İstanbul'da Fal - Falcılar

Genuine.757002 .!.:
Canım cafenin telefonunu nette bulamadım, yollayabilir misin?
Şimdiden teşekkürler..

Canim numarasi. 0532 635 27 79 randevuyu birgun sonraya veriyorlar ama bilgine..bazen randevu iptali olabiliyor sansini dene cnm gecen gittigimde o gune aldi beni iptal var oldugu icin..

Avcılar da ki o cafe kapanmış. Bende aylardır hatta yıllardır şeker ablayı arıyorum.Şuan nerede olduğunu bılen varsa lütfen yardımcı olsun ya da numarasını ulastırırsanız çok sevinirim.

ya avcilarda ki kapanan cafeyi bende duymustum kadinin adini bilmiyordum ama cok iyu bakan birisi var demisti seker abla omu acaba ya

o kadını bende duydum kuzenim gitmiş bana da tavsiye etti ama yanıma yandaş bulamamıştım sonrada vaz geçmiştim
marmara foruma yakınmış galiba kuzenimde memnun kalmış var olanı falan güzel anlatmış o sıra kuzenim eşinden ayrıydı
kadın şak diye sebeblerini sölemiş nası baktığını falan sormamıştım ama

merakla cevabını bekliyorummm

arkadaşlar lütfen yaa
böyle şeylere kendiniz aldanıyorsanız bile buralarda duyurup insanların da aklını çelmeyin
ne kadar çok kişinin buna aldanmasına sebep olursanız o kadar kişinin vebalini taşırsınız
lütfen ya lütfen kaç kere söyledik insanları yanlışa yönlendirmeyin diye

Selam
Nedemek istediğini anlamış değilim açıkcası ama kimse kimseyi zorla göndermiyor gitmiyor herkes kendi hür iradesiyle hareket ediyor madem sen bu fal işini sevmiyosun sen neden bu foruma giriyosun onuda anlamadım ya neyse komikkk ...

Arkadasim bem kimsenin aklini celmiyorum herkesin akli senin oldugu kadar var allah sukur!! Bana fikir sorarlarsa sana gore degil kendime gore fikirlerimi solerim gidip gittmemek insanlarin hur iradesidir.bende burda onerilen kisilere gittim begendiklerimde oldu begenmediklerimde burasi paylasim yeri hangi forumda olduguna dikkat et he ozgurlukcu biryapiya sahip degiilim diyorsan yazilarimizi okuma olsun bitsin yada onerilen faalcilari ben begenmedim de gec cok kolay bi yontem bak:)ben buraya begendiklerimide yazarim begenmediklerimide. Saygilar.

Son düzenleme:

kizlar gulsum diye birine fal baktiran var mi? Normalde anadolu yakasindaymis evlere gelip fal bakiyorms. Bir arkadasima gidecek bu hafta baktirsam mi bilemedim

Arkadaşlar geçen şubatta la porte Ayhan'a baktırdığım fal bugün itibariyle tamamen gerçek oldu. Tavsiye ediyorum ama hala orada mı bilemiyorum.Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…