Arkadaşlar geçen şubatta la porte Ayhan'a baktırdığım fal bugün itibariyle tamamen gerçek oldu. Tavsiye ediyorum ama hala orada mı bilemiyorum.Bilginize
Anin olarak diosan iyidir cnm dene bakalimteline kaydett ama
burdan alirim tamam canim telini gitmeye calisicam cok.isim var ya umarim sende denediklerini begenirsin :)
Ewet ilk defa baktiracaksan cok iyi gelir sana cnm ama fal bu unutma cikmama ihtimalide war maalesefama gecmisinle anini iyi bilecegini umuyorum:)
kızlarrr yardımmmmm :))) sımdı benım kafam karıstı enfal mı daha ıyı burak mı hangısıne gıdem ben sımcık :))) bana bı cevap verınde refansımı alıp gıdıyım barı :)
Güzelcim,
Aklın karıştıysa bir kitap oku...Sahilde yürüyüşe çık...Dostlarınla dertleş...Büyüklerinle konuş:))) Ama falcıya gitme:)))
Hatta bunlar yetmediyse bir uzmana git...Ama falcıya gitme:)))
Yazdığın iki kişiye de baktırmadım, o yüzden referans olamayacağım.
Ama şu fal illetinden ne kadar uzak durursan o kadar huzurlu olursun. Bilmiş abla tavsiyesi volume 1:)))
Forumda herkesin ağzı yandı falcılardan. Bir süre nadasa bıraktık kendimizi:))))
ya avcilarda ki kapanan cafeyi bende duymustum kadinin adini bilmiyordum ama cok iyu bakan birisi var demisti seker abla omu acaba ya
kızlar tasula türkan ve fincan cafe hakkinda ne dusunuyorsunuz?
anladim cnm ben adini duydum sadece ya umarim buluruz off kendimi acilen bi falciya atasin var cok sıkıldım yaBen o şeker abla'ya 3 yıl once baktırmıstım bakırköy cafe laf da çalısıyordu cok cok memnun kalmıstım ne söylediyse çıktı ama şuan bulamıyorum
kızlarrr yardımmmmm :))) sımdı benım kafam karıstı enfal mı daha ıyı burak mı hangısıne gıdem ben sımcık :))) bana bı cevap verınde refansımı alıp gıdıyım barı :)
Güzelcim,
Aklın karıştıysa bir kitap oku...Sahilde yürüyüşe çık...Dostlarınla dertleş...Büyüklerinle konuş:))) Ama falcıya gitme:)))
Hatta bunlar yetmediyse bir uzmana git...Ama falcıya gitme:)))
Yazdığın iki kişiye de baktırmadım, o yüzden referans olamayacağım.
Ama şu fal illetinden ne kadar uzak durursan o kadar huzurlu olursun. Bilmiş abla tavsiyesi volume 1:)))
Forumda herkesin ağzı yandı falcılardan. Bir süre nadasa bıraktık kendimizi:))))
Vallahi negüzel yazmışsın nekadar girersen bu fal işine okadar batıyosun ben en dipten nasıl çıkılır dedim ilk fal işini bırakmakla başladım sonu yok bunun hayat bu bidaha gelmez senden bitane daha yok sen varsan birileri anlam kazanıyor sen yoksan kimse hiçbirşey olmuyor yeter artık erkekler hiçbişeyi hak etmiyo köküne kipriiittt hatta gaz bidonu piknik tüpü falann yani kaçan kovalanır hayat tecrübesi gelen hayatını yaşar gelmeyende beter olsun okadar ah alınca insan beter olur dimi kıslaarrrr))
bana elmiranın verdiği bütün tarihler doldu
diğer falcılarında.
sadece burak ve elanitin kaldı :)
ama onlarınkide çıkcak gibi gözükmüyor
Arkadaşlar merhabalar,forumda yeniyim kaç tane sayfa okudum ama karar veremedim, arkadaslarımla terapi olsun diye bir falcıya gitmek istiyoruz beşiktaşta sofinin dünyası diye bir yer varmıs orayı önerdiler,bileniniz gideniniz varmı?
bu arada geçmiş yorumlarda okudum nikoya 2 kere gittim,gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıyor bilginize. Gittiğimde benim çoğu şeyimi bildi,okuduğum bölümü,evimde odamın yerine kadar bildi ama 2012 de babanla annen ayrılıcak baban anneni aldatıyor dedi, hala beraberler çok sükür,bazen abartıp insanları cok kötü yapacak seyler söylüyor gelecekle ilgili
nikonun ilk falı güzeldi 2. falı fiyasko safiye de daha önce bköy laf cafede çalışıyordu sonra ayrılıp yerini açmış b köydeyken baktırmıştım dedikleri çıkmadı bilgine...
Bu bilgileri,fal baktırdığınızda nasıl bakıyor diye fikriniz olsun diye yazdım kızlar.Yani neleri ne kadar bilebiliyor diye olumunekankayizsmile
beşiktaştaki yerimi diyorsun ? peki bana bir falcı önerebilirmisiniz fincan kafe laf kafe dejavu kafe ve niko harici. bunları denedim ve memnun kalmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?