Ben Ali İhsan Beyi eve çağırdım oldukça iyiyidi ve 2 tane dediği oldu ancak uzun vadeli gelecekle ilgili dedeiklerinin olmasını da ancak bekleyip göreceğim. Yumurtacının hakkımda bildiği çok şey oldu ama gelecekle ilgili dediklerinin 1 tanesi çıktı. sewvgilimden ayrılmıştım 2 ay önce ve hiç aramadım o da beni aramadı. Bu adam sana tıpış tıpış gelecek ve yalvaracak ama sen kabul etmeyeceksin demişti. Evet bu faldan 15 gün sonra beni aradı ve 2 kez de geldi ve evet ben istemedim ama yalvarma falan da olmadı. Bilgilerinize...
Senin mesajını okuyunca inanılmaz işgillendim dumspirospero:)) ben de şebnem'i oldukça başarılı buluyorum çünkü. acaba şebnemin sevgilimin eski kız arkadaşına dair yaptığı yorumlar aslında bana mı aitti:))) bi kız var yakasından düşmüyor derken belki de beni kastediyordu şebnem:))yada eski kız arkadaşının hayatında olduğunu söylediği erkeğin isimlerini karıştırmış, aslında benim sevdiceğimle tekrar birlikteymiş filan:))Resmen aklımı aldın :))
Yok kuzucm yanlis anladim, sebnem isimleri karistiriyorsa sayet benim falimdaki tum isimleri karistirip corba senaryo yazdim:) bana soyledigi isimleri hep dogru diye dusunmustm cunku:)
30 tl ye bakıyo
Merhaba arkadaslar suan ıtıbarıye buraka baktırdım ve cafedeyım suanda sıze hemen yazmak ıstedım buraga kesın bakmanızı canı yurekten isterım soktayım hala herseyı bıldı ınanamıdım anı cok ıyı analız edıyor gelecegı beklıyıp gorcez ben okadar falcılara gıttım tanırsınız benı ve hemen paykasırım sızlerle byrakı onerdıgın kadar kımseyıde onerdıgı hatırlamıyorum mınık cok tesekkur ederım sana opuyorum kızlar sızı
kim bu burak nerde kaça bakıyor
bence burcuyayada gitme tamamen sacmalıyor .kadıkoy angel cafeden bahsedıyosan burcu cok cok kotu.
Cnm burak cevahırde baktı bana 30 TL ye bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?