İstanbul'da Fal - Falcılar

ne kadara baktırdın bide tam olarak yeri nerde bu aralar bende güzel bi falcıya gitmek istiyorum

bende bunu araştırmıştım ama 10 sene önce baktırıp geçen sene tekrar baktıranlar aynı kişi olduğundan eminler..

Yav bırakın şu üç kağıtçıyı. Bir şey falan bildiği yok. Sallıyor Tutarsa ne ala... Tutmazsa kıvırıyor. Bana bir konuda maddi yönden çok büyük zararı oldu. Millet de bir şey biliyormuş diye gidiyor. Ayrıca ona inanmış olsaydım şimdi ki dünyalar iyisi eşimle hiç evlenmemem lazımdı. En son ATAKÖY 9 kısımda ufak bir stüdyo dairede hem bakım yapıp hemde yaşıyordu. Kardeşleri bile onun bu dengesizliklerinden bıktı görüşmüyorlar. Onun bakımı sadece ablasına yaradı. Gelip gidenlerden zengin bir koca buldu evlendi. Adam 25 yaş büyüktü . En son adamın ölmesini bekliyordu mirasa konmak için :))

adamın bu kadar özelini bildiğine göre çok yakından tanıyor olmalısın ....

Cezmiyi bende merak ettim öldümü diye 2 yıl önce baktırdığımda beni şoke etmişti birde şu yeni bir duru varr o nasılki baktırdınızmı yoğunmuş sanırım

Burada da bahsedilen ünlü kurtuluş anna acaba medyumanna diye websitesi olan mı? Değilse ne olur numarasını özelden alabilir miyim bir bilenden...

mrb arkdslar sayfayı bayadr takıp edyrum sıfremı unuttuğum ıcın tekrar uye oldum.. adını cok duyduğum ıcın gecen hafta symbol cafenın bagdat caddesındekı subesıne gttım serkana baktrcaktm ama gıtmıstı bende levent e baktrdım gecmısten cok az bahsettgı ıcın nasıl bı fal oldu açıkçası anlamadım gelecekle ılglı bı cok sey soyledı. hep ıyı seyler soylemedı hanı olacak kötü seylerden de bahsettı genelde falcılar hep ıyı konuşur o yüzden sasrdım bıraz. gıdenınız varsa yardmcı olablr mı sız nasıl buldunuz leventı?

Acaba hala aynı numarayı mı kullanıyordur rita?

Kimse benim sorularıma cevap vermiyor ama rita ve annaya ulaşmam gerek nolur

Hanımlar Kartal Soğanlıkta falcı Emine varmış forumda çok bahsi geçiyor numarasını bana acil msj atarmısınız. Ankarada yaşıyorum ve İstanbulda hiç bildiğim falcı yok ve fal krizim tuttu. Yardımcı olun lütfen teşekkürler..

adamın bu kadar özelini bildiğine göre çok yakından tanıyor olmalısın ....

Cezmi yi çok iyi tanırım. 15-16 SENE kadar. Bir ara mafyanın eline düştü elindeki bütün paraları aldılar. Televizyonlara da çıkmıştı. Ne demişler haydan gelen huya misali. Kendimizi onun gibi aklı kıt bir adama muhtaç ettik diye kendi kendime kızıyorum. Bugün ben bakım yapıyorum desem benim kapımda da millet sıra olur. Zaten öyle yerlere inanmak ihtiyacında hisseden kişiler gidiyor. On taneden ikisi tutsa tutturduğunu zannediyor. Millet tutturamadığı sekiz taneyi aklına bile getirmiyor.

kızlar bugün bakırköy fincan cafede şenay hanıma baktırdım. anı çok çok iyi bildi. gelecek için de çok şey söyledi ve dedikleri mantıklıydı da. tavsiye ederim

yes yokum :)
çok yoğundum , tatildi , işti derken zaman geçiyo .
ee bide artık fal nadiren baktırıyorum :)
çok mutluyum çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…