İstanbul'da Fal - Falcılar

ozelden yazamiyorum numarasini yazabilirmisinz lutfen??

cok eskiden melekler kahvesi Can ile yazdigin yorumu okudum, bu aksam aradik Can ayrilmis . Acaba nasil ulasabilirz ona? numarasi yoksa onerebilecegin falcilar varmi

yanlışın var arkadaşım ben hiç melekler kahvesinde can'a gitmedim. önerebileceğim biri keşke olsa bende arıyorum bu ara. fena değil diyebileceğim var ancak.. eskiden bakırköy emelim cafe de çalışan yiğit fena değildir denemediysen deneyebilirsin şimdi telve cafe de olması lazım.

İkı yıl gibi bi zaman önce yiğite baktırdım hiicc bi dediği çıkmadı.

Cezmi ye 2 sene önce baktırmıştım telde ve açıkcası falından hiç birşey anlamamıştım, kısa, yüzeysel ve soru cevap şeklindeydi. Son yıllarda baktırıpda memnun kalanlar yorumlarınızı yazarmısınız.. Tekrar baktırmayı düşünüyorum bu dönem kararsız kaldım.. 150 TL olmuş.

Cezmi ye yüzyüze baktırmak isteyenler toplanıp gidelim ne dersiniz? Sanırım 5 kişi olunca yüzyüze bakıyor, telde çok iyi olduğunu sanmıyorum.. Gelmek isteyenler bana bildirirmisiniz..

arkadaşlar bişicik sorucam ankara'da nisan diye biri varmış baya duydum ismini burdakilere bi sormak istedim varmı bilgisi olan???

Arkadaşlar bakırköyde cafe fincan da şenay var şiddetle baktırmanızı tavsiye ederim kadın geçmişinizi öle bi anlatıyo ki sanki sizinle yaşamış gibi hatta ben yuhhh dedim bu kadarını bilmen imkansız resmen şoka girmiştim sonra 5 aydır görüşmediğim sevgilim için ağustos sonu eylül başı arayacak demişti imkansız hayatında biri var dönsede ben istemem dedim aramazsa ve sen onla barışmazsan ben burdayım gel işi bırakıcam dedi
ağustosun son günü gece 3.30 ta beni aradı ve bende onla barıştım aptal gibi

şenay'ı tavsiye ederim

şuda önemli şenaya 1 kere baktırın 2.3. baktırdıklarım çıkmadı

kızlar arkadaşım taksim symbol cafede bir falcıya baktırmış.adını semih olarak hatırlıyor kısa ve net duvara bakarak söylüyormuş.içinizden giden varmı acaba??

özel mesaj hakkım yok, numarasını nasıl öğrenebilirim????

Ritamı?yoksa Gökçe mi?Gökçe ninde adına çok rastladım burda son dönemde.Yalnız bu Gökçe hep kötüleri söylemek için fal bakıyosa baktırmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…