ben aradım onu, teli cvp vermiyo.. nasıldı bari ??
Buraga 3 kez baktirdim merak ettigim bisey var genelde cogunuza ayri oldugunuz sevgilinizle ilgili suan soguk problemli ama seviyor gelicek aralik ayi icinde ariycak konusacaksiniz ciddiyete gitme durumu var dedimi? Birde bana ve bir arkadasima izmirli baska biri cikicak dikkat et gibi. Ilk baktiginda ve sonraki arasinda biraz celiski var karistim acikcasi..
nuray nerde bakıyor adı ve irtibat bilgilerini bana mesaj atarmısın
ben de baktırmadım ama bir arkadaşımaa senden 4 yaş büyük izmirli biri ile tanışıp evleneceskin başak burcu yabancı dil biliyo dedi...
Kızlar, nerdeyse ülke sınırları içindeki tüm falcıları denemiş birine tavsiye edebileceğiniz eli yüzü düzgün, iyi niyetli ve iş konusunda nokta atışı yapan bi falcı var mı acaba? Bu iş olayları beni bitirdi artık uffff acil güzel cevaplarınızı bekliyorummm
:)) ülke dışına taşmanın zamanı gelmiştir o zaman şekercim...
dediğin niteliklerde birini bulsaydık hala bu forumlarda takılmazdık...herkesin az biraz güvendiği falcılar var.. ama hiç kimse budur diyemiyor...zaten öyle bir falcı da yok kanımca...
benim begendiğimi başkası begenmiyor, baskasının begendiği ben beğenmiyorum...bir de öyle durumlar var...frekans durumları:))
foruma yeni bir soluk getirdin...kaybettiğin telefon rehberini bulabilmen ümidiyle:)
:)) ülke dışına taşmanın zamanı gelmiştir o zaman şekercim...
dediğin niteliklerde birini bulsaydık hala bu forumlarda takılmazdık...herkesin az biraz güvendiği falcılar var.. ama hiç kimse budur diyemiyor...zaten öyle bir falcı da yok kanımca...
benim begendiğimi başkası begenmiyor, baskasının begendiği ben beğenmiyorum...bir de öyle durumlar var...frekans durumları:))
foruma yeni bir soluk getirdin...kaybettiğin telefon rehberini bulabilmen ümidiyle:)
Buraga 3 kez baktirdim merak ettigim bisey var genelde cogunuza ayri oldugunuz sevgilinizle ilgili suan soguk problemli ama seviyor gelicek aralik ayi icinde ariycak konusacaksiniz ciddiyete gitme durumu var dedimi? Birde bana ve bir arkadasima izmirli baska biri cikicak dikkat et gibi. Ilk baktiginda ve sonraki arasinda biraz celiski var karistim acikcasi..
ben de baktırdım...ve dediğin benzeri sözler duymadım canım...hatta duyduğumu söyleyeyim sana:)) herkesin içi açılsınn:)))ablacım ( çok gülüyorum bu lafına burağın) bu adam o kızı seviyor, birlikte de mutlular zaten, ohh aile ile de tanışılmış zaten, bunlar evlenirler, sen hoş güzel bir bayansın, takılıp kalma bu adama dedi:)))
mercan saol canım, çok açıklayıcı oldu bu.. hakkında en hayırlısını diliyorum..
ne demek şekercim...görevimiz:))
pozitif bakıyor burak sözlerine karşı kendimi örnek gösteriyorum sizlere:))
aynen hepimiz için hayırlısı..
ümit besen'den nikah masası şarkısı bana gelsin:))
:)) kuzucum, burak'ın konuşması falan pozitif ama cidden :) ablacım ablacım diyo hep :)
kızlar günaydın,
birkaç gündür değişik falcı arayışıma sizlerden cevap gelmediben de oturdum size forumda olmayan birkaç isimden bahsedeyim dedim.
Ilki düzce'den telefonla bakan mine diye bi kadın. Telefonla suya bakıyo, geçmiş zamanı ve şimdiki zamanı çok güzel biliyo, nokta atışları var. Arkanızdan kim hangi tarihte nerdeki mekanda nasıl bi iş çevirmiş hepsini detaylarıyla veriyo. Geçmişte kim sizle uğraşmış illa bilmek isterseniz güzel amaaaa hep kötü şeyleri anlatıyo. Gelecekle ilgili ise dediği hiçbişey çıkmadı. Sizi almanya'da bi hocaya yönlendirip yıldıznameye de baktırıyo :) ama hocanın dedikleri de çıkmadı...ikincisi göztepe'deki jjjseher. Bu kadın da şimdiki zamanı inanılmaz güzel anlatıyo ama o da bana geleceği tutturamadı, bir sene onun da kapısını aşındırdım ama hep duymak istediğim imkansızı söyleyerek beni oyaladığını farkettim. Kendisinin başka işlerde de parmağı var. Tesbih falı ve kitap falı bakıyo. Kim olduğu konusundaki ipucu ise: çok ünlü bir müzisyenin eski eşidir kendisi. Aşırı derecede paragözdür kendisi.
üçüncüsü moda'da zeynep. ünlülerin falcısı. Izzet çapa ona sormadan adım atmaz. Keza ebru gündeş de öyle. Arkadaşlarıma dedikleri aynen çıkmasına rağmen bana maalesef tutturamadı. Bi de fal bakarken insanı acayip azarlıyo :) 4 kişi gittik, bana tutmadı. O yüzden ben de artık bana falı çıkan birini arıyorum
dördüncüsü laf cafe halil. çok tatlı çok şeker iyi niyetli güzel fal bakan bi çocuk. Nokta atışı yapmaz ama güzel bakar, pozitif bi enerjisi var ama 3 kişi gittik, birkaç kez denedik, 3ümüze de tutmadı
forumda halil hariç diğerlerinin adı geçmiyo diye paylaşmak istedim.
burak bana hiçbi zaman "yeni biri olucak" demedi, ısrarla sordum ve demedi... bi de çok istediğim bişey vardı, onun da olmıycağını söyledi.
birde bu hatunu denemek lazım,hakkında kötü yorum okumadım,yarın yada öbürü gün giderim kısmet olursa
haaa bide melekler can ı merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?