İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaslar cezminin numarasını biliyorsanz banada verirmsnz ulasamadım bı turlu
lutfen ozelden mesaj bekliyorum lutfeeeeeeeen

merhaba cezminin numarasını biliyorsanz banada verirmsnz ulasamadım bı turlu
lutfen ozelden mesaj bekliyorum

merhaba ,ben uzun zamandır falcı cezmiye ulaşmak istiyorum. Bana tel iletebilirmisin yada ulaşabileceğim adresini yazabilirmisin . Yardımcı olursan çok sevinirim.
Merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

cezminin numarasını biliyorsanz banada verirmsnz ulasamadım bı turlu
lutfen ozelden mesaj bekliyorum arkadaslar :/

Cezmiye 2 sene önce telde baktırmıştım hiç memnun kalmamıştım çıkan bişeyde olmadı. Teli hala aynıysa burdan paylaşıyorum. 0537 608 79 59

osman ve levent cok kotu bende cok gittim onlara hic bir sey bilmiyorlar.

Arkadaşlar evrenden mesaj varda duruya internette baktırdım tarotu güzeldi beğendim 50 tl sanırım birde medyum emeli öneriyormusunuz onunda an tespiti iyiymiş oda teldemi bakıyor

cezmi öldü diye biliyorum+dedikleri de çıkmadı yani. Zeytinbunundaki Yıldız'ı tek geçerim dedikleri çıktı hep. Bu arada Andaç'a baktıran var mı? Dedikleri çıkıyor mu ve ne kadara bakıyor?

Arkadaşlar evrenden mesaj varda duruya internette baktırdım tarotu güzeldi beğendim 50 tl sanırım birde medyum emeli öneriyormusunuz onunda an tespiti iyiymiş oda teldemi bakıyor

Yok artık online fala 50 tl mi verdin yüzyüze baktıraydın be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…