İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda daha önceki yorumlara bakarak Nil e birkaç kez gittim.. ilk 2 falından pek birşey anlamamıştım.. Sonradan gittiklerimde belki bişeyler yakalar diye düşündüm ama tamamen fostu. Gerçeğini bildiğim konularda inatlaşıyor üstelik hayır o öyle değil böyle diye sanırım kuantum yapmaya çalışıyor.. ve en kötüsü de faldan çok akıl verme derdinde.. Tavsiye etmiyorum kimseye..

nişantaşı symbol cafede ishak'ı tavsiye ederim. Ben tesadüfen baktırmıştım ve çok memnun kaldım. sonrasında arkadaşlarım baktırdı onlar da memnun kaldı. fincanı açıp ancak hiç bakmadan tüm hayatımı özetledi. biraz zaman geçince tekrar gitmeyi düşünüyorum.

ne kadara bakıyor? isim adres telefon?

arkadaşlar bakırköyde chakra cafede kahve falı baktırmıştım gercekten çok etkilendim cidden tavsiye ederim.gitmeden aramak gerekiyormuş ilgilenen arkadaşlar için numarasını yazıyorum 02125610610

ben de senin reklamından çok etkilendim gerçekten :)

beni acil arayan arkadasim adini unuttum gokçe hnm 50 tl iskambil ve tarot bakiyor

Arkadaşlar çok kötü durumdayım evimden arabamdan sürekli muska çıkıyor bildiğiniz bir hoca var mı yardım edin

ben taksimde calısıyorum ve gercekten fal baktırmam lazım, bu aralar icime dogan ne ise oluyor, emin olmam gereken bir durum var

Ishak bana da fal baktı, cok memnun kaldım, hatta soledigi seylerden cıkanlar var... keske cıkmasaydı

Dün akşam rita'ya gittik. beklentilerimi karşılamadı. sorduğum soruların cevabını kendi yorumları olarak aldım, örn; eski sevgilimin mutsuz olduğunu söledi beni arayacak mı diye sordum ararsa konuşma o adamdan fayda gelmez vs vs gibi benim karar verebileceğim sözler söyledi, uzun vade için bazı kehanetlerde bulundu çıkar mı bilemem, çok güzel bir iş hayatın olacak işte mutlu bir döneme gireceksin dedi ama iş değişikliği var mı -ki istiyorum- onu bile söylemedi, bugünü değil de 5 yıl sonrasını merak ediyorsanız gidin derim..

Bende baktırdım 2 defa Rita'ya 1. falı iyiyydi 2. ise tam tersi şeyler söyledi. Tutarsızlığın bu kadarına pes dedirtti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…