İstanbul'da Fal - Falcılar

dun bende yıgıte baktrdım ama varolan herseyı bılıyorr yaa umarım gelecekle ılgılı soyledıklerıde dogru cıkar.sadece ben degıl butun ailemle ılgılı seyler soyledı.verdıgı ısımler harfler hep tuttu

canım şimdi nerde bakıyor yardmcı olursan çok sevnrm

canım şimdi nerde bakıyor yardmcı olursan çok sevnrm
canım bu topıkte ıkı tane yıgıt varr ben hangısıne baktrdıgımı bılmıyorummm
canım vallaha ben nerde oldugunu bılmıyorum telefonla baktrdım .sehır dısından aradım.yakın geleceklee ılgılı sevgılın sana donce k suan ock sınırlı dedı 3 hafta cverdı.eger beklersen uc hafta sonra yazarım sana

telwe cafedeki yiğitten bahsedyorum cnm.. bugun ugrayım dedm ayrıldgnı söyledler senin özel msj hakkın varsa verirmisn numarasnı rica etsem

Kadıköydeki ışıla fal baktıran var mı kızlar? Arkadaşım çok önerdi yarın gitmeyi düşünüyorum, baktıran yorum yapabilir mi?

yıgıtın telını bende alabılırmıyım ozelden?bırde nekadara bakıyo bu yıgıt?

özeldn msj yazma hakkımın dolmasına daha varr cnm :/

ben aldım arkadastan numarayı atıyorum sımdı sıze.sıze soyledıklerı cıktımı daha once baktırdınızmı yıgıte?

tşk ederim :) evet bi kaç dediği çıktı o yuzden bugun tekrar baktırmak için aradgmda ayrıldgnı söylediler. bende burda yana yakıla aradım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…