Alma alma kimseden ders alma, sen o falcıdan bu falcıya koş dur,hayatın bu olmuş senin, anti-depresan gibi. Ama dikkat et,etkisi geçince yine başa dönmeye devam edeceksin. Çok komiksin, üzüldüm aslında sana, yinede Allah şifa versin sana
sen cidden şaşırmıssın ne bu agresiflik ne bu topice konu fal ve falcılar senin derdin nedir ne amacın bence kusura bakmada sen doktora git :))) ha bide bana sataşma sonra pişman olursun kimseye kötülüğüm olmadı belki ilk olursun tanımadığın insanlara nasıl bu kadar saygısız olabilirsin
aman allahım durumum içler acısıymışta farkında değilmişim
senden bişey çıkacak ama dur bakalım çıkar kokusu yakında.......
çok saçma sapan dawranıp kendini küçük düşürüyosun farkında değilsin....
allah bana değil sana şifaa wersin .....
size cevap bile vermeyeceğim. ayrıca ben sizinle yazışmıyorum, diğer arkadaşın mesajına hitaben cevap yazdım ona. muhattabım değilsiniz, iyi akşamlar.
Alma alma kimseden ders alma, sen o falcıdan bu falcıya koş dur,hayatın bu olmuş senin, anti-depresan gibi. Ama dikkat et,etkisi geçince yine başa dönmeye devam edeceksin. Çok komiksin, üzüldüm aslında sana, yinede Allah şifa versin sana
Kızlar ben bugün melekler kahvesi eren'e gittim fikri olan var mı?
Bana kaçkere baktı sayısını bilmemhaha amma fal meraklısıymışım.Bende artık beni çok iyi tanıdığı için elmiraya baktırdım zaten.
Ama şu bi gerçek hayatında ekşın çoksa kaçkere bakarsa baksın çıkıyor.
kutay 35 tl ye bakıyo
ben forumda en çok burağın adını duydum hangi kafede ??
ve ne kadara fal bakıyor çok acil lütfen cevap verinn :))
birde şu bakırköy üç vakit kafedeki falcı ne kadara bakıyo ??
selam.. bi kaç gün önce bakırköy de üç vakit cafe didem' e gittim. falından memnun kaldım ve bana tarih verdi. daha önce dideme gidip verdiği tarih tutan var mı ?? lütfen cevap
Biz şimdi Burak'a iyi dedik ya birileri mutlaka kötüleyecek. Geleceği zaten ALLAH bilir, sen bu niyetle gittiğin için senin falın zaten çıkmaz. Çocuk geleceğibilse zaten kendi hayatını kurtatrır,komedi gerçekten
kutay 35 tl ye bakıyo
cadddebostan cafe sırdaş kutay ve arzu tavsiye ederim çok memnun kaldım her ikisindendeben anadolu yakasında oturuyorum ataşehir kadıköy ümraniye veya üsküdarda bildiğiniz iyi falcılar varmı? kızlar önerilerinizi bekliyorum :)teşekkürler
aaa kızlar bir de aklıma geldi, yazın kadınlar kahvesi-pelin'e baktırmıştım bayağı bi şeyler bilmişti ve gelecekle ilgili söylediği bir iki spesifik şey de oldu. Bilgisi olan var mı?
kutay şuanki anı biliyo ve yapman gerekenleri ve sana yol buluyo yönlendirme yapıyo ilişkide tavsiye ederim çok iyi 35 tlye deger kahve ve tarot birlikteKutay'ın bakışı hakkında biraz bilgi verebilir misin canım? Malum 35 az para değil değer mi cidden yani?
Bu arada ben bugün symbol cafe-levent'e gittim. Şu anla ve geçmişle ilgili çok bi şey söylemedi o yüzden iyi kötü filan diyemiyorum.Daha çok gelecekle ilgili konuştu bakalım yaşayıp göreceğiz.. Levent'i bilen var mı içinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?