Yine hoca diyenler var, hatırlatayım: Sadece falcılarla ilgili paylaşım yapabilirsiniz, hoca, büyü, muska, 5 harfli, 10 harfli diye yazan herkes uyarı alır.
Kızlar günaydın,
Üçüncüsü Moda'da Zeynep. Ünlülerin falcısı. İzzet Çapa ona sormadan adım atmaz. Keza Ebru Gündeş de öyle. Arkadaşlarıma dedikleri aynen çıkmasına rağmen bana maalesef tutturamadı. Bi de fal bakarken insanı acayip azarlıyo :) 4 kişi gittik, bana tutmadı. O yüzden ben de artık bana falı çıkan birini arıyorum
Moda zeynep, zeynep turan mıdır? 2 sene önceydi galiba bilmeden normal fiyatının 2 katını verdik ve sadece akıl verdi gönderdi memnun kalmadım diyebilirim. 22 dakika bakmıştı galiba
Evet o Zeynep o Zeynep. Acayip havalarda, hem azarlar hem akıl verir kendi aklınca :) bütün arkadaşlarıma dedikleri inanılmaz derecede olup benim geçmişimi de anımı da geleceğimi de bilememiştir :)
canım mrb başak hanımdan randevu aldım telefonda bkıcak bana rica etsem falını biraz anlatırmısın :)Kızlar selam
Başak artık laportede değilmiş bugün gittim abaşka biryerde görüştük ben kendisinden gerçekten oldukça memnun kaldım diğer arkadaşları bilmem ama umarım sende memnun kalırsın...
Numarasıda değişmiş sanırım isteyen olursa 0539 4895930 bundan ulaşabilir.
Kızlar 1 aydır fal baktırmıyordum, o yüzden girmedim siteye. Dün arkadaşla bi baktıralım dedik. Dejavu Yiğit. İlk defa baktırdım ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Baktıranlar varsa yorumlarını yazabilir mi? Merak ediyorum.
Uyarı için teşekkürler ancak düşüncem şu ki: deliler gibi fal baktıran insanların %80'i o dediğiniz işlere mutlaka bi köşesinden karışmış kişilerdir! Burda ortaya yazılmayınca arka planda, özelde, mail'lerde yazışılıyor... Sitenin politikasını anlıyorum ama bir de gerçekler var :)[/
kaç liraya bakıyor
bende sembol cafedeki bi arkadaşa gittim ismini tam hatırlamıyorum ama tam anlmıyla mantarladıahtapot ayhanı duydunuz mu senede 2 kez çağırmıştım baktım her söylediği çıkıyo:) korktum valla. ama yazın bodrum kışın izmirde yaşıyo o zaman 100 liraydı 1 sene oldu çağırmayalı dakka bir oğlumun ismini söyleyerek girmişti konuya, telefona kayıt yaptım 40 dakka anlatmış, eşim çok kızar böyle şeylere sabahın 7:30 unda terminalden almaya gitmiştik arkadaşlarla, benimkide'kahvaltı istesem kalkmazasın' demişti neyse aldık geldik arkadaşın evine, ben şok olup eve döndüm, eşim yazık paralarımıza falan dedi, bende şunu 2dakka dinle dedim zorla tuttum kulağına telefonu, bırakamadı şok şok şok yaşadı resmen. şuanda pek ihhtiyac duymadımm ki epeydir çağırmadım. tabi gerçekten elektrk meselesi bazı arkadaşlara da pek tutmadı:) fala inanma falsız kalma:)
Uyarı için teşekkürler ancak düşüncem şu ki: deliler gibi fal baktıran insanların %80'i o dediğiniz işlere mutlaka bi köşesinden karışmış kişilerdir! Burda ortaya yazılmayınca arka planda, özelde, mail'lerde yazışılıyor... Sitenin politikasını anlıyorum ama bir de gerçekler var :)[/
kaç liraya bakıyor
yazz, özel mesaj hakkım yok, bana mail atar mısın? amorfati1412@gmail.com
Evet o Zeynep o Zeynep. Acayip havalarda, hem azarlar hem akıl verir kendi aklınca :) bütün arkadaşlarıma dedikleri inanılmaz derecede olup benim geçmişimi de anımı da geleceğimi de bilememiştir :)
ahtapot ayhan tek geçilir derim netten ulaşabilirsiniz belki hatırlamaz ama ist dan arkadaşlar vasıtasıyla arıyorum ddiyebilirsiniz
canım mrb başak hanımdan randevu aldım telefonda bkıcak bana rica etsem falını biraz anlatırmısın :)
Hala ofisteyim. Dünden durum 10% düzeldi. Sabaha kadar etrafı toplamalı, katalogları 8'de ozalitçiye yetiştirmeleli, muhasebe evraklarını düzenlemeli, eşyaları ütületmeli. Ben bitmişim ya.
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sibel hanım'a gitmiş bulunmaktayım. Ve onun da söylediği gibi yarını atlatmayı umuyorum.
Ben Beylikdüzü'ne 2 kere falan gitmişimdir. Yol gözümde büyüdü tabii. Metro, metrobüs rötarlı da olsa becerdim. Hah, bu arada dönüşte Avcılar'ı kaçırmışım. Dönüşüm bayağı uzun sürdü.
Eh, bir de fal uzun olunca, halimi düşünün!!!!
Ama gittiğime değdi. Abuk subuk bir kaç kişiden sonra, Sibel Hanım'a baktırdığıma değdi. Geçmiş, ve bugünü tamamiyla bildi. Detaylara da bayağı girdi. Ve şu an iş yaptığım kişileri bile bilip, tarif etti. Bir kere akıllı kadın, oturaklı kadın.Çok da titiz!!!! Ama bir hanımın kendi banyosundan belli olurmuş. Özenli kadın.Özenli isen, falına da özenli bakar.Ben bir ara sigara krizine girip ara yaptım, o unutmamış. Senin aklında daha sorular var, beni geri çağırdı:) İnsanı insan yerine koyuyor bi kere. Derdi falı bitirip, kurtulmak değil.
Fakat KK ndekilere bir daha bakmak istemiyorum falan dedi. Ne oldu dedim?? Telefonla günlerce arıyorlar, randevu alıyorlar, bazıları 10 dk kala , bazıları iptal bile etmeden gelmiyorlar dedi. Ben böyle şeylere alışık değilim. Kıbrıs'a bile uçuyorum.Böyle şeyler başıma gelmedi dedi.
Neysem, onun anlattıkları ve benim sorduklarım zaten olabirliği hemen çıkacak şeyler ( 1 haftadan - 4-5 aya yayılan sorular sordum max.) Yakın tahminleri gayet mantıklıydı.
Sonuçta, çok memnun kaldım. Ve yanında kendimi iyi hisettim. Falda , enerji meselesine ben çok inanıyorum. Baştan kendinizi bloke ettiniz mi olmuyor. Kendi de rahat olduğu, ve en başta cahil olmayan biri olduğu için rahat hisettim kendimi.
Şebnem ablaya yaklaşık 7 yıldır düzenli giden biri olarak deneyimlerimi aktarmak istedim..Öncelikle 100 tl falı..Biraz pahalı ve değer mi derseniz bence değer..Ama tabi bie de şu frekans meselesi var..O yüzden net konuşmak istemem..Kendim için değerlendirirsem bana baktığı her falını olduğu gibi yaşadım..İnanımaz ayrıntılar verir ve yaşarsınız..Ama burada birkaç arkadaşımızın yazdığı gibi kişileri karştırır..Mutlaka kağıt kaleminizi hazırlayıp gidin ve o anlatıken yazın..Hem uzun bir fal akılda kalması açısından hemde falı çıktıkça kişileri ve olayları geriye dönüp okuduğunuzda kafanızda netleştirebiliyorsunuz..
Şebnem ablaya ulaşmak biraz zordur..Üstüste aramanız yada annesi aracılığı ile ulaşmanız lazım..Size saat 6 der gidersiniz bir bakarsınız 3 kişiye daha saat 6 demiş :) Dolayısıyla boş bir gününüzü ayırın derim ben :)
Ben birçok arkadaşımı ve aile bireyimide götürdüm kendisine..Genelde hep başarılı oldu..İlk başta hiç beğenmeyenlerde oldu ama onlarda zaman geçtikçe dediklerini yaşamaya başladılar..Mesela bana kardeşimle ilgili söylediği bir şey falından 3 yıl sonra oldu..Falı çok uzun vadelidir. O yüzden sık sık gitmenizi istemez..En az 6 ay ara verin der..
Kızlar 1 aydır fal baktırmıyordum, o yüzden girmedim siteye. Dün arkadaşla bi baktıralım dedik. Dejavu Yiğit. İlk defa baktırdım ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Baktıranlar varsa yorumlarını yazabilir mi? Merak ediyorum.
canım mrb başak hanımdan randevu aldım telefonda bkıcak bana rica etsem falını biraz anlatırmısın :)
Merhaba Sibel ile ilgili düşüncelerin şu an nedir? Anlattıklarıyla ilgili? Bir de telefon numarasını verebilir msin?
kahve falınamı bakıyor??Sibel hanımın ücreti 100 TL,ancak acayip acayip cafe falcılarına para kaptıracağınıza bir kere gidin,iş bitsin. Kafelerde bakanlar iyi olsalar zaten oralarda kalmazlar inanın bana,hepsi yalan dolan çünkü. Bu iş zaten lüks ve butik bir iş, kişiye özel olmalı,paranız yoksa ne işiniz var zaten fal ile,yoksa çıkın Taksime ya da Kadıköye adımbaşı falcı,hiçbiride iyi değiller
Merhaba Sibel ile ilgili düşüncelerin şu an nedir? Anlattıklarıyla ilgili? Bir de telefon numarasını verebilir msin?
Arkadaşlar ilk sayfalarda Elmakurdumusun nickli arkadaşın bahsettiği Güneşli'de evinde fal bakan bayanın telefonunu bana özelden atabilir misiniz? Ben henüz özel mesaj gönderemiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?