İstanbul'da Fal - Falcılar

sen cidden şaşırmıssın ne bu agresiflik ne bu topice konu fal ve falcılar senin derdin nedir ne amacın bence kusura bakmada sen doktora git :))) ha bide bana sataşma sonra pişman olursun kimseye kötülüğüm olmadı belki ilk olursun tanımadığın insanlara nasıl bu kadar saygısız olabilirsin

Valla hanımefendi sizsiniz saygısız ve terbiyesiz olan, siz söylediniz birşeyler bana bende cevabını verdim,bana satşmayana ben de sataşacak değilim. Lütfen benim hiçbir yazıma karşılık atmazsanız bende size hiçbir cevap yazmam

hahahhahaha,ben herşeyin gayet farkındayım,lütfen muhatap olmayınız benimle

size cevap bile vermeyeceğim. ayrıca ben sizinle yazışmıyorum, diğer arkadaşın mesajına hitaben cevap yazdım ona. muhattabım değilsiniz, iyi akşamlar.

Siz benim muhatabım değilsiniz asıl,cevaba istinaden yazı yazdım,yoksa merakli değilim kimseye yazı yazmaya:)))

sevgili falmani12

çizgi filim karikatürü gibi çok eğlencelisin gerçekten:)
2 sayfa önce,ne yazdığını unutuyorsun..2 sayfa önce..burak..belgin kostak vs hakkında yorum yaptın..beğendiğin şeyleri anlattın.yanlış bilmiyorsam...bu kişilerde falcı,güzellik uzmanı değil....yani sende falcıdan falcıya 'koşuyorsun' demektir..
yoksa senin yerine başka biri girip...gizli gizli senin profilinde falcılar hakkında yorum mu yazdı:):)

ben forumda en çok burağın adını duydum hangi kafede ??
ve ne kadara fal bakıyor çok acil lütfen cevap verinn :))
birde şu bakırköy üç vakit kafedeki falcı ne kadara bakıyo ??

Nilüfer hanımın tel numarasını yazabilecek olan var mı? Özel msj hakkım yok benim.bir de nerde bakıyor ve kaça bakıyor? En önemli sorum şu,8 aydır ayrı olduğum sevgilim için pembe tablo çizmeden bu pişman olacak diyip durmadan fal bakan biri olsun ıstıyorum.zira 8aydır pişmanlık belirtisi yok kızlar yardımınızi istiyorum

kutay 35 tl ye bakıyo

Kutay'ın bakışı hakkında biraz bilgi verebilir misin canım? Malum 35 az para değil değer mi cidden yani?
Bu arada ben bugün symbol cafe-levent'e gittim. Şu anla ve geçmişle ilgili çok bi şey söylemedi o yüzden iyi kötü filan diyemiyorum.Daha çok gelecekle ilgili konuştu bakalım yaşayıp göreceğiz.. Levent'i bilen var mı içinizde?

aaa kızlar bir de aklıma geldi, yazın kadınlar kahvesi-pelin'e baktırmıştım bayağı bi şeyler bilmişti ve gelecekle ilgili söylediği bir iki spesifik şey de oldu. Bilgisi olan var mı?

ben forumda en çok burağın adını duydum hangi kafede ??
ve ne kadara fal bakıyor çok acil lütfen cevap verinn :))
birde şu bakırköy üç vakit kafedeki falcı ne kadara bakıyo ??

Burak cafede bakmıyor.Randevuyla buluşup bakıyor diye biliyorum.
Üç Vakit Didem 20 ya da 25 e bakıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama fos bir falcı tek bir dediği çıkmadı,daha doğrusu söylediklerinin tersi çıktı

selam.. bi kaç gün önce bakırköy de üç vakit cafe didem' e gittim. falından memnun kaldım ve bana tarih verdi. daha önce dideme gidip verdiği tarih tutan var mı ?? lütfen cevap

Kanma verdiği kağıtlara hiçbiri tutmuyor.. Ben ve arkadaşım baktırdık 1 tanesi bile tutmadı.Hem de bayağı uzun zaman oldu 2012 yazında baktırdım düşün.Uzun süreli söyledikleri de çıkmadı.

Son düzenleme:
ben anadolu yakasında oturuyorum ataşehir kadıköy ümraniye veya üsküdarda bildiğiniz iyi falcılar varmı? kızlar önerilerinizi bekliyorum :)teşekkürler

Son düzenleme:

fal zaten geleceğe ilişkin kehanetlerde ve çeşitli yorumlarla tahminde bulunma anlamına geliyor. dolayısıyla fal baktırmaya karar veren rasyonel bir insan kendi kendinin geçmişinde ne oldu veya bugünlerde acaba ben ne yaşıyordum merakıyla fal baktırmaktan ziyade falcı acaba geleceğime ilişkin ne diyecek diye merak ediyor. dolayısıyla bu kişilere yol göstermesi açısından baktırdığım bir falın sonucunu yazdım. bunda seni bu kadar rahatsız eden ne anlamadım?

kızlar merhabe bugun rastgele bakırköyde sunrise diye bi cafe ye oturduk arkadaslarla oturmusken fal baktırıyım dedım serkan diye biri baktı dogrusunu söylemek gerekirse benim ilk fal deneyimimdi bazı şeyleri bildi ve beni şoık etti açıklçası ama dedim ya ilk kez fal baktırdım yorumuma ne kadar güvenilir bilmem benim ihtiyacım olan maksimum 30 tl ye iyi fal bakan biri bakırköy taksim gibi yerlerde olabilir yardımcı olursanızçok sevinirim he bu arada serkan bazı şeyler de söyledi olucak diye olursa sizinle paylaşırım

kutay şuanki anı biliyo ve yapman gerekenleri ve sana yol buluyo yönlendirme yapıyo ilişkide tavsiye ederim çok iyi 35 tlye deger kahve ve tarot birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…