- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Benim bildiğim bi Ayşe var zayıf cılız bi kadın bi yer açmıştı yeri kapanmıştı chakra diye bi cafe baktırmıştım ta eskiden o ise hiç memnun olmamıştım Bakırköy'de onu biliyorum biraz tane tane konuşuyor harf sorup dürüyor o ise hiç değmez
Kızlar neo son bikaçgündür kimseden ses cıkmıyiiii herkes gittide fal cıkmasınımı bekliyo ne
Kızlar neo son bikaçgündür kimseden ses cıkmıyiiii herkes gittide fal cıkmasınımı bekliyo ne
Bence artik herkes falcilardan ümidi kesti:) aklini basina devsirmeye karar verdi:)
Edirneli Melahat tuhaf bi kadın. Ters bi insanmış ama sanırım o da adamına göre muamele yapıyodur. Gayet esprili, hoşmuhabbetler eşliğinde bakmıştı bize. 3 arkadaş gitmiştik, edirneli bi arkadaşımız götürdü bizi. Çingene mahallesi die geçiodu yeri hatırladığım kadarıyla, ama kendisi kayseriliymiş. Evet gayet başarılıydı ve detaylı anlatıyodu. Hatta bi süre fal baktırmak bile istemedim, o derece yani... İletişim için tel. nosu verebilirim ama özel msj hakkım yok
7 kocalı hürmüz misali sebadan sonra burağın dediklerininde çıkmasını bekliyorum özel hayatımla ilgili aralığın 4 ile 14 ü ile ilgili bişe söyledi merakla bekliyorum,inşallah onun yaptığı yorumda çıkar,en geç 14 ü demişti bakalım artık :)Kızlar neo son bikaçgündür kimseden ses cıkmıyiiii herkes gittide fal cıkmasınımı bekliyo ne
Bence artik herkes falcilardan ümidi kesti:) aklini basina devsirmeye karar verdi:)
Merhaba arkadaslar, ne zamandır yazacagım fırsat bulamıyorum. Şeker hanım Avcılar da Calypso Cafe de,telefonunu da aldım, forum kurallarına cok hakim değilim ama sanırım burdan yazamıoruz. Bence de gercekten cok iyi ve cok yakın seyler soyluyor. Bu aralar cok sık gidiyorum kendisinebeklediğim bi soruya cok net bi cevap verdi ve aynen de dediği gibi oldu. Siz zaten biliyosunuz ama duymamıs arkadaslara da siddetle tavsiye ederim.
nette elektronik sigara diye arat bulursun Cnm. ama onsuz dene önce. baktınız birakamiosunbu sefer onu denersino ne ki :S
ben hiç denemedim bırakmayı. bi tek başıma denicem olmadı bulucam bi çaresini bakalım
istanbulda iyi fala bakan varmı bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim
bakırköy enfali deneyebilirsin canım dahada süperini bulamadım şuanda:) he enfalde gelecekte (bazen) çok süper değildir ama anını pat diye yapıştırır:)
Enfal hangi cafede?
Gecmis sayfalarda bir Almira Cafe ismi gecmis, doğru mudur?
Avcılar da ki o cafe kapanmış. Bende aylardır hatta yıllardır şeker ablayı arıyorum.Şuan nerede olduğunu bılen varsa lütfen yardımcı olsun ya da numarasını ulastırırsanız çok sevinirim.
kızlar ben bugün yeni birisini denedim bir arkadaşım tavsiye etti gittim kadın 3 harfliymiş neyse baktırdım uzunda bakıyor memnun kaldım geçmişimi bildi gerçekten içinde bulunduğum durumu fln ama genelde hep geçmişten bahsetti ama kadın nasıl biliyor musunuz anlatıyor ama pat pat sölemiyor örnekliyor sen anlıyorsun garipti biraz:) ama şuanda tam anlamıyla öneremiyorum bu gittiğmde kendini çok açmadın denemek için geldin beni dedii doğru:)) tekrar gidicem o zaman daha ayrıntılı yazarım pazartesi yada salı birisine daha baktırıcam o da arkadaşımın tavsiyesi :) bu iki kişide öle deli paralar almıyor ne verirsen gibi daha çok güzel haberlerle dönerim işallah size :) iyi geceler...
evet cnm almira cafe randevuludur ama bilgine..memnun kalanda oluyor memnun kalmayanda sen karar ver :)ben memnunum acıkcası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?