İstanbul'da Fal - Falcılar

tavsiyeleriniz için tesekkurler ben artik fal baktirmayi biraktim kib kizlar

özelden mesaj attım cevap alabilirmiyim ?

Selam rica etsem bana Nil Hn.ın adresini veya telefonunu verirmisiniz ...
nedrettoptas@hotmail.com

Selam Gamze ablanın telefonunu ve adresini verirmisiniz lütfen.. nedrettoptas @hotmail.com

5 dk bile bakmadı bana ya ama saat geçti.birde çok hızlı konuşuyor.leventinde dedikleri olmadı ona mı gitsem acaba tekrar.

Ben internette dolaşırken yeni gördüm bunu. Ben de bu bilgileri alabilir miyim acep? :) Ya da almış olanınız varsa şeetse bana da. Fal istiyorum fallll.....:))

Selam rica etsem bana da bilgilerini nasıl ulaşacağımı yollarmısınız... nedrettoptas@hotmail.com

bu gamze kim baktım önceki sayfalara erişemedim konuya:S kim bu bayan nerde bakıyor banada bi verebilirmisiniz telefonunu..:)

Cezmi modunda olursa gercekten güzel bakar. favori falcılarımdan biridir. Çok sert mizaçlı ama olsun bana falı lazım:) numarası var bende nasıl ulaştırabilirm size bilmiyorum?

Sn Derinsu

Cezmimi sert mizaçlı. Güleyim bari. Adam senelerdir kadınlarla içli dışlı ola ola nonoşlaşmış.

Arkadaşlar ben hep aynı yorumcuya baktırılmasını öneriyorumben ayda birkez duruya baktırıyorum yorumları içime siniyor etkilendim açıkcası söyledikleerinden yine burda görmüştüm onu
Tavsiye üzerine

kızlar nişantaşı symbol cafe mirza..geçen sene ve 2 hafta önce baktırdım..ikisindede söyledikleri çıktı..geçmişe yönelik neredeyse hiç söylemiyo anlık ve ilerisi için yorumlar yapıyo,tarotu denenmeli..

Selam Gamze ablanın telefonunu ve adresini verirmisiniz lütfen.. nedrettoptas @hotmail.com

canım başka baktırıpta memnun kalanlar varmı..reklamlardanda bıktık deli gibide fal baktırıyorum aslında benm çok iyi bi ablam var ama artık ona sormaya yüzüm yok inanın aklımdakini sorsam sen hala ordamısın diye kızıcak bana gerçekten gamze abladan memnun kalanlar varsa bende baktırcam hergün bidünya fal baktırmaktansa bikere baktırırım ona göre bırakırım bi daha bu fal işini bana mesaj yazabilirsen sevinirim..birde telden bakım yapıyormu acaba

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar Kadıköyde falcı elif diye bir kız var tarot ve kahve falına beraber bakıyor. öyle iyi bakıyor ki anlatamam daha siz soru sormadan kafanızda ki soru işaretlerini ve cevaplarını veriyor. her şeyi sorabiliyorsunuz. çok hafifleyerek ve size önemli bilgiler öğrenerek ayrılıyorsunuz. dediklerim çıkacak ben buradayım diyor. ve hakikatinde çıkınca koşarak tekrar gidiyorsunuz. enfeesss. tavsiye ederim aklınız tutulup kalacağına emin olabilirsiniz. Kadıköy moda caddesinde.

MOda Caddesinde nerde? cafe mi? HAngi cafe?
Simdi bu falciarin simdiki ve gecmis zamani bildiklerini artik hepimiz biliyoruz, peki soyleyip de gerceklestigi bir seyler oldu mu?
Sakin yanlis anlama bosubosuna umitlenmek istemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…