ben de baktırdım...ve dediğin benzeri sözler duymadım canım...hatta duyduğumu söyleyeyim sana:)) herkesin içi açılsınn:)))ablacım ( çok gülüyorum bu lafına burağın) bu adam o kızı seviyor, birlikte de mutlular zaten, ohh aile ile de tanışılmış zaten, bunlar evlenirler, sen hoş güzel bir bayansın, takılıp kalma bu adama dedi:)))
banada izmir manisa kökenli benden bir kaç yaş büyük biri ile tanışıp ewleneceğimi söyledi.....
allah allah anlamadım kı dejavu yaparak ınsanları mı geçiştiriyo ne...
werdiği tarihlerde tutmadı ayın 4 ü ile 14 ü arasında beklediğin haber gelecek dedi,gelmedi...
sanırım benim burakla frekanslarım uymadı...
kendisini kişilik insan olarak sewdim fakat aynı randımanı fallarında yakalayamadım....
benim bir falcıyı beğenmem için ilk baktığı falda beni şaşırtıp tatmin etmesi lazım....
birde bu hatunu denemek lazım,hakkında kötü yorum okumadım,yarın yada öbürü gün giderim kısmet olursa
haaa bide melekler can ı merak ediyorum :)
Şebnem ablaya yaklaşık 7 yıldır düzenli giden biri olarak deneyimlerimi aktarmak istedim..Öncelikle 100 tl falı..Biraz pahalı ve değer mi derseniz bence değer..Ama tabi bie de şu frekans meselesi var..O yüzden net konuşmak istemem..Kendim için değerlendirirsem bana baktığı her falını olduğu gibi yaşadım..İnanımaz ayrıntılar verir ve yaşarsınız..Ama burada birkaç arkadaşımızın yazdığı gibi kişileri karştırır..Mutlaka kağıt kaleminizi hazırlayıp gidin ve o anlatıken yazın..Hem uzun bir fal akılda kalması açısından hemde falı çıktıkça kişileri ve olayları geriye dönüp okuduğunuzda kafanızda netleştirebiliyorsunuz..
Şebnem ablaya ulaşmak biraz zordur..Üstüste aramanız yada annesi aracılığı ile ulaşmanız lazım..Size saat 6 der gidersiniz bir bakarsınız 3 kişiye daha saat 6 demiş :) Dolayısıyla boş bir gününüzü ayırın derim ben :)
Ben birçok arkadaşımı ve aile bireyimide götürdüm kendisine..Genelde hep başarılı oldu..İlk başta hiç beğenmeyenlerde oldu ama onlarda zaman geçtikçe dediklerini yaşamaya başladılar..Mesela bana kardeşimle ilgili söylediği bir şey falından 3 yıl sonra oldu..Falı çok uzun vadelidir. O yüzden sık sık gitmenizi istemez..En az 6 ay ara verin der..
Kızlar günaydın,
Üçüncüsü Moda'da Zeynep. Ünlülerin falcısı. İzzet Çapa ona sormadan adım atmaz. Keza Ebru Gündeş de öyle. Arkadaşlarıma dedikleri aynen çıkmasına rağmen bana maalesef tutturamadı. Bi de fal bakarken insanı acayip azarlıyo :) 4 kişi gittik, bana tutmadı. O yüzden ben de artık bana falı çıkan birini arıyorum
Moda zeynep, zeynep turan mıdır? 2 sene önceydi galiba bilmeden normal fiyatının 2 katını verdik ve sadece akıl verdi gönderdi memnun kalmadım diyebilirim. 22 dakika bakmıştı galiba
numarayı atan oldumu canım gelmedıyse atayım ozelıne
Mail adresini verebilirseniz ikisinin de numarsini verebilirim.
Kizlar buraga baktirmak istiyorum dúşúnceleriniizi öğrenebilir miyim baktiranlardan?
Şebnem ablaya yaklaşık 7 yıldır düzenli giden biri olarak deneyimlerimi aktarmak istedim..Öncelikle 100 tl falı..Biraz pahalı ve değer mi derseniz bence değer..Ama tabi bie de şu frekans meselesi var..O yüzden net konuşmak istemem..Kendim için değerlendirirsem bana baktığı her falını olduğu gibi yaşadım..İnanımaz ayrıntılar verir ve yaşarsınız..Ama burada birkaç arkadaşımızın yazdığı gibi kişileri karştırır..Mutlaka kağıt kaleminizi hazırlayıp gidin ve o anlatıken yazın..Hem uzun bir fal akılda kalması açısından hemde falı çıktıkça kişileri ve olayları geriye dönüp okuduğunuzda kafanızda netleştirebiliyorsunuz..
Şebnem ablaya ulaşmak biraz zordur..Üstüste aramanız yada annesi aracılığı ile ulaşmanız lazım..Size saat 6 der gidersiniz bir bakarsınız 3 kişiye daha saat 6 demiş :) Dolayısıyla boş bir gününüzü ayırın derim ben :)
Ben birçok arkadaşımı ve aile bireyimide götürdüm kendisine..Genelde hep başarılı oldu..İlk başta hiç beğenmeyenlerde oldu ama onlarda zaman geçtikçe dediklerini yaşamaya başladılar..Mesela bana kardeşimle ilgili söylediği bir şey falından 3 yıl sonra oldu..Falı çok uzun vadelidir. O yüzden sık sık gitmenizi istemez..En az 6 ay ara verin der..
canım şebnemin numarası varsa verir misin ? o kadını bende çok merak ediyorum :) denemekte fayda var:) ha bide fiyatı nedir ?
burak beyi bende düşünüyorum aslında yada sembol cafe levent yada bahar iyiymiş galiba ama hangisindeler bilmiyorum
kısa bakmıyo canım sorularını cevaplıyor
ben de baktırmadım ama bir arkadaşımaa senden 4 yaş büyük izmirli biri ile tanışıp evleneceskin başak burcu yabancı dil biliyo dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?