dun bende yıgıte baktrdım ama varolan herseyı bılıyorr yaa umarım gelecekle ılgılı soyledıklerıde dogru cıkar.sadece ben degıl butun ailemle ılgılı seyler soyledı.verdıgı ısımler harfler hep tuttu
canım bu topıkte ıkı tane yıgıt varr ben hangısıne baktrdıgımı bılmıyorummmcanım şimdi nerde bakıyor yardmcı olursan çok sevnrm
canım bu topıkte ıkı tane yıgıt varr ben hangısıne baktrdıgımı bılmıyorummm
canım vallaha ben nerde oldugunu bılmıyorum telefonla baktrdım .sehır dısından aradım.yakın geleceklee ılgılı sevgılın sana donce k suan ock sınırlı dedı 3 hafta cverdı.eger beklersen uc hafta sonra yazarım sana
canım bu topıkte ıkı tane yıgıt varr ben hangısıne baktrdıgımı bılmıyorummm
canım vallaha ben nerde oldugunu bılmıyorum telefonla baktrdım .sehır dısından aradım.yakın geleceklee ılgılı sevgılın sana donce k suan ock sınırlı dedı 3 hafta cverdı.eger beklersen uc hafta sonra yazarım sana
50 lıraya bakıor canım ben msj ataım sorayım nerde calıstıgınıyıgıtın telını bende alabılırmıyım ozelden?bırde nekadara bakıyo bu yıgıt?
telwe cafedeki yiğitten bahsedyorum cnm.. bugun ugrayım dedm ayrıldgnı söyledler senin özel msj hakkın varsa verirmisn numarasnı rica etsem
telwe cafedeki yiğitten bahsedyorum cnm.. bugun ugrayım dedm ayrıldgnı söyledler senin özel msj hakkın varsa verirmisn numarasnı rica etsem
evet telvedekı yıgıtmıs[/QUçok tşk ederim nerdeymş şimdi
evet telvedekı yıgıtmıs
çok tşk ederim nerdeymiş şimdi?
bılmıyorum canımm nerde oldugunu ben telefondan baktrdım.
tamm cnm numarasnı özele yazablrmisn usanmadan ararım ben
ben aldım arkadastan numarayı atıyorum sımdı sıze.sıze soyledıklerı cıktımı daha once baktırdınızmı yıgıte?
kızlar ya yakın gelecek derken 2 .3 hafta dedı banacokta uzak sayılmaz demii.
ınsallah ınsallah ınsallahbence çok yakın tarih vermiş cnminş söyledikleri çıkar en kısa sürede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?