arkadaşlar merhaba antalyada bu bayan üzerine fal bakan kimse görmedim kafedekiler bu bayanın yanında hiç bir şey mutlaka gidin şiddetle tavsiye ediyorum ne dediyse çıkan harika bir bayan adı hanife antalyada ceza evinin orada oturuyor ben uzun zamandan beri gidiyorum inanılmaz herkese tavsiye ediyorum kahve falı bakıyor 50 tl ye ama dediklerine siz bile inanamayacaksınız numarası 05359368419
Evet o Zeynep o Zeynep. Acayip havalarda, hem azarlar hem akıl verir kendi aklınca :) bütün arkadaşlarıma dedikleri inanılmaz derecede olup benim geçmişimi de anımı da geleceğimi de bilememiştir :)
Çok aklı varsa kendine kullansın bence :))
Sevgili Emeceli, Hanife hn telefondada fal bakıyormu? Birde falı ne kadar sürüyor? İsim falan vererekmi bakıyor? Biraz açıklarmısınız? Teşekkürler.
istanbul piyasasında denenecek bır falcı kalmadı ,sonunda hepsını tukettık gıbı
herkes inzivaya çekildi
Bende aynı durumdayımdao yüzden yorum istedim sizlerden.Ama daha aralıga girmedik Allah tan umut kesilmez negatit duygular yüklenme kendine.Ama isimler dısında durumla ilgili bildigi şeylerde oldu ama gelecekle ilgili bana da aralıgı bekle demişti :)))
şimdi kafam karıstı
kızlar merhaba,
size birşey sormak istiyorum ünlülerin falcısı ahtapot ayhandiye biadam fal bakıomuş baya baya meşhur bu şahıs
daha önce aranızda baktıran fikir vericek olan var mı çünkü baya yüksek bi fiyatla fal bakıyor
cevaplarsanız sevinirimmmmmmmm
Valla artık benim kafam karıştı.
Sibel'in söylediği sadece 1 şey çıktı. Anı bildiği için gelecek için çok umutla bağlanmıştım.Olacak dediği şeyler henüz olmadı. İşin garibi Burak'ın da olacak dediği şeyler (Sibel ile aynı şeyler) olmadı.
Bu arada Burak'ın söylediği babamın sağlığı ile ilgili 4-5 gün önce maalesef yaşandı.
Ben halen beklemedeyim. Ama şu an için olması gereken hiç bir şey olmadı.Ben problemim problem.
Merhaba, onu bende merak ediyorum ulaşırsan bana da gönderebilir misiniz?
Bugün feza sultana gittim tek kelimeyle muhteşem herkese tavsiye ederim
kızlar bu lınkte fal baktıran oldu mu ? bedava bakıyorlar .kahvenı ıcıp fotosunu gonderıyorsun
30-35 dakıka ıcınde falı yorumlanmıs bır sekılde gonderıyorlar .burada kedı nıcklı arkadasımız
onermıstı bu lınkı .o gun bugundur ben de gunde en az 3-4 tane ıcıp gonderıyorum .
ancak soyle bır durum var ; her fıncanda farklı yorum gelıyor .
bıgun dılegın gerceklesecek dıyorlar bıgun gerceklesmeyecek
sımdı acaba hangısıne ınansam
http://www.kahvemvefalim.com/index.php?s=falsonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?