İstanbul'da Fal - Falcılar

nerde bu cafe kadının dedıgınıden olan bısey warmı sehrıbanı degıl dıgerını soruyormm

Cnm bu Ayşe dediğin bayan nezamanlar orda acaba ?

Bakırköy'de kafede 3 vakit dideme gdiyordum o iyidi baya kişilik analizleri bir harika mandal kafe var orda bir bayana gittim hic beğenmedim aynı kafede ada diye biri varmış çok övdüler zamanında gidemedim eski dejavunun karşısindaki amme cafe snrm ismi oraya gittim dün yaşar diye bir bayana baktrdim uzundu ve güzeldi çıkarmı bilmem laf kafedede birine baktrdm kuzey değil di bana dediği çıkmadı ama arkadaşıma çıktı. Bunların büyük çoğunluğuna arkadasmla gittim gelecek bakma da kiza hepsinin dedigi tutarken bana yanindan gcmedi. Bunlar sadece Bakırköy bide

Muptela cafede muhtemelen pasahana baktrms arkadasim hic birseyi begenmez bu kisi ve pasahan ateş mum yakip herseyi sylemis . Bunun ucreti 40 liraymis ne bu bilen varmi ?

Ve son olarak son 2 senede kendimi pparapsilojik yeteneklerme adiyorum katina ddestesi aldım kendimi biraz daha gelistirirsem kahve katina sizede bakcam an çıkıyor gelecek yok

evet arkadaşalr daha öncede fal konusunda deneyimlerimi paylaşmıştım unlusunden unsuzune(belkız,ezel,mercan,berin,nil,cemile,elmira,aysun,binnaz ablada ve falsepeti-falalaem vs) ucuzundan pahalısını o kadar çok baktırdım ki hatta hepsi an ve geçmişte çok tutarlıydılar bir ara hepsi aynı kişi de beni mi kandırıyorlar yoksa bunlar bir örgüt mü diye bile düşündüğüm oldu öyle ki spesifik konularda bile ağız birliği etmişlerdi bazı şeyler çıktı bazıları çıkmadı bazılarınınsa zamanı var lakin benim söylemek istediğim faldan uzak durun fal hem mevcut durumu bozuyor hem sizi negatif etkiliyor ki başta rahatlamış hissi verse de ayrıca olacak durumları geciktiriyor öncelikle tarot tam bir enerji olayı bence aklımız düşüncemiz yansıyor, su falı desen 3 harflik iş hem doğrusu hem yanlışı var kahve en inandıgımdır ama onu da bilen lazım ben bugun bu fal olayına nokta koymaya karar verdim beni umutsuzluğa sürüklüyor evhamlı ve kuşkucu yapıyor ancak baktırmaya devam edeceklere şunu söyleyebilirim örnegin size spesifik bir şey söylendi diyelim onu büyütüp farklı bir şey beklemeyin detaylarda da gizli olabiliyor bazen mesela bana Ankara ile ilgili bir konuşma olacak dedi ben de oo dedim tamam başka seye yordum sevindim ama akşamına arkadaşım ile ankara isimli bir şarkı muhabbeti yaptık dedim o ankara bu Ankara demekki:)) ama Rezzan ablanın kahvesi baaşrılı bana 5 gun önce söylediği şeyleri yaşıyorum gerçekten çok da sallanacak şeyler değil açıkçası neyse özetle mümkün oldugunca uzak durun ben her nekadar inanmasam da takar oldum ki bu da hiç iyi değil normalde aslında nadir baktırırım ama 1 aydır deli gibi baktırdım sapıttım özetle Allah kurtarsın inşşalah beni

Not: merak ettiğiniz falcıyla ilgili bilgi verebilirim ama yine de...

Eski yazılarda elmira diye birinden bahsediliyor. İyi olduğu söyleniyor hatta. Fikri olan var mı?

ya arkadaşlar yardım edecek olan var mı ozana baktırdım ama tam 3 falcının da söylediğinin aynısını dedi. benm iş braz tuhaf içim yanıo eski sevgilimle aramızda hala elektrik var ama yaşadığımız olaylar yüzünden kavuşamıyorum ben adım atsam o gurur yapıyor olmuyor napsam olmuyor. bunun için büyü tarzı şeyler yaptırmak istiyorum ozana günah mıdır bu , başka da çarem kalmadı açıkçası. büyüye başvuracağım sanırım yorumlarınızı bekliyorum

downpour'a hak veriyorum. Insan fal baktirinca, begni yikanmisa donuyor. Hatta oyleki, kendine zarar verdigini dahi hissetmiyor. Allah kimseyi bu hale dusurmesin. Simdi gelip, sadece eglence amacli baktiriyoruz, keyfine zaten inanmiyoruz demesin kimse. Bal gibi inaniyoruz ve bal gibi etkisinde kaliyoruz.. Hic fal bakmayi bilmeyen birine baktirsan bile, "acaba" diyor insan.. ve dusuncelerimizin degismesine mani olamiyoruz. Cunku o an en zayif noktamizdan vurulmus oluyoruz. Objektif bakinca, bu durumun bu hale gelmesini acinasi buluyorum, bende bir sene once boyleydim ve gercekten verdigim paralara aciyorum. Aralarinda sevdigim falcilarda oldu, keyif alarak baktirdigim belki ama bir cogu gereksizdi.. sadece o paralara, tatile gitseydim bile kendimi daha iyi hissedebilirdim heralde. Belkide daha cabuk atlatmis olurdum sorunlarimi. Ben sadece kadinlarin daha guclu olabiliceklerine inanmak istiyorum.. Istanbuldan gittigim ve falcilardan uzak oldugum icin cooook mutluyum =)

Numara yazabiliyormuyum bilmiyorum 05346873416 eğer çıkmazsa mail adresinizi atarsanız ordan yazabilirim

Merhaba siz daha yenimi gidiyorsunuz Cemile Hanım'a ben 4 yıldır haftada 1 kez gidiyorum nedediyse yaşıyorum.Aynı zamanda pozitif enerji veriyor ve Cemile Hanım'ı tanıdığıma çok memnunum.

Eski yazılarda elmira diye birinden bahsediliyor. İyi olduğu söyleniyor hatta. Fikri olan var mı?

Elmira'dan konu açılmışken söyleyeyim, uzun uzun sayfalarca not almışım dediklerini. o dönem verdiği tarihler tam çıkmadı ama dedikleri çıktı. öyle ki istemediğim bir faldı. şimdiki ilişkin bitmiş, bir kez görüşeceksiniz sonra tamamen kesilecek. vs demişti. onlar hep cikti. sonra eylül ayında bir sevgilin olacak, doktor olabilir asker olabilir üniformalı biri. babası da profesör bunun, saygın bir aile demişti. aynen o da çıktı. doktor, profesör.

eski sevgilinle aynı işyerinde çalışacaksın dedi. o da çıktı. dayın var bekar o taşınacak dedi, şehir değiştirecek dedi. çıktı. bi tek annen sürpriz bi şekilde bu yıl içinde evlenecek demişti o çıkmadı.

gelecekte %90 diyebilirim. annemi de ben sordum, evlenecek mi diye. evet dedi. ben baktırdığımda 2011 falandı galiba. tuzluydu biraz. hala öyledir.

Geçen yaz falcı , falcı geziyordum ..
Bu yaz o tatil senin , bu tatil benim ..
O eğlence senin , bu eğlence benim hayatımı yaşıyorum :)
Fal mı ?
Arada oluyor ama arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…