bak şöyle yapalım ben sana mailimi vereyim. Sen oraya melahatin telefonunu yolla :)
benim özel mesaj hakkım var
elmiraya şu konuda kefil olurum , güvenilir.
ki ben kimsenin evine tek gidemem , tanımıyorsam gideceğim kişiyi. paranoyağım biraz.
ama fal konusunda bişi diyemem :) bende başarılı idi , ama son gelişmeler çok çok farklı oldu. aslında farklıda değil ama karışık.
sonuç onun dediği gibi çıkar mı bilmiyorum.
sanmıyorumda açıkçası :)
Edirneli Melahat tuhaf bi kadın. Ters bi insanmış ama sanırım o da adamına göre muamele yapıyodur. Gayet esprili, hoşmuhabbetler eşliğinde bakmıştı bize. 3 arkadaş gitmiştik, edirneli bi arkadaşımız götürdü bizi. Çingene mahallesi die geçiodu yeri hatırladığım kadarıyla, ama kendisi kayseriliymiş. Evet gayet başarılıydı ve detaylı anlatıyodu. Hatta bi süre fal baktırmak bile istemedim, o derece yani... İletişim için tel. nosu verebilirim ama özel msj hakkım yok
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Her zaman Bakırköy'de Mandal Cafeye Adaya giderdim fakat diğer falcı Ayten Hanıma kahve ve tarot falına baktırdım iyi ki de baktırmışım gerçekten herşeyi bildi ayrıntılı olarak anlattı Herkese tavsiye ediyorum kızlarr
canımmmm ayteni bilemem ama ada nın anda bile çok kötü olduğunu söyleyebilirim bence arada mandal cafeden çık başka yerler araştır bu işler nasıl oluyor diye...
mervecim nasılsın? sen andaça gidiyodun öyle hatırlıyorum.ben yarın falcıya gitmeliyim krizim tuttu.andaçın ama ağustos için dediği olmadı ikili ilişkide.okulla ilgili oldu gibi tam belli değil ama.başka beğendiğin var mı senin
Ben ona iki kere gittim ondan önce Kuzey vardı iki kere ona gitmiştim Kuzeyi beğenmiştim baya çünkü tutarlıydı. Sonra orda Canan var ilişki konusuna odaklanmıştık aşırı pembe tablo çizmişti ve olmadı bir de çok olumluydu bir daha denemem kendi adıma. Zeynep diye bir bayan var onuda pek tutmadım dağınık bir tarzı var.
Tekrardan Andaça dönersem başta da dediğim gibi ona iki kere gittim ikisindede anda mükemmeldi ilkinde heleki 4 harf vermişti ard arda 4 ü de hayatımı mahveden insanın adında var ve hayattaki güvensizliklerimin dünyaya ve olaylara negatif bakmamın sebebinin o olduğunu onun karakterini bana yaşattıklarını vs vs bildi canım ilgilendiğim biri var bir süredir onunla ilgilide bilgi verdi ki doğruydu ve olumsuz konuştu. Başka birinden söz etti ama eğer gecikme olmadıysa dediği tarihte gerçekleşmedi en sonda bir ay önce baktırdım yine anda mükemmeldi sorduğum kişiler hakkındada tatmin ediciydi fakat o ilgilendiğim lişiyle ilgili bu sefer olumlu dedi ilkiyle tutarlı olmayınca bu noktada kafamı kurcalamaya başladı ama canı gönülden söylüyorum ben Andaç a yine olsun yine fal baktırmak isterim.
En son orada bir de Çiğdeme baktırdım onu da iyi buldum o da baya iyiydi o konuyla ilgili Andaç ın ilk falıyla paraleldi, biraz zaman geçsin Çiğdeme de baktırmak isterim tekrar :)
Her zaman Bakırköy'de Mandal Cafeye Adaya giderdim fakat diğer falcı Ayten Hanıma kahve ve tarot falına baktırdım iyi ki de baktırmışım gerçekten herşeyi bildi ayrıntılı olarak anlattı Herkese tavsiye ediyorum kızlarr
bu arada ben burağa bakmtırmıştım .. dedikleri hiç çıkmamıştı maalesef ...
Ben ona iki kere gittim ondan önce Kuzey vardı iki kere ona gitmiştim Kuzeyi beğenmiştim baya çünkü tutarlıydı. Sonra orda Canan var ilişki konusuna odaklanmıştık aşırı pembe tablo çizmişti ve olmadı bir de çok olumluydu bir daha denemem kendi adıma. Zeynep diye bir bayan var onuda pek tutmadım dağınık bir tarzı var.
Tekrardan Andaça dönersem başta da dediğim gibi ona iki kere gittim ikisindede anda mükemmeldi ilkinde heleki 4 harf vermişti ard arda 4 ü de hayatımı mahveden insanın adında var ve hayattaki güvensizliklerimin dünyaya ve olaylara negatif bakmamın sebebinin o olduğunu onun karakterini bana yaşattıklarını vs vs bildi canım ilgilendiğim biri var bir süredir onunla ilgilide bilgi verdi ki doğruydu ve olumsuz konuştu. Başka birinden söz etti ama eğer gecikme olmadıysa dediği tarihte gerçekleşmedi en sonda bir ay önce baktırdım yine anda mükemmeldi sorduğum kişiler hakkındada tatmin ediciydi fakat o ilgilendiğim lişiyle ilgili bu sefer olumlu dedi ilkiyle tutarlı olmayınca bu noktada kafamı kurcalamaya başladı ama canı gönülden söylüyorum ben Andaç a yine olsun yine fal baktırmak isterim.
En son orada bir de Çiğdeme baktırdım onu da iyi buldum o da baya iyiydi o konuyla ilgili Andaç ın ilk falıyla paraleldi, biraz zaman geçsin Çiğdeme de baktırmak isterim tekrar :)
merhaba, cezminin telefonunu arıyordunuz bulabildiniz mi acaba ? ben de arıyorum çok acil kendisine ulaşmam gerek. telefonunu bulduysanız bana da verebilir misiniz.
Banada hiçbi dediği çıkmadı.Bi dönem burda yere göğe sığdırılamıyordu.üstünden hemen hemen iki yıl geçti .Fos bambaşka ilerleyen bir hayat var .ben elmiraya baktırdım valla falı bana çıkmadı . karşına biri çıkıcak dedi çıkmadı kimse yalnızım . verdiği tarihin üzerinden çok zaman geçti . okadar övüldü burda ben baktırdım yani hiç öle değil . okadar güvenmiştim saçmaladı durdu .
Bende Cezmi'nin teli var, geçen haftalarda mesajlaştık, hatta bi arkadaşım fal da baktırdı, ama 5 kişi olmadan yüzyüze fal bakmayı kabul etmedi. Onun için yarım bardak kahveye mi bakıyo, fincanı açmadan mı bakıyo bilemiyorum. Arkadaşım telde baktırdı. Geçmişle ilgili yorum yapmamış ve gelecekle ilgili şeyler söylemiş arkadalıma. Hesap numarası veriyo, siz parayı (120 TL) yatırdıktan sonra arıyosunuz, telde falınıza bakıyo... Başka baktıranlar varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
ulasabildinizmi cezmiye siz ben yillardir ariyorum ama ulasamadim , eskiden yuz yuze baktirma sansim oldu fakat simdi numarasini kaybettim.[/QUOTE
MERHABALAR BENDE CEZMİYE ULASMAK İSTİYORUM.BANA OZELDEN MESAJ YAZABLRMSNZ LUTFEN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?