İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar günaydın. Beşiktaş symbol'de kimi tavsiye edersiniz? Can nasıl?

Son düzenleme:
rozanın dediklerinin hiç biri henüz tutmadı, kasım ayında işe girecektim, bir problemim vardı aralık başında olacaktı aralık icinde 8 kg verecektim bla bla bla hiiiçç bir şey tutmaz mı yaa

merhaba benim önerdiğim salih elli liraya tarot bakıyor telefonda bakıyor.....çokda başarılı yorumluyor ,her soruya cevap veriyor,baktırdığnıza değiyor zaten olayları kendi biliyor...

merhaba benim önerdiğim salih elli liraya tarot bakıyor telefonda bakıyor.....çokda başarılı yorumluyor ,her soruya cevap veriyor,baktırdığnıza değiyor zaten olayları kendi biliyor...

Ben kendisini aradım . Yarın şu saatte görüşelim dedi. Ben isterseniz bugün parayı yatırayım dedim . Hayır yarın görüşelim dedi. Ertesi gün aradım. Bir bayan çıktı . Parayı siz yatırın ben çekeyim o zaman görüşürsünüz dedi. Ama Salih in sesi sürekli arkadan geliyordu. Dolandırıcı muamelesi gördüğümü hissettim. Vazgeçip baktırmadım valla . Sinir oldum

sevgili adonis 26 hala özel mesaj hakkım yok bana size ait bir mail yazabilirmisiniz özel mesaj hakkınız varsa fal baktırıp baktırmamak elbette size kalmış öyle hissettiysenizde baktırmayın zaten, hiç gerek yok...önce içinize sinmeli size başka bir şey sormak istiyorum mümkünse...

Mesajım geldi mi?

mesaj geldi ama ben mail yazın demiştim burdan yazmıycam bişey için mail yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…