İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar topic 4000 kusur sayfa olduğu için okumaya biraz tembellik ettim açıkcası. tuzlada oturuyorum. tuzla-pendik civarı önerebileceğiniz birileri var mı?

Ayrıca artık söylemeye utanıyorum ama bugün kadıköyde arkadaşımla rasgele bi cafeye girdik fal baktırdık.Ora cafe diye bi yer kadıköy fal cafe diye de geçiyormuş angels'ın karşısında. Bakan kadının adı sema'ymış. Öyle çok bi şey bilemedi sanırım kötü diyebilirim ve buna 25 lira verdik Duyan bilen var mı ki?

Kızlar melekler kahvesindeki Ayşe oradan ayrılmış, başka bir yerde mi çalışıyor acaba,bilen var mı?

levent bende anda iyiydi gelecekle ilgili tarihler vermişti istediğim bişey için olmadı malesef

levent bende anda iyiydi gelecekle ilgili tarihler vermişti istediğim bişey için olmadı malesef

ben ve arkadasim gecen yil levente gittik bana ve arkadasima dedigi hic birsey kesinlikle olmadi levent ve angels burcu ayni seyi söylemislerdi ikimizede agiz birligi etmiscesine bizde ikisi ayni seyi dedi diye inanmistk azda olsa ama 1 seneyi gecti hic bir dedikleri olmadigi gibi arkadasim mart ayinda baskasi ile evlenmek üzere

Bende arkadaşımla gitmiştim ona Şubat için tarih verdi dediği şey pek olabilecek gibi değil çıkarsa yazarım canım Bana çıkmadı fazla pembe tablo çiziyormuş bunu anladim

Merhabalar ben ankaradayım...Ankarada gerçekten iyi diyebileceğim bir falcı olmadığı için sitenizi takip etmeye başladım telefonda baktırabileceğim ya da gerçekten çok iyi diyebileceğiniz birisi varsa gelebilirim dediğiniz kişileri önerirseniz çok memnun olurum gerçekten çok sıkıntıdayım şimdiden çok tşk ederim
Ayrıca Selma topraktan bahseden arkadaşım(ebbby) numarasını verebilirsen yorumlarına göre denemek isterim teşekkürler

aleyna arkadasin mesajina cevaben, bagsettiginiz kisilerden sadece elmira ya baktirmistim, dediklerinin bazilari cikti, cikmayan da oldu. tarihlere takilma, tam zamanini tuturmalari cok zor. bahsettiginiz diger kisilere baktirmadim, ama forumda eski sayfalarda hepsi ile ilgili bolca yorum var. hatta elmira ile bahsettiginiz hanimlardan birinin kardes oldugu bile soylendi, ya da ayni kisi mi? oyle birseyler, soganlik emine'ye ben gitmedim ama forumda cok olumsuz yorum okudum, pek tavsiye edilmedi. ayni sekilde madam rita dediginiz kurtulus rita ise onun da eski performansinin olmadigi yazildi, benim bildigim bu kadar, baktiram arkadaslar daha cok bilgi verebilir belki, sevgiler, iyi aksamlar

Bugün arkadaşlarımla büyük bir hevesle Beşiktaş Symbol'e gittik. Tabiki gitmeden önce arastırmıştık ve Nihale baktırıcaktık çünkü beğeneni çoktu. En azından çoğunluk öneriyordu. Ve büyük bir hayal kırıklığına uğradıık haftasonları yokmuş sadece haftaiçi ordaymış Nihal.
E bizde gelmişken baktıralım dedik ve orada çalışan arkadaşa kimi önerebileceğini soruk ve bize en iyinin Asiye olduğunu söyledi. Benim çok bir beklentim yoktu zaten isteksizdim çünkü sırf Nihal hanım için gitmiştik. Ve falıma baktırmaya asiye hanımın yanına gittim. Tam bir FİYASKOYDU. 3-4 falcıya gittim ve bu en kötüsüydü. Hiç mi birşey tutturamaz bir insan. Sallasa yine birşeyler bilebilirdi ama onu bile yapamadı tek bir doğru atış yapamadı. Verdiğim paraya içim acıdı doğrusu. Önümüzdeki haftaiçi Nihal hanıma gideceğiz bakalım o nasıl giden varsa yorumlarını beklerim ama kesinlikle beşiktaş Symbol asiye hanımı tavsiye etmem!

nihal hanım ne kadara bakıyor acaba ??

20 liradır çünkü bizde bugun 20 liraya baktırdık Asiye hanıma aynıdır menüde 20 yazıyorr

nihal de 20 tl ben geçen hafta içi tekrar gittim çok hızlı bakıyor geçen falıyla da tutarlıydı ilerisi için bir tarih vermişti vadesi gelmedi gene aynı tarihi verdi.
asiye bir kişiye bakana kadar nihal 3 kişiye bakıyor o kadar hızlı nihal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…