İstanbul'da Fal - Falcılar

başak hanımı avrupa yakasına bekliyoruz.

ya ben başak hanıma baktırmayı düşünüyordum ama forumda şöyle bir yorum gördüm, kafam karıştı, daha önce böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı başak hakkında

Yine üsküdar bulgurlu civarında Başak denen 40 yaşlarında uzun boylu bir kadın vardır tanıdığım en kötü niyetli falcıdır yavrum canım diyerek öyle bir bağlarki sizi bir bakmışsınız canınıza okunmuş.en az 50 lira alır tarot bakar falın f sinden anlamaz.sadece iyi manipülasyon yapar.konuşurken ağzını burnunu yamultur sözde cinleri varmış gibi ama kendisi de falcı falcı gezer.büyù bozma büyü yapma hikayesini çok yapar ve zaten sıkıntıli insanları kandırır.ve milyarlarca paralarını alır.aman ha bu kadının tuzağına düşmeyin....

böyle yazmış ya, kadın hakkaten yavrum diye konuşuyo, ama bu kadar keskin başka bir yorum da yapılmamış

Yok isim benzemesi var benim bahsettiğim başak uzun boylu değil bulgurluda değil kadıköyde nben bir kötü niyetini görmedim duymadım okadar insan gitti çevremde hepsi sonrasında kadına hediyeler alarak gitti bu o aynı insan olamaz bilginiz olsun

Basaklar karıstı sanırum kadıkoydekı basak ıyıdı bence yorumlar dogruydu denemeye deger ama begenmezsenız benı duclsmayın ama brnım fıkrım muhtesem degıl sma anı ıyı bılıyo buarada bende bugun buraga baktırcsm hadı hayırsı

cnm başak hnm kaça bakıyor?

başak hanımın dedikleri mi oldu ?

Merhaba arkadaslar suan ıtıbarıye buraka baktırdım ve cafedeyım suanda sıze hemen yazmak ıstedım buraga kesın bakmanızı canı yurekten isterım soktayım hala herseyı bıldı ınanamıdım anı cok ıyı analız edıyor gelecegı beklıyıp gorcez ben okadar falcılara gıttım tanırsınız benı ve hemen paykasırım sızlerle byrakı onerdıgın kadar kımseyıde onerdıgı hatırlamıyorum mınık cok tesekkur ederım sana opuyorum kızlar sızı

Senin mesajını okuyunca inanılmaz işgillendim dumspirospero:)) ben de şebnem'i oldukça başarılı buluyorum çünkü. acaba şebnemin sevgilimin eski kız arkadaşına dair yaptığı yorumlar aslında bana mı aitti:))) bi kız var yakasından düşmüyor derken belki de beni kastediyordu şebnem:))yada eski kız arkadaşının hayatında olduğunu söylediği erkeğin isimlerini karıştırmış, aslında benim sevdiceğimle tekrar birlikteymiş filan:))Resmen aklımı aldın :))

Yanlışmı anladım iki bayan bir falcı ve aynı erkek oha buladar denk gelmez burası gercekten cooookkk medeni bir forum vayyy beeee )))

Yanlışmı anladım iki bayan bir falcı ve aynı erkek oha buladar denk gelmez burası gercekten cooookkk medeni bir forum vayyy beeee )))

Yok kuzucm yanlis anladim, sebnem isimleri karistiriyorsa sayet benim falimdaki tum isimleri karistirip corba senaryo yazdim:) bana soyledigi isimleri hep dogru diye dusunmustm cunku:)

kızlar bugün angel cafeye gittim kadıköydeki burdaki yorumlardan burcu için gitmiştim ama yokmuş girmişken birine baktırim dedim zeynep diye birine baktırdım tek kelime ile berbattı hiç bilmeyen bir arkadaşıma versem fincanı daha iyi bakar verilen paraya yazık valla

bence burcuyayada gitme tamamen sacmalıyor .kadıkoy angel cafeden bahsedıyosan burcu cok cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…