hay ağzını seveyim ne güzel yazdın kardeşim,var var bu sitede neler var,okusan aklın durur.
falcıların söyledii tarihleri günügüne bekleyenlere kadar her cins mevcut burada
kızlar bısı sorcam bı arkadasım eyupte kendı evınde fal bakan bırını solemıstı sonra naptım ne ettım bulamadım o falcıyı tanıyanınız varmı acaba
Şu masa kaldıran hatun mu?
Pazariçinde miydi yoksa o ya..:44:
yanı hıc bılmıyorum cnm yaaa adını dogrumu yazıyorum bılmıorum ama pıer lotıye cok yakınmıs evı yaklasık 1.5 saat bakıomus ve mutlaka tek olmanı ıstıyomus hemde 30 tlye fln bakıodu
madem bu insanlar bu işten para kazanıyor ve de sabahtan akşama kadar sıra bekliyorsan ve o kadarda kalabalıksa ciddi anlamda para kazanıyorlar demektir.yine aynı şeyi söylüyorum egerki para talep edenler olursa zaten bu işe yapmasının tek amacı para kazanmaktır. para almıyor demiyorum fakat şu kadar olur veya bu kadar diye pazarlık yapmıyor gönlünden ne koparsa diyor bu arada çakma asiyeye gittiysem ne gariptirki onun eşinin adıda recep ve saglamtaş kasaba meydanında kahvenin tam karşınındaki pembe bina canımm eger belki sen sahte asiyeye gitmişsindir.bir düşün istersen
Aslnda fal bakmak gibi değilde,direkt senin sıkıntını sana bakarak anlatıyor,yani fal bakmıyor kısacası,özellikle ileri derece ruhsal bozukluklar en çok uğraştığı konudur. Bu anlamda hastası olanlar çok fazla gidiyor,bunun yanında iş,aşk,para,borçlar konusunda da yardım isteyenler var,sıkıntının büyüklüğüne göre hem para alıyor,hem de ona göre işlemler veriyor. Bence başarılı,benim sıkıntım 1 ay içinde halloldu,yalnız dediğim gibi işlemler saati saati uygulanacak,günaha girebilecek hiçbir şey yapılmayacak o günler arasında
100 lira ya da daha fazlası,sana fazla gelebilir,bana gelmez,bu çok göreceli birşey,kimine göre pahalı kimine göre ucuz,Şebnem hanıma bende gittim,ve söylediklerinden tatmin oldum,aldığı parada helal olsun. Büyü konusunda tabi ki sana katılıyorum. Ayrıca insanların tek derdinin sevgili olmadığını düşünüyorum, çok daha önemli problemleri için yardım isteyen insanlar olabiliyor, iş gibi,maddi ve hukuksal problemler gibi.
Niye 100 lira ve ustu versin insanlar? Ne icin versin? Sen falcilarida asmis, gelmis buraya iyi niyetli buyuculeri hocalari ovuyosun ve yetmemis gibi buyuyu sevmedigini soyluyosun. Havas bir buyu cesidir ve dua ile yapilir. Hani bilmeyen biri atlar soyledigine, ama buyu yaptiran kisiler buyuk bedeller oder, bundan haberin varmi? Herhangi bir gidisati dua yada baska yollarla degistirmek buyudur. Ve bunu yapan er yada gec en sevdigi seyleri kaybetmeye baslar, cezalandirilir. Dua ederken bile insan hayirlisini dilemeli.. Dua ederken bile haline sukretmeli.. bunlari yapamiyorsa zaten Allah'a isyan ediyordur ve buda cezasiz kalmaz.
Aynı kadından bahsediyoruz.
Ruken adı.
Bağlarbaşının aşağısında oturuyordu, sonra gitti Pazariçi'ne taşındı, sonra nerelere gitti bilmiyorum canım. Eyüpte olabilir.
Biz tek olma olayından korktuk da gitmedik ta kaç sene önce. O zamanlar 20 liraydı fiyatı.
Yaşlı kadın bi de, ürkütücü çok. :/
ee zaten amaç para kazanmak ve yardım etmek,babasının hayrına değil tabi ki. neden anlamak istemiyorsun bu insanların geçim kapısı bu. sen bi yerde çalışırken bana gönlünüzden ne koparsa onu mu verin diyorsun? komik yorum her zaman ki ama alıştım size:)))
merhaba, eğer sizde mevcutsa ruken hanımın telefon numarasını rica edebilir miyim lütfen. yeni üye olduğum için benim msj hakkım yok malesef. eğer msj atarsanız şimdiden teşekkür ederim.
öte yandan ben de eyüpte bir hocaya gitmiştim, ismi fatma hoca. evine ulaşmak için daracık bir aradan geçiyorsun. zayıf orta yaşlı bir kadın. belki giden arkadaşlarımız vardır, hatırlamaları için bu ayrıntıları veriyorum.. yalnız bu hoca da kahve falı vs bakmıyor. sadece yıldıznameye bakıyor.. üzerinizde büyü var mı yok mu bunu irdeliyor. odaya girdiğinizde annenizin ismini sizin isminizi ve doğum tarihinizi soruyor bir takım hesaplamalar yapıyor ve gözlerini kapatıp düşünüyor. biz üç arkadaş fal baktırma niyetine gitmiştik, fal bakmadığını duyunca hayal kırıklığına uğramıştık aslında. dediğim gibi asla gelecekten haber vermiyor. baktığı şey yıldızname. kıssadan hisse fatma hanım hiçbirimizde büyü olmadığını söyledi. fakat ben ve bir arkadaşımın çevresinde cinler olduğunu, bunu normal olduğunu, onlarla birlikte yaşadığımızı söyledi.. başka biri söylese korkardım evet ama bunun gayet normal olduğunu bu boyutta yalnız olmadığımızı söyledi. yapabileceğimiz bir şey var mı dedim, bol bol dua okuyun dedi.. yani bana pek paragöz bir kadın gibi gelmedi, çünkü arkadaşım ona kısmet açma tılsımı yapıyor musunuz dedi, evet yapıyorum ama buna gerçekten ihtiyacı olanlara yapıyorum dedi. senin ihtiyacın yok demşti. merak edenler için 10 liraya bakıyor.. ama dediğim gibi fal bakmıyor yaptıgı sadece bakım..
tabii söyleyeceği şeylere hazır oldugunuza inanıyorsanız evini tarif edeyim :) malesef tel nosu yok. açıkçası benim için söylediklerini kabul etmek çok kolay olmamıştı..
merhaba, eğer sizde mevcutsa ruken hanımın telefon numarasını rica edebilir miyim lütfen. yeni üye olduğum için benim msj hakkım yok malesef. eğer msj atarsanız şimdiden teşekkür ederim.
öte yandan ben de eyüpte bir hocaya gitmiştim, ismi fatma hoca. evine ulaşmak için daracık bir aradan geçiyorsun. zayıf orta yaşlı bir kadın. belki giden arkadaşlarımız vardır, hatırlamaları için bu ayrıntıları veriyorum.. yalnız bu hoca da kahve falı vs bakmıyor. sadece yıldıznameye bakıyor.. üzerinizde büyü var mı yok mu bunu irdeliyor. odaya girdiğinizde annenizin ismini sizin isminizi ve doğum tarihinizi soruyor bir takım hesaplamalar yapıyor ve gözlerini kapatıp düşünüyor. biz üç arkadaş fal baktırma niyetine gitmiştik, fal bakmadığını duyunca hayal kırıklığına uğramıştık aslında. dediğim gibi asla gelecekten haber vermiyor. baktığı şey yıldızname. kıssadan hisse fatma hanım hiçbirimizde büyü olmadığını söyledi. fakat ben ve bir arkadaşımın çevresinde cinler olduğunu, bunu normal olduğunu, onlarla birlikte yaşadığımızı söyledi.. başka biri söylese korkardım evet ama bunun gayet normal olduğunu bu boyutta yalnız olmadığımızı söyledi. yapabileceğimiz bir şey var mı dedim, bol bol dua okuyun dedi.. yani bana pek paragöz bir kadın gibi gelmedi, çünkü arkadaşım ona kısmet açma tılsımı yapıyor musunuz dedi, evet yapıyorum ama buna gerçekten ihtiyacı olanlara yapıyorum dedi. senin ihtiyacın yok demşti. merak edenler için 10 liraya bakıyor.. ama dediğim gibi fal bakmıyor yaptıgı sadece bakım..
tabii söyleyeceği şeylere hazır oldugunuza inanıyorsanız evini tarif edeyim :) malesef tel nosu yok. açıkçası benim için söylediklerini kabul etmek çok kolay olmamıştı..
beni aydınlattığınız için teşekkür ederim..birşey soracağım size; bana senin sevdiğin adama büyü yapmışlar onun için senden nefret etmiş sana bazı şeyler söylicem yapacaksın ama önce kurşun dökelim dedi..benim içim bunları duyunca çok kötü olduu sizce inanmamalı mıyım??
Ben gidipte medet umanlara,onlara bağlananlara zavallı dedim,yine de derim,istediğim falcıyada,hocayada giderim,meraklıyım ben bu konulara,size soracak değilim heralde ne yapacağımı
büyü mü yapıyomuş bu bahsedilen bayan?
bence caddebostan cafe sırdaş kutay yada arzuya baktırmanı tavsiye ederim memnun kalırsın mutlaka tavsiye ederim 0216 478 17 28
Havas bir buyu ilmidir ve dua altinda seytani bir amacla, olacaklari degistirmege yonelik kullanilir. Bu dualarin zaman ve saatleri vardir, gece okunurlar, belirli bir sayida okunmasi gerekir.. Kimse kimsenin hayrina dua ediyimde hayati duzelsin diye ugrasmaz. Arkadas zaten belirtmis, ciddi rakam istedigini ve ardi arkasi kesilmeyecegindende bahsetseymis guzel olucakmis. Bana kalirsada hic bir ise yaramadigi gibi, hayatiniza sadece olumsuzluklari cekersiniz. Uzak durulmasi gereken birsey. Once ise yaradigni sanip sonra elinde avucunda ne varsa kaybeden kisilerin oykuleri o kadar coktur ki. Buyrun google amcaya sorun. Bu dualarla beraber hayatiniza zaten seytani bazi varliklarida cekmis olursunuz. Bu arkadasa gelince.. reklam amacli insanlarin zaaflariyla oynayan biri olduguna o kadar eminimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?