İstanbul'da Fal - Falcılar

Yine hoca diyenler var, hatırlatayım: Sadece falcılarla ilgili paylaşım yapabilirsiniz, hoca, büyü, muska, 5 harfli, 10 harfli diye yazan herkes uyarı alır.

Uyarı için teşekkürler ancak düşüncem şu ki: deliler gibi fal baktıran insanların %80'i o dediğiniz işlere mutlaka bi köşesinden karışmış kişilerdir! Burda ortaya yazılmayınca arka planda, özelde, mail'lerde yazışılıyor... Sitenin politikasını anlıyorum ama bir de gerçekler var :)

canım mrb başak hanımdan randevu aldım telefonda bkıcak bana rica etsem falını biraz anlatırmısın :)

Kızlar 1 aydır fal baktırmıyordum, o yüzden girmedim siteye. Dün arkadaşla bi baktıralım dedik. Dejavu Yiğit. İlk defa baktırdım ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Baktıranlar varsa yorumlarını yazabilir mi? Merak ediyorum.

hiçbir dediği çıkmaz ,takılma o yüzden ,yiğit bundan 5 sene önce iyiydi,şu anda foss

özelden msj atamıyorum, teli silindi, ama netten ahtapot ayhan die girerseniz çıkar, bana harfiyen çıktı söyledikleri, istanbuldan arkadaşlar vasıtasıyla aradım deyin. minimum5 kişi olursanız ii olur o zaman 100 liraydı, uçak fobisi var otobüsle geliyo, yol parasını teklif ettik ama almadı:) herkese huzurlu bir gelecek umuduyla....

canım mrb başak hanımdan randevu aldım telefonda bkıcak bana rica etsem falını biraz anlatırmısın :)

başak hanım uzun bakar, mantıklı bakar ama bi süre sonra aynı şeyleri söylemeye başlar :) bazı şeyleri tutturuyor ama zihin okuma gibi mi emin değilim. bana çok kesin şeyler dedi ısrarla, ki olası görünmüyo şu an. baktırınca sen ne düşündün söyler misin?

Merhaba Sibel ile ilgili düşüncelerin şu an nedir? Anlattıklarıyla ilgili? Bir de telefon numarasını verebilir msin?

ayy çok para yaa hayatta vermemm

Yigitin bana ciktiği fallarida oldu cikmayanlarida cnm sansina:))

Yani dediklerinden olanda var beklediğimde şuan için gecmiş ve an için gercekten başarılı olduğunu söyleyebilirim yakın gelecek içinse beklediğim şeyler var bu birazda elektrik meselesi hep herkesin dediği gibi umarım memnun kalırsın ben bu saatten sonra başak ve buraktan başkasına gitmem derim benim fikrim bu yönde
Sevgiler

Sibel hanımın ücreti 100 TL,ancak acayip acayip cafe falcılarına para kaptıracağınıza bir kere gidin,iş bitsin. Kafelerde bakanlar iyi olsalar zaten oralarda kalmazlar inanın bana,hepsi yalan dolan çünkü. Bu iş zaten lüks ve butik bir iş, kişiye özel olmalı,paranız yoksa ne işiniz var zaten fal ile,yoksa çıkın Taksime ya da Kadıköye adımbaşı falcı,hiçbiride iyi değiller

kahve falınamı bakıyor??

arkadaşlar merhaba antalyada bu bayan üzerine fal bakan kimse görmedim kafedekiler bu bayanın yanında hiç bir şey mutlaka gidin şiddetle tavsiye ediyorum ne dediyse çıkan harika bir bayan adı hanife antalyada ceza evinin orada oturuyor ben uzun zamandan beri gidiyorum inanılmaz herkese tavsiye ediyorum kahve falı bakıyor 50 tl ye ama dediklerine siz bile inanamayacaksınız numarası 05359368419

Merhaba Sibel ile ilgili düşüncelerin şu an nedir? Anlattıklarıyla ilgili? Bir de telefon numarasını verebilir msin?

Valla artık benim kafam karıştı.

Sibel'in söylediği sadece 1 şey çıktı. Anı bildiği için gelecek için çok umutla bağlanmıştım.Olacak dediği şeyler henüz olmadı. İşin garibi Burak'ın da olacak dediği şeyler (Sibel ile aynı şeyler) olmadı.

Bu arada Burak'ın söylediği babamın sağlığı ile ilgili 4-5 gün önce maalesef yaşandı.

Ben halen beklemedeyim. Ama şu an için olması gereken hiç bir şey olmadı.Ben problemim problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…