Avcılar da ki o cafe kapanmış. Bende aylardır hatta yıllardır şeker ablayı arıyorum.Şuan nerede olduğunu bılen varsa lütfen yardımcı olsun ya da numarasını ulastırırsanız çok sevinirim.
Genuine.757002 .!.:Canım cafenin telefonunu nette bulamadım, yollayabilir misin?
Şimdiden teşekkürler..
Avcılar da ki o cafe kapanmış. Bende aylardır hatta yıllardır şeker ablayı arıyorum.Şuan nerede olduğunu bılen varsa lütfen yardımcı olsun ya da numarasını ulastırırsanız çok sevinirim.
kızlar ,bakırkoy'de evınde bakan ayse hanım'ı tanıyanız var mı ?
herhangı bır cısımle bakmıyormus ,dırek yuzune bakarak soyluyormus
herseyı,fıyatı 50 tl imiş .bugun tesaduf uzerıne tanıstıgım bır bayan
tavsıye ettı bana ,cok methettı .ben de merak ettım ama sıze bı sorayım
dedım,giden tanıyan var mı aranızda acaba ?
kızlar ben bugün yeni birisini denedim bir arkadaşım tavsiye etti gittim kadın 3 harfliymiş neyse baktırdım uzunda bakıyor memnun kaldım geçmişimi bildi gerçekten içinde bulunduğum durumu fln ama genelde hep geçmişten bahsetti ama kadın nasıl biliyor musunuz anlatıyor ama pat pat sölemiyor örnekliyor sen anlıyorsun garipti biraz:) ama şuanda tam anlamıyla öneremiyorum bu gittiğmde kendini çok açmadın denemek için geldin beni dedii doğru:)) tekrar gidicem o zaman daha ayrıntılı yazarım pazartesi yada salı birisine daha baktırıcam o da arkadaşımın tavsiyesi :) bu iki kişide öle deli paralar almıyor ne verirsen gibi daha çok güzel haberlerle dönerim işallah size :) iyi geceler...
Canim numarasi. 0532 635 27 79 randevuyu birgun sonraya veriyorlar ama bilgine..bazen randevu iptali olabiliyor sansini dene cnm gecen gittigimde o gune aldi beni iptal var oldugu icin..
Canim numarasi. 0532 635 27 79 randevuyu birgun sonraya veriyorlar ama bilgine..bazen randevu iptali olabiliyor sansini dene cnm gecen gittigimde o gune aldi beni iptal var oldugu icin..[/QUOT
cnm enfal ne kadara bakiyor acaba bide uzun bakarmi acaba
arkadaşlar lütfen yaa
böyle şeylere kendiniz aldanıyorsanız bile buralarda duyurup insanların da aklını çelmeyin
ne kadar çok kişinin buna aldanmasına sebep olursanız o kadar kişinin vebalini taşırsınız
lütfen ya lütfen kaç kere söyledik insanları yanlışa yönlendirmeyin diye
arkadaşlar lütfen yaa
böyle şeylere kendiniz aldanıyorsanız bile buralarda duyurup insanların da aklını çelmeyin
ne kadar çok kişinin buna aldanmasına sebep olursanız o kadar kişinin vebalini taşırsınız
lütfen ya lütfen kaç kere söyledik insanları yanlışa yönlendirmeyin diye
Canim numarasi. 0532 635 27 79 randevuyu birgun sonraya veriyorlar ama bilgine..bazen randevu iptali olabiliyor sansini dene cnm gecen gittigimde o gune aldi beni iptal var oldugu icin..[/QUOT
cnm enfal ne kadara bakiyor acaba bide uzun bakarmi acaba
30 tl canim nakit aliyor kart gecmiyor..uzun baktigini soyleyemem cnm son gittigmde muhb ettim biraz az baktigimi soluyorlar dedi ben sadece gorduklerimi solerim dio isterlerse yarim saat bakayim ama hep ayni seyleri solerim dedi bisii diyemedimm walla cnm ole cok uzun birsey bekleme
30 tl canim nakit aliyor kart gecmiyor..uzun baktigini soyleyemem cnm son gittigmde muhb ettim biraz az baktigimi soluyorlar dedi ben sadece gorduklerimi solerim dio isterlerse yarim saat bakayim ama hep ayni seyleri solerim dedi bisii diyemedimm walla cnm ole cok uzun birsey bekleme
anladim canim ya benim derdim tek zaten ya begendigin birisi varmi hic son gittikleron ciktimi yoksa daha bekliyomusun tatlim
anladim canim ya benim derdim tek zaten ya begendigin birisi varmi hic son gittikleron ciktimi yoksa daha bekliyomusun tatlim
Malesef cnm;( bu hafta baktiracagim yeni kisiler olucak begenirsem solerrim canimmenfali bi dene cnm umarim memnun kalirsin buragi cok owuyorlar bem hala bulusamadim kendisiyle onu deneyebilirsin cnm
Malesef cnm;( bu hafta baktiracagim yeni kisiler olucak begenirsem solerrim canimmenfali bi dene cnm umarim memnun kalirsin buragi cok owuyorlar bem hala bulusamadim kendisiyle onu deneyebilirsin cnm
anladim tesekkur ederim canim denedim buragi bi dedigi cikti bana devami olmadi ama tarihinde cikti dene sende cnm cok isim vr enfali denicem olmadi ilk fali cok iyu diye duydum ama
anladim tesekkur ederim canim denedim buragi bi dedigi cikti bana devami olmadi ama tarihinde cikti dene sende cnm cok isim vr enfali denicem olmadi ilk fali cok iyu diye duydum ama
Ewet ilk defa baktiracaksan cok iyi gelir sana cnm ama fal bu unutma cikmama ihtimalide war maalesefama gecmisinle anini iyi bilecegini umuyorum:)
Ewet ilk defa baktiracaksan cok iyi gelir sana cnm ama fal bu unutma cikmama ihtimalide war maalesefama gecmisinle anini iyi bilecegini umuyorum:)
ya canim gelecekten pek umudum yok sorularima cevap bilsam yeter ins oyle olur canim ya( cok dertliyim yaaa
ya canim gelecekten pek umudum yok sorularima cevap bilsam yeter ins oyle olur canim ya( cok dertliyim yaaa
Anin olarak diosan iyidir cnm dene bakalimteline kaydett ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?