ulasabildinizmi cezmiye siz ben yillardir ariyorum ama ulasamadim , eskiden yuz yuze baktirma sansim oldu fakat simdi numarasini kaybettim.
bende cezmi'nin teli var, geçen haftalarda mesajlaştık, hatta bi arkadaşım fal da baktırdı, ama 5 kişi olmadan yüzyüze fal bakmayı kabul etmedi. Onun için yarım bardak kahveye mi bakıyo, fincanı açmadan mı bakıyo bilemiyorum. Arkadaşım telde baktırdı. Geçmişle ilgili yorum yapmamış ve gelecekle ilgili şeyler söylemiş arkadalıma. Hesap numarası veriyo, siz parayı (120 tl) yatırdıktan sonra arıyosunuz, telde falınıza bakıyo... Başka baktıranlar varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
ulasabildinizmi cezmiye siz ben yillardir ariyorum ama ulasamadim , eskiden yuz yuze baktirma sansim oldu fakat simdi numarasini kaybettim.
merhaba ,ben uzun zamandır falcı cezmiye ulaşmak istiyorum. Bana tel iletebilirmisin yada ulaşabileceğim adresini yazabilirmisin . Yardımcı olursan çok sevinirim.
Merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.
arkadaşlar bede bu aralar her hafta sonu bir falcıdayım ... Ama şunu söyleyebilirim ki bağdat caddesi cafe sembol levent ve by pello belkız ikisinide tek geçerim kesinlikle tavsiye ederim . Cafe sembol osmanda kısa bakmasına rağmen dedikleri çıkıyor ...
Cezmi öldü canım
Banada hiçbi dediği çıkmadı.Bi dönem burda yere göğe sığdırılamıyordu.üstünden hemen hemen iki yıl geçti .Fos bambaşka ilerleyen bir hayat var .
Arkadaşlar evrenden mesaj varda duruya internette baktırdım tarotu güzeldi beğendim 50 tl sanırım birde medyum emeli öneriyormusunuz onunda an tespiti iyiymiş oda teldemi bakıyor
aynen yaa herkes iyi dedi bende baktırdım ama ne alaka onun dikleriyle hiç bir şekilde karışılaşmadım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?