cezminin numarasını biliyorsanz banada verirmsnz
lutfen ozelden mesaj bekliyorum arkadaslar :/
ist. zeytinburnunda refika var bildigim kahve +iskambil birlikte bakiyo
O senin tarzın canım paylaşmamak senin tercihin zaten ben sana özel yazmadımki diğer arkadaşlarımı bilgilendirmek amacıyla yazıyorum benim tuttuğum özel yorumcular var ve hiç beğenmediklerim benim beğendiğimi belkide sen beğenmiyceksin sadece neden rahatsız oldunki canım anlamadım dediğim gibi fal baktırmayı çok seviyorum uzmanı oldum nerdeyse ben bile fal bakarım o derecetabi şaka biyana biraz daha pozitif ol arkadaşım
Bende baktırdım 2 defa Rita'ya 1. falı iyiyydi 2. ise tam tersi şeyler söyledi. Tutarsızlığın bu kadarına pes dedirtti..
canım özelden mesaj atma hakkım olmadığı için mesajını cevaplayamadım, nil hanımın numarası var ama yazamıyorum. arzu edersen mail adresini yaz gönder nil hanımın numarasını göndereyim. kartal maltepe pendik civarında bildiğim kimse yok malesef. olanlar başarılı değiller
gönderdım maili
banada nil hanımın numarasını gonderebilrmisiniz...
fal bakıyomu yoksa sadece yıldıznamemı?
nekadara bakıyo bilginiz varmı?
buarada biz ssıızınle meslektaşız herhalde:)
walla ben gamze ablayı burdan buldum.. çok terettütde kaldım acaba dedim çünkü kötü yorumlarda vardı hakkında ama ben hayatımda 34 senelik hayatımda belkide 100 tane falcıya gitmişimdir özellikle son 4 senedirçok önemli bir sorunum vardı.. ya herşeyi bildi öncelikle bir abla gibi yaklaştığı için ona gamze abla diyorum.. bakımımız 45 dk kadar sürdü.. herşeyi sordum en güzelide bu soruyosun cevap veriyor.. yoksa bana ne için kararmış yolun var bilmem neden.. soruyosun.. oda cevap veriyor hemde öyle söylüyorki... ad san tarif.. ha birde şu var benim 4 senedir asla dediğim bir durum vardı umudumu kestiğim.. onu söyledi şok oldum.. ve ondan işlem istedim.. ve dedim ki abla bu olsun dediğin zamanda ozaman seni nerden bulduysam oraya yazıcam dedim.. ve bugün ona kavuştum!!! hala şoktayım.. verdiğim para sonuna kadar helal olsun.. mükemmel ötesi bir insan.. web adreside var.. ordaki yazılanlar da bunu perçinledi.. Allah senden bir değil bin kez razı olsun.. sana verdiğim param helali hoş olsun.. sen benim hayatımı bana verdim ablam.. sağol.. belki sen bu yazıyı okuyamıcaksın ama ben birileri okusun yalancı insanlarda heba olmasınlar diye senin adına yine hayır işliyorum.. gidin arkadaşlar benim msn adresim herşeyim burda sormak isteyen olursa seve seve.. gamze ablama gidin.. facede de var falınız güzel çıksın dediğinizde çıkıyor bende o şekilde bulmuştum :) asla pişman olmıcaksınız..
5 dk bile bakmadı bana ya ama saat geçti.birde çok hızlı konuşuyor.leventinde dedikleri olmadı ona mı gitsem acaba tekrar.
Ben internette dolaşırken yeni gördüm bunu. Ben de bu bilgileri alabilir miyim acep? :) Ya da almış olanınız varsa şeetse bana da. Fal istiyorum fallll.....:))
Selam rica etsem bana da bilgilerini nasıl ulaşacağımı yollarmısınız... nedrettoptas@hotmail.com
özelden mesaj attım cevap alabilirmiyim ?
Cezmi modunda olursa gercekten güzel bakar. favori falcılarımdan biridir. Çok sert mizaçlı ama olsun bana falı lazım:) numarası var bende nasıl ulaştırabilirm size bilmiyorum?
Selam Gamze ablanın telefonunu ve adresini verirmisiniz lütfen.. nedrettoptas @hotmail.com
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar Kadıköyde falcı elif diye bir kız var tarot ve kahve falına beraber bakıyor. öyle iyi bakıyor ki anlatamam daha siz soru sormadan kafanızda ki soru işaretlerini ve cevaplarını veriyor. her şeyi sorabiliyorsunuz. çok hafifleyerek ve size önemli bilgiler öğrenerek ayrılıyorsunuz. dediklerim çıkacak ben buradayım diyor. ve hakikatinde çıkınca koşarak tekrar gidiyorsunuz. enfeesss. tavsiye ederim aklınız tutulup kalacağına emin olabilirsiniz.Kadıköy moda caddesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?