İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben burak'a baktırdım. İstanbul'da tüm falcıları denemiş bir kişi olarak fena olmadığını düşünüyorum. Çok pozitif olması benim hoşuma gitti. Henüz son dedikleri olmadı 15-20 gün verdi. Heyecanla bekliyorum bakalım. Olursa onu da birkaç kişilik falcı listeme alıcam.

Sembol Fulya'nın şimdiki zaman yorumları çok isabetli olsa da gelecekle ilgili hiç bi dediği çıkmadı. Üzüldüm mü? Hayır. Çünkü üstünden zaman geçince iyi ki o insanla evlenmemişim dedim. :)

Şebnem konusunda yorum yapmazsam çatlarım. Kendisinin 2 yıl boyunca müdavimiydim. Bana telefonda da bakardı. Aynen dediğin gibi telefon numarası, araba plakası, kapı numarası, evdeki eşyaların yerini bile söylerdi ve her dediği olayı aynen bire bir yaşardım ancak maalesef kişileri hep karıştırırdı. Sırf kişileri karıştırdığı için gitmeyi bıraktım sonuçta kişilerle ilgili konular için fal baktırıyoruz...

erenköy şebnemi cidden merak ettim gidenler çıktımı falı merak ettim

Falları bire bir çıkar, ama mesela bir ay sonra dediğini bir sene sonra yaşarsın. Çok ileri vadeyi görebilen biridir Şebnem. Ve o an yaşayacağın şeyi aynen söyler, mesela der ki demirden bahçe kapısı olan bi yerde şu plakalı arabadaki kısa şortlu biri der ve aynen olur. Ancak maalesef kişileri hiç tutturamaz. Sen sevgilini sorarsın o sana başkasını anlatır, kişileri karıştırıyo maalesef

Dums senin memnun kaldigin telde bakabilecek biri varmi tavsiye edecegin? Tel numarasinida yazarsan sevinirim

Elmira'nın bilgilerini facebook'tan bulabilirsin, medyum elmira yazınca çıkıyo.
Şengül'ün bana dedikleri de çıkmadı, hatta bu yaz hevesle beklediğim bi olay vardı, olmadı

Teşekkür ederim :)
Ben yıllardır gidiyorum ve çıkıyor.Ama frekans uyumu filan var o tutmamış olabilir.Üzülme fal bahane olacağı varsa oluyor zaten...

cnm rica etsem fatihteki hocanın numarasını yazarmısın bana acil şimdiden teşekkürler..

Bir arkadaşımdan duydum nişantaşında bir falcı varmış.Ama travestiymiş ve çok pahalıymış.300 küsür dedi.Tüm sosyete oraya gidiyormuş bilmediği birşey yokmuş!!!

cnm rica etsem fatihteki hocanın numarasını yazarmısın bana acil şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…