İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada ben de çok güzel fal bakıyorum fakat gelecekle ilgili fazla birşey göremiyorum bi de kendi falıma hic bakamıyorum baktırmak isteyenler olursa özelden kahve falının fotoğrafını yollayabilir

merhaba eskiden melekler kahvesinde olan şimdi beşiktaş symbolde olan canı denemenizi öneririm çok güzel bakıyor birkaç dediğini de yaşadım kendisinin sizlere öneriyorum

Merhaba,

Arap Melahatin açık adresini veya telefonunu yazabilir misin lütfeenn

arkadaşlar kadıkoy de fal baktırabılcegım geçmiş ve gelecekle ilgili ısabetlı yorumları var dedıgınız falcı var mı?? tarot yada kahve falı olarak ? yardımcı olurmusunuz lutfennnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
eskiden melekler kahvesinde bakan can fena değildir. bana hiç aklımda olmayan bir şeyi söylemişti ve mümkün değil olmaz demiştim, oldu. şimdi beşiktaş symbolde bakıyormuş.

beşiktaş symbolde nihal de fena değil. ilk baktırdığım falı çok beğenmiştim, yakın zaman ile ilgili isabetli yorumları oluyor ayrıca enerjisi de çok iyi, pozitif bir şeyler duymak istiyorsanız gidin.

merhaba bayanlar sizlere baktırıp çok memnun kaldığım bir falcıyı tavsiye edeceğim...artık çok mümkün gemiyor bana iyi falcı bulabilmek ama bu kişiyi tam dört arkadaşım deneyip memnun kalınca onlara söyledikleride çıkınca bende baktırdım onu duyalı baya oldu aslında ama önce sonuçları görmek istedim buraya yazmak için...ismi salih numarası 0532 368 18 70 ...farklı birini denemek isteyen değişik bir yorum ve açıklayıcı bir fal baktırma isteyen bayanlar denesinler bence...

Kahve tarot hangisini bakıyor ? Ve ne kadar?

yeri nerede canım ve kahveyemi bakıyor

5 sene önce gazi mahallesinde kahve falı bakan yaşlı sivas'lı bir teyzeye beni götürmüşlerdi gazi mahallesi son durakta evi o kadar pisti ki kahveyi bile midem bulana bulana içtim beni götüren arkadaşa neler saydığımı hiç bilmiyorum zaten ortamı görünce kadından hiç umudum kalmamıştı. Aradan 5 ay geçti kadının söylediği bir şey oldu, 1 yıl geçti yine hiç olmaz dediğim bir şey oldu, 5. seneye kadar kadının söyledikleri 1 tanesi hariç hepsi tuttu ama kahveye bakarken zaman vermiyor. Cep telefonuma kaydettiğim için ara ara dinleyip hepsinin başıma geldiğini gördüm. Onun kadar iyi bakanı şimdiye kadar hiç görmedim. Yalnız kadın çok yaşlıydı ve hala orda olup olmadığını bilmiyorum isteyen şansını deneyip gidip gazi mahallesi son durakta sorabilir herkes tanıyordu.

merhaba eskiden melekler kahvesinde olan şimdi beşiktaş symbolde olan canı denemenizi öneririm çok güzel bakıyor birkaç dediğini de yaşadım kendisinin sizlere öneriyorum

Bende canı arıyordum bana ellerınle ıs yapıcaksın demıstı ve herkez teşekkür edıcekdemıstı suan masaj terapıstı oldum ve bır cok olayımı bılmıstı elektriği cok guzel:) bu arada besıktas sembol Cafe nerde

beşiktaşta alkım kitapevinin yanındak, caddede canım tam karşısında dersane var

arkadaşlar telwe cafeyi aradım bugun yiğit ayrılmış ordan şimdi nerde bilen varmı?

canım telwe cafeden ayrılmş yigit şimdi nerde olduğunu biliyormusun yada numarasnı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…