İstanbul'da Fal - Falcılar

Burcuzz ben de var Filiz hanımın numarası ama size nasıl ulaştırayım bilmiyorum..bir de burda okuduğum kadarıyla karalama falı diye birşey bakıyormuş..herkes ondan çok memnun..

Selamlar mimar34, daha once sayende ulasamadigim birkac falcinin telefonunu almistim, Filiz hanimla ilgili birsey yazmismisin diye bakinirken seni gorunce cok mutlu oldum :) mesaj hakkim olmadigi icin sapik gibi forumu mesgul ediyorum farkindayim ama mesaj hakkim yok bana Bakirkoy Filiz hanimin numarasini da atabilirsen bu haftasonu gitmeyi cok istiyorum, simdiden cok tesekkurler

Arkadaslar son birsey soracagim, mesaj atabilmek icin foruma gonderilmesi gereken mesaj 100 idi diye hatirliyorum bunda bir degisiklik oldu da ben mesaj atabilmeye mi basladim? yoksa sadece bana gelen mesajlara mi cevap yazabiliyorum anlayamadim :/

cana gıdenlerden detaylı bılgı ıstıyorum tatmın edıcımı? Ne kadar zamn bakıyor kac para kadıkoyun neresnde bıde cok soru sordum uzgunum merak ıste

cana gıdenlerden detaylı bılgı ıstıyorum tatmın edıcımı? Ne kadar zamn bakıyor kac para kadıkoyun neresnde bıde cok soru sordum uzgunum merak ıste

Bu can melekler kahvesınden ayrılan canmı ? Sısman kırlı sakallı bırıydı guzel bakardı sonra ordan ayrılmış

Kızlar mercan Hn Beylikdüzü'nde evine kadar gittik kız arkadaşımla. Tarot yorumu yaptı beni eski nişanlına barıştırdı kız arkadaşımı sevgilisi ile evlendirdi ve 7 ay içinde bende evlenmiş olacaktım yani vasattı
Kafe adını hatırlanıyorum medyum paşahan kahve ve ateş falı bakımı yaptı... Ne tarzı nede anlattıkları yeterli diildi hiç bi şekilde ateş falı gelecekle ilgili bi çok şey ifade eder dedi sonra bakım yaparken senin Yıldız'ın düşük göremiyorum yanıtı aldım verdiğim paraya hala acırım asla denemeyin
En son Burak ile görüştüm tlf da bakım yaptı kişilik analizleri içinde bulunduğum durum bildi..... Enerjisi çok güzeldi olumsuz konuştu. Ama sesindeki enerji gercekten çok iyiydi...
Söylediklerinin mi kısmı çıkıyor daha sonraki ler için ne olur bilemiyorum

Canım yukarıda anlattık ben beğendim uzun ve detaylı bakıyor la porte cafe rex sinemasının oralarda ararsan tarif ediyorlar kahve ve tarot 30 lira canım:)

Tarz olarak bende beğenmiştim olayları ve yaşadıklarımı anlattı ancak biraz kapalı dikkatli dinlemek lazım:)

Kapali derken cok acik anlatmiyor anlaminda mi? Ses kaydi almistim tekrar dinlerim. Berkten sonra begendigim tek falci Can oldu.
Buraga 1.5 senedir cok bunaldigim zamanlarda baktirirdim severdimde enerjisini ve kendisini, ilk fali etkilidir sonrakiler ezbere ve otomatige baglar. 1.5 sene bana ayni cumlelerle ayni fali bakti arada degisiklik olsun diye isle ilgili birseyler katti. Enerjisi iyidir ama fali tutmaz, belki kucuk ayrinrilar, onun disinda bazen durum analizide iyidir ama dedigim gibi ezbere baglar.

İlk baktığı fal sana çıktı mı şekerim? Ne kadarı çıktı?

Dun baktirdim. Cikmasini bekledigim bir konu olmadigi icin durum analizi sorunlarin nedenleri konusunda tutarli cevaplar aldim. Benim falimda gelecek ve bwklwnen bir tarih yok.

Dun baktirdim. Cikmasini bekledigim bir konu olmadigi icin durum analizi sorunlarin nedenleri konusunda tutarli cevaplar aldim. Benim falimda gelecek ve bwklwnen bir tarih yok.

Canım Berk'i merak ettim de 30'a bakıyo demiştin dimi? Bi de Burak gibi dışarda bi cafede mi bakıyor? Şimdi her cafe gelip tarot bakan birini kabul etmeyebilir de o yüzden sordum :) Kadıköy'e geliyo mu?

Canım Berk'i merak ettim de 30'a bakıyo demiştin dimi? Bi de Burak gibi dışarda bi cafede mi bakıyor? Şimdi her cafe gelip tarot bakan birini kabul etmeyebilir de o yüzden sordum :) Kadıköy'e geliyo mu?

Berk genelde taksimde oluyor , herhangi bir cafede bakabiliyor, genelde ben gittigimde cafenin ismini unuttum cicko gibi rahat bir ortam orda bakiyoruz. Bazen kadikoy tarafinada geciyor. 30 tl. Su ana kadar durumu en net sekilde berk cozdu bana.

Can in ses kaydini dinledigimde hem tutarli hemde biraz genel gibi geldi fali. Fazlami dusunerek bakiyor anlayamadim suan.

Nisayi bir arkadasim cok tavsiye ettigi icin baktirmak istemancak b.sehirden ayrilmis.yeni mekanini bilen var mi?

arkadaşlar ben de fal deneyimlerimi sizinle paylaşmak isterim. zor bir dönem geçirdiğim için şu son zamanlarda falcılara takmış durumdayım. taksimde kadınlar kahvesi benim mekanım oldu artık. kadınlar kahvesinde dilek abla çok güzel tarih veriyor. anı çok iyi görebiliyor gelecekte verdiği tarihler de biribirini tutuyor. fakat gelecekte olacak olayları tam olarak göremiyor. pelin ablaya ilk defa baktırdım 2 hafta önce geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi gelecekle ilgili de eski sevgilimin 2 ay içinde bana geri döneceğini ve onunla evlilik gördüğünü söyledi. 5 aydır ayrıydık. ve ben şaşırdım nasıl olur falan dedim çok kötü bitmişti dedim. ve faldan 2 gün sonra karşıma çıktı biraz yakınlaştık fakat ben hala umutlu değilim döneceği konusunda çünkü başka bir ilişkisi var. neyse iki ay sonra belli olacak bakalım :) yine kadınlar kahvesinde remziye abla var ona baktırdım. o daha detaycı. ve ben anlatmadan herşeyi biliyor. hatta son gittiğimde beni şok etti. taksimde kapris kafenin yanında asmin kafe var orada utkuya baktırdım. ve süperdi çok memnun kaldım. geleceği geçmişi herşeyi bildi. kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim çok güzel enerjisi var. taksim sarmaşık kafede ayşe hanım var 30 tlye bakıyo. pek memnun kalmadım yani sohbet havasında geçti. beni motive etmeye çalıştı vs. bir de benim tanıdığım biri var tamilla ona evde baktırmışrım o da güzel bakıyor. ve arkadaşlar 4 tane falcıya gittim üst üste hepsi de biribirinden farklı falcılardı ve hepsi de aynıo şeyleri söyledi gelecekle ilgili ve çok kafa karışıklığı yaşıyoryum benim aklıma iki şey geldi y abu falcılar sallıyorlar ya da gerçekten kaderim bu şekilde yazıldığı için görebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…