- 19 Ocak 2007
- 107
- 1
- 116
Ben de istiyorum , benım başım kel mi 😄bana da verseniz numarayı ??
ınsallah ınsallah ınsallah
ben bulunca ılk sana msj atmak ıstedımm belkı sen baktırmıssındır nasıl dıye sorcaktım:) ama kutun doluydu canımmBen de istiyorum , benım başım kel mi 😄bana da verseniz numarayı ??
sen baktırdınmı :=) meraklandım sımdıbence çok yakın tarih vermiş cnminş söyledikleri çıkar en kısa sürede :)
sen baktırdınmı :=) meraklandım sımdı
bana da özelden ya da direk arap melahatin numarasını ya da adresini varebilir misiniz ?canım bana da gönderebilir misin arap melahatin numarasını özel mesaj atamıyorum 50'yi doldurmadığım için çok makbule geçer valla sağolasın şimdiden
merhaba benim önerdiğim salih elli liraya tarot bakıyor telefonda bakıyor.....çokda başarılı yorumluyor ,her soruya cevap veriyor,baktırdığnıza değiyor zaten olayları kendi biliyor...
bılmıyorum canımm nerde oldugunu ben telefondan baktrdım.
sevgili adonis 26 hala özel mesaj hakkım yok bana size ait bir mail yazabilirmisiniz özel mesaj hakkınız varsa fal baktırıp baktırmamak elbette size kalmış öyle hissettiysenizde baktırmayın zaten, hiç gerek yok...önce içinize sinmeli size başka bir şey sormak istiyorum mümkünse...
mesaj geldi ama ben mail yazın demiştim burdan yazmıycam bişey için mail yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?