Kızlar
Fatihteki hocanın telefonunu bana da gonderirmisiniz?? Cok teşekkürler
banada rica etsem fatihteki hocanın telini verirmisiniz lütfen..
cnm rica etsem fatihteki hocanın numarasını yazarmısın bana acil şimdiden teşekkürler..
Şebnem konusunda yorum yapmazsam çatlarım. Kendisinin 2 yıl boyunca müdavimiydim. Bana telefonda da bakardı. Aynen dediğin gibi telefon numarası, araba plakası, kapı numarası, evdeki eşyaların yerini bile söylerdi ve her dediği olayı aynen bire bir yaşardım ancak maalesef kişileri hep karıştırırdı. Sırf kişileri karıştırdığı için gitmeyi bıraktımsonuçta kişilerle ilgili konular için fal baktırıyoruz...
bayanlar, Başak hanım ve Sibel hanım konusundaki son yorumlarınızı alabilir miyim?
yarın Başak'tan randevu aldım. Sibel konusunda ne diyorsunuz gerçekten 100 TL değer mi? Elmira gibi mi mesela.
Hikmet'e baktırabilirsin canım. Telefonda bakıyo...
Kızlar selam
Başak artık laportede değilmiş bugün gittim abaşka biryerde görüştük ben kendisinden gerçekten oldukça memnun kaldım diğer arkadaşları bilmem ama umarım sende memnun kalırsın...
Numarasıda değişmiş sanırım isteyen olursa 0539 4895930 bundan ulaşabilir.
Bağdat caddesindeki Sembol kafeye giden var mı????? Tavsiyesi olan ???
kım bu hıkmet nerde ne kadar
sebnemın telini istiyorum ayrıca ne kadara bakkıyo ben bi kaç kisidende duydum denemediğim kalmadı denemeden bilemem gibime geliyo ve ayrıca onerebilceğiniz başkası varmı burağada daha baktırmadım onada baktırmak istiyorummmm
Teşekkür ederim :)
Ben yıllardır gidiyorum ve çıkıyor.Ama frekans uyumu filan var o tutmamış olabilir.Üzülme fal bahane olacağı varsa oluyor zaten...
Dums senin memnun kaldigin telde bakabilecek biri varmi tavsiye edecegin? Tel numarasinida yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?