kızlar mrb fizliz hanımın numarasını veya adresini rice edebilirmiyim
cafede değil canım tren istasyonun orada osmaniye dolmuşlarının kalktığı bir yer var oraya geldiğinde görüceksin zaten hemen karşısında :) umarım memnun kalırsın:)
Arkadaslar, Osmaniye deki Filiz Hanim in yeriyle ilgili adres tarifini, sokagi bulmamiza ragmen maalesef yeri bulamadikosmaniye dolmuslarinin nerden kalktigi da tam bir muammaya donustu...! ya dibine kadar gittik ama kor oldugumuz icin goremedik, ya hep yanlis insanlara sorduk, ya da tasinmis olabilir mi Filiz hanim? Numarasi olan arkadaslar cok rica etsem sesime kulak verip ozel mesajdan no sunu atabilir mi? İcimden bir ses gitmem gerektigini soyluyor ve bir de fena taktim kafaya :/ tesekkurler simdiden
Burcuzz ben de var Filiz hanımın numarası ama size nasıl ulaştırayım bilmiyorum..bir de burda okuduğum kadarıyla karalama falı diye birşey bakıyormuş..herkes ondan çok memnun..
cana gıdenlerden detaylı bılgı ıstıyorum tatmın edıcımı? Ne kadar zamn bakıyor kac para kadıkoyun neresnde bıde cok soru sordum uzgunum merak ıste
Bu aksam la porte Can a gittim. Begendim tarzini.
Bu can melekler kahvesınden ayrılan canmı ? Sısman kırlı sakallı bırıydı guzel bakardı sonra ordan ayrılmış
cana gıdenlerden detaylı bılgı ıstıyorum tatmın edıcımı? Ne kadar zamn bakıyor kac para kadıkoyun neresnde bıde cok soru sordum uzgunum merak ıste
Tarz olarak bende beğenmiştim olayları ve yaşadıklarımı anlattı ancak biraz kapalı dikkatli dinlemek lazım:)
Kapali derken cok acik anlatmiyor anlaminda mi? Ses kaydi almistim tekrar dinlerim. Berkten sonra begendigim tek falci Can oldu.
Buraga 1.5 senedir cok bunaldigim zamanlarda baktirirdim severdimde enerjisini ve kendisini, ilk fali etkilidir sonrakiler ezbere ve otomatige baglar. 1.5 sene bana ayni cumlelerle ayni fali bakti arada degisiklik olsun diye isle ilgili birseyler katti. Enerjisi iyidir ama fali tutmaz, belki kucuk ayrinrilar, onun disinda bazen durum analizide iyidir ama dedigim gibi ezbere baglar.
Dun baktirdim. Cikmasini bekledigim bir konu olmadigi icin durum analizi sorunlarin nedenleri konusunda tutarli cevaplar aldim. Benim falimda gelecek ve bwklwnen bir tarih yok.
Canım Berk'i merak ettim de 30'a bakıyo demiştin dimi? Bi de Burak gibi dışarda bi cafede mi bakıyor? Şimdi her cafe gelip tarot bakan birini kabul etmeyebilir de o yüzden sordum :) Kadıköy'e geliyo mu?
arkadaşım nisa bahçeşehir aşiyan cafede bakıyor. tarotta iyi. kahve yi önermem.
Nisa yı gerçekleri söylemesini istersen pembe tablo çizmiyor.
genelde falcılar pembe tablo çizmedikleri zaman müşteri kaybettikleri için olumsuz olsada olumlu gibi konuşuyorlar.
ajlan anadolu yakasında oda fena değil. ajlan cafede şu anda cafede bakmıyor. buluşup fal baktırıyorsun
merhaba arkadaşlar nisa isveç e yerleştiNisayi bir arkadasim cok tavsiye ettigi icin baktirmak istemancak b.sehirden ayrilmis.yeni mekanini bilen var mi?
merhaba arkadaşlar nisa isveç e yerleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?