gönderdim canım ,gidersen yorumlarını bekliyorum.
canım arap melahat 40 liraya kurtuluşta bakıyor, ben şahsen çok memnun kaldım , başkada falcı aramıyorum artık. herşeyi söyledi gelecekle ilgili olanları bekleyip görücem,orda kadınlar vardı onlarada sordum gelecekle ilgili söyledikleride çıkıyor dediler.
şöyleki detay vereyim madem : kaç kardeş oldugumu , ailemle yaşadıgımı, ablamın 2 aylık hamile oldugunu söyledi ki evet hamile ,nesi olucanı dedi ayrıca 1 kızı olduğunuda söyledi :) oturdugum apatmanı tarifetti ,kaçıncı katta oturdugumu dedi, geçmişte ex aşkımla yaşadıklarımı anlattı veee gecelekte evlenicegim adamı tarif etti , kaç çocugum olucanı, adamın kaç yaşında oldugunu nezaman tanışıp nezaman evlenicegimi de söyledi. geçmişimle ve şimdiki hayatımla ilgili söylediklerinde zerre kadar şaşma olmadı bende . benim tam istedigim falcı kıvamında yani hee gelecekle ilgili olanlarıda bekleyip görücem :) en yakın tarih 2 ay
Kahve tarot hangisini bakıyor ? Ve ne kadar?merhaba bayanlar sizlere baktırıp çok memnun kaldığım bir falcıyı tavsiye edeceğim...artık çok mümkün gemiyor bana iyi falcı bulabilmek ama bu kişiyi tam dört arkadaşım deneyip memnun kalınca onlara söyledikleride çıkınca bende baktırdım onu duyalı baya oldu aslında ama önce sonuçları görmek istedim buraya yazmak için...ismi salih numarası 0532 368 18 70 ...farklı birini denemek isteyen değişik bir yorum ve açıklayıcı bir fal baktırma isteyen bayanlar denesinler bence...
merhaba bayanlar sizlere baktırıp çok memnun kaldığım bir falcıyı tavsiye edeceğim...artık çok mümkün gemiyor bana iyi falcı bulabilmek ama bu kişiyi tam dört arkadaşım deneyip memnun kalınca onlara söyledikleride çıkınca bende baktırdım onu duyalı baya oldu aslında ama önce sonuçları görmek istedim buraya yazmak için...ismi salih numarası 0532 368 18 70 ...farklı birini denemek isteyen değişik bir yorum ve açıklayıcı bir fal baktırma isteyen bayanlar denesinler bence...
yollarsan sevinirim soralım bakalım bu hangi melehat :) bide edirnede melehat vardı 2 sinden biridir artık :)))
Merhaba,
Arap Melahatin açık adresini veya telefonunu yazabilir misin lütfeenn
merhaba eskiden melekler kahvesinde olan şimdi beşiktaş symbolde olan canı denemenizi öneririm çok güzel bakıyor birkaç dediğini de yaşadım kendisinin sizlere öneriyorum
Bende canı arıyordum bana ellerınle ıs yapıcaksın demıstı ve herkez teşekkür edıcekdemıstı suan masaj terapıstı oldum ve bır cok olayımı bılmıstı elektriği cok guzel:) bu arada besıktas sembol Cafe nerde
yigit mevcut durumda süper, ama ileri tarihlerde zayıf.
mesela diyorsa ki, 1 ay sonra şu kişi ziyaretine gelecek yada sen gideceksin vs. %90 çıkmıyor . ama kısa sure için öngörüsü bence çok iyi. Kiminle konuştun, ne dedi, ne düşünüyor.. okuyor bazen.
ama işte ne yazık ki ileri tarihleri tutmuyor.[/Qca
cnm yiğit ayrılmış telwe cafeden şimdi ki yerini yada numarasını biliyormusun?
yigit mevcut durumda süper, ama ileri tarihlerde zayıf.
mesela diyorsa ki, 1 ay sonra şu kişi ziyaretine gelecek yada sen gideceksin vs. %90 çıkmıyor . ama kısa sure için öngörüsü bence çok iyi. Kiminle konuştun, ne dedi, ne düşünüyor.. okuyor bazen.
ama işte ne yazık ki ileri tarihleri tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?