İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar Hanimlar, kulube yeni katildim, ve Elmira hakkinda yazilanlari ilgiyle ve heyecanla okudum. Rica etsem telefonunu bana yollayabilir misiniz? Simdiden cok cok tesekkurler! Sevgiler, Polonca!

Son düzenleme:
telefonda fal baktırmak istiyorum.bütün yorumlarınızı okuyamadım ama olgu diye bi falcı seçtim aralarından:) msj hakkım yok bilen biri numarasını söyleyebilir mi simdi lazım ama acil lütfen

sebnemın telini istiyorum ayrıca ne kadara bakkıyo ben bi kaç kisidende duydum denemediğim kalmadı denemeden bilemem gibime geliyo ve ayrıca onerebilceğiniz başkası varmı burağada daha baktırmadım onada baktırmak istiyorummmm

bayanlar, Başak hanım ve Sibel hanım konusundaki son yorumlarınızı alabilir miyim?
yarın Başak'tan randevu aldım. Sibel konusunda ne diyorsunuz gerçekten 100 TL değer mi? Elmira gibi mi mesela.

Kızlar selam
Başak artık laportede değilmiş bugün gittim abaşka biryerde görüştük ben kendisinden gerçekten oldukça memnun kaldım diğer arkadaşları bilmem ama umarım sende memnun kalırsın...
Numarasıda değişmiş sanırım isteyen olursa 0539 4895930 bundan ulaşabilir.

Hanimlar Elmira'nin telefonu olan bana da yollayabilir mi? Mesaj hakkim yok yanliz, nasil yapiciz, imdak!

Son düzenleme:

Bu arada yazmayı unuttum bana dedikleri an itibari ile olmuş ve tutmuş vulunmakta arakadaşımada oldu aynısı ve telefon ilede bakıyormuş şimdi başka bir arkadaşım telefonla baktırdı heycan verici şeyler söyledi ayyy hadi bakalım ))
Amaaann fallada olmiyiii falsızda heheheheh

Canım, ben geçen sene telefonumu kaybettiğimde tüm falcıların numarası da gitti ama forum'da bazı arkadaşlarda sanırım numarası var. Dediğim gibi, iyi bakar ama kişileri karıştırır, sen ali'yi sorarsın o veli'yi anlatır, ben yine de söylemek isterim çünkü bu frekans meselesi, yanlış yönlendirme yapmak istemem.

Dums senin memnun kaldigin telde bakabilecek biri varmi tavsiye edecegin? Tel numarasinida yazarsan sevinirim

Aslında önerebileceğim birkaç sağlam kişi var ama telefonumu kaybettiğimde numaralar da gitti. Bu aralar tırım tırım bulmaya çalışıyorum o numaraları. O birkaç kişinin numarasına ulaşınca bilgilendiricem. Ama biraz önce bi arkadaşa yazdığım gibi fal cidden frekans işi, bana tutan sana tutmazsa üzülürüm sonra numaraları toplıyım yazıcam hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…