İstanbul'da Fal - Falcılar

enterasan :2: pekii baktığı fal çıktımı aynı sokakta nerde bide
çok iyi falcıya ihtiyacım vaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
arkadaşlar yaa şimdi cemile denen kadın yalanmı ?
neden anket yapılmıyo şu cafe ve falcılar için
çok iyi bir falcı lazım bana birinin çok iyi dediği kişi için başka biri 0 diyo frekansta çok önemli tabii
ya bilmiyorum bilmiyorum :2:

enterasan :2: pekii baktığı fal çıktımı aynı sokakta nerde bide
çok iyi falcıya ihtiyacım vaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

henüz beklemedeyim zaten sürecini söylemişti çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum ama hayatımla ilgili baya şeyi bildi ve gerisini zaman gösterecek

medyum tolgayı duymuştum taksimde olması gerekiyor 30 tl ye bakıyormuş kendim gitmedim ama iyi diyorlar canım onun dışında bilmiyorm :/

Ben daha önce 2 kez haleh hn.a baktırdım memnun kaldım diyebilirim, ikisi de birbiriyle tutarlıydı...
burada haleh hanıma yakın zamanda baktırıp da dediği çıkan var mı, paylaşırsa sevinirim.

halehe 2 kez baktırdım eylül ayı için çok önemli bir gelişme bekliyodum falda bunun üzerineydi sorda öyle eylül deyip durdu ama hiçbir şey olmadı maalesef

ergin dediğin kişi hangi cafede damlalar cafe mi ?

Son düzenleme:

medyum tolga hangi cafede onuda sölermisin canım veya nerden bulabilirim :26:

canım roza dedıgın bayan nerde bakıyo ?banada ıyı bı falcı lazım sanal fala taktım bu ara ama yuzyuze gercekten baktırmak ıstıyorum ıyı bırısıne

canım roza dedıgın bayan nerde bakıyo ?banada ıyı bı falcı lazım sanal fala taktım bu ara ama yuzyuze gercekten baktırmak ıstıyorum ıyı bırısıne

( ÖNCELİK ÇIKANLAR ) nosturadamus ajlan, önceden mozaikte çalışan şimdi kadıköy istanbul cafede olan ahmet, tiryaki cafe aslı, la porte cafe ayhan, caddediki nosturadamustan sema, cadedeki sembolden 3 dakika serkan, istanbulcafe ayşe, sığnak cafe niko

( ŞİMDİDE ÇIKMAYANLAR ) rezene cafe ışıl, tiryaki cafe semra, katina cafe feza sultan, katina cafe evren, elmira, mandal cafe ada, laf cafe çiğdem, angel cafe burcu, istanbul cafe şehriban, angel cafe filiz,

medyum tolga hangi cafede onuda sölermisin canım veya nerden bulabilirim :26:
canım facebook kullanıyorsan medyum tolga engin yaz zaten görünce anlarsın :))

ergin asmin cafede idi sanırım şu eski fotoğrafların asılı olduğu cafe ,kadınlar kahvesine gelmeden

ben yaklaşık 1 ay önce (hiç unutmuyorum 7 eylüldü) gamze diye bi falcıya baktırmıştım zeytinburnunda. enteresan fakat bütün dedikleri çıktı. bundan tamı tamına 1 ay sonra sevdiğin adamla barışıcaksın dedi (ve barışmamıza imkan yoktu hiç inanmamıştım) ve biz bugün barıştık... bir de cafe fincandaki şenayın dedikleri de çıktı o da 10 ekim'e kadar barışma var demişti. ve ada bana barışmıycaksınız bırak onun peşini demişti yani adaya sakın gitmeyin paranıza yazık. size tavsiyem zeytinburnundaki gamze ve bakırköy fincan cafedeki şenay. umarım hepiniz benim gibi mutlu olursunuz birgün. ve fal baktırmanıza gerek kalmaz :)

canım la porte ayhan'a yakın zamanda mı baktırdın?

Zeytinburnunda nerede acaba?? Bir de fincan cafe nerede bakırköy mü? Kimse bana cevap vermiyor ltfn cevap verir msnz

evet çok iyiydi ama artık döneceğini sanmıyorum baya bir zaman geçti bende son zamanlarını denk geldiydim ama diğer yazdıklarımda çok iyi onlarıda deneyebilirsin

Ayşe'yi denedim canım, bende pek tutturamamıştı İstanbul cafe'de gerçek ismi Ayşe olan başka bi falcı vardı bi ara, o iyiydi ama ayrıldı o da :) Nostradamus'a gitmiyorum uzun zamandır. Ahmet nasıl peki, Mozaik'ten biliyorum onu ama falını hatırlamıyorum pek :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…