kadıköy ve taksimdeki majestic cafeyle ilgili çok şey duyuyorum arkadaşlar oraya gitmeyi düşünüyorum bende bu aralar :)
merhaba, eğer sizde mevcutsa ruken hanımın telefon numarasını rica edebilir miyim lütfen. yeni üye olduğum için benim msj hakkım yok malesef. eğer msj atarsanız şimdiden teşekkür ederim.
öte yandan ben de eyüpte bir hocaya gitmiştim, ismi fatma hoca. evine ulaşmak için daracık bir aradan geçiyorsun. zayıf orta yaşlı bir kadın. belki giden arkadaşlarımız vardır, hatırlamaları için bu ayrıntıları veriyorum.. yalnız bu hoca da kahve falı vs bakmıyor. sadece yıldıznameye bakıyor.. üzerinizde büyü var mı yok mu bunu irdeliyor. odaya girdiğinizde annenizin ismini sizin isminizi ve doğum tarihinizi soruyor bir takım hesaplamalar yapıyor ve gözlerini kapatıp düşünüyor. biz üç arkadaş fal baktırma niyetine gitmiştik, fal bakmadığını duyunca hayal kırıklığına uğramıştık aslında. dediğim gibi asla gelecekten haber vermiyor. baktığı şey yıldızname. kıssadan hisse fatma hanım hiçbirimizde büyü olmadığını söyledi. fakat ben ve bir arkadaşımın çevresinde cinler olduğunu, bunu normal olduğunu, onlarla birlikte yaşadığımızı söyledi.. başka biri söylese korkardım evet ama bunun gayet normal olduğunu bu boyutta yalnız olmadığımızı söyledi. yapabileceğimiz bir şey var mı dedim, bol bol dua okuyun dedi.. yani bana pek paragöz bir kadın gibi gelmedi, çünkü arkadaşım ona kısmet açma tılsımı yapıyor musunuz dedi, evet yapıyorum ama buna gerçekten ihtiyacı olanlara yapıyorum dedi. senin ihtiyacın yok demşti. merak edenler için 10 liraya bakıyor.. ama dediğim gibi fal bakmıyor yaptıgı sadece bakım..
tabii söyleyeceği şeylere hazır oldugunuza inanıyorsanız evini tarif edeyim :) malesef tel nosu yok. açıkçası benim için söylediklerini kabul etmek çok kolay olmamıştı..
Bende yok ki numarası, çok eskiden duymuşluğum vardı sadece, gitmedim.. :)
Kadıköy ve Taksim'deki Majestic'e gittim, paranıza yazık. Tek kelime bile bilemedi..
fatma hnm'a mı gıttın?adres tarıf eder mısın?eyup merkezde mı
Eyüpte değil ki, biri Taksimde diğeri de Kadıköyde.
Diğer bayanı soruyorsanız ben ona gitmedim, sadece duydum. :)
Kızlar benim derdim geleceği öğrenmekle değil..hiç bir işim rast gitmiyor,neye elimi atsam kurutuyorum resmen..bi tıkanıklık var ama anlayamadım..bunu yorumlayabilecek,bişeyler yapabilecek bildiğiniz birisi var mı?İstanbuldayım,yardımcı olursanız sevinirim,benim bildiğim kimse yok ta...
bence inanmamalısın, kimsenin özgür idaresine müdahale etmek istemiyorum. Ama ben olsam inanmazdım. Başka kişilere de fal baktırmalısın, en azından aklın takılmaz o kişinin dediklerine..Ben büyüye inanmıyorum, inanırsan gelir seni bulur. İnanma ki kenarından bile geçmesin.
Kızlar benim derdim geleceği öğrenmekle değil..hiç bir işim rast gitmiyor,neye elimi atsam kurutuyorum resmen..bi tıkanıklık var ama anlayamadım..bunu yorumlayabilecek,bişeyler yapabilecek bildiğiniz birisi var mı?İstanbuldayım,yardımcı olursanız sevinirim,benim bildiğim kimse yok ta...
Soyle bi bakiniyim dedim sayfaya seni gordum.. falcilar bitti, hocalar ve dualarmi (havas = buyu) kaldi? Kimi kandirmaya calisiyosun sen simdi? Su gece okunan iyi niyetli (seytani) dualar.. birinin aklina girmek yada birseyi degistirmeye yarayan dualar. Bunlarin hepsi buyudur ve iyi niyeti filan yoktur. Rahmani degil seytanidir. Yani atiyorum boyle birsey yaptiran kisi birsey alir ama karsiliginda buyuk bedeller oder. Bunuda arkadaslarla paylas istersen. Buyu konusunda basim belaya girmisti, hos gercekmi degilmi hic bilemedim, ama bana buyu yaptiran kisinin hayati o kadar rezalet bir hale girdiki, buyu yaptirdigini dusunmeme yol acmadi degil.
Buyuculeri dua okuyor diye buraya yazmaya devam etme artik istersen.
Niye 100 lira ve ustu versin insanlar? Ne icin versin? Sen falcilarida asmis, gelmis buraya iyi niyetli buyuculeri hocalari ovuyosun ve yetmemis gibi buyuyu sevmedigini soyluyosun. Havas bir buyu cesidir ve dua ile yapilir. Hani bilmeyen biri atlar soyledigine, ama buyu yaptiran kisiler buyuk bedeller oder, bundan haberin varmi? Herhangi bir gidisati dua yada baska yollarla degistirmek buyudur. Ve bunu yapan er yada gec en sevdigi seyleri kaybetmeye baslar, cezalandirilir. Dua ederken bile insan hayirlisini dilemeli.. Dua ederken bile haline sukretmeli.. bunlari yapamiyorsa zaten Allah'a isyan ediyordur ve buda cezasiz kalmaz.
Eyüpte değil ki, biri Taksimde diğeri de Kadıköyde.
Diğer bayanı soruyorsanız ben ona gitmedim, sadece duydum. :)
Benımde derdım aynı bende yardımcı olucak bırılerını arıyorumKızlar benim derdim geleceği öğrenmekle değil..hiç bir işim rast gitmiyor,neye elimi atsam kurutuyorum resmen..bi tıkanıklık var ama anlayamadım..bunu yorumlayabilecek,bişeyler yapabilecek bildiğiniz birisi var mı?İstanbuldayım,yardımcı olursanız sevinirim,benim bildiğim kimse yok ta...
cuma günü mimar34 ve özel mailime mail atan 2 arkadaş sayesinde (çok teşekkür ederim)nil hanım ın telini aldım cumartesi içi evet çok doluymuş.bugüne aldım randevumu
olumlu bir bayan telefonda çok yardımcı oldu sorularıma evet yıldızname ve tarot 100 tl ama tek tek baktırılırsa yıldızname 60 tarot 40 bir de siz giderseniz biraz daha düşüyor fiyat ama o sizin çağırdığınız yere gelirse fiyat bu .birde kadıköyde ofisi varmış bulunduğu yeri uzak bulanlar buluşma noktası olarak burayı da tercih edebiirler.ben geçen yıl sadece yıldıznameye 100 tl verdim ve o benim fal açlğımı 6 ay doyurdu diyebilirim. sonra aradaki farkı kapadım o ayrı:)bu arada benim baktırdığm yıldızname normal fal gibi 40 dakika sürmüştü nil hanım işlerini ayarla 3 saat sürüyo dedi.çok şaşırdım. benim randevum akşam baktırınca kendi yorumlarımı yazar, sorularınız olursa yanıtlarım:)bana şans dileyin güzel şeyler söylesin, söyledikleri de çıksın:)
malesef bende de aynı sorun variki yıldır neye elimi atsam kuruyor bu olay psikolojimi bozdu. Ben de beni kurtarabilecek bi hoca arıyorum. bİrkaç kişi daha aynı sıkıntıyı yazmıs. Bulursak birbirimize haber verelim
Elmakurdumusun hoşgeldin canım..Yoktun uzun zamandır..Nil hanımdan bu forumda ilk bahseden bendim sanırım..Tamamen tesadüfen baktırmıştım..Angels kafeye Burcu için gitmiştim..Kendisi yoktu rahatsızdı..Sonra çıktım kafeden başka kimseyi bilmiyordum çünkü..Ama geri döndüm..Dedim ki buraya kadar geldim baktırayım birine..Oradakiler beni nil hanıma yazdı..Kahve falı baktırdım..Şoke olarak çıktım yanından..Şöyle ki baktırdığım hiçbir falcı onun kadar detay bilemedi...Çok yazmak istemiyorum..Ama oturduğum evi kaç metrekare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağıma kadar bildi..Sonra buraya yazdım..Ama gitmek isteyenler Angels kafeden aayrıldığını söylediler..Son günler debirden popüler oldu..İlk kim dedi kim bahsetti bilemiyorum...Ama ben gideceğim yıldızname için..Ondan sonra da fal işine uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?