Taksimde baktırdım bende bir arkadaşımın vasıtası ile gittim birisine çok iyiydi öyle güzel nokta atışları yaptı ki çok şaşırdım. 4-5 kere gittim kendi evinde bakıyor cihangirde çok detaylı baktı öyle cafedekiler gibi 10-15 dak bak yolla değildi. yakınlarda olan varsa tavsiye ederim. Ama uzak işte beylikdüzü civarlarında var mı bildiğiniz birisi.
arkadaşlar bakırköyde chakra cafede kahve falı baktırmıştım gercekten çok etkilendim cidden tavsiye ederim.gitmeden aramak gerekiyormuş ilgilenen arkadaşlar için numarasını yazıyorum 02125610610
beni acil arayan arkadasim adini unuttum gokçe hnm 50 tl iskambil ve tarot bakiyor
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Taksimde baktırdım bende bir arkadaşımın vasıtası ile gittim birisine çok iyiydi öyle güzel nokta atışları yaptı ki çok şaşırdım. 4-5 kere gittim kendi evinde bakıyor cihangirde çok detaylı baktı öyle cafedekiler gibi 10-15 dak bak yolla değildi. yakınlarda olan varsa tavsiye ederim. Ama uzak işte beylikdüzü civarlarında var mı bildiğiniz birisi.
Bence Aras beyi deneyin derim.
nişantaşı symbol cafede ishak'ı tavsiye ederim. Ben tesadüfen baktırmıştım ve çok memnun kaldım. sonrasında arkadaşlarım baktırdı onlar da memnun kaldı. fincanı açıp ancak hiç bakmadan tüm hayatımı özetledi. biraz zaman geçince tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Ben yıllardır fal baktırıyorum bildiğim özel falcılar var istersen paylaşabilirimben taksimde calısıyorum ve gercekten fal baktırmam lazım, bu aralar icime dogan ne ise oluyor, emin olmam gereken bir durum var
Ben yıllardır fal baktırıyorum bildiğim özel falcılar var istersen paylaşabilirim
Arkadaşlar çok kötü durumdayım evimden arabamdan sürekli muska çıkıyor bildiğiniz bir hoca var mı yardım edin[/QUOT
Piyasada çok fazla dolandırıcı hoca var, dikkatli olmak lazım..
Bence Aras beyi deneyin derim.
Dün akşam rita'ya gittik. beklentilerimi karşılamadı. sorduğum soruların cevabını kendi yorumları olarak aldım, örn; eski sevgilimin mutsuz olduğunu söledi beni arayacak mı diye sordum ararsa konuşma o adamdan fayda gelmez vs vs gibi benim karar verebileceğim sözler söyledi, uzun vade için bazı kehanetlerde bulundu çıkar mı bilemem, çok güzel bir iş hayatın olacak işte mutlu bir döneme gireceksin dedi ama iş değişikliği var mı -ki istiyorum- onu bile söylemedi, bugünü değil de 5 yıl sonrasını merak ediyorsanız gidin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?