İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet burak banada eskıye takılı kalmam gerektıgını ve onun hayatında bırının oldugunu soledı ıyı senoryalar czmıyor anlıyacagınız ayrıca sokemeden edemıycem burak bana yılbasına kadar ıse gırecegımı soledı 35-40 yasında bır erkek torpıl yapcak dedı aynı oldu eskı patronum dun aradı cok zaman gecmesıne ragmen bugun gırustuk tekrar baslıyorum bılgınız olsun dıye soledım.

Bende burakta aynı bole oldu agzım acık kaldı ısımı gerseyımı doktu sanırım bızım frekansımız tuttu buna ınanıyorum cunku her falcı herkese bakamıyır

Merhaba kızlar, elinde Erenköy Şebnem'in numarasını olan var mı? Bir de Burak nerede bakıyor, kaça bakıyor, onun da telefon numarasını bilen biri verebilir mi lütfen?

Bu arada ben de size tecrübelerimden bahsedeyim.
Şuşu'daki Şengül'e gittim bi kaç ke. İnanılmaz tatlıdır. Gördüklerinden yola çıkarak sana tavsiyeler verir, çok uzun bakmaz ama sevdiyse bayağı uzatabilir de. Genel olarak başarılı buluyorum.
Geçen hafta da La porte Başak Hanıma gittim o da çok tatlıydı. Ondan çok emin olamadım ama çok kesin şeyler söyledi, bakıcaz.

Bana mesaj geliyor mu bilmiyorum ama gelmiyosa numaralı xyzel@hotmail.com.tr ye gönderen olursa çooook sevinirim.

Şebnem ablaya yaklaşık 7 yıldır düzenli giden biri olarak deneyimlerimi aktarmak istedim..Öncelikle 100 tl falı..Biraz pahalı ve değer mi derseniz bence değer..Ama tabi bie de şu frekans meselesi var..O yüzden net konuşmak istemem..Kendim için değerlendirirsem bana baktığı her falını olduğu gibi yaşadım..İnanımaz ayrıntılar verir ve yaşarsınız..Ama burada birkaç arkadaşımızın yazdığı gibi kişileri karştırır..Mutlaka kağıt kaleminizi hazırlayıp gidin ve o anlatıken yazın..Hem uzun bir fal akılda kalması açısından hemde falı çıktıkça kişileri ve olayları geriye dönüp okuduğunuzda kafanızda netleştirebiliyorsunuz..
Şebnem ablaya ulaşmak biraz zordur..Üstüste aramanız yada annesi aracılığı ile ulaşmanız lazım..Size saat 6 der gidersiniz bir bakarsınız 3 kişiye daha saat 6 demiş :) Dolayısıyla boş bir gününüzü ayırın derim ben :)
Ben birçok arkadaşımı ve aile bireyimide götürdüm kendisine..Genelde hep başarılı oldu..İlk başta hiç beğenmeyenlerde oldu ama onlarda zaman geçtikçe dediklerini yaşamaya başladılar..Mesela bana kardeşimle ilgili söylediği bir şey falından 3 yıl sonra oldu..Falı çok uzun vadelidir. O yüzden sık sık gitmenizi istemez..En az 6 ay ara verin der..

canım numarasını verebilir misin?

Merhaba canım, bana erenköy şebenimin numarasını verebilirmisin?

Kizlar buraga baktiricam karar werdimm su hawalar bi normale donsun bankaya gidip halledicem bu isi bu arada basak hnm i aradim gecen gun bisiler soliyip pat die kapadi kimsenin pesinde kosamam walla)) direk eksi bnm icin buraklada mesjalstim cok sirin birisine benzio paraa issni halldeim isaalllah biran once

Yine hoca diyenler var, hatırlatayım: Sadece falcılarla ilgili paylaşım yapabilirsiniz, hoca, büyü, muska, 5 harfli, 10 harfli diye yazan herkes uyarı alır.

Şaka gibi..

Ciddi paralar verip falcılar gidiyoruz arıyoruz neden ?

Biz alemiz ya

Bende sanal olarak ücretsiz baktıyorum kızlar byada tutuyor hani kahveni içiyorsun 3 fotograf çekip gönderiyorsun bakıyor..Kahve Falı Baktır Derya Abla Ücretsiz Fal Fincan Fotoğrafı Resim İle Gerçek Kahve Falı Cep Fal adresi bu herşeyy üzcretsiz kadın üstüne basa basa yazmış zaten .. bende tarot kahve falı su falı baktırttım vallaha başarılı. canım sıkıldıkça içip gnderiyorum fotoları.

kahvenizi için kapatın 10 dk bekletin.

Sonra telefonunuzla tabagınızı fincanın sağ ve solunu çekin. Sonra telefondan bluetooth la laptoba atın .

Sonra orda kahve falı baktır var ona tıkla orda zaten aşagıda ' dosya seç 'yazıyor tıkla sonra aşagısına bir tane daha bir tane daha

Sonra neyse halim çıksın falım diyorsun hop gönderiyorsun

Orda konuşanlarda var zaten girin görürsünüz.

burak beyi bende düşünüyorum aslında yada sembol cafe levent yada bahar iyiymiş galiba ama hangisindeler bilmiyorum

kısa bakmıyo canım sorularını cevaplıyor

bende sembol cafedeki bi arkadaşa gittim ismini tam hatırlamıyorum ama tam anlmıyla mantarladı ahtapot ayhanı duydunuz mu senede 2 kez çağırmıştım baktım her söylediği çıkıyo:) korktum valla. ama yazın bodrum kışın izmirde yaşıyo o zaman 100 liraydı 1 sene oldu çağırmayalı dakka bir oğlumun ismini söyleyerek girmişti konuya, telefona kayıt yaptım 40 dakka anlatmış, eşim çok kızar böyle şeylere sabahın 7:30 unda terminalden almaya gitmiştik arkadaşlarla, benimkide'kahvaltı istesem kalkmazasın' demişti neyse aldık geldik arkadaşın evine, ben şok olup eve döndüm, eşim yazık paralarımıza falan dedi, bende şunu 2dakka dinle dedim zorla tuttum kulağına telefonu, bırakamadı şok şok şok yaşadı resmen. şuanda pek ihhtiyac duymadımm ki epeydir çağırmadım. tabi gerçekten elektrk meselesi bazı arkadaşlara da pek tutmadı:) fala inanma falsız kalma:)

Falının çıkması tabii ki de güzel ama biz sonuçta belli kişilerle ilgili belli şeyleri öğrenmek için gidiyoruz. 1 sene boyunca dönmesini beklediğimiz adamı başkasıyla karıştırması ve kapıya konulacağımız işi başka işle karıştırıp çok iyi iş çok başarılı olucaksın burda demesi biraz garip oluyo... Sonuçta beni ilgilendiren şey sorduğum kişi, sorduğum işken, neyleyim kapı numarasını, araba plakasını, telefon numarasını?? imza: yıllarca ümitle şebnem kapısını aşındıran bir zat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…