İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarrr yardımmmmm :))) sımdı benım kafam karıstı enfal mı daha ıyı burak mı hangısıne gıdem ben sımcık :))) bana bı cevap verınde refansımı alıp gıdıyım barı :)

ya avcilarda ki kapanan cafeyi bende duymustum kadinin adini bilmiyordum ama cok iyu bakan birisi var demisti seker abla omu acaba ya

Ben o şeker abla'ya 3 yıl once baktırmıstım bakırköy cafe laf da çalısıyordu cok cok memnun kalmıstım ne söylediyse çıktı ama şuan bulamıyorum

bana elmiranın verdiği bütün tarihler doldu
diğer falcılarında.
sadece burak ve elanitin kaldı :)
ama onlarınkide çıkcak gibi gözükmüyor

bana elmiranın verdiği bütün tarihler doldu
diğer falcılarında.
sadece burak ve elanitin kaldı :)
ama onlarınkide çıkcak gibi gözükmüyor

Geyik olacak ya
Elmira değil ahmet değil mehmet deği ayşe hiç değil yok elanitte değil daha farklı daha iyisi yok yok burakta değil daha farklı başak ta değil olmaz tarot değil hayır kahvede değil yok suymuş yok çaymış havaymış varmı rakı falı bakan heeee nerdee ) durum budur yaniii eee başka conta sıyıran yokmu hani neredeymiiişşşş

Arkadaşlar merhabalar,forumda yeniyim kaç tane sayfa okudum ama karar veremedim, arkadaslarımla terapi olsun diye bir falcıya gitmek istiyoruz beşiktaşta sofinin dünyası diye bir yer varmıs orayı önerdiler,bileniniz gideniniz varmı?
bu arada geçmiş yorumlarda okudum nikoya 2 kere gittim,gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıyor bilginize. Gittiğimde benim çoğu şeyimi bildi,okuduğum bölümü,evimde odamın yerine kadar bildi ama 2012 de babanla annen ayrılıcak baban anneni aldatıyor dedi, hala beraberler çok sükür,bazen abartıp insanları cok kötü yapacak seyler söylüyor gelecekle ilgili

Ben contaları yakalı çok oldu :)
hobi olsun diye iki tarihide beklicem :)
yeni fal baktırmıyorum zaten. paramı harcayamam :)

Arkadaşlar Merhaba,

Bağdat Caddesi Symbol Cafe de Serkan var. Süper bakıyor. İsim söylemesi bir yana boyuna, kilosuna kadar tarif ediyor. En son gittiğimde bir şey söyledi. Aman sallıyo, nerden olacak böyle bir şey, imkansız olması dedim ama 1 hafta sonra bahsettiği olay oldu.
Yalnız sabah erken gitmeniz gerekiyor. Full kalabalık oluyor çünkü. Öğlen 1'e kadar orda zaten. 21 TL 'ye bakıyor. Bilginize :)

Arkadaşlar Merhaba,

Bağdat Caddesi Symbol Cafe de Serkan var. Süper bakıyor. İsim söylemesi bir yana boyuna, kilosuna kadar tarif ediyor. En son gittiğimde bir şey söyledi. Aman sallıyo, nerden olacak böyle bir şey, imkansız olması dedim ama 1 hafta sonra bahsettiği olay oldu.
Yalnız sabah erken gitmeniz gerekiyor. Full kalabalık oluyor çünkü. Öğlen 1'e kadar orda zaten. 21 TL 'ye bakıyor. Bilginize :)

Arkadaşlar Merhaba,

kizlar taksime tugbaya fal baktirmaya gelmistimburda bi bayanla tanistim besiktasta kuzey diye bitini onerdi cinarin yeri diye bi yerdeymis yeni baslamis cok ovdu bilen varmidir kuzeyi

nikonun ilk falı güzeldi 2. falı fiyasko safiye de daha önce bköy laf cafede çalışıyordu sonra ayrılıp yerini açmış b köydeyken baktırmıştım dedikleri çıkmadı bilgine...

nikonun ilk falı güzeldi 2. falı fiyasko safiye de daha önce bköy laf cafede çalışıyordu sonra ayrılıp yerini açmış b köydeyken baktırmıştım dedikleri çıkmadı bilgine...

beşiktaştaki yerimi diyorsun ? peki bana bir falcı önerebilirmisiniz fincan kafe laf kafe dejavu kafe ve niko harici. bunları denedim ve memnun kalmadım..

beşiktaştaki yerimi diyorsun ? peki bana bir falcı önerebilirmisiniz fincan kafe laf kafe dejavu kafe ve niko harici. bunları denedim ve memnun kalmadım..

evet safiye daha önce laf cafede çalışıyordu şimdi beşiktaşta cafe açtı ben bakırköydeyken baktırmıştım dediğim gibi dediği hiç bişey çıkmadı. inan önerebileceğim kimse yok çok cafeyi denedim gelecek hepsinde foss. fincan cafe ise aman aman uzak dur hepsi dolandırıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…