İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili Emeceli, Hanife hn telefondada fal bakıyormu? Birde falı ne kadar sürüyor? İsim falan vererekmi bakıyor? Biraz açıklarmısınız? Teşekkürler.

Son düzenleme:
kızlar bana şu beylikdüzündeki selmanın ve şebnemin telefonunu verebilir misiniz.
uzun zamandır gülden'e gidiyordum ama artık benim için arkadaşgibi oldu o yüzden çok da iyi bakamıyor bana.
bir de şu yıldıznameye bakan nil varmış. onu bilen var mı?
benim mesaj hakkım olmadığı için mesaj atamıyorum (

Sevgili Emeceli, Hanife hn telefondada fal bakıyormu? Birde falı ne kadar sürüyor? İsim falan vererekmi bakıyor? Biraz açıklarmısınız? Teşekkürler.

merhaba :) sanırım bakıyor isterseniz arayıp kendisinden daha net öğrenebilirsiniz ben hep yanına gidiyorum falı değişiyor ama istediğin her şeyi sorabiliyorsun fal bakarken rahatsız yani :) yani isim veriyor mu derken hayatınızdaki kişinin kim olduğu, nasıl olduğu , neler olduğu pek çok şeyi bilebiliyor

Burak bana yılbasından once ıse baslıyacaksın ve bır 35 - 40 yasında bur adamın torpılıyle olacak dedı aynı busekıldede oldu soledıgı seylerınde hepsı dogruydu hatta agzım acık kaldı . Ama aşk hayatında bır tarıh vermıstı oda bugundu ama olmadı henuz acaba tekrar gıtsemmi buraga cok merak edıyorum beşkı busefer verdıgı tarıh tutar neyapıyım kızlar cok umutlanmıdtım dıgerı olunca buragı kotulemıyorum yanlıs anlasıılmasın .

istanbul piyasasında denenecek bır falcı kalmadı ,sonunda hepsını tukettık gıbı

herkes inzivaya çekildi

kızlar merhaba,
size birşey sormak istiyorum ünlülerin falcısı ahtapot ayhan diye biadam fal bakıomuş baya baya meşhur bu şahıs
daha önce aranızda baktıran fikir vericek olan var mı çünkü baya yüksek bi fiyatla fal bakıyor
cevaplarsanız sevinirimmmmmmmm

istanbul piyasasında denenecek bır falcı kalmadı ,sonunda hepsını tukettık gıbı

herkes inzivaya çekildi

:)))ben de üyelik iptali için mail attım yönetime.hepinizi ayrı ayrı özleyeceğim amma velakin zaman aklı başına devşirme zamanıdır. falcılar benim beynimde akıl tutulmasına sebep oluyorlar. karşımdaki adama sormam gerekenleri, gidip falcıya soruyorum:) fal işini eglencelik dozda bırakabilenlere tebriklerimi sunuyorum...çıkan fal haberlerinizi değil, başınıza gelen ve kendinizin yarattığı gelişmeleri duymak için sabırsızlanıyorum. sevgiler..

Coco_matmazel mrb sentinus duygunun soyledikleri tuttu mu sende cok merak ediyorum. Bana da seninkilere benzer seyler soyledi cok umutlandim. Bir arkadasima tarih verdi ve tam soyledigi tarihte dedigi sey oldu. Sizde gerceklesen seyler oldu mu?

Ben netten sayfasına baktım.. Medya haberleri bölümünde ünlülere baktığı fallardan seçmeler, Hülya Avşar saadettin Saran la evlenecek, Demet Akalın hamile kalıp erkek bebeği olucak gibi.... eski medya haberleri..

Anladım canım. Sibel'in numarasını mesaj yada mail atabilir misin bana? xyzel@hotmail.com.tr mail adresim.

Herkes fallardan ümidini kesti okadar cok baktırdıkkı bız falcı olduk :) bu sıteyı takıp etmeyı arkadaslıgınızı sevıyorum sureklı gıtmeyıde dusunmuyorum

kızlar bu lınkte fal baktıran oldu mu ? bedava bakıyorlar .kahvenı ıcıp fotosunu gonderıyorsun

30-35 dakıka ıcınde falı yorumlanmıs bır sekılde gonderıyorlar .burada kedı nıcklı arkadasımız

onermıstı bu lınkı .o gun bugundur ben de gunde en az 3-4 tane ıcıp gonderıyorum .

ancak soyle bır durum var ; her fıncanda farklı yorum gelıyor .

bıgun dılegın gerceklesecek dıyorlar bıgun gerceklesmeyecek

sımdı acaba hangısıne ınansam

http://www.kahvemvefalim.com/index.php?s=falsonucu

meldas, numara için teşekkürler özel mesaj atamıyorum maalesef dediğin şey sibel'in dediği mi canım? Sen baktırıp memnun kalmıştın gibi kalmış aklımda iyi değilse hiç gitmeyeyim ben de senin gibiyim yaa herkese takır takır isim söyleyen hatunlar bana gelince iki harfi bi araya getiremiyor nedense :/

bu linkte yorumları sıralıyorlar. sırası geleni yolluyorlar. sadece zaman geçirmek için. fazla umut bağlama derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…