Merhabalar ben ankaradayım...Ankarada gerçekten iyi diyebileceğim bir falcı olmadığı için sitenizi takip etmeye başladım telefonda baktırabileceğim ya da gerçekten çok iyi diyebileceğiniz birisi varsa gelebilirim dediğiniz kişileri önerirseniz çok memnun olurum gerçekten çok sıkıntıdayım şimdiden çok tşk ederim
Ayrıca Selma topraktan bahseden arkadaşım(ebbby) numarasını verebilirsen yorumlarına göre denemek isterim teşekkürler
kızlar merhabe bugun rastgele bakırköyde sunrise diye bi cafe ye oturduk arkadaslarla oturmusken fal baktırıyım dedım serkan diye biri baktı dogrusunu söylemek gerekirse benim ilk fal deneyimimdi bazı şeyleri bildi ve beni şoık etti açıklçası ama dedim ya ilk kez fal baktırdım yorumuma ne kadar güvenilir bilmem benim ihtiyacım olan maksimum 30 tl ye iyi fal bakan biri bakırköy taksim gibi yerlerde olabilir yardımcı olursanızçok sevinirim he bu arada serkan bazı şeyler de söyledi olucak diye olursa sizinle paylaşırım
selma toprak diye web de ararsan kendi sitesi var. oradan bulabilirsin kolayca....
selma toprak diye web de ararsan kendi sitesi var. oradan bulabilirsin kolayca....
nihal de 20 tl ben geçen hafta içi tekrar gittim çok hızlı bakıyor geçen falıyla da tutarlıydı ilerisi için bir tarih vermişti vadesi gelmedi gene aynı tarihi verdi.
asiye bir kişiye bakana kadar nihal 3 kişiye bakıyor o kadar hızlı nihal :)
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. . görüyorum ki bu sitede ciddi anlamda pek çok falcıya gitmiş ve hemen hemen istanbuldaki tüm falcıları tanıyıp bilen arkadaşlar var. benim özellikle onlara bir sorum olacaktı. umarım bana yardımcı olursunuz.
arkadaşlar ben bundan yıllar önce bir falcıya gitmiştim. size şöyle anlatayım, gitmiş olduğum bu falcı benim hayatımda gittiğim ilk falcıydı ve tamamen geyiğine gittiğimi söyleyebilirim. buraya beni kuzenim götürmüştü ve yolda giderken bana sen geç geyiğini gidince göreceksin ne kadar başarılı olduğunu kabilinden laflar etmişti. her neyse kıssadan hisse biz falcıya gittik ve kahvelerimizi içtik. ilk olarak kuzenimin falına baktı ve açar açmaz kuzenime dişiyle ilgili bir problemi olup olmadığını sordu ki kuzenim aynı günün sabahı dişçiye gitmişti. bununla birlikte kuzenimin okuduğu okulu, gelecekte okul hayatına devam edip etmeyeceği konusunda ve babası ve annesi ile ilgili bir takım bilgiler verdi ki size şöyle söyliyim hiç birine de "yoo hayır yanlış" demedik. hepsini faltaşı olmuş gözlerimiz ve yarım metre açılmış agzımızla "evet, yok artık" diyerek dinledik. öte yandan gelecekle ilgili bilgiler de verdi, örneğin kuzenime kiminle evleneceğini söyledi, gerçekten de kuzenim 2 yıl sonra kadının söylediği adamla evlendi ki, falcıya gittiğimiz zamanlarda kuzenimin hayatında öyle biri yoktu, yani hiç tanımıyordu.
sonra sıra bana geldi, okudugum okul, okuyacagım okul, annem babam ailem evim hakkında bilgiler verdi. ve beni en çok etkileyen şey ise şu oldu. bana "ailenizden çok sevdiğiniz biri 2 ya da 3 yıl sonra ölecek" demişti. korktugumu itiraf etmeyelim nitekim evimin her ayrıntısını bana anlatan bu kadının yanılma ihtimalinin olup olmadığını düşünmeye başlamış ve umarım yanılıyordur demiştiç.. ve arkadaşlar gerçekten kadının dediği gibi 2 yıl sonra amcam vefat etti.
özetle arkadaşlar bahsettiğim kadın hayatımdaki tüm detayı bilmişti ve gelecekle ilgili bilgiler vermişti. şu da çıkmadı dediğim hiçbir şey olmadı. nasıl bilebiliyor bunu nasıl yapıyor bilmiyorum, ben inancı olan bir insanım, bu durumu anlamlandıramıyorum ama kadın gerçekten çok başarılıydı. akabinde arkadaşlar bir yıl sonra ben yine o kadının evine gittim fakat kadın taşınmış istanbula yerleşmişti. ne adını biliyorum ne de nerde fal baktığını.. size kadınla ilgili bilgiler vereceğim belki bir bilen çıkar diye..
kadın daha önce tokat ilinde yaşıyordu ve istanbula yerleşti. fal bakarken önce annenizin ismini soruyor sizin isminizi soruyor ve elinde takvim yaprağı var. takvim yaprağının üzerine bir şey yazıyor sonra bu yaprağı kahve fincanının üstünde gezdiriyor ardından fincanı açıp kahve falı bakıyor. fiziki özelliklerinden bahsedicek olursak esmer toplu 45-50 yaşlarında bir kadın.
umarım vermiş olduğum bilgilerden sonra bir tanıdık çıkar :)) kendisine tekrardan ulaşmak isterim çünkü..
iyi akşamlar herkese
Fala meraklı arkadaşlar beykentte falcı serpile gittim muhteşem ötesi bir falcı. Herşeyi bildi. Söyledikleri tek tek çıktı. Burada onunla ilgili olumsuz yazıları okudum ve çok üzüldüm. Lütfen kadının günahını almayalım arkadaşlar. özellikle üsluplarınıza çok dikkat edin.
levent bende anda iyiydi gelecekle ilgili tarihler vermişti istediğim bişey için olmadı malesef
Selam pessimist ben suana dek hep Levent'e baktirdim bende tutturdu..tabi arada karıştırdıkları oldu farkettim..sorum sen Levent'e su bu olacak diye sordunmu? Yoksa o sana tarot açıp takır takır durmaksizin gelecek hakkında ay yil felan vererekmi anlattı? Yoksa senin sorduklarına göremi anlattı ? Daha dogrusu senin sorularinimi cevapladı?
aaa kızlar bir de aklıma geldi, yazın kadınlar kahvesi-pelin'e baktırmıştım bayağı bi şeyler bilmişti ve gelecekle ilgili söylediği bir iki spesifik şey de oldu. Bilgisi olan var mı?
ben bişey sormadım canım sormak istediklerim vardı ama o kartları yorumlayınca cevaplanmış oldu sorular bana 13 aralık ve 13 ocak arasında olacak dediği şey olmadı sonrasıda bu olacak dediği şeyle alakalıydı peki gecikmeli olarak çıkabilirmi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?