bakırköyde marmara han nerde?birda bu bayana baktıran oldumu daha önce.birde marmarahanı bilen biri varsa tarif edebilir mi?
ya bende yeni gittim duyguya ve çok övdüler ilk defa gittim. banada çok olumlu konuştu dileğimin en geç 27 aralıkta olacağını söyledi olmazsa gel yüzüme tükür dedi. duygu hakkında ne diyorsunuz bana hep söyledikleri çıkıyor falan dediler ama benm falımı falcılar tutturamıyor ne yazıkki sizce doğrumudur ya dedikleri çıkıyomu bu benm için çok önemli bide banada eski erkek arkadaşınla barışacaksın dedi acaba herkesemi aynı şeyi söylüyor
İsimleri,gecmisi ve var olan durumu cok iyi bildi ama olacak dedigi seylerde verdigi tarihte olmadi.Acaba tarih verdikleri icin biz mi beklentiye girip hayalkirikligina ugruyoruz belkide daha uzun vadede olacak seyler mi bilemedim
kizlar daha nikoya baktımıstım hatta cok uzuldugumu solemıstım .bana bazı seyler solemıstı hatırlayanlar vardır ıhtımal vermıyordum soledıgı seylerle ama suan kafam cok karıstı gonul ılıskılerınde bekledım bekledım gelmedı sevdıgım sanırım unutuyorum ben ve aklımı karıstıran bırısı var kımsıye guvenmıyorum artık ne yapsam bılemedım yoksa falınmı etkısı altında kaldım bılemedım ben sımdı ne yapıyım:2::2::2:::2::2::2::2::2:
verdiği tarihte olmadı demek anladım. peki oluyomu yani dediği tarihte olmasada insan ümitleniyor. hani ben dileğimle ilgili tarih istemedim ondan kendisi söyledi dediğim gibi bakalım artık 27 aralık çok uzun bi tarih değil. bide ayrıldığın erkek arkadaşın seni düşünüyo falan dedi bu doğrudur demi yani mevcut durum içerisindeyiz şuan ama barışma konusunda bi tarih vermedi bakalım
yarın denicem başaramazsam araştırıcam yardımcı ürün.
bende yiyordum. hatta öksürük düzeldi acaba demeye başladım :)
ama bu illetten kurtulmak şart ..
Ne kadara bakıyor? Kahve falı mı?
canim hayirlisi olsun ya uzulme fallarda etkiliyo insani tabi cokda etkisine izin vermemeye calis ya baktirinca bendede beklenti olmayinca uzuluyorum belli olmaz canim nolucagi bu hayatta vardir bi hayir bence niko sana ne demistiki
nikonun hiçbi dediği çıkmadı bana bilginize.
Biri bana burağın telini ulaştırırsa çok sevinirim. Tel de bakıyormuydu
kızlar ,bakırkoy'de evınde bakan ayse hanım'ı tanıyanız var mı ?
herhangı bır cısımle bakmıyormus ,dırek yuzune bakarak soyluyormus
herseyı,fıyatı 50 tl imiş .bugun tesaduf uzerıne tanıstıgım bır bayan
tavsıye ettı bana ,cok methettı .ben de merak ettım ama sıze bı sorayım
dedım,giden tanıyan var mı aranızda acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?