İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar daha nikoya baktımıstım hatta cok uzuldugumu solemıstım .bana bazı seyler solemıstı hatırlayanlar vardır ıhtımal vermıyordum soledıgı seylerle ama suan kafam cok karıstı gonul ılıskılerınde bekledım bekledım gelmedı sevdıgım sanırım unutuyorum ben ve aklımı karıstıran bırısı var kımsıye guvenmıyorum artık ne yapsam bılemedım yoksa falınmı etkısı altında kaldım bılemedım ben sımdı ne yapıyım:2::2::2:::2::2::2::2::2:

bakırköyde marmara han nerde?birda bu bayana baktıran oldumu daha önce.birde marmarahanı bilen biri varsa tarif edebilir mi?

benr baktırdım bı tarıhı tutmustu ama son söyledıklerı uzun vadelı 2013 yılı o yuzden bısey dıyemıcem cok cok ıyı dıyemem ama kötude dıyemem :)) 20 tl dı 25 tl yapmıss pazar gunlerıde calısmıyormuss ...marmara han ı bılmöıyorum bakırköy de arkadası getırmıstı benı merkezındedır heralde :)

İsimleri,gecmisi ve var olan durumu cok iyi bildi ama olacak dedigi seylerde verdigi tarihte olmadi.Acaba tarih verdikleri icin biz mi beklentiye girip hayalkirikligina ugruyoruz belkide daha uzun vadede olacak seyler mi bilemedim

İsimleri,gecmisi ve var olan durumu cok iyi bildi ama olacak dedigi seylerde verdigi tarihte olmadi.Acaba tarih verdikleri icin biz mi beklentiye girip hayalkirikligina ugruyoruz belkide daha uzun vadede olacak seyler mi bilemedim

verdiği tarihte olmadı demek anladım. peki oluyomu yani dediği tarihte olmasada insan ümitleniyor. hani ben dileğimle ilgili tarih istemedim ondan kendisi söyledi dediğim gibi bakalım artık 27 aralık çok uzun bi tarih değil. bide ayrıldığın erkek arkadaşın seni düşünüyo falan dedi bu doğrudur demi yani mevcut durum içerisindeyiz şuan ama barışma konusunda bi tarih vermedi bakalım

canim hayirlisi olsun ya uzulme fallarda etkiliyo insani tabi cokda etkisine izin vermemeye calis ya baktirinca bendede beklenti olmayinca uzuluyorum belli olmaz canim nolucagi bu hayatta vardir bi hayir bence niko sana ne demistiki

Açıkcası bana söyledikleri pek tutmadı diyebilirim , mesela gectimiz pazara kadar arayacak barısacaksınız demişti tutmadı.Ama senin ümidini yitirmeni istemem tabi çünkü herkesin falı herkese tutmaz.

yarın denicem başaramazsam araştırıcam yardımcı ürün.
bende yiyordum. hatta öksürük düzeldi acaba demeye başladım :)
ama bu illetten kurtulmak şart ..

Çok geçmiş olsun .Benimde annem sizin gibi doktorun söyledikleriyle bir anda bırakma kararı aldı ve nıkotın patch kullanarak 3 ayda bıraktı.Hatta 30 yıldır sigara icen ve son yıllardada 2 pakete cıkarmıs biriyken.Kararınızdan hiçbirseyin döndurmesine izin vermeyin öksürüksüz , saglıklı günleriniz olsun

Kızlar bugün arkadaşımla taksim de müptela kafeye gittik tam bir fiyaskoydu dalga eçiler aynı metni okuudular ikimizi de ve falı 3 dakika içinde bitirdiler isimleri paşahan ve yeşim aklınız da olsun .

eski sevgilimle ayrılalı neredeyse iki yıl oldu ilk ayrıldığımız zamanlarda çok sık falcılara giderdim burdaki falcıların neredeyse hepsine gitmişimdir onca paralar dökmüşümdür dedikleri tek şey geri dönücek yok 2 ay içinde yok 3 ay 1 ay ama oldu 2 hatta 2.5 yıl.. gelen olmadı gerçi bende atlattım eski durumumu :) diyer söyledikleri çıkardı ama benimki dönmedi.. bu falcılar sanırım herkese gelecek diyolar burdan sesleniyorum falcılara demeyin gelecek diye herkeseee.... şu aralar okulumla ilgili sıkıntı yaşıyorum çok bunaldım falcı istiyorum burak ismi çok geçiyor gitsemmi acaba lütfen öneri verin :26::26:

canim hayirlisi olsun ya uzulme fallarda etkiliyo insani tabi cokda etkisine izin vermemeye calis ya baktirinca bendede beklenti olmayinca uzuluyorum belli olmaz canim nolucagi bu hayatta vardir bi hayir bence niko sana ne demistiki

Canım niko kotu bır senoryo cızdı ıste askta bu aralar kotu gidecegini iş bulamayacagımı mayısta herseyın duzelecegını yenı bırı ıkacagını felan demışti. Dediğin gibi hayırlısı hepimiz için.

Kızlar napmışsınız 96 sayfa okudum öf 😱😱öncelikle minik çok geçmiş olsun ((
Sonraaa size deneyim paylaşacağım symbol Nihale 3 arkadaş gittik 1 tanesi memnun kaldı ama bizimkiler gene fos( ters günümüydü neydi nasıl suratsızdı öyle soru bile sordurmadı bi tek isim söyleyebildim ardından onun görünüşü ve karakterini söyledi tamam tuttu da ben kör değilimki! Paracıklarımı bunun için niye dökiyim

2. Deneyim
Buraka nihalden 2 gün sonra gittim kişilik analizleri cuuuk hem beni hem sorduğum kişileri söylediklerini tek tek not aldım az önce baktım 2 haftalk süre vermşti o doluyo yarın(amaa nihalede burağada sordugum htta gittiğim her falcının aynı olumsuz cvp verdiği bi olay buraga fal baktrdğım aynı akşam olumlu sonçlndı:)))) her falcının tezi çürüdü bende 16 kasımdan beri fal baktırmıyorum buragın aralıgın 2 li günlerine dikkt et lafını bi ümit bekliyorum bakalım

kızlar ,bakırkoy'de evınde bakan ayse hanım'ı tanıyanız var mı ?

herhangı bır cısımle bakmıyormus ,dırek yuzune bakarak soyluyormus

herseyı,fıyatı 50 tl imiş .bugun tesaduf uzerıne tanıstıgım bır bayan

tavsıye ettı bana ,cok methettı .ben de merak ettım ama sıze bı sorayım

dedım,giden tanıyan var mı aranızda acaba ?

Benim bildiğim bi Ayşe var zayıf cılız bi kadın bi yer açmıştı yeri kapanmıştı chakra diye bi cafe baktırmıştım ta eskiden o ise hiç memnun olmamıştım Bakırköy'de onu biliyorum biraz tane tane konuşuyor harf sorup dürüyor o ise hiç değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…