İstanbul'da Fal - Falcılar

selma toprak diye web de ararsan kendi sitesi var. oradan bulabilirsin kolayca....

arkadaşlar merhaba,

sizlerle aklımdaki bir konuyu paylaşmak istiyorum. hem mercan sayhana hem de elmira fal baktıran kaçınız var bilmiyorum ama ben her ikisine de baktırdığımdan kafamda bazı enteresan soru işaretleri var.
bir kere sesleri çok benziyor, yakın oturuyorlar, bakım sırasında kullandıkları tabirler dahi birbirine benziyor hatta bazıları aynı... bu yazdıklarımdan her ikisinin de yanı kişi olduğunu düşündüğüm falan sanılmasın sakın... bana yaptıkları bakımlarda her ikisi de geçmiş, an ve kişilik tanımlarını cuk oturttular.ancak gelecek için her ikisinin bana çizdiği yol tam 180 derece farklı. Elmira sanki biraz olumsuzlukları karşısındakini üzmek istemediğinden dile getirmiyor gibi, mercan o konuda daha net.
kafamda acayip bir paranoya oluştu ya hayırlısı ! sanki bunlar kanka ve bakım yaptıkları kişiler hakkında farklı yollar çizerek paslaşıyorlar gibi !!!!! hayırlısı umarım sadece paranoyadır...

bu konuda fikri olan var mıııııııııı ??????? Ya da benim paranoyamı yorumlayabilecek birileri :)

kızlar lütfen bu mesajıma cevap kuzenim istanbulda ve gidicek gitmeden birine baktırmak istiyoruz :))

arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. . görüyorum ki bu sitede ciddi anlamda pek çok falcıya gitmiş ve hemen hemen istanbuldaki tüm falcıları tanıyıp bilen arkadaşlar var. benim özellikle onlara bir sorum olacaktı. umarım bana yardımcı olursunuz.

arkadaşlar ben bundan yıllar önce bir falcıya gitmiştim. size şöyle anlatayım, gitmiş olduğum bu falcı benim hayatımda gittiğim ilk falcıydı ve tamamen geyiğine gittiğimi söyleyebilirim. buraya beni kuzenim götürmüştü ve yolda giderken bana sen geç geyiğini gidince göreceksin ne kadar başarılı olduğunu kabilinden laflar etmişti. her neyse kıssadan hisse biz falcıya gittik ve kahvelerimizi içtik. ilk olarak kuzenimin falına baktı ve açar açmaz kuzenime dişiyle ilgili bir problemi olup olmadığını sordu ki kuzenim aynı günün sabahı dişçiye gitmişti. bununla birlikte kuzenimin okuduğu okulu, gelecekte okul hayatına devam edip etmeyeceği konusunda ve babası ve annesi ile ilgili bir takım bilgiler verdi ki size şöyle söyliyim hiç birine de "yoo hayır yanlış" demedik. hepsini faltaşı olmuş gözlerimiz ve yarım metre açılmış agzımızla "evet, yok artık" diyerek dinledik. öte yandan gelecekle ilgili bilgiler de verdi, örneğin kuzenime kiminle evleneceğini söyledi, gerçekten de kuzenim 2 yıl sonra kadının söylediği adamla evlendi ki, falcıya gittiğimiz zamanlarda kuzenimin hayatında öyle biri yoktu, yani hiç tanımıyordu.

sonra sıra bana geldi, okudugum okul, okuyacagım okul, annem babam ailem evim hakkında bilgiler verdi. ve beni en çok etkileyen şey ise şu oldu. bana "ailenizden çok sevdiğiniz biri 2 ya da 3 yıl sonra ölecek" demişti. korktugumu itiraf etmeyelim nitekim evimin her ayrıntısını bana anlatan bu kadının yanılma ihtimalinin olup olmadığını düşünmeye başlamış ve umarım yanılıyordur demiştiç.. ve arkadaşlar gerçekten kadının dediği gibi 2 yıl sonra amcam vefat etti.

özetle arkadaşlar bahsettiğim kadın hayatımdaki tüm detayı bilmişti ve gelecekle ilgili bilgiler vermişti. şu da çıkmadı dediğim hiçbir şey olmadı. nasıl bilebiliyor bunu nasıl yapıyor bilmiyorum, ben inancı olan bir insanım, bu durumu anlamlandıramıyorum ama kadın gerçekten çok başarılıydı. akabinde arkadaşlar bir yıl sonra ben yine o kadının evine gittim fakat kadın taşınmış istanbula yerleşmişti. ne adını biliyorum ne de nerde fal baktığını.. size kadınla ilgili bilgiler vereceğim belki bir bilen çıkar diye..

kadın daha önce tokat ilinde yaşıyordu ve istanbula yerleşti. fal bakarken önce annenizin ismini soruyor sizin isminizi soruyor ve elinde takvim yaprağı var. takvim yaprağının üzerine bir şey yazıyor sonra bu yaprağı kahve fincanının üstünde gezdiriyor ardından fincanı açıp kahve falı bakıyor. fiziki özelliklerinden bahsedicek olursak esmer toplu 45-50 yaşlarında bir kadın.

umarım vermiş olduğum bilgilerden sonra bir tanıdık çıkar :)) kendisine tekrardan ulaşmak isterim çünkü..

iyi akşamlar herkese

Asiyede çok uuzun bakmadıki iki birşey salladı şu ayda aşk var dileğin gerçek olucak iyi haberlerini bekliyorum dedi yolladı eşit ağırlıksın diyor diyorumki sayısalım ısrarla eşit ağırlık diyor kadın beni zorla eşit ağırlık yapacak yahuuu!! Asiye bu kadar çabuk baktı dediğine göre Nihalı düşünemiyorum o zaman bakalım bu hafta göreceğiz umudum var ama Nihalden.

kimseden yanıt yok zor bir ihtimal gibi tanıyanın çıkması,adını da mı bilmiyosun?merak etti ben bu hatunu

Arkadaslar Gulistan isimli esmer, orta boylu , normal kilolu, uzun saçlı (idi en son) , kahve falına bakan ve bakarken fincanı çevirip masaya vuran bir falciyi tanıyanınız var mı? Eskiden İzmir'deydi oradayken bir kaç kere gitmiştim ve 6-7 ay sonrasiyla ilgili çok isabetli seyler söylemişti bana, bir çok kisi de aynı şeyi söylüyor.. İstanbul'a taşınmış fakat kimse ulaşamıyor. Tanıyanınız varsa nerede fal baktığını paylaşırsanız çok sevinirim..
(Bu arada en son 75 liraya bakıyordu, fiyatı su an da daha aşağı değildir diye düşünüyorum)

Son düzenleme:

merhabalar
serpilin iletişim bilgilerini alabilirmyim bende byknte ykın otryorumda merk ettm

levent bende anda iyiydi gelecekle ilgili tarihler vermişti istediğim bişey için olmadı malesef

Selam pessimist ben suana dek hep Levent'e baktirdim bende tutturdu..tabi arada karıştırdıkları oldu farkettim..sorum sen Levent'e su bu olacak diye sordunmu? Yoksa o sana tarot açıp takır takır durmaksizin gelecek hakkında ay yil felan vererekmi anlattı? Yoksa senin sorduklarına göremi anlattı ? Daha dogrusu senin sorularinimi cevapladı?

SELAMLAR
ARKADAŞLAR BEN 2010 HAZİRAN AYINDA TAKSİMDE ARCA CAFEYE GİTMİŞTİM.ORDA YABANCI UYRUKLU KİLOLU 40-45 YAŞLARINDA RENKLİ GÖZLÜGÜZEL BİR BAYANA FAL BAKTIRMIŞTIM.HATTA O GÜN ORAYA GİTTİĞİMDE ŞUAN KREM DİZİSİNDE OYNAYAN HÜLYA ŞEN DE ORDAYDI.ARA ARA FAL BAKTIRMAYA GELİYORMUŞ ONA. NEYSEM O KADIN BANA NE DEDİYSE ÇIKTI.GEÇMİŞDE NE YAŞADIYSAM BİLDİ.GELECEĞİDE BİLDİ OLCAK DEDİĞİ NE VARSA OLDU.BEN ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILMIŞTIM ONA HAZİRANDA GİTMİŞTİM BANA DEDİ Kİ EN GEÇ OCAKTA SİZ BERABER OLACAKSINIZ VE O KİŞİDEN SANA BİR HABER GELECEK SEN ONU ARIYCAKSIN SONRA BİRaraya GELCEKSİNİZ SENİ İKNA ETCEK DEDİ.BEN ASLA İHTİMAL VERMEDİM OLMAZ ASLA ARAMAM NE YAPARSA YAPSIN DEMİŞTİM Kİ GERÇEKTEN ÖYLE OLDU.BİZ 8ŞUBATTA BARIŞMIŞTIK.

YA BEN O BAYANI ARIYORUM ŞİMDİ ORAYA BAŞKA BİRİLERİ GELMİŞ.ACABA ONU TANIYAN HATIRLAYAN VAR MI ŞUAN NERDE ÇALIŞTIĞINI BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN .

ben bişey sormadım canım sormak istediklerim vardı ama o kartları yorumlayınca cevaplanmış oldu sorular bana 13 aralık ve 13 ocak arasında olacak dediği şey olmadı sonrasıda bu olacak dediği şeyle alakalıydı peki gecikmeli olarak çıkabilirmi sence

Hmm cunku bana bakınca tarih vermedi bak hic..sadece ay verdi herzaman ay sonuna dogru basına dogru gibi anlattı hep..2010 senesinde baktirdigim zamanda ay vermisti..hepsi tutmuştu..gecen sene baktirdim dediği şeyi 2 hafta sonra yasadım.insan karakter analizi super.sastim kaldım resmen.dedigi şeyi valla yasadım.bu kisi sana bunu yapacak bu sebepten dolayi dedi.yasadim! amaaaaa sonrasına gelince gelecek hakkında yorum yapti hatta ben bu söylediğin cok ciddi seyler dedim.catir catir durmaksizin anlattı.daha gelmedi söylediği ay..bakalım..kesin haber vericem burda eger söylediklerinin tamamı gerçekleşirse. Ama iste herkesin enerjisi farklı bazısında tutuo bazısında tutmuo..mesela teyzememi bakmıştı hic tutmamıştı fal.zaten teyzem inanarak gitmemisti enerji sıfır yani bekle bakalım belki çıkabilir gecikmeli olsada. Hiçmi bilemedi sende ?? Kac verirsin mesela on üzerinden?

arkadaşlar beykennteki serpil hanıma bende gittim ama bana sende büyü var 250 lira verirsen açarız fln demişti kadın direk izim veriyo baktıgı falda o zaman çok inanmıştım ama bana sölediği hiç bişe çıkmadı hemde 1 tanesi bile kız kardeşimde gitti aynen onada dediği hiç bişey çıkmadı ben tavsiye etmem gitmeyin derim

ben büyükçekmecede oturuyorum yakınlarda varmı kızlar bildiğiniz iyi bi falcı yada yıldızname bakan birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…