İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de baktırmadım ama bir arkadaşımaa senden 4 yaş büyük izmirli biri ile tanışıp evleneceskin başak burcu yabancı dil biliyo dedi...

nuray nerde bakıyor adı ve irtibat bilgilerini bana mesaj atarmısın

Yazz, Bakırköy'deki Nuray'a gidiceksen şahsen hiç tavsiye etmem. Şimdiki zamanı çok iyi bilir geleceği sen nasıl istersen öyle söyler. Asla falcı kötülemek istemem çünkü frekans işi ama ben o kadının haksız yerden para kazandığına da şahit olduğum için bunları yazmak boynumun borcu.

Özelden mesaj hakkım olmadığı için bana amorfati1412@gmail.com'a mail atar mısın? özel mesajını cevaplarım ordan :)

Kızlar günaydın,

Birkaç gündür değişik falcı arayışıma sizlerden cevap gelmedi ben de oturdum size forumda olmayan birkaç isimden bahsedeyim dedim.

İlki Düzce'den telefonla bakan Mine diye bi kadın. Telefonla suya bakıyo, geçmiş zamanı ve şimdiki zamanı çok güzel biliyo, nokta atışları var. Arkanızdan kim hangi tarihte nerdeki mekanda nasıl bi iş çevirmiş hepsini detaylarıyla veriyo. Geçmişte kim sizle uğraşmış illa bilmek isterseniz güzel amaaaa hep kötü şeyleri anlatıyo. Gelecekle ilgili ise dediği hiçbişey çıkmadı. Sizi Almanya'da bi hocaya yönlendirip yıldıznameye de baktırıyo :) ama hocanın dedikleri de çıkmadı...

İkincisi Göztepe'deki Seher. Bu kadın da şimdiki zamanı inanılmaz güzel anlatıyo ama o da bana geleceği tutturamadı, bir sene onun da kapısını aşındırdım ama hep duymak istediğim imkansızı söyleyerek beni oyaladığını farkettim. Kendisinin başka işlerde de parmağı var. Tesbih falı ve kitap falı bakıyo. Kim olduğu konusundaki ipucu ise: çok ünlü bir müzisyenin eski eşidir kendisi. Aşırı derecede paragözdür kendisi.

Üçüncüsü Moda'da Zeynep. Ünlülerin falcısı. İzzet Çapa ona sormadan adım atmaz. Keza Ebru Gündeş de öyle. Arkadaşlarıma dedikleri aynen çıkmasına rağmen bana maalesef tutturamadı. Bi de fal bakarken insanı acayip azarlıyo :) 4 kişi gittik, bana tutmadı. O yüzden ben de artık bana falı çıkan birini arıyorum

Dördüncüsü Laf Cafe Halil. Çok tatlı çok şeker iyi niyetli güzel fal bakan bi çocuk. Nokta atışı yapmaz ama güzel bakar, pozitif bi enerjisi var ama 3 kişi gittik, birkaç kez denedik, 3ümüze de tutmadı

Forumda Halil hariç diğerlerinin adı geçmiyo diye paylaşmak istedim.

:)) ülke dışına taşmanın zamanı gelmiştir o zaman şekercim...
dediğin niteliklerde birini bulsaydık hala bu forumlarda takılmazdık...herkesin az biraz güvendiği falcılar var.. ama hiç kimse budur diyemiyor...zaten öyle bir falcı da yok kanımca...
benim begendiğimi başkası begenmiyor, baskasının begendiği ben beğenmiyorum...bir de öyle durumlar var...frekans durumları:))
foruma yeni bir soluk getirdin...kaybettiğin telefon rehberini bulabilmen ümidiyle:)

:)) bu güzel sözler için teşekkür ederim şekercim :) bu zor günlerde iyi geldi sabah sabah :)

eskiden, ninelerimiz zamanında anlatılan falcılar gibilerini arıyorum ben. mardin'deyse bile gidicem vallaha :) büyüklerin anlattığı gibisinden istiyorum, anlatabiliyo muyum bilmem :)

aslında bişey itiraf ediyim mi :) ülke dışına taşmıştım bi ara :) internetten bi hoca bulmuştum, telefonla zırt pırt almanya'ya yıldızname baktırıyodum ama ondan da bişey çıkmamıştı

ben de baktırdım...ve dediğin benzeri sözler duymadım canım...hatta duyduğumu söyleyeyim sana:)) herkesin içi açılsınn:)))ablacım ( çok gülüyorum bu lafına burağın) bu adam o kızı seviyor, birlikte de mutlular zaten, ohh aile ile de tanışılmış zaten, bunlar evlenirler, sen hoş güzel bir bayansın, takılıp kalma bu adama dedi:)))

mercan saol canım, çok açıklayıcı oldu bu.. hakkında en hayırlısını diliyorum..

merhaba,düzcede ki mine hanımın ulaşım bilgisini alabilir miyim?

burak bana hiçbi zaman "yeni biri olucak" demedi, ısrarla sordum ve demedi... bi de çok istediğim bişey vardı, onun da olmıycağını söyledi.

banada izmir manisa kökenli benden bir kaç yaş büyük biri ile tanışıp ewleneceğimi söyledi.....
allah allah anlamadım kı dejavu yaparak ınsanları mı geçiştiriyo ne...
werdiği tarihlerde tutmadı ayın 4 ü ile 14 ü arasında beklediğin haber gelecek dedi,gelmedi...
sanırım benim burakla frekanslarım uymadı...
kendisini kişilik insan olarak sewdim fakat aynı randımanı fallarında yakalayamadım....
benim bir falcıyı beğenmem için ilk baktığı falda beni şaşırtıp tatmin etmesi lazım....

kızlar artık gop birsele gitmeme kararı aldım...
dediği aynı şeyleri değiştirip değiştirip söyleyip duruyo,artık hayatımı bildiği için söyleyecek bişey mi bulamıyoı anlayamadım,ama şu gerçek ki artık fawori falcılarımın arasından sildim onu...

birde bu hatunu denemek lazım,hakkında kötü yorum okumadım,yarın yada öbürü gün giderim kısmet olursa

haaa bide melekler can ı merak ediyorum :)

birde bu hatunu denemek lazım,hakkında kötü yorum okumadım,yarın yada öbürü gün giderim kısmet olursa

haaa bide melekler can ı merak ediyorum :)

canım şebnemin numarası varsa verir misin ? o kadını bende çok merak ediyorum :) denemekte fayda var:) ha bide fiyatı nedir ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…