İstanbul'da Fal - Falcılar

Bayanlar ben bu siteye yteni üye oldum yardımcı olabilir misiniz ayrıca ali ihsan'a nasıl ulaşabilirim

:))) valla ben kac yıl kapısını aşındırdım, dediğim gibi her dediği oldu ama kişiler hariç :) yani herkesi birbirine karıştırıyo maalesef :) kızları, erkekleri :) bana senin anlattığına çok yakın bişey olmuştu, ondan sonra farkedince gitmeyi bıraktım. Biraz zaman geçsin, analiz et öyle gitmeye devam et derim şahsen :)

Yok kuzucm yanlis anladim, sebnem isimleri karistiriyorsa sayet benim falimdaki tum isimleri karistirip corba senaryo yazdim:) bana soyledigi isimleri hep dogru diye dusunmustm cunku:)

Mercanadacım, belki de sana tutar bilemem şimdi biliyosun frekans işi, ben sadece kendi başıma geleni paylaşmak istedim :) inşallah istediğin gibi çıksın falın ve hepimizin büttüüüüün falları :)

ben de geçenlerde kadıköy angels'daki Burcu ya gittim. İlk sayfalarda çok adı geçiyordu. Ama maalesef büyük hüsran. Dediği hiç bi şey tutmadı. Resmen salladı. Ne mevcut durum ne de gelecek durum, mantıksız şeyler söyledi...

Kızlar, nerdeyse ülke sınırları içindeki tüm falcıları denemiş birine tavsiye edebileceğiniz eli yüzü düzgün, iyi niyetli ve iş konusunda nokta atışı yapan bi falcı var mı acaba? Bu iş olayları beni bitirdi artık uffff acil güzel cevaplarınızı bekliyorummm

kim bu burak nerde kaça bakıyor

Kızlar mrb sentinus cafe duyguyu çok övüyorlar. isimlerde nokta atışı yapıyormuş direk yüzünüze bakıp söylüyormuş kahve ve tarotsuz yani
Bazılarında verdiği tarihler de tutmuş. çok merak ediyorum ona baktırıp da olacak dedikleri tuttu diyen var mıı =)

Buraga 3 kez baktirdim merak ettigim bisey var genelde cogunuza ayri oldugunuz sevgilinizle ilgili suan soguk problemli ama seviyor gelicek aralik ayi icinde ariycak konusacaksiniz ciddiyete gitme durumu var dedimi? Birde bana ve bir arkadasima izmirli baska biri cikicak dikkat et gibi. Ilk baktiginda ve sonraki arasinda biraz celiski var karistim acikcasi..

Deja vu Cafe'de Engin isminde birine fal baktirdik bir arkadasla birlikte. İkimizin de gecmisini ve su anını çok iyi yorumladı, fakat gercekten biliyor mu yoksa zihin mı okuyor emin olamadım.. Ona baktirmis olan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum.
Uzun süredir baktırdığım falcılar hakkında yorum yapmak istedim

1-)belgin kostak: Anı, geçmişi,kişilik analizlerini,isimleri çok çok iyi bilir. Ama gelecek biraz sıkıntılı,yaşayacağın olayları bilir ancak tarihleri tutturamaz. Biraz uydurur,ama insanları,kimin senin dostun,kimin düşmanın olduğunu çok iyi bilir,bence deneyin, çok detay noktaları biliyor çünkü,şok olabilirsiniz. 150 tl'dir. Fal en az 40 dakka sürer

2-)acıbadem ayten: Uzun yıllardır tanırım ayten ablayı,çay falı bakar. Olayları iyi analiz eder,ancak falı çok detaylı bakar,ve gereksiz çok şeyde söyler,yani bazen çok iyidir,tahmin edilemeyecek şeyleri bilir,bazen de çok alakasız hiç seninle ilgisi olmayan şeyleri anlatır. Ancak insan gibi insandır,sırf muhabbete bile gidilebilir. Kısacası asla kötü değil ama çokta harikalar yaratamaz. 60tl'dir.en az 45 dakka sürer

3-)üsküdarlı arzu: 10 yıldır tanırım. Ben ve çevrem onun kadar iysini asla tanımadı,burada ki herkesi cebinden çıkarırdı,ama buncan 10 sene önce,çünkü kesinlikle özellikli bir kadın, 3 harflilerini harika yönetirdi,ama ne yazıkki şimdi onlar onu yönetiyor. Bu konuda gerçekten ustaydı ama artık değil. Cafelerde bakıyor,en fazla 10 dakka bakar kaçar,artık tam da tutturamıyor,psikolojisde çok iyi değil çünkü.yazık oldu gerçekten bu kadar özel insan az gelir dünyaya ama kendine yazık etti.(((((

benim aklıma kazınan ilk 3 bunlardır. şimdi sizlerden istediğim erenköy şebnem'in ulaşım bilgileri,onu çok merak ettim,bu forum sayesinde tanıdım çünkü.yollarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar ilk sayfalarda Elmakurdumusun nickli arkadaşın bahsettiği Güneşli'de evinde fal bakan bayanın telefonunu bana özelden atabilir misiniz? Ben henüz özel mesaj gönderemiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…