İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben daha önce 2 kez haleh hn.a baktırdım memnun kaldım diyebilirim, ikisi de birbiriyle tutarlıydı...
burada haleh hanıma yakın zamanda baktırıp da dediği çıkan var mı, paylaşırsa sevinirim.

demet25
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj View Blog Entries Add as Contact
Nilüfer

Giriş tarihi:Oct 2010
sevgili arkadaşlar çok ağır büyü ve cin musallatı altındayım....büyü çözme konusunda ehil
bildiğiniz kişileri isim , şehir , tel özelime gönderirseniz duacı olurum...saygılar hepinize

Slm Cnm bu söylediğin şey benim kız arkadaşımın kız kardeşine oldu çok koyü seyler yasıyordu bunun hocası Düzce'de ali hoca diye biri hatta kızı hoca okurken hastanelik olmuştu hoca ama bu ısını halletmişti bende gittim zaten gittiğinde anlarsın nasıl hoca olduğunu gercek hoca yani tavsiye ederim burda parani kaptırma bunu herkez yapamaz [/I]

Arkadaşlar Düzceli Ali Hocanın telefonunu banada yazarsanız minnettar olur. şimdideden allah razı olsun.

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim çok uzundu yazılar bazılarını okudum arada kaynayanlar olmuştur belki ;
bugün falcı rozaya gittim şuan bana göre olması düşük ihtimal olan bir şeyin olacağını hatta ilişkinin ciddiyetle ilerleyeceğini belli tarihler vererek söyledi , daha önce rozaya baktırıp gerçekten tuttu diyen var mı?

bide aynı sokakta damlalar cafeydi sanırım ergin diye birine baktırdım o da benzer şeyler dedi barışmayı ve kişiyi baya iyi tarif etti.
baktıranlar varsa bunlara yorum alabilir miyim ya aklım karıştı lütfen

canım ben baktırmıştım roza'ya maalesef söylediği hiçbir şey çıkmamıştı, ha aklımdaki kişinin ismini bilmişti hemen ama o kadar :) inşallah sana söyledikleri çıkar

canım ben baktırmıştım roza'ya maalesef söylediği hiçbir şey çıkmamıştı, ha aklımdaki kişinin ismini bilmişti hemen ama o kadar :) inşallah sana söyledikleri çıkar

ya umarım :/ ergin de benzer şeyler dediği için tarih olarak da çok yakın acaba mı dedim , roza o kadar hızlı konuştu ki bide gürültüden sürekli tekrarlattım umarım çıkar ...

ya umarım :/ ergin de benzer şeyler dediği için tarih olarak da çok yakın acaba mı dedim , roza o kadar hızlı konuştu ki bide gürültüden sürekli tekrarlattım umarım çıkar ...

evet çok hızlı konuşuyo, fazla soru da soramamıştım :) benim o dönem aklımda iki kişi vardı birinin işe yaramaz olduğunu, diğerininse bana evlilik teklifi edeceğini söylemişti, imkanı yok artık :)
inşallah çıkar seninki canım

hadi ya :/ bazıları rozaya iyi demiş bazıları sen gibi artık kısmetim neyse göreceğim , peki önerebileceğin biri var mı

hadi ya :/ bazıları rozaya iyi demiş bazıları sen gibi artık kısmetim neyse göreceğim , peki önerebileceğin biri var mı

yani benim önerebileceğim bi tek Burak var canım, onun dışında başka iyi falcı bulamadım ben de :)

ne kadara baktırdın bide tam olarak yeri nerde bu aralar bende güzel bi falcıya gitmek istiyorum

ben detaysız baktırdım 25 ti yalnış hatırlamıyosam detaylıda 35 2 aşağı 2 yukarı olabilir fiyat
carousel'in arkasında balık pazarının yan tarafında cafe fincan

rozaya bende baktırdım ama hiç bir dediği çıkmadı şimdi o cafede iranlımı ne bi adam var 1 ay önce gitmiştim orda çalışan çocuk çok övmüştü hatta beğenmezsen ödeme yapma demişti
şu tarihte barışcan dedi tarih tutmadı ama barıştık gerçekten !

merhaba bana gamze ablanın numarasını veya adresini verirmisin iyi birine gerçekten ijtiyacım var ozlem__zafer@hotmail.com

saglamtaştakı ayse hocanın telefn ve adresını bılen bı zahmet ozelden gonderebilir mi?

hiç üşenmeden ist.dan kalktım onada gittim öle bi anlatmışlardıki kadını gözümde baya büyütmüştüm hiç anlatıldığı gibi deil 4-5 kelime ediyo o kadar
kalkarken sorduk artık ne olacak diye büyü var dedi bu kadar yinede mail adresini yaz numarasını yazayım sana
bu arada haftanın bazı günlerinde ist.da oluyo görüşür ayarlayabilirsen ist.da baktırrsın yazık o kadar yla gitme ...

arkadaşım cemile hanımın yeri nerde cafede mi yoksa evde mi bakıyor bilgi verirsen sevinirim

bu nil hnm nerde bakıyor iletişim bilgilerini paylaşırmısın ozlem__zafer@hotmail.com

evet imamı da gördüm bana mutlaka roza deyinceler etkilendim orada bi kız daha önce baktırmış yine gelmiş roza için imamla konuştuk bu kez rozayı dene bence bana dedikleri çıkmıştı dedi , kendi aralarında da bakıyorlar sanırım :)

aynı sokakta ergin var bana fal sonrası bişeyler yaptı dediklerime inanmıyorsan ispatlayayım diye seçtiğim kart vardı karıştırıp iki kart seçti ve ikisi de değildi bunlardan birini al bana göstermeden bekle dedi tuttuğun kart gibi değişecek hayatın dedi kartı açtığımda seçtiğim ilk kart çıktı yani kart bi anda değişti nasıl oldu korktum :S zaten dikkatli bakıyor tam falcı gibiydi bide erkek olduğu için iyi yönlendiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…