcan fatoş taher ali bukadar kişi olacak dedi bir olay için zerrin çekimser kaldı bugün zerrine baktırdım ve çookk üzüldüm aslında olmıycakta demedi ama olcakta demedi yıkıldım resmen kızlaaarrr çok üzgünümmm yaa offf keşke keşke sihirli bi kürem olsaydı ahhh ahhhh
canim ya italya'da falciyi nerden buldun.iyi ki bu bilgiyi gecen ay vermedin bana tatili birakip fal pesine duserdim kesin:)
iskambil olur diyorsun yani tamam aklimda cok sagol.
anladim canim levent ne kadara bakiyor acaba ben buraga gittim bir dedigi oldu o yuzden baska denemek istiyorum xadde biras uzak bana ama cok merak ettim simdi
burak'ın son 4 faldır inatla abla sağlığına dikkat et bak arıza çıkıcak lafı , benim onu azarlamam ulen sus hastalığı çağırma diye bugün doktor tarafından tescillendi.
ya sigarayı bırakıcam ya da belli bi süre sona nefes alamıcam.
doktor amcam ciğerlerin çok kötü , hemen şimdi hayat tarzını değişmek zorundasın dedi
( geçmiş olsun minik sigarayı bırak bizleri bırakma
geçmiş olsun. Bende 12 yaşımda başlamıştım sigaraya ama paket taşımaya 18 yaşında başladım. Son 4 senedirde günde 1 paket içiyordum. Nefes alamıyacak durumda olduğum için çok yol denedim. En sonunda elektronik sigaraya başladım. Bizim işyerinde herkes şu anda onu içiyor; sigarayı bıraktı çoğu. Bende 3 haftadır elektronik sigara içiyorum. Sigarayı bıraktım. İnşallah tekrar başlamam. İnternette satıyor. Tavsiye ederim, ben hiçbi şekilde bırakamıyordum ama sanırım bu sefer işe yaradı...İnş tekrar başlamam..
Bu şengül bir zamanlar melekler kahvesinde çalışan mı acaba? Eğer oysa çok övüyorlardı
ilk gittiğimde ayrıydık. barışıcan evlilikle gelcek dedi. barıştık evet ama sonra yine ayrıldık.
geçmişi ve durumu iyi biliyo ama olumlu yorumluyo. akıl okuduğunu düşünüyorum.
mesela neden aldatıldığını düşünüyosun demişti bana başka kız yok.
sonra öğrendim evet varmış :)))
yani asla olumsuz görse bile söylemiyo haberin olsun :)
kaptırma kendini nokta atışı yapıyo bazı konularda o cezbediyo zaten insanı inanıyosun
o ne ki :S
ben hiç denemedim bırakmayı. bi tek başıma denicem olmadı bulucam bi çaresini bakalım
Çok geçmiş olsun minik. Hem durumuna hem de sigarayı bırakma zamanı geldiği için. Bana da öyle gözüküyor artık. Birkaç aydan beri artık içmiyorum nerdeyse yiyorum bu şeyi. Champix te iyi ilaç diyorlar. Duyan deneyen var mı aranızda?
Sembol'de levent. 20 liraydı en son
Bende aynı durumdayımdao yüzden yorum istedim sizlerden.Ama daha aralıga girmedik Allah tan umut kesilmez negatit duygular yüklenme kendine.Ama isimler dısında durumla ilgili bildigi şeylerde oldu ama gelecekle ilgili bana da aralıgı bekle demişti :)))
şimdi kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?