bu kişi daha önce çanga da olan serkan mı acaba ????
bir tel almıştım ama kapalı sürekli sanırım çanga cafe kapanmış serkana irtibat kurmak çok zorlaştı
teşekkürler
Arkadaşlar bakırköyde cafe fincan da şenay var şiddetle baktırmanızı tavsiye ederim kadın geçmişinizi öle bi anlatıyo ki sanki sizinle yaşamış gibi hatta ben yuhhh dedim bu kadarını bilmen imkansız resmen şoka girmiştim sonra 5 aydır görüşmediğim sevgilim için ağustos sonu eylül başı arayacak demişti imkansız hayatında biri var dönsede ben istemem dedim aramazsa ve sen onla barışmazsan ben burdayım gel işi bırakıcam dedi
ağustosun son günü gece 3.30 ta beni aradı ve bende onla barıştım aptal gibi
şenay'ı tavsiye ederim
şuda önemli şenaya 1 kere baktırın 2.3. baktırdıklarım çıkmadı
bende bunu araştırmıştım ama 10 sene önce baktırıp geçen sene tekrar baktıranlar aynı kişi olduğundan eminler..
Yav bırakın şu üç kağıtçıyı. Bir şey falan bildiği yok. Sallıyor Tutarsa ne ala... Tutmazsa kıvırıyor. Bana bir konuda maddi yönden çok büyük zararı oldu. Millet de bir şey biliyormuş diye gidiyor. Ayrıca ona inanmış olsaydım şimdi ki dünyalar iyisi eşimle hiç evlenmemem lazımdı. En son ATAKÖY 9 kısımda ufak bir stüdyo dairede hem bakım yapıp hemde yaşıyordu. Kardeşleri bile onun bu dengesizliklerinden bıktı görüşmüyorlar. Onun bakımı sadece ablasına yaradı. Gelip gidenlerden zengin bir koca buldu evlendi. Adam 25 yaş büyüktü . En son adamın ölmesini bekliyordu mirasa konmak için :))
Rita'yı beğenmeyenlerde çok olmuştu, hatta gittiğim zaman bende beğenmemiştim ama zamanla dediği şeyleri yaşayınca fikrim değişti... Olumsuz şeyleri de çekinmeden söyleyen birisi kendisi, yalnız Rita'ya gideceklere şu tavsiyede bulunurum odaya yalnız girin sanırım frekansları karışabiliyor... Benim sevgilimi arkadaşıma anlatmıştı çünkü...
Ben gideli 1 yıl oldu o nedenle şuan ne kadara bakıyor bilmiyorum... Numarasını özelden gönderebilirim...
canım sende annanın teli vardı diye hatırlıyorum rica etsem atarmısın...
merhabalar ,
enfalin telefon numarasini bilen varmi acaba ?
bir de onerirmisiniz ? eskiden cok methedilirdi :)
serkanın iletişimi yok mudurserkan fransaya gitmiş geçen burada birisi yazmıştı bırakmış bu işleri oraya yerleşmiş haberin olsun
adamın bu kadar özelini bildiğine göre çok yakından tanıyor olmalısın ....
yes yokum :)
çok yoğundum , tatildi , işti derken zaman geçiyo .
ee bide artık fal nadiren baktırıyorum :)
çok mutluyum çok :)
bende cok yogundum kı halada oleyım ama tatıl yapamadım falcıya da gıdemedım warmı yenı ıyı bı falcı
mutlu bi insanın falla pek işi olmuyor.
yeni falcıda aramıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?