YUBILE ben daha önceleri şehriban hanıma gidiyordum hiç gitmediysem 10,15 kere gittim ve ilk zamanlar gayette memnundum ama sonraları bozmaya başladı ve dediklerinin hiç biri çıkmadı şans eseri onun çalıştığı yere birkez daha gittim ve ogün izinli olduğunu söylediler ve akşamları oraya başka bir falcının geldiğini söylediler kendisi astrolok muş adını tam olarak hatırlamıyorum esmer pirsngli bir bayandı kahve ve tarot ikisini bir arada baktırdım ve çokta iyiydi aynı zamanda yıldız haritasıda bakıyormuş 1 saatten fazla sürüyormuş birde onu dene derim
Şehriban'a ben de bi kaç kez baktırmıştım başta güzel bakıyo gibi gelmişti ama zaman geçtikçe söylediği hiçbir şey çıkmadı artık çıkması da çok zor. Ben de geçenlerde gittim tekrar Ayşe diye biri vardı, tutarlıydı falı. Anı çok iyiydi, geleceği için bi şey diyemem şimdilik. Ama şehriban'ı tavsiye etmem artık.
Cnm bu Ayşe dediğin bayan nezamanlar orda acaba ?
Bu ayşe dediniz hangi cafede bakiyo semt nersi
Kadıköy İstanbul Cafe'de bakıyor canım
Cok sagol canm ne kadara bakiyo
rica ederim, 30'a bakıyo canım :)
evet arkadaşalr daha öncede fal konusunda deneyimlerimi paylaşmıştım unlusunden unsuzune(belkız,ezel,mercan,berin,nil,cemile,elmira,aysun,binnaz ablada ve falsepeti-falalaem vs) ucuzundan pahalısını o kadar çok baktırdım ki hatta hepsi an ve geçmişte çok tutarlıydılar bir ara hepsi aynı kişi de beni mi kandırıyorlar yoksa bunlar bir örgüt mü diye bile düşündüğüm olduöyle ki spesifik konularda bile ağız birliği etmişlerdi bazı şeyler çıktı bazıları çıkmadı bazılarınınsa zamanı var lakin benim söylemek istediğim faldan uzak durun fal hem mevcut durumu bozuyor hem sizi negatif etkiliyor ki başta rahatlamış hissi verse de ayrıca olacak durumları geciktiriyor öncelikle tarot tam bir enerji olayı bence aklımız düşüncemiz yansıyor, su falı desen 3 harflik iş hem doğrusu hem yanlışı var kahve en inandıgımdır ama onu da bilen lazım ben bugun bu fal olayına nokta koymaya karar verdim beni umutsuzluğa sürüklüyor evhamlı ve kuşkucu yapıyor ancak baktırmaya devam edeceklere şunu söyleyebilirim örnegin size spesifik bir şey söylendi diyelim onu büyütüp farklı bir şey beklemeyin detaylarda da gizli olabiliyor bazen mesela bana Ankara ile ilgili bir konuşma olacak dedi ben de oo dedim tamam başka seye yordum sevindim ama akşamına arkadaşım ile ankara isimli bir şarkı muhabbeti yaptık dedim o ankara bu Ankara demekki:)) ama Rezzan ablanın kahvesi baaşrılı bana 5 gun önce söylediği şeyleri yaşıyorum gerçekten çok da sallanacak şeyler değil açıkçası neyse özetle mümkün oldugunca uzak durun ben her nekadar inanmasam da takar oldum ki bu da hiç iyi değil normalde aslında nadir baktırırım ama 1 aydır deli gibi baktırdım sapıttım özetle Allah kurtarsın inşşalah beni
Not: merak ettiğiniz falcıyla ilgili bilgi verebilirim ama yine de...
Eski yazılarda elmira diye birinden bahsediliyor. İyi olduğu söyleniyor hatta. Fikri olan var mı?
Numara yazabiliyormuyum bilmiyorum 05346873416 eğer çıkmazsa mail adresinizi atarsanız ordan yazabilirim
Eski yazılarda elmira diye birinden bahsediliyor. İyi olduğu söyleniyor hatta. Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?