İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende yok ki numarası, çok eskiden duymuşluğum vardı sadece, gitmedim.. :)

Kadıköy ve Taksim'deki Majestic'e gittim, paranıza yazık. Tek kelime bile bilemedi..

Eyüpte değil ki, biri Taksimde diğeri de Kadıköyde.
Diğer bayanı soruyorsanız ben ona gitmedim, sadece duydum. :)

ok,pekı eyuptekı bayanın adresını bılıyo musunvz?gıtmesenız de belkı ogrenmissınızdır dıye sorayım dedım.bılgıniz varsa ve paylasırsanız cok makbule gecer

Kızlar benim derdim geleceği öğrenmekle değil..hiç bir işim rast gitmiyor,neye elimi atsam kurutuyorum resmen..bi tıkanıklık var ama anlayamadım..bunu yorumlayabilecek,bişeyler yapabilecek bildiğiniz birisi var mı?İstanbuldayım,yardımcı olursanız sevinirim,benim bildiğim kimse yok ta...

Allahla daha yakın ilşki kurarak başlayabilirsin mesela,ya da hocalara dua okutabilirsin

Nasıl inanmıyorsun büyüye,peygamber efendimize bile büyü yapılmış,yüzyıllarca boyunca padişahlara yapılmıştır,hala insanlar büyü yüzünden ölüyor,işleri batıyor,cinnet geçiriyor.Kuran-ı Kerimde bile büyü ile ilgili bilgiler verilmiştir. Nasıl inanmıyorum diyebilirsin,yanlış yölendirme kimseyi

aynı dertten muzdaribiz,allah yardımcımız olsun

Falcı başka hocalar ve dualar bambaşka. Dua okutmanın neresi günah kardeşim. Benim hayatımda büyüyle işim olmaz,dünyanın en günah şeyidir. Ben zaten kendim dua eden bir insanım,ama ağzı dualı olan,ettiği dualar çok çabuk yerine ulaşan insanlarada dua okutuyorum,kendi adıma okutuyorum ama,kimse içinde değil. Kimseyi niye kandırayım,dua okumakta okutmakta sevaptır. Üstümdeki nazar,göz için iş açıklığı ve rızık için,sağlık için okuyorumda okutuyorumda. Bunun büyüle ne alakası var,insanları tanımadan etmeden yargılayamazsın sen,konuşursanda 2 misli cevabını alırsın benden,

Ya 100 de veririm 500 de veririm,parama geçer sözüm,sen karışamzsın ona. Bana bunları niye söylüyorsun anlamadım,büyüyle falan işim olmaz,100 kere söyledim. Havas nedir onuda bilmiyorum,hiç duymadım. Büyü hakkında bilgimde senden çok fazladır,işgüzarlık yapmayın rica ederim

Iyı gunler ben bu sıteye yenı uye oldum doru konuya mı yazıyorum tam bılmıyorum acıkcası ama ben ıstanbulda parasız hayır ıcın calısan durust bı hoca tanıdıgı olan varmı ogrenmek ıstıyorum. Normalde hoca ufleme turbe vs gıbı kurum ve kısılerl hıc alakam yoktur ne benım nede aılemın. Yanlıs anlasılmak ıstemem hukuk ogrencısıyım aılemde bogazıcı mezunu son dece egıtımlı ınsanlar. Ancak benım durumumum kısaca hayatımdakı terslıkler. Bunun ben ve cevremdekı ınsanlar farkında neye elını atsan kuruyor derler ya o mısal. Cok begenılen bı genc bayan olmamam ramen konustugum ınsanların cogu sebepsız yere benden uzaklasıyo ve soguyolar ortada sebep yokken bu uzun zamandır boyle ve ınankı cok anlamsız ve farkına varılmıycak bı durum degıl. Bu durum uzerıne bı tanıdıgımıza suya fal baktırdım tekrar belırtmek ısterımkı bole ıslere ılgım yoktur yanlız baska care bulamadım oda bana sanısımın kısmetımın kapandıgını ınsanların sebepsız yere benden kacıp uzaklastıgını kısaca yasadıgım herseyı soyledı ve bana tercuman oldu.kendımı okutmam gerektıgını soyledı. Allaha ınancı olan bı ımsanım ama cahılde degılım bısuru para tuzakları tacızcı hocalarhergun gazetelerde goruyorum. Ama busekıldede yasamak psıkolojımı bozuyor. Parasız calısan hayır ıcın boyle mevzularda yardım edıcek bı hoca tanıdıgı olan varsa cok mınnatar olurum. Sırf bu konu ıcın sıteye uye oldum ınternetten baktıgım hocaların hepsı para tuzagı gıbı geldı eger ıse yarıycagını para tuzagı olmıycagını bılsem herturlu ucretı vermeye hazırım ancak mantıksız gelıyor boyle bı hayıra vesıle olamsı gereken ısı yanı dularaı para karsılıgı yapmak eg yardımcı olabılıcek olanınız varsa cok mınnetar olurum sımdıden tessekurler

Benımde derdım aynı bende yardımcı olucak bırılerını arıyorum

malesef bende de aynı sorun var iki yıldır neye elimi atsam kuruyor bu olay psikolojimi bozdu. Ben de beni kurtarabilecek bi hoca arıyorum. bİrkaç kişi daha aynı sıkıntıyı yazmıs. Bulursak birbirimize haber verelim

Rica etsem banada nil hanimin telefonunu verirmisiniz

Bende kesınlıkle ıkı senedır bu sıkıntıyı cekıyorum hıcbır ılıskım yurumuyor yurumeyı gec ılıskı dahı kuramıyorum son care olarak hocayı dusunmeye basladım cunku enerjın ve kaımetın tıkanmıs dedı cevremdekı bu konulara meraklı olan kısıler. Napıcagımı bılmıyorum problemım tanısmak ısteyen ınsanlar begenen kısıler cok oluyor ancak kısa bı sure sonra sebepsız yere benden uzaklasıyorlar ve cok trajıkomık ben yanlız kalıyorum. Normal bı ılıskı problemı olmadıgına emınım bunu dısındada ters gıden bıcok durum soz konusu benımle aymı derdı paylasan arkadaslarım guvenılır durust bu ıslerden anlayan para tuzagı okmayan bılge bırını nasıl buluruz acaba

anlaşılan hepimiz dertliyiz ama çaremizi de bulamıyoruz...birileri önce bi ad veriyo,sonra da ne adres,ne telefon vs...

Merabalar siteye yeni uye oldum rica etsem bana nil hanimin telefonunu verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…