İstanbul'da Fal - Falcılar

onu bılmıyorum cnm .ama bana metheden bayan ;ayse hanım'ın

tesetturlu orta yaslarda hep evınde bakan bırı oldugunu soyledı.

.

Merhaba,

Edirne'deki Hanim'in telefonunu alabilir miyim?

Kızlar neo son bikaçgündür kimseden ses cıkmıyiiii herkes gittide fal cıkmasınımı bekliyo ne
7 kocalı hürmüz misali sebadan sonra burağın dediklerininde çıkmasını bekliyorum özel hayatımla ilgili aralığın 4 ile 14 ü ile ilgili bişe söyledi merakla bekliyorum,inşallah onun yaptığı yorumda çıkar,en geç 14 ü demişti bakalım artık :)

Avcılar da ki o cafe kapanmış. Bende aylardır hatta yıllardır şeker ablayı arıyorum.Şuan nerede olduğunu bılen varsa lütfen yardımcı olsun ya da numarasını ulastırırsanız çok sevinirim.

kızlar ben bugün yeni birisini denedim bir arkadaşım tavsiye etti gittim kadın 3 harfliymiş neyse baktırdım uzunda bakıyor memnun kaldım geçmişimi bildi gerçekten içinde bulunduğum durumu fln ama genelde hep geçmişten bahsetti ama kadın nasıl biliyor musunuz anlatıyor ama pat pat sölemiyor örnekliyor sen anlıyorsun garipti biraz:) ama şuanda tam anlamıyla öneremiyorum bu gittiğmde kendini çok açmadın denemek için geldin beni dedii doğru:)) tekrar gidicem o zaman daha ayrıntılı yazarım pazartesi yada salı birisine daha baktırıcam o da arkadaşımın tavsiyesi :) bu iki kişide öle deli paralar almıyor ne verirsen gibi daha çok güzel haberlerle dönerim işallah size :) iyi geceler...

merhaba arkadaşım izlenimlerini yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…