Minik ben de burakın müdavimi oldum. sürekli gidiyorum. yakın gelecek çıkıyor mu dersin anda çok başarılı o bir gerçek...ama uzak gelecekte dediği olabilen biri yok mu? olguya ne diyorsun?
bana da gonderir misiniz hayrınıza :)
chakra cafe bakırköyde sevgi vardı oradan ayrılmış nereye gittiğini bilen var mı?
arkadaslar antalyaya gitme imkaniniz varsa gokce hnm var bilmedigi yok ozellikle basiniza gelecek kotu seyleri çok feci biliyor.ben faldan fzlan korkan bi insanim daha dogrusu o kadin bi bakti fal hayatim bitti gozlerimden yas geldi korkudan kimi yarim saat sonra kimi ertesi gun oldu hemde .bana hiçbir sey soyleme ben soyliycem sen dinle sonra dogruysa doru dersin degilse yalan dersin diyo zaten yalan deme sansiniz yok hepsi tutuyor.telefonla kahve fali çok dogru degil kahveyi kisinin kendisi kapatmasi gerek diyo ama iskambil veya tarot fali bakabiliyor bende numarasi var hala bakiyorsa isteyyene ozelden veririm
cok eskiden melekler kahvesi Can ile yazdigin yorumu okudum, bu aksam aradik Can ayrilmis . Acaba nasil ulasabilirz ona? numarasi yoksa onerebilecegin falcilar varmi
yanlışın var arkadaşım ben hiç melekler kahvesinde can'a gitmedim. önerebileceğim biri keşke olsa bende arıyorum bu ara. fena değil diyebileceğim var ancak.. eskiden bakırköy emelim cafe de çalışan yiğit fena değildir denemediysen deneyebilirsin şimdi telve cafe de olması lazım.
cezmi öldü diyorlar arkadaşlar...
İkı yıl gibi bi zaman önce yiğite baktırdım hiicc bi dediği çıkmadı.
Rita'yı beğenmeyenlerde çok olmuştu, hatta gittiğim zaman bende beğenmemiştim ama zamanla dediği şeyleri yaşayınca fikrim değişti... Olumsuz şeyleri de çekinmeden söyleyen birisi kendisi, yalnız Rita'ya gideceklere şu tavsiyede bulunurum odaya yalnız girin sanırım frekansları karışabiliyor... Benim sevgilimi arkadaşıma anlatmıştı çünkü...
Ben gideli 1 yıl oldu o nedenle şuan ne kadara bakıyor bilmiyorum... Numarasını özelden gönderebilirim...
işte elektrik işi bu fal tavsiye ile falan olmuyor :) birinin beğendiğini öteki beğenmiyor bana da isabetli bakar hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?