arkadaşlar merhaba yeni üyeyim çok uzundu yazılar bazılarını okudum arada kaynayanlar olmuştur belki ;
bugün falcı rozaya gittim şuan bana göre olması düşük ihtimal olan bir şeyin olacağını hatta ilişkinin ciddiyetle ilerleyeceğini belli tarihler vererek söyledi , daha önce rozaya baktırıp gerçekten tuttu diyen var mı?
bide aynı sokakta damlalar cafeydi sanırım ergin diye birine baktırdım o da benzer şeyler dedi barışmayı ve kişiyi baya iyi tarif etti.
baktıranlar varsa bunlara yorum alabilir miyim ya aklım karıştı lütfen
canım ben baktırmıştım roza'ya maalesef söylediği hiçbir şey çıkmamıştı, ha aklımdaki kişinin ismini bilmişti hemen ama o kadar :) inşallah sana söyledikleri çıkar
ya umarım :/ ergin de benzer şeyler dediği için tarih olarak da çok yakın acaba mı dedim , roza o kadar hızlı konuştu ki bide gürültüden sürekli tekrarlattım umarım çıkar ...
evet çok hızlı konuşuyo, fazla soru da soramamıştım :) benim o dönem aklımda iki kişi vardı birinin işe yaramaz olduğunu, diğerininse bana evlilik teklifi edeceğini söylemişti, imkanı yok artık :)
inşallah çıkar seninki canım
hadi ya :/ bazıları rozaya iyi demiş bazıları sen gibi artık kısmetim neyse göreceğim , peki önerebileceğin biri var mı
ne kadara baktırdın bide tam olarak yeri nerde bu aralar bende güzel bi falcıya gitmek istiyorum
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim çok uzundu yazılar bazılarını okudum arada kaynayanlar olmuştur belki ;
bugün falcı rozaya gittim şuan bana göre olması düşük ihtimal olan bir şeyin olacağını hatta ilişkinin ciddiyetle ilerleyeceğini belli tarihler vererek söyledi , daha önce rozaya baktırıp gerçekten tuttu diyen var mı?
bide aynı sokakta damlalar cafeydi sanırım ergin diye birine baktırdım o da benzer şeyler dedi barışmayı ve kişiyi baya iyi tarif etti.
baktıranlar varsa bunlara yorum alabilir miyim ya aklım karıştı lütfen
walla ben gamze ablayı burdan buldum.. çok terettütde kaldım acaba dedim çünkü kötü yorumlarda vardı hakkında ama ben hayatımda 34 senelik hayatımda belkide 100 tane falcıya gitmişimdir özellikle son 4 senedirçok önemli bir sorunum vardı.. ya herşeyi bildi öncelikle bir abla gibi yaklaştığı için ona gamze abla diyorum.. bakımımız 45 dk kadar sürdü.. herşeyi sordum en güzelide bu soruyosun cevap veriyor.. yoksa bana ne için kararmış yolun var bilmem neden.. soruyosun.. oda cevap veriyor hemde öyle söylüyorki... ad san tarif.. ha birde şu var benim 4 senedir asla dediğim bir durum vardı umudumu kestiğim.. onu söyledi şok oldum.. ve ondan işlem istedim.. ve dedim ki abla bu olsun dediğin zamanda ozaman seni nerden bulduysam oraya yazıcam dedim.. ve bugün ona kavuştum!!! hala şoktayım.. verdiğim para sonuna kadar helal olsun.. mükemmel ötesi bir insan.. web adreside var.. ordaki yazılanlar da bunu perçinledi.. Allah senden bir değil bin kez razı olsun.. sana verdiğim param helali hoş olsun.. sen benim hayatımı bana verdim ablam.. sağol.. belki sen bu yazıyı okuyamıcaksın ama ben birileri okusun yalancı insanlarda heba olmasınlar diye senin adına yine hayır işliyorum.. gidin arkadaşlar benim msn adresim herşeyim burda sormak isteyen olursa seve seve.. gamze ablama gidin.. facede de var falınız güzel çıksın dediğinizde çıkıyor bende o şekilde bulmuştum :) asla pişman olmıcaksınız..
saglamtaştakı ayse hocanın telefn ve adresını bılen bı zahmet ozelden gonderebilir mi?
Kızlar ben de bu akşam Nişantaşı symbol e gitmeyi düşünüyorum. Kimi tavsiye edersiniz?
merhaba cemile hanımı tavsiye ederim. benimde sana benzer durumum vardı. ben cemileye her gittiğimde iyi ve güzel şeyler söylüyordu söylediği zamanlarda genelde tuttu benimki imkansız bir aşktı iki cihan biraraya gelse biz gelemeyiz diyodum üstelik sadece aile olsa iyi çevresi ve ortaklarıda beni istemiyordu. şimdi durum çok farklı çok dualar ettim. cemile hanımda hep duaların kabul olacak biraya geleceksiniz diyordu o beni istemeyen sinirli adam gitti yerine her şeyi bana anlatan danışan sürekli görüşmek isteyen adam geldi. fal sadece bir araç ama bu araç içinde iyi vakit geçirmek önemli. cemile hanımın en güzel yanı Allahın izniyle diye başlayıp motive ederek fal bakması başka falcılarada gidiyorum ama cemile hanımada mutlaka ayda bir gidiyorum. bu yüzden burda tavsiye etmiştim. umarım seninde durumun düzelir.
Hepinize merhaba iyi geceler.Bu gece mavi dolunay var.Hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi size ağırlık veren her şeyi bir kağıda yazın yakın ve suya atın.Mavi dolunay bu yüzyılda sadece 5 kere olacak.Kaçırmayın:)
Şimdi bana gelen özel mesajlara yanıt vereyim.Öncelikle çok geç oldu kusura bakmayın.Fakat forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.Bütün gelen mesajlar Nil hanımla ilgiliydi.Topluca burdan yanıt vereyim istedim.
Nil hanım enerjisi yüksek pozitif ve çok hoş bir hanım.Ben kendisiyle çok iyi anlaşmıştım frekanslarımız mükemmel uymuştu.Benimle ilgili inanılmaz detaylar bildi.Hiç kimse O'nun kadar olamadı.Yaklaşık 1 sene önce baktırdım en son.Bir ayrılık yaşamıştım özel:)ve dönmek mümkün değildi..Hayır dedi asla bitmeyecek.Seni izliyor takip ediyor.Sakın ondan ses çıkmadan sen arama.Ve kağıda dönmesi muhtemel tarihi yazdı.Altını parafladı:)Bu kağıdı al zodyak aslan burcuna girmeden seni arayacak dedi.(o sırada yengeçteydi).Hiç inanamadım ne yalan söyleyeyim.Kendisine de söyledim..İşte o zaman o kağıdı yazıp verdi..Ve aynen dediği gibi oldu.O tarihe yakın bir zamanda aradı..Hatta rahatsızdı onu dahi bildi.Ölüm korkusu yaşıyor.Ondan istemiş ayrılığı ama merak etme iyi olacak iyileşecek dedi..Veeee en son bomba bir şey söyledi..Çok özel ve büyüsü kaçmasın diye yazmıyorum.Çıkarsa ya da çıkmazsa söylerim:).Şimdi o dediği olay gerçekleşecek gibi.Tabi bir aksilik olmazsa..Ayrıca benim mesleğimi işimi bildi.Yıldızname baktırdım tarot baktırdım kahve falı baktırdım.Hepsini de beğendim..
Bu topikte gidip hiç beğenmeyen de oldu.O yüzden gidin ya da gitmeyin diyemem.Siz bilirsiniz.Ben kendi deneyimimi yazdım.Sevgiler hepinize...
Bu akşam çok güzel bir fal baktırdım.gayet samimi ve pozitifti çok memnun kaldım.
İlk defa ateş falı baktırdım.
Baktırmak isteyen arkadaşlar olursa mailini atsın özelden
Özel msj hakkım yok.:)
ishak ı tavsiye ederim, memnun kaldım
rozaya bende baktırdım ama hiç bir dediği çıkmadı şimdi o cafede iranlımı ne bi adam var 1 ay önce gitmiştim orda çalışan çocuk çok övmüştü hatta beğenmezsen ödeme yapma demişti
şu tarihte barışcan dedi tarih tutmadı ama barıştık gerçekten !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?