İstanbul'da Fal - Falcılar

hay ağzını seveyim ne güzel yazdın kardeşim,var var bu sitede neler var,okusan aklın durur.
falcıların söyledii tarihleri günügüne bekleyenlere kadar her cins mevcut burada

Eger ılgılenmıyorsanız bu topıge gırmessınız olur bıter burdakı ınsanlarla dalga gecmek ayyy ne kadar salakca bak bız ne kadar mantıklıyız demek kımseye dusmez

yanı hıc bılmıyorum cnm yaaa adını dogrumu yazıyorum bılmıorum ama pıer lotıye cok yakınmıs evı yaklasık 1.5 saat bakıomus ve mutlaka tek olmanı ıstıyomus hemde 30 tlye fln bakıodu

Aynı kadından bahsediyoruz.
Ruken adı.
Bağlarbaşının aşağısında oturuyordu, sonra gitti Pazariçi'ne taşındı, sonra nerelere gitti bilmiyorum canım. Eyüpte olabilir.
Biz tek olma olayından korktuk da gitmedik ta kaç sene önce. O zamanlar 20 liraydı fiyatı.
Yaşlı kadın bi de, ürkütücü çok. :/

merhaba,asiye hnm hakkında bilgi alabilri miyim?özelden mesaj yazamıyorum,henüz mesaj hakkım yok.Daha önce burdan önerilen bir kişiye gittim sıkıntılarım için ancak fayda görmedim.Çok da ünlü,bilinen bir isimdi ancak beklentimi karşılamadı.Asiye hnm ne gibi uygulamalar yapıyo ve ne kadar ücret alıyo?bir de t.dağın neresinde

Soyle bi bakiniyim dedim sayfaya seni gordum.. falcilar bitti, hocalar ve dualarmi (havas = buyu) kaldi? Kimi kandirmaya calisiyosun sen simdi? Su gece okunan iyi niyetli (seytani) dualar.. birinin aklina girmek yada birseyi degistirmeye yarayan dualar. Bunlarin hepsi buyudur ve iyi niyeti filan yoktur. Rahmani degil seytanidir. Yani atiyorum boyle birsey yaptiran kisi birsey alir ama karsiliginda buyuk bedeller oder. Bunuda arkadaslarla paylas istersen. Buyu konusunda basim belaya girmisti, hos gercekmi degilmi hic bilemedim, ama bana buyu yaptiran kisinin hayati o kadar rezalet bir hale girdiki, buyu yaptirdigini dusunmeme yol acmadi degil.

Buyuculeri dua okuyor diye buraya yazmaya devam etme artik istersen.

Niye 100 lira ve ustu versin insanlar? Ne icin versin? Sen falcilarida asmis, gelmis buraya iyi niyetli buyuculeri hocalari ovuyosun ve yetmemis gibi buyuyu sevmedigini soyluyosun. Havas bir buyu cesidir ve dua ile yapilir. Hani bilmeyen biri atlar soyledigine, ama buyu yaptiran kisiler buyuk bedeller oder, bundan haberin varmi? Herhangi bir gidisati dua yada baska yollarla degistirmek buyudur. Ve bunu yapan er yada gec en sevdigi seyleri kaybetmeye baslar, cezalandirilir. Dua ederken bile insan hayirlisini dilemeli.. Dua ederken bile haline sukretmeli.. bunlari yapamiyorsa zaten Allah'a isyan ediyordur ve buda cezasiz kalmaz.

büyü mü yapıyomuş bu bahsedilen bayan?

merhaba, eğer sizde mevcutsa ruken hanımın telefon numarasını rica edebilir miyim lütfen. yeni üye olduğum için benim msj hakkım yok malesef. eğer msj atarsanız şimdiden teşekkür ederim.

öte yandan ben de eyüpte bir hocaya gitmiştim, ismi fatma hoca. evine ulaşmak için daracık bir aradan geçiyorsun. zayıf orta yaşlı bir kadın. belki giden arkadaşlarımız vardır, hatırlamaları için bu ayrıntıları veriyorum.. yalnız bu hoca da kahve falı vs bakmıyor. sadece yıldıznameye bakıyor.. üzerinizde büyü var mı yok mu bunu irdeliyor. odaya girdiğinizde annenizin ismini sizin isminizi ve doğum tarihinizi soruyor bir takım hesaplamalar yapıyor ve gözlerini kapatıp düşünüyor. biz üç arkadaş fal baktırma niyetine gitmiştik, fal bakmadığını duyunca hayal kırıklığına uğramıştık aslında. dediğim gibi asla gelecekten haber vermiyor. baktığı şey yıldızname. kıssadan hisse fatma hanım hiçbirimizde büyü olmadığını söyledi. fakat ben ve bir arkadaşımın çevresinde cinler olduğunu, bunu normal olduğunu, onlarla birlikte yaşadığımızı söyledi.. başka biri söylese korkardım evet ama bunun gayet normal olduğunu bu boyutta yalnız olmadığımızı söyledi. yapabileceğimiz bir şey var mı dedim, bol bol dua okuyun dedi.. yani bana pek paragöz bir kadın gibi gelmedi, çünkü arkadaşım ona kısmet açma tılsımı yapıyor musunuz dedi, evet yapıyorum ama buna gerçekten ihtiyacı olanlara yapıyorum dedi. senin ihtiyacın yok demşti. merak edenler için 10 liraya bakıyor.. ama dediğim gibi fal bakmıyor yaptıgı sadece bakım..

tabii söyleyeceği şeylere hazır oldugunuza inanıyorsanız evini tarif edeyim :) malesef tel nosu yok. açıkçası benim için söylediklerini kabul etmek çok kolay olmamıştı..

Son düzenleme:

rica etsem asiye hanımın telefon numarasını almam mümkün mü acaba?

Tarif rica ediyorum arkadaşım,çok makbule geçicek,şimdiden teşekkürler

buna çok ihtiyacım var caanım, tarif edersen sevinirim.

Ruken Hanım'ın evini yada iletişim numarasını bilen benimlede paylaşırsa çok sevinirim. gerçi ismi pek geçmemiş forumda sanırım kimse net bilmiyor

bence inanmamalısın, kimsenin özgür idaresine müdahale etmek istemiyorum. Ama ben olsam inanmazdım. Başka kişilere de fal baktırmalısın, en azından aklın takılmaz o kişinin dediklerine..Ben büyüye inanmıyorum, inanırsan gelir seni bulur. İnanma ki kenarından bile geçmesin.

Ben gidipte medet umanlara,onlara bağlananlara zavallı dedim,yine de derim,istediğim falcıyada,hocayada giderim,meraklıyım ben bu konulara,size soracak değilim heralde ne yapacağımı

sevgili falmania12;

tabii ki ne yapacağın ile ilgili ..bana soracak değilsin..herkes yetişkin insan..aynı şekide ama sende kişilerin facılara gitme nedenlerini eleşitiremezsin. senin gözünde..falcılara 'gelecek öğrenmek 'için gidenler 'zavallı'..ama falcıya ..kişilik analizi için,mevcut durum öğrenmek için ve hoca'ya sorunlarını çözdürmek için gidenler 'zavallı değil..yani normal..

sen gelecek öğrenmek için falcı/hocaya gitmiyorsun..ok.anladım.peki,sen neden falcı ve hocalara gidiyorsun??sen başka bir nedenden dolayı hoca ve falcıya gitmen...seni bu sitedekilerden daha 'normal' mı yapar.HAYIR! bu olaya kılıf uydurmakdır.kendini..diğer kişilerden, farklı tutma!
bu site de herkes falcılara gidiyor.gitme sebebi,ELEŞTİRİYE AÇIK değil..

büyü mü yapıyomuş bu bahsedilen bayan?

Havas bir buyu ilmidir ve dua altinda seytani bir amacla, olacaklari degistirmege yonelik kullanilir. Bu dualarin zaman ve saatleri vardir, gece okunurlar, belirli bir sayida okunmasi gerekir.. Kimse kimsenin hayrina dua ediyimde hayati duzelsin diye ugrasmaz. Arkadas zaten belirtmis, ciddi rakam istedigini ve ardi arkasi kesilmeyecegindende bahsetseymis guzel olucakmis. Bana kalirsada hic bir ise yaramadigi gibi, hayatiniza sadece olumsuzluklari cekersiniz. Uzak durulmasi gereken birsey. Once ise yaradigni sanip sonra elinde avucunda ne varsa kaybeden kisilerin oykuleri o kadar coktur ki. Buyrun google amcaya sorun. Bu dualarla beraber hayatiniza zaten seytani bazi varliklarida cekmis olursunuz. Bu arkadasa gelince.. reklam amacli insanlarin zaaflariyla oynayan biri olduguna o kadar eminimki.

zaten o tip bişeyse istemem de,yani işlerimiz ters gidiyosa filan diye bi hocaya gitmek,duasını almak da mı havasa girer ki?yani insanın her işi ters gidiyosa filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…