Kızlar selam
Başak artık laportede değilmiş bugün gittim abaşka biryerde görüştük ben kendisinden gerçekten oldukça memnun kaldım diğer arkadaşları bilmem ama umarım sende memnun kalırsın...
Numarasıda değişmiş sanırım isteyen olursa 0539 4895930 bundan ulaşabilir.
ankaralı Yıldıza 2005 te bende baktırmıştım şimdi hatırladım kızılayda bir cafede bakmıştı şımdıyi ıyı bildi yakın gelecekde olmuştu dediklerini çok hatırlamasamda iyi diyebilirim çünkü şu anı bilmişti.
Bunun haricinde zeytinburnunda yumurtaya bakan nazife 100 liraya bakar bir şey zannedersin müşterisi de çoktur benim ağzımdan laf alamadığı için çok kötü çuvalladı.sakın gitmeyin baştan sona atıyor.Yine üsküdar bulgurlu civarında Başak denen 40 yaşlarında uzun boylu bir kadın vardır tanıdığım en kötü niyetli falcıdır yavrum canım diyerek öyle bir bağlarki sizi bir bakmışsınız canınıza okunmuş.en az 50 lira alır tarot bakar falın f sinden anlamaz.sadece iyi manipülasyon yapar.konuşurken ağzını burnunu yamultur sözde cinleri varmış gibi ama kendisi de falcı falcı gezer.büyù bozma büyü yapma hikayesini çok yapar ve zaten sıkıntıli insanları kandırır.ve milyarlarca paralarını alır.aman ha bu kadının tuzağına düşmeyin
ya ben başak hanıma baktırmayı düşünüyordum ama forumda şöyle bir yorum gördüm, kafam karıştı, daha önce böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı başak hakkında
kötü yorumu zeytinburnunda yumurtaya bakan nazife hanım için yapmış
Yine üsküdar bulgurlu civarında Başak denen 40 yaşlarında uzun boylu bir kadın vardır tanıdığım en kötü niyetli falcıdır yavrum canım diyerek öyle bir bağlarki sizi bir bakmışsınız canınıza okunmuş.en az 50 lira alır tarot bakar falın f sinden anlamaz.sadece iyi manipülasyon yapar.konuşurken ağzını burnunu yamultur sözde cinleri varmış gibi ama kendisi de falcı falcı gezer.büyù bozma büyü yapma hikayesini çok yapar ve zaten sıkıntıli insanları kandırır.ve milyarlarca paralarını alır.aman ha bu kadının tuzağına düşmeyin....
böyle yazmış ya, kadın hakkaten yavrum diye konuşuyo, ama bu kadar keskin başka bir yorum da yapılmamış
başak hanımı avrupa yakasına bekliyoruz.
sarkoydekı ayse hocaya gıden varmı?son zamanlarda sadece buraka baktırdım.
çıkar dediğim kimse yok. burakın verdiği tarih gelmedi zaten.
fallar çıksa idi bugünü (doğum günüm) yalnız geçirmezdim :)
Bu arada yazmayı unuttum bana dedikleri an itibari ile olmuş ve tutmuş vulunmakta arakadaşımada oldu aynısı ve telefon ilede bakıyormuş şimdi başka bir arkadaşım telefonla baktırdı heycan verici şeyler söyledi ayyy hadi bakalım))
Amaaann fallada olmiyiii falsızda heheheheh
Bu arada yazmayı unuttum bana dedikleri an itibari ile olmuş ve tutmuş vulunmakta arakadaşımada oldu aynısı ve telefon ilede bakıyormuş şimdi başka bir arkadaşım telefonla baktırdı heycan verici şeyler söyledi ayyy hadi bakalım))
Amaaann fallada olmiyiii falsızda heheheheh
Şebnem konusunda yorum yapmazsam çatlarım. Kendisinin 2 yıl boyunca müdavimiydim. Bana telefonda da bakardı. Aynen dediğin gibi telefon numarası, araba plakası, kapı numarası, evdeki eşyaların yerini bile söylerdi ve her dediği olayı aynen bire bir yaşardım ancak maalesef kişileri hep karıştırırdı. Sırf kişileri karıştırdığı için gitmeyi bıraktımsonuçta kişilerle ilgili konular için fal baktırıyoruz...
Senin mesajını okuyunca inanılmaz işgillendim dumspirospero:)) ben de şebnem'i oldukça başarılı buluyorum çünkü. acaba şebnemin sevgilimin eski kız arkadaşına dair yaptığı yorumlar aslında bana mı aitti:))) bi kız var yakasından düşmüyor derken belki de beni kastediyordu şebnem:))yada eski kız arkadaşının hayatında olduğunu söylediği erkeğin isimlerini karıştırmış, aslında benim sevdiceğimle tekrar birlikteymiş filan:))Resmen aklımı aldın :))
başak hanımın dedikleri mi oldu ?
Yanlışmı anladım iki bayan bir falcı ve aynı erkek oha buladar denk gelmez burası gercekten cooookkk medeni bir forum vayyy beeee)))
kızlar bugün angel cafeye gittim kadıköydeki burdaki yorumlardan burcu için gitmiştim ama yokmuş girmişken birine baktırim dedim zeynep diye birine baktırdım tek kelime ile berbattı hiç bilmeyen bir arkadaşıma versem fincanı daha iyi bakar verilen paraya yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?