ben acil falima baktirmak istiyorum, almanyada yasiyorum bana yardimci olabilirmisiniz arkadaslar? uzaktan uzaga telefonda yada msn de ne bilim bi sekilde fal baktirmam lazim
ben acil falima baktirmak istiyorum, almanyada yasiyorum bana yardimci olabilirmisiniz arkadaslar? uzaktan uzaga telefonda yada msn de ne bilim bi sekilde fal baktirmam lazim
Burağa 2. kez baktırdım çok tutarlı daha öncede beğendiğimi yazmıştım, gelecek herzaman yüzde ellidir, kimse bilemez değişebilir. Burağa baktıranlar lütfen bana yorumlarınızı yazabilirmisiniz, şu anı ve başka birinin düşüncelerine yoğunlaştığında size de söyledikleri doğrumu tutarlımıydı? bu çok önemli şuan benim için..
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. telde fal bakan elmira hanıma fal baktıran var mı ? yorumlar çok karışık bak bak bitmiyor :)
merhaba
ben de yeni üyeyim. bu topic deki sayfaların neredeyse tamamını okudum. Fal ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim.
1. Cezmi: kendisi benim 15 sene önce fal baktırdığım biriydi. Şirinevlerdeydi o zaman. Daha üniversitedeyken fal baktırmıştım. Evleneceğim kişi, tarih, yaşayacağım olayların neredeyse tamamını bilmişti. Yaklaşık 1 ay önce ulaştım kendisine. Tekrar baktırdım. Artık telefonda bakıyor ve genelde soru cevap. mevcut durumu tamamıyla yorumluyor. Gelecek ile ilgili verdiği tarihler henüz gelmedi. Performansı düştü mü aynen devam mı tarihler geldikçe paylaşacağım. 150 TL
2. Burak: Hem yüzyüze hem telefonda baktırdım. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. O da mevcudu doğru yorumluyor. Tarihlerini bekliyorum. En kısa zaman 28 Kasım
3. Sembol Levent: Ekim ayında baktırmıştım. Verdiğin tarihlerden iki tanesinde dediği olayları yaşadım. Ve hiç beklemediğim şeylerdi. Nokta atışları kuvvetli bence.
4. Sembol Fulya: Fulya da mevcut durumu güzel yorumluyor. Fulya'nın daha çok ilişki konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşındaki kişinin fikeirlerini aklından geçenleri birebir anlatıyor bence. Gelecek konusunda henüz çıkan birşey olmadı.
5. Sembol Meryem: Geçen sene Ekim ayında baktırmıştım. Bana Temmuz 2012 de -hiç aklımda olmayan bişeydi- yaşayacağım olayı birebir anlatmıştı. Söylediği şeylerden birkısmı gerçekleşti. Gelecek konusunda diğerleri kadar kuvvetli değil bence.
Gittiğim falcılarla ilgili yorumları paylaşmak isterim...
Kurtuluş Rita en kötüsüydü
Aranızda giden varmı bilemiyorum ama Kurtuluş'da Anna iyidir ama çok sık gitmemek gerektiği kanısındayım, her gün günde 4-5 defa gitmek isteseniz gel der !!! Ama iyi bilir hatta karşınızdaki kişi şu cümleyi kuracak demişti ve aynı cümleyi o kişiden duymuştum!! inanılmazdı.
Dilek çok bilmez.
Geçen gün Selma Toprak'a ben de baktırdım memnun kaldım genelde ama telefonda olduğu için sanırım gerçekten dinlerken uzun geldi ve dağıldım.
Erenköy'de Şebnem müthiştir, isimleri ve telefon numaralarını olduğu gibi söyler, tipleri tarif eder falı uzun solukludur, aralardaki detaylardan çok sonuç odaklıdır. Bunu algılayabilmem geç oldu çünkü söylediği şeylerin tersini yaşadığımı ve bilemediğini düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama sonuç her zaman Şebnem'in dediği gibi çıkar şaşırtıcı şekilde, falın çıkmadı desende ona o söylediği şeyin altını ısrarla çizer söylediği tarihler 3-4 ay kadar atabilir ama mutlaka olayı yaşarsınız. Yalnız her dakika gitmenizi istemez, söylediklerim çıkmadan gelme der. Şu ana kadar baktırdıklarımın içinde en iyisi diyebilirim. Ümraniye'de Sevim de iyidir. Özellikle ilk baktığı fal ve gece yazarak baktığı fallar çok iyidir o da zaman zaman isim verir. Şu ana kadar batırdığım en iyiler ve en kötü bu isimlerden oluşuyor.
erenköy şebnemi cidden merak ettim gidenler çıktımı falı merak ettim
Falları bire bir çıkar, ama mesela bir ay sonra dediğini bir sene sonra yaşarsın. Çok ileri vadeyi görebilen biridir Şebnem. Ve o an yaşayacağın şeyi aynen söyler, mesela der ki demirden bahçe kapısı olan bi yerde şu plakalı arabadaki kısa şortlu biri der ve aynen olur. Ancak maalesef kişileri hiç tutturamaz. Sen sevgilini sorarsın o sana başkasını anlatır, kişileri karıştırıyo maalesef
Elmira'nın bilgilerini facebook'tan bulabilirsin, medyum elmira yazınca çıkıyo.
Şengül'ün bana dedikleri de çıkmadı, hatta bu yaz hevesle beklediğim bi olay vardı, olmadı
arkadaşlar fatihteki hocanın nosunu bi kaç kişiye verdim ama hocaya sormadan verdiğim içinde sonradanda sorun olabileceğini düşündüm. ben haftaya gidicem kısmetse, eğer memnun kalırsam ve de hoca izin verirse burda paylaşırım tekrar nosunu... kusura bakmayın hocayı tanımadığım için tepkisinide bilemiyorum cunku bende başkasından aldım noyu, o kişiyide zan altında bırakmak istemem...
numarayı bana da atabilir misiniz?? mesaj akışı cok hızlı, arada kayboluyoruz :)
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihlerde esmaül husna genelde
yaaa bu hacı hocalar nie hep o taraflarda resmen bana göre il dışındalar
gitmeyi göze almak ayrı mesele gidebilmek ayrı bi sorun orayı bulmak fln çok zor yaa :26:
bana da atabilir misiniz özelden?
kızlar bana da yollayabilir misiniz numarasını bu hocanın?
teşekkür ederim xxxxxxxxxxxxxxxxx
kızlar çok acil fatihte 10 tl ye yıldıznağme bakan hocaların telını özelime msj atarmısınız
sana gönderdim cnm ama 10 dk da bi msj atabiliyomuşum msj hakkın varsa sende başka isteyene gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?