İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende aynı durumdayımda o yüzden yorum istedim sizlerden.Ama daha aralıga girmedik Allah tan umut kesilmez negatit duygular yüklenme kendine.Ama isimler dısında durumla ilgili bildigi şeylerde oldu ama gelecekle ilgili bana da aralıgı bekle demişti :)))

şimdi kafam karıstı

hepten karıştık :)))

Hemide ne karışmak iki gündür ağlamaktan geberdim resmen burak başak gülcan fatoş taher ali bukadar kişi olacak dedi bir olay için zerrin çekimser kaldı bugün zerrine baktırdım ve çookk üzüldüm aslında olmıycakta demedi ama olcakta demedi yıkıldım resmen kızlaaarrr çok üzgünümmm yaa offf keşke keşke sihirli bi kürem olsaydı ahhh ahhhh

hahah, İtalyada falcıyı nerede buldun :) önünde saygıyla eğiliyorum :)

ilk gittiğimde ayrıydık. barışıcan evlilikle gelcek dedi. barıştık evet ama sonra yine ayrıldık.
geçmişi ve durumu iyi biliyo ama olumlu yorumluyo. akıl okuduğunu düşünüyorum.
mesela neden aldatıldığını düşünüyosun demişti bana başka kız yok.
sonra öğrendim evet varmış :)))
yani asla olumsuz görse bile söylemiyo haberin olsun :)
kaptırma kendini nokta atışı yapıyo bazı konularda o cezbediyo zaten insanı inanıyosun

bazen bana da lazım oluyor sihirli küre değilde değnek iyi olurdu :) boşver sıkma canını fal sonuçta :)

canim ya italya'da falciyi nerden buldun.iyi ki bu bilgiyi gecen ay vermedin bana tatili birakip fal pesine duserdim kesin:)
iskambil olur diyorsun yani tamam aklimda cok sagol.

Sorma sorma. Türkiye ile çalışan bir iş adamı vardı. Ondan haberim olmuştu. Normalde Italya'ya giden, böyle arasokaklarda dandik dandik tarotçulara baktırır. Çok yaygındır orda. Onlardan bahsedince, bu kadından bahsetmişti. Bir sürü iş adamı, politikacı falan gidiyordu kadına.

burak'ın son 4 faldır inatla abla sağlığına dikkat et bak arıza çıkıcak lafı , benim onu azarlamam ulen sus hastalığı çağırma diye bugün doktor tarafından tescillendi.
ya sigarayı bırakıcam ya da belli bi süre sona nefes alamıcam.
doktor amcam ciğerlerin çok kötü , hemen şimdi hayat tarzını değişmek zorundasın dedi

( geçmiş olsun minik sigarayı bırak bizleri bırakma

( geçmiş olsun minik sigarayı bırak bizleri bırakma

geçmiş olsun. Bende 12 yaşımda başlamıştım sigaraya ama paket taşımaya 18 yaşında başladım. Son 4 senedirde günde 1 paket içiyordum. Nefes alamıyacak durumda olduğum için çok yol denedim. En sonunda elektronik sigaraya başladım. Bizim işyerinde herkes şu anda onu içiyor; sigarayı bıraktı çoğu. Bende 3 haftadır elektronik sigara içiyorum. Sigarayı bıraktım. İnşallah tekrar başlamam. İnternette satıyor. Tavsiye ederim, ben hiçbi şekilde bırakamıyordum ama sanırım bu sefer işe yaradı...İnş tekrar başlamam..

o ne ki :S
ben hiç denemedim bırakmayı. bi tek başıma denicem olmadı bulucam bi çaresini bakalım

bakırköyde marmara han nerde?birda bu bayana baktıran oldumu daha önce.birde marmarahanı bilen biri varsa tarif edebilir mi?

Banada bunlara benzer seyler soylemıstı aslında :44: yorumları genelde olumlu diye bugün üç vakit didem e gittik varolan durumu iyi özetledi cokta cici biri hemen hemen paralel şeyler soyledi verdıgı tarıhte yakın artık yasayıp görecegiz

o ne ki :S
ben hiç denemedim bırakmayı. bi tek başıma denicem olmadı bulucam bi çaresini bakalım

Çok geçmiş olsun minik. Hem durumuna hem de sigarayı bırakma zamanı geldiği için. Bana da öyle gözüküyor artık. Birkaç aydan beri artık içmiyorum nerdeyse yiyorum bu şeyi. Champix te iyi ilaç diyorlar. Duyan deneyen var mı aranızda?

yarın denicem başaramazsam araştırıcam yardımcı ürün.
bende yiyordum. hatta öksürük düzeldi acaba demeye başladım :)
ama bu illetten kurtulmak şart ..

ya bende yeni gittim duyguya ve çok övdüler ilk defa gittim. banada çok olumlu konuştu dileğimin en geç 27 aralıkta olacağını söyledi olmazsa gel yüzüme tükür dedi. duygu hakkında ne diyorsunuz bana hep söyledikleri çıkıyor falan dediler ama benm falımı falcılar tutturamıyor ne yazıkki sizce doğrumudur ya dedikleri çıkıyomu bu benm için çok önemli bide banada eski erkek arkadaşınla barışacaksın dedi acaba herkesemi aynı şeyi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…